Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Atmosfera.pl nowy serv
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
X-LASKA
Skilled (Knight)

brawo panowie doczekalismu sie fajnego serverka. Fajnie ze dla odmiany jest TDM bo czasami TS sie nudzi ale czy to ma sens jak wchodze na server to widze 3-4 osby a czasem nikogo w tym czasie na Coolnecie jest ful hmm moze powinien byc TS i odbywaly by sie tam mecze i mozna by bylo gdzie przecwiczyc taktyki, a nie jak na coolnecie wszyscy graja nagle jest "kick all" ktos haselko zaklada i koniec gry, ni z gruszki ni z pietruszki. Jak bedzie TDM to pewnie server bedzie swiecil pustkami jak snajper czy epub(tylko ze na epubie sa ustawione booty to mozna se z nimi powalczyc tak mi sie wydaje) a na coolnecie bedzie full (mocne) graczow. Chaos powinien dac jakas ankiete to gracze sami by wybrali co chca TS czy TDM. takie jast moje zdanie odnosnie tego serverka.
PS. Chaos odwaliles kawal dobrej roboty i nawet ping mam maly
pozdrawiam wszystkich graczy UT X-Laska

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-02-2002 00:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-LASKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-LASKA Znajdź więcej post'ów przez  X-LASKA Dodaj X-LASKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-LASKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez X-LASKA
brawo panowie doczekalismu sie fajnego serverka. Fajnie ze dla odmiany jest TDM bo czasami TS sie nudzi ale czy to ma sens jak wchodze na server to widze 3-4 osby a czasem nikogo w tym czasie na Coolnecie jest ful hmm moze powinien byc TS i odbywaly by sie tam mecze i mozna by bylo gdzie przecwiczyc taktyki, a nie jak na coolnecie wszyscy graja nagle jest "kick all" ktos haselko zaklada i koniec gry, ni z gruszki ni z pietruszki. Jak bedzie TDM to pewnie server bedzie swiecil pustkami jak snajper czy epub(tylko ze na epubie sa ustawione booty to mozna se z nimi powalczyc tak mi sie wydaje) a na coolnecie bedzie full (mocne) graczow. Chaos powinien dac jakas ankiete to gracze sami by wybrali co chca TS czy TDM. takie jast moje zdanie odnosnie tego serverka.
PS. Chaos odwaliles kawal dobrej roboty i nawet ping mam maly
pozdrawiam wszystkich graczy UT X-Laska

ta jasne 3-4 osoby... dzisiaj jak server uzyl, bylo odrazu na nim full graczy i sie graloo po prostu zaajebis,.cie, oprczo tego ze sie map cycje chyba zrypl i 4 razy z rzedu szla casa bo sie nie chcialo nic wlaczyc...
ale ogolnie lol serverek iniech zostanie TDM...

ps. zamknij ten temat, trzeba robic porazadek

Old Post 03-02-2002 01:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
X-LASKA
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

ta jasne 3-4 osoby... dzisiaj jak server uzyl, bylo odrazu na nim full graczy i sie graloo po prostu zaajebis,.cie, oprczo tego ze sie map cycje chyba zrypl i 4 razy z rzedu szla casa bo sie nie chcialo nic wlaczyc...
ale ogolnie lol serverek iniech zostanie TDM...

ps. zamknij ten temat, trzeba robic porazadek

Ta jasne zobaczymy po tygodniu wtedy pogadamy lol

Old Post 03-02-2002 01:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-LASKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-LASKA Znajdź więcej post'ów przez  X-LASKA Dodaj X-LASKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-LASKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chaos
Grand Master of Disaster

Post serv

proponuje zamknac ten topic... server powstal. czas wybrac co dla niego najlepsze Chociaz co ankieta wykaze nie zawsze moze okazac sie sluszne. ale czas pokaze... zapraszam do ankiety ktora zaraz wysle.

I tak dni człowiecze są jak liść, co spada, i jak trawa, co usycha. Ty też odejdziesz w zapomnienie, jak ten kwiat, co upadł na murawę, jak wino, które rozlane wsiąka w ziemię...

Old Post 03-02-2002 01:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chaos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chaos Znajdź więcej post'ów przez  Chaos Dodaj Chaos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chaos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: =]

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
gadalem z tym gosciem od statsow, ale mie pier.dzielil o jakims shellu czy innym syfie, a ja sie na tym kompletnie nie znam...
www.nop.com ... w sumie nie wiem co to zaz stronka, ale podal mi jej adres i ponoc jest tam jakis tutorial, ale watpie czy bedziesz sie w tym orientowal

Co do servka jest spox tylko trzeba zmienic timelimit'a z 0 na 20 lub 30 bo sie grac nie da. :-///

Old Post 03-02-2002 09:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chaos
Grand Master of Disaster

Post Re: Re: =]

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Co do servka jest spox tylko trzeba zmienic timelimit'a z 0 na 20 lub 30 bo sie grac nie da. :-///

Timelimit jest ustawiony na 20. Na TS ladnie to dziala a na TDM po pierwszej grze pada Dzisiaj nad tym moze posiedze to moze uda sie wykryc bledy.

I tak dni człowiecze są jak liść, co spada, i jak trawa, co usycha. Ty też odejdziesz w zapomnienie, jak ten kwiat, co upadł na murawę, jak wino, które rozlane wsiąka w ziemię...

Old Post 03-02-2002 12:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chaos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chaos Znajdź więcej post'ów przez  Chaos Dodaj Chaos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chaos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: =]

quote:
Napisane oryginalnie przez Chaos

Timelimit jest ustawiony na 20. Na TS ladnie to dziala a na TDM po pierwszej grze pada Dzisiaj nad tym moze posiedze to moze uda sie wykryc bledy.

Sorka że przeszkadzam ale mam do Ciebie chaos wielką prożbę ... bo na atmo nasz klan czyli dT ma zajebiste pingi co prawda małe lagi ale i tak lepiej niż na innych polskich servach i często rozgrywamy tam mecze CB i goscie z którymi gramy się denerwują ponieważ mam tylko referre a dzieki niemu moge tylko kickowac i nic wiecej a przydaloby sie gdybym mogl zrobic restarta i zalozyc haselko na pewnien czas tzn na czas rozgrywania meczow. Jako CL dT nie bede sie bawil tym i takie rzeczy nie bede kickowal ludzi bo mnie to nie bawi a rcon zawsze sie przyda. takze jak mozesz to opdowiedz mi na gg moj numer to : 1301655

Old Post 21-02-2002 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:28.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions