quote: Napisane oryginalnie przez GeForce4
CS mozna porownywac z SOF, DoomIII bedzie moze dobry ale U2 pobije wszystko - widzieliscie techdemo silnika U2????
Ehehehe... :>
Tak, widzialem. Jezeli mam podsumowac grafike Unreala II to powiem w ten sposob: kolejny 'rysunkowy' fpp. Fakt, grafika jest sliczna, silnik wyglada na stabilny i wydajny ale to nadal kolejny ostukany fpp. Oczywiscie mowie tu o grafice nie o fabule czy gameplayu.
I po drugiej stronie masz Dooma III - rewolucyjny silnik gdzie wszystkie przestarzale aspekty sa wywalone i zastapione nowa technologia - nie ma juz tekstur w doslownym tego slowa znaczeniu - wszystko to bump mapping (renderbump), olbrzymia ilosc polygonow, z ktorych sa zlozone modele, oswietlenie dynamiczne - wszystko sie rusza, zyje i jest zalezne od czynnikow zewnetrznych. Kolejny 'detal' to wyglad modeli. W Unrealu II wygladaja jak komiksowe, nie wiem, moze tak tworcy chcieli a spojrz na DII - wszystkie postacie sa wymodelowane prawie fotorealistycznie.
Moglbym naprawde wymieniac jeszcze pol godziny ale nie chce mi sie i wieze ze juz nie trzeba. Watpie ze moje argumentowanie do ciebie trafilo bo wydaje mi sie ze jestes kolejnym slepym fanem, ktoremu nawet jak latarka w oczy swiecic to swiatla nie zobaczy. Bez urazy.
Dopiero jak te dwie gry wyjda to bedziesz sie smial sam z siebie 
Aha i na koniec - mam nadzieje ze widziales filmik z targow E3 Dooma III bo jezeli nie to nie wiem co ty tutaj robisz ze swoimi smiesznymi postami.

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.
IRCnet - #wolfpl, #globalops
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|