Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake II > linux + server q2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

niekotrym +B na plq2 to malo jeszcze :-/

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-02-2002 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r@fee
v-ce Mistrz Polski w Q3

quote:
Napisane oryginalnie przez Gizmo

wow ale stwierdzenie! tym mnie zagiąles, nie znam innej osoby piszącej "ą" w zdaniach...

Czy jest pedalem to nie wiem, ale nie tylko on czepia sie twoich jak to nazwales "listow", wystarczy, ze popatrzysz kilka "listow" wyzej, zauwazysz, ze nawet majkel mial dosyc twoich glupich odpowiedzi, o sobie nie wspomne, wiec kolejna porazka fafik, duzo osob cie nie lubi.

hmm zeby przekonac sie kto z siebie robi idiote, latwo mozna sprawdzic przegladajac forum na plq2...

http://q2waf.p4u.pl/ver.html
Sadzac po zdjeciu nie wygladasz na zbyt inteligentnego dlatego komentowanie twojego post'a jest rownie bezcelowe jak dyskusja z idiota dla ktorego raff i rafee to to samo

Old Post 27-02-2002 23:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r@fee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r@fee Znajdź więcej post'ów przez  r@fee Dodaj r@fee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r@fee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeeGenerate
imaNewbie

buhehehe fafik popatrz sobie lepiej na siebie....
wyglądasz jak byś nie wyglądal hyhyh
no i jaki ty masz inteligenty wyraz twarzy! fafik az mi cie szkoda ,zostales pokzywdzony przez matke nature tym ryjkiem.

Gizmo on juz nie wie co by tu powiedziec :/

mysle ze ostatnie posty to było K.O.

a co do inteligencji gizma to on jest o 500% bardziej inteligenty od ciebie..... zauwaz ze tylko ty potrafisz skonczyc slowami

"Sadzac po zdjeciu nie wygladasz na zbyt inteligentnego dlatego komentowanie twojego post'a jest rownie bezcelowe jak dyskusja z idiota dla ktorego raff i rafee to to samo"

- gdy dyskusja jest ci nie na ręke ,gizmo przynajmniej dalej fightuje ,nie ucieka jak ty.
fafik jestes zalosny!

Old Post 28-02-2002 06:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeeGenerate Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeeGenerate Znajdź więcej post'ów przez  DeeGenerate Dodaj DeeGenerate do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeeGenerate prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r@fee
v-ce Mistrz Polski w Q3

quote:
Napisane oryginalnie przez DeeGenerate
zauwaz ze tylko ty potrafisz skonczyc slowami

"Sadzac po zdjeciu nie wygladasz na zbyt inteligentnego dlatego komentowanie twojego post'a jest rownie bezcelowe jak dyskusja z idiota dla ktorego raff i rafee to to samo"

- gdy dyskusja jest ci nie na ręke ,gizmo przynajmniej dalej fightuje ,nie ucieka jak ty.
fafik jestes zalosny!

Wlasnie takie stwierdzenia odrozniaja mnie od malp.
Wam niestety pozostala jeszcze do tego bardzo dluga droga.

Jesli natomiast masz jakis do mnie osobisty problem i wydaje ci sie ze jestes Bogiem to przyjedz do Warszawy w ten weekend albo do Szczecina w kazdy dzien tygodnia i mozemy porozmawiac zupelnie inaczej

Edytowane przez r@fee dnia 28-02-2002 o godz. 09:07

Old Post 28-02-2002 08:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r@fee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r@fee Znajdź więcej post'ów przez  r@fee Dodaj r@fee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r@fee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeeGenerate
imaNewbie

fafik szkoda mi kasy wydawac na wyjazd do jakiegos leszcza!
zresztą rzeszow zaprasza
mozemy q2 i fightowac :}
zresztą za mlody jestes na to ,fafik za 5 lat moze będziesz mądżejszy ,narazie jestes na drodze ewolucji od pierwotniaka do małpy ,przed tobą jeszcze 90% drogi

Old Post 28-02-2002 12:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeeGenerate Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeeGenerate Znajdź więcej post'ów przez  DeeGenerate Dodaj DeeGenerate do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeeGenerate prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

ale degenerat idz juz stad

Old Post 28-02-2002 16:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Gizmo da ownah

Old Post 28-02-2002 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

niezla dupa z twarzy

Old Post 28-02-2002 22:17
r@fee
v-ce Mistrz Polski w Q3

Murdering skill to on powinien miec za samego ryja 11/10
Mnie normalnie zmurderowalo

Old Post 28-02-2002 23:10
ZimZum
Nieśmialy abstynent

wwwwaaaaaaaazzzzaaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiii

Old Post 01-03-2002 06:31
DeeGenerate
imaNewbie

fafik ja to samo czuje jak patrze na ciebie ..... ryjek masz jak by cie jechalo z 20 gosci po kolei...
fafik jestes zalosnym nabijaczem postow.........

Old Post 01-03-2002 06:36
ZimZum
Nieśmialy abstynent

deg: jestem meczecnnikiem prawdy, poswiecasz sie dla idei i w ogole jestes boski
al idz juz stad, bo smierdzi...

Old Post 01-03-2002 13:17
DeeGenerate
imaNewbie

ee zimzum czego mnie obrazasz? smierdze? mylem sie dopiero co
taaa jestem boski to zgadles!
poswiecenie dla idei musi tez byc ale zeby męczennictwo?
hmm a kloce sie dlatego gdyz nie lubie jak ktos obraza qmpli no i mnie samego........

Old Post 01-03-2002 20:34
Gizmo
żuler

fafik ty lepiej popatrz w lustro zanim cokolwiek powiesz, wlasnie dorwalem twoja fotke, musze powiedziec ze nie jestes zbyt piekny.... fotka jest w zalaczniku bo nie chce mi sie jej wstawiac :/

Old Post 01-03-2002 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gizmo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gizmo Znajdź więcej post'ów przez  Gizmo Dodaj Gizmo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gizmo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

ale to bylo swieze...

Old Post 02-03-2002 11:26
-mkuh-
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Gizmo
fafik ty lepiej popatrz w lustro zanim cokolwiek powiesz, wlasnie dorwalem twoja fotke, musze powiedziec ze nie jestes zbyt piekny.... fotka jest w zalaczniku bo nie chce mi sie jej wstawiac :/

gizmo takich zdjec to ja moge tysiac znalezc na tej stronie i powiedziec ze to ty - wiec troche suche to bylo
a jak juz zaczeles temat fotek to na twojej stronie znalazle twoje zdjecie i nie ma sie czym chwalic - glowa lekko znieksztalcona. ale nie bede go tu umieszczal bo po co? - chyba ze ktos chce to wrzuce ja na jakis serwer bo widze ze na stronie waf juz nie ma

Old Post 02-03-2002 12:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -mkuh- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -mkuh- Znajdź więcej post'ów przez  -mkuh- Dodaj -mkuh- do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -mkuh- prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gizmo
żuler

quote:
Napisane oryginalnie przez -mkuh-

a jak juz zaczeles temat fotek...

aha czyli to ja zaczalem temat fotek?

Old Post 02-03-2002 13:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gizmo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gizmo Znajdź więcej post'ów przez  Gizmo Dodaj Gizmo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gizmo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
feri
Guest

ale po co wy wogole 2taj z nimi klikacie? fajni sa poprostu i trzeba ich zostawic ;>

Old Post 02-03-2002 16:03
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-mkuh-
Combat (Death Knight)

roger
ale zrob cos z tymi botami na #16v :S
bo wchodza i wychodza

Old Post 03-03-2002 14:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -mkuh- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -mkuh- Znajdź więcej post'ów przez  -mkuh- Dodaj -mkuh- do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -mkuh- prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[VC]SNEAKS
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez DeeGenerate
heh mowie ze nic nie pisalem na ciebie lolq
sprawdz ip tego "fafika cioty" ,podaj na glowny to zobaczymy.
eh jak bym cie mial zwyzywac to bym to robił pod real nickiem krecie...
pozatym dalej nie widze co ma moj sposob pisania z pisaniem "fafika cioty".
heh myslisz ze jestem twoim jedynym wrogiem? obejzyj sie dookoła... z takim malym IQ zdązyles juz pewnie zrazić do siebie z 1000 osob...
fafik kto ci pomagał pisac tak dlugi text? mama/tata/5 braci i 5 siostr? czy wszyscy razem mysleli nad tym?
heh nie jestem starszy od ciebie? 17 latkq......? LOOL
i masz racje ze bym z tobą piwa nie pił ... ty byś mi mogl skoczyc po piwo tylko (za moim pozwoleniem of coz) no i jak by ci sprzedali buehehe
fafik ja z siebie idioty nie robie... popatrz lepiej na fajny board kto blagal o adminy? jak bys mogl to byś im slużyl przez najbliższe 5 lat .. strasznie zalosny jestes
haha no i jeszcze ban? ty zaslugujesz na bana za publiczne wyzywanie mnie ,tylko jakos admini nic nie robią z tym.

Tak sobie przeglądam tematy i stwerdziłem że niezłe tekściki piszesz są one śmieszne a zarazem strasznie ciekawe
Niewidziałem gościa który by pisał takie śmieszne i ciekawe tekściki powiniełeś mieć ocene 6 a nie masz zaledwie 3

Old Post 16-03-2002 09:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [VC]SNEAKS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [VC]SNEAKS Znajdź więcej post'ów przez  [VC]SNEAKS Dodaj [VC]SNEAKS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [VC]SNEAKS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
anomal
Combat (Death Knight)

nie moge

Old Post 16-03-2002 09:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil anomal Kliknij tutaj by wysłać e-maila do anomal Znajdź więcej post'ów przez  anomal Dodaj anomal do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać anomal prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

i nie tylko ty

you accept (reject, respect);

Old Post 16-03-2002 09:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeeGenerate
imaNewbie

snejk daj sobie spokoj z pisaniem topikow przez najblizsze 3-4 lata bo jak narazie to rozkladasz swoimi textami
i tamten temat jest skonczony to po co go wyciagasz?

Old Post 17-03-2002 14:13
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:56.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions