hehe
quote: Napisane oryginalnie przez deen
Shadow masz u mnie plusa, podoba mi sie twoje podejscie do sprawy hyhy
btw od czasu do czasu slucham hh, ale gdyby ktos zadalby mi pytanie rock czy hh wybralbym to pierwsze.
Oj deen deen - to pewnie znak ze juz czas sie umyc. Ja niestety chyba jeszcze nie doroslem do takiej higieny osobistej jaka ma pan capone - bo chociaz nie mam dlugich wlosoow to slucham sporo punk'a - a z tego wynika ze jestem brudasem. No cooz tak juz chyba musi byc na swiecie. Ale z drugiej strony rzecz biorac - to po co ja w takim razie oszczedzam wode jak mi jacys hiphopowcy wszystko i tak zuzyja. Hmmm... Oka a teraz moze powiem czego slucham : The Offspring, Blink 182, Green Day, Bad Religion, Limp Bizkit, Korn, Nirvana, Bloodhound Gang, Kazik, Smash Mouth, Die Arzte, Fatboy Slim, Blenders, Coldplay, Die Toten Hosen, Radiohead, Bush, Dandy Warhols, Dog Eat Dog, Foo Fighters, Everlast, Garbage i wiele wiele innych - cholera nie wiem skad ja na to biore czas - ale jak ktos mieszka w wawie i ma ochote powymieniac sie mp3 to prosze na maila 
No to milego dnia zycze wszystkim i sorry ze tak sie rozpisalem i zmarnowalem wasz czas