Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Jak szybko i wygodnie kupować bronie kewlary itp ??
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Crack
(mobb) member

Jak co to lookaj na cs.pl, tam jest wszytko czego trzeba . Tylko w jednym miejscu jest blad, ale jusz i tak nie ma po co poprawiac...

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer
ja sobie zrobilem bindy i niby wszystko dziala ale jest jeden maly detal- po tym jak nacisne na guziczek i mi kupi to mi sie pojawia buy menu i musze naciskac 0. probowalem tak jak KaLoH ma- dostawic clrmenu ale to nic nie daje (pojawia sie ze nie zna takiej komendy)

pliz help...

i widzisz kolego, jest taki sposob, aby do controlsow, za pomoca ktorych sie ruszasz cos takiego:
bind "w" "+forward; slot10" lub:
bind "UPARROW" "+forward; slot10"

No i kupujesz wciskasz fruwanie i jusz nic nie ma
.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-03-2002 19:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Crack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Crack Znajdź więcej post'ów przez  Crack Dodaj Crack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Crack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer
nie wystarczyloby moze napisanie wait; slot 10 raz?

nie nie wystarczylo by........

Old Post 18-03-2002 20:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
On|x
Taki Tam Sobie Gracz :)

Re: Jak szybko i wygodnie kupować bronie kewlary itp ??

quote:
Napisane oryginalnie przez HoMeR
Za uważyłe jak gram na sieci ( może i z Wami ) to bardzo szybko nie którzy kupują guny a ja sie jeszcze męcze troche, nie wydaje mi sie że to spowodowane niezadnością tylko tym że uzywacie skrótów

PLEACE HELP !!!

Siema Mam dla Ciebie rade Sciagnij sobie instalek do Aliasow
ja z nich kozystam Latwe i praktyczne .
http://www.bloodangelsclan.host.sk/dow/GrOgY'Aliases.exe

Old Post 18-03-2002 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil On|x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do On|x Znajdź więcej post'ów przez  On|x Dodaj On|x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać On|x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

5 sekund?
Na wiekszosci jest chyba 3

Old Post 18-03-2002 22:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:56.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions