Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Po prostu miazga
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
rcube
KOSZ

Talking

Dziś Niedziela dzień wesoły bo nie trzeba iść do szkoły

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-03-2002 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Exclamation

Słyszałem, nie wiem gdzie i nie pamiętam od kogo i nie za bardzo pamietam kiedy to usłyszałem ale było to nie dawno w skalii 24h

A dowiedziałem że jakiś polski "DJ" (jakiś gość z Politechniki jakiej - nie wiem) wypuścił na rynek kawałek , który we Włoszech jest na wszystkich stacjach No1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Charakteryzacja utworu: głos ma jak M.Jakson (Tak ten jajcarz) i wszyscy myślą że to nowy utwór "Króla" Popu itd itp.

Wie ktoś co to za utwór i kto jest jego autorem

To nie są jaja - pewnie znacie ten music i znów wyjde na lamera

Old Post 27-03-2002 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

Kiedyś w Ejayu zrobiłem w pare minut. Oceńce sami klimat podobny do sms, ale ja takiej muzy nie slucham, po prostu chcialem sobie udowodnic, ze dicho to calkie latwo sie robi HF

Old Post 28-03-2002 08:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez astral
Kiedyś w Ejayu zrobiłem w pare minut. Oceńce sami klimat podobny do sms, ale ja takiej muzy nie slucham, po prostu chcialem sobie udowodnic, ze dicho to calkie latwo sie robi HF

po uslyszeni tego sie zalamalem

Old Post 28-03-2002 08:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
...ja takiej muzy nie slucham, po prostu chcialem sobie udowodnic...

Dobra dobra

Old Post 28-03-2002 09:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

Talking

hyh.. po tej mp3 od zimzuma to sie wyzyc musialem i posluchac troche dobrej muzyki zimzum nie rob tego wiecej!

Old Post 28-03-2002 10:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

I sending an sms

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 28-03-2002 10:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
hyh.. po tej mp3 od zimzuma to sie wyzyc musialem i posluchac troche dobrej muzyki zimzum nie rob tego wiecej!

nie ma tego zlego, co by na dobre nie wszylo

Old Post 28-03-2002 10:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez ZimZum
nie ma tego zlego, co by na dobre nie wszylo
- britney sie nie umywa

zapuscilem AEneme bo mnie zemdlilo

Old Post 28-03-2002 10:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Słyszałem, nie wiem gdzie i nie pamiętam od kogo i nie za bardzo pamietam kiedy to usłyszałem ale było to nie dawno w skalii 24h

A dowiedziałem że jakiś polski "DJ" (jakiś gość z Politechniki jakiej - nie wiem) wypuścił na rynek kawałek , który we Włoszech jest na wszystkich stacjach No1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Charakteryzacja utworu: głos ma jak M.Jakson (Tak ten jajcarz) i wszyscy myślą że to nowy utwór "Króla" Popu itd itp.

Wie ktoś co to za utwór i kto jest jego autorem

To nie są jaja - pewnie znacie ten music i znów wyjde na lamera

wiecie o co chodzi, ktoś wie co to jest???

Old Post 28-03-2002 10:39
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:

O qwa . Nieno caukiem nieźle ci to wyszło, oczywiście pod względem wykonania bo taka muza mnie nie kręci....

Zresztą myślisz że jakimi progzami oni to robią jak nie taką ***nią (oczywiście mowa o Ejayu, nawet ciąc sampli nie można)....

[ w tle DjQbass-Niedzielny Kac ]

jak ktoś nie słyszał to radzę się zaopatrzyć przez jakiś p2p.
(odruch wymiotny gwarantowany)

Old Post 28-03-2002 11:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:14.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions