Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Iron Maiden vs Guns N' Roses
Iron Maiden vs Guns N' Roses
You do not have permission to vote on this poll.
Iron Maiden 16 72.73%
Guns N' Roses 6 27.27%
W sumie: 22 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
Znasz w ogole jeszcze jakis zespol poza IM ?

G'n'R

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-03-2002 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Dlaczego nie chcesz dyqtowac o gustach?

ale o so si fokule hosi ?

Old Post 25-03-2002 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Mimo, ze nie jestem takim wielkim fanem IM eee co ja mowie jestem . Chodzi mi o to, ze generalnie słucham ostrzejszej muzyki. Dla mnie CoF rządzi. Jednak za najwiekszy zespol metalowy na swiecie uwazam Iron Maiden. Czy znalazlby sie jakis "metalowiec", ktory nie uznalby wielkosci IM? Wątpie... IM wniosło do metalu znacznie wiecej niz jakas nędznalica . Dla fanow IM, znacie cover ironow w tym wykonaniu:

Cradle of filtH - "Hallowed be thy name" - najlepszy cover w historii metalu .
In Flames - "Murders in the Rue Morgue" (czy jakos tak chodzi o to z Killersow)
Children of Bodom - "Aces High"

Są to naprawde uznane zespoly i wszyscy mowią, że ich inspiracją byli właśnie Ironi.
Zresztq na poczqtku swego istnienia mietalica również zafascynowana byla w Dziewicach (przynajmniej Lars).

Old Post 25-03-2002 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

oaaa ile mam do powiedzenia

najpierw wszyscy : nie schodzcie qwa z tematu, po jakiego grzyba wtracacie cos o metalice, CoB czy innych, skoro to topik o G'n'R i IM... moge tu zaraz zaczac z Klarkash'em walic texty w stylu NS BM na zawsze czy black metal rzadzi - ale po co!?
Krypton : ja rozumiem ze kochasz IM, ale text w stylu G'n'R sux - to dopiero sux... napisz juz lepiej imho IM jest lepsze nastepnym razem...
DEiMOss : big thx, na Ciebie jak zwykle mozna liczyc
Mistrzu : tak, ja neguje IM - nie tylko ja zreszta... wielu ludzi, tzw. metalowcow ... a z uznanych zespolow, ktore nie uwazaja za swoja inspiracje IM to np. Bathory, tworcy black metalu (bo: Black Sabbath i Motorhead)

Old Post 25-03-2002 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tyfhus
Skilled (Knight)

Nie znam Guns N' Roses:)

Jak juz w temacie zaznaczylem Guns N' Roses nie znam ale za to IM dosc dobrze Jets kilka zespolow ktore sa lepsze i ktore wole posluchac
Ale tak czy siak PIERWSZY CZYSTY, HEAVY METALOWY WOKAL NALEZY DO DICKINSONA A IM MA NAJLEPSZE SOLOWKI NA SWIECIE
I nikt mnie nie przekona ze jest inaczej (bede Ich bronil)

'HAND'

'I slit my wrists and quickly slip away...'

Old Post 26-03-2002 07:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tyfhus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tyfhus Znajdź więcej post'ów przez  Tyfhus Dodaj Tyfhus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tyfhus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

Nareszcie w sondzie zwielszyl sie dystans miedzy odpowiedziami.

G'n'R to po prostu kolejny zespol ktoremu udalo sie napisac kilka dobrych utworow. Iron Maiden po prostu ma klase. IM to nie tylko grupa wspanialych, utalentowanych muzykow - oni sa prawdziwzmi artystami.

Old Post 26-03-2002 07:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Thumbs up

Jak juz ktos wyzej powiedzial - nie wchodzcie tu z Metallica . Choc ich stare albumy byly wyjebiste (Master Of Puppets rox!) to teraz jakos schodza na psy.

Ironi bez watpie nie sa tylko muzykami, to takze artysci. Z ich najnwoszego albumu mozna zarzucic co najmniej 2 tytulom ze nie maja klasy (moim zdaniem to The Nomad i The Thin Line Between Love & Hate) a reszta to hity. "The Wicker Man", "Brave New World", "Ghost Of The Navigator" oraz "The Mercenary" to utwory stworzone z mysle o koncertach, "Out Of The Silent Planet" oraz "The Fallen Angel" to bardzo melodyjne utwory, ktore spodobaja sie nawet najwybredniejszym fanom metalu. "Dream Of Mirrors" trwa 9 i pol minuty i jest zdecydowanie najambitniejsza kompozycja na plycie. Swietnie zagrany i wogole. Nie zabraklo piosenki raczej spokojnej - "Blood Brothers". Nie wiem co wiecej napisac, ale drugiego wokala typu Dickinson raczej na swiecie nie ma.

Gunsi to fajna grupa, acz moim zdaniem wybili sie oni tylko kilkoma utworami. Wyraznie odstaja one od reszty Gunsowych produkcji. Np. "Knocking on Heavens Door" czy "November Rain". Gunsi to nie tylko ballady. Posluchajcie sobie "Welcome To The Jungle" czy "Sweet Child Of Mine" to raczej nie sa spokojne utwory. Zespol jest z lekka zwichrowany. Cytuje magazyn Tylko Rock:

"Jako sie rzeklo w porpzednim numerze, Guns N' Roses w okolichach Sylwestra zamierzali koncertowac w Las Vegas. Koncerty sie owszem odbyly ale nie bez problemow i to nei tylko technicznych. Przypomne, ze ze starego skaldu zostali wlasciwie tylko Axl W. Rose i Dizzy Reed. Gdy Slash dowiedzial sie o planowanych imprezach, zapragnal pierwszy raz w zyciu obejrzec sobie Guns N' Roses na zywo z perspektywy publicznosci. Zadzwonil do ludzi z The Hard Rock Hotel, zalatwil sobie wejsciowki do sektora VIP, polecial do Las Vegas. W pokoju hotelowym odwiedzil go przedstawiciel managmentu Gunsow w towarzystwie czterech smutnych osilkow. Slash dowiedzial sie, ze nie wolno mu obejrzec koncertu bo Axl nie wyjdzie na scene, bo to, bo tamto, bo fochy maksymalne. Slash sie zdziwil - przeciez mial bilety - ale zdziwienie nie nie pomoglo. Podobno Axl byl wkurzony na kudlatego gitarzyste za to, iz ten nie wyrazil zgody na wykorszystanie utworu "Welcome To The Jungle" w nowym filmie Ridleya Scotta Black Haw Down. Nie jest to pierwszy tego typu przypadek. Wczesniej Slash wykonywal Rejtana a propos "Sweet Child Of Mine". Zreszta niewazne - troche zenujace sa te wszystkie przepychanki. Coz, zespol dziala, a Slash rozwiazal ostatnio swoja grupe Slash's Snakepit. Gitarzysta nie jest zwiazany kontraktem z zadna firma, ale w przyszlosci planuje wydawanie solowych plyt."

Dla mnie to jest dziwactwo kompletne.

Zimzum: Wole Ironow!

UP THE IRONS!!!

Old Post 26-03-2002 10:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez XerXess
Co to w ogole za muzyka?

Posłuchaj kiedyś, to się dowiesz

quote:
Nie rozumiem porownania Przeciez to adsurd! To nawet smieszne nie jest. [/B]

Nie chciałem Cię rozbawić.
Poza tym to był tylko wtręt w moim poście, więc nie wiem dlaczego zrobiłeś z tego wielkie halo.

Old Post 26-03-2002 10:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CaRgOOL
Skilled (Knight)

Talking Ironi "miazdzom" pyte! :)

Jak kazdy szanujacy sie metal, zaglosowalem na Iron'ow!!

Co do G'n'R to no comments, bo po prostu ich muzyka mi nie pasuje.

Old Post 26-03-2002 14:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CaRgOOL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CaRgOOL Znajdź więcej post'ów przez  CaRgOOL Dodaj CaRgOOL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CaRgOOL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek

Posłuchaj kiedyś, to się dowiesz

Sluchalem i co? nic
quote:

Nie chciałem Cię rozbawić.
Poza tym to był tylko wtręt w moim poście, więc nie wiem dlaczego zrobiłeś z tego wielkie halo.

Dziwisz sie??????????
Napislaes ze metalika miazdzy Iron Maiden. Przynajmniej mogles uzyc bardziej subtelnego okreslenia.

Old Post 26-03-2002 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Dziwisz sie??????????

Dziwię.

Old Post 26-03-2002 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CaRgOOL
Skilled (Knight)

quote:

(...)Napislaes ze metalika miazdzy Iron Maiden(...)

Wydaje mi sie nie na miejscu w ogole takie stwierdzenie, przeciez Ironi, to byl jeden z zespolow na ktorym sie Metalika wzorowala.

Powiem wiecej, z utworow Metaliki znajde kilka ktore mi sie nie podobaja. I jest mnostwo ktore sa naprwde dobre.
Nastomiast utwory Iron'ow podobaja mi sie praktycznie wszystkie, nie ma slabizn. Genialnych utworow jest pewnie wiecej niz Metalika nagrala we wszystkich swoich albumach.
Poza Ironi sa praktycznie pionoierami Heavy Metalu i graja o wiele dluzej niz Metalika.

So, prosilbym o madrzejsze dobieranie slow...
no offence

Old Post 26-03-2002 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CaRgOOL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CaRgOOL Znajdź więcej post'ów przez  CaRgOOL Dodaj CaRgOOL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CaRgOOL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

CaRgOOL mogles zacytowac post kolegi slawka a nie moj

Old Post 26-03-2002 15:29
slawek
.

quote:
CaRgOOL mogles zacytowac post kolegi slawka a nie moj

A kim jest kolega slawka?
ROTFL
Z waszych postów wynika, że powinienem bić czołem, albo jeszcze lepiej rozkrzyżowany leżeć plackiem przed ołtarzykiem Chuka Berry, bo bez niego nie byłoby tego całego zamieszania. Jeśli argumentem na temat wartości muzyki ma być to kto pierwszy coś zagrał, to sory, ale umieram ze śmiechu
Nie ja chciałem, żeby pisać tu o metalice. Napomknąłem tylko o niej, a Wy dopiero zaczęliście wałkować temat. Skoro już tak to:
miażdży to rzeczywiście złe określenie - powinienem był napisać
niszczy
ośmiesza
wysyła w niebyt

wszystkie inne szarpidruckie kapele.
Załączam wyrazy szacunku
slawek
(i naprawdę spadam z tego tematu)

Old Post 26-03-2002 15:44
bizonek
def

imho black metal suck. tak samo death i doom.
Ja wole łagodną muzyke.
[ Falkenbach - When Gjallarhorn Will Sound ]

Old Post 26-03-2002 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek
imho black metal suck. tak samo death i doom.
Ja wole łagodną muzyke.
[ Falkenbach - When Gjallarhorn Will Sound ]

A co black, death i doom metal ma go G'n'R i Iron Maiden???

=====================
slawek niewazne napijesz sie?

Old Post 26-03-2002 15:49
slawek
.

quote:
slawek niewazne napijesz sie?

Zawsze chętnie
A każde dobre, gitarowa granie.

Old Post 26-03-2002 16:01
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

quote:

miażdży to rzeczywiście złe określenie - powinienem był napisać
niszczy
ośmiesza
wysyła w niebyt

wszystkie inne szarpidruckie kapele.
Załączam wyrazy szacunku
slawek
(i naprawdę spadam z tego tematu)

To spadaj bo sie nie znasz . Just kidding.
Sorry ale ja nie slucham zespolow dla pryszczatych nastolatek (cytat z jakiejs gazety - tak wyrazili sie o metalice). GnR sciagam dopiero z AG i juz widze, ze raczej kiepskawe to to .

Wiem, ze moze schodze z tematu, ale powiem, ze slucham naprawde wielu zespolow. Wiele bardziej lubie od IM (np. CoF) ale i tak twierdze, ze IM to najwiekszy zespol w krotkiej historii metalu.
Metalika to nawet nie metal - to pop.

Ehhh Krypton "Nomad" to mój ulubiony utwór z tej płyty.
A "The thin line between love & hate" fajnie sie konczy:
fucking mistake .

Edytowane przez Mistrzu dnia 26-03-2002 o godz. 18:18

Old Post 26-03-2002 17:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]3Rm4C
the Reaper

quote:
Porownanie to wydaje mi sie dziwne.
IMHO Iron Maiden to najlepszy zespol w dziejach ludzkosci (naprawde tak uwazam). Nigdy nie bylo lepszego i nigdy pewnie lepszy nie powstanie. A dlaczego? Dlatego ze maja bardzo ciekawe texty, wspaniale solowki, niesamowity wokal (Dickinson)...

Nie oznacza to ze nie lubie G'n'R

UP THE IRONS!

100% racji xerxess, lepszego zespolu nie ma, nie bylo i nie bedzie.
btw. Nie wiesz skad moge pociagnac video z koncertu "Rock in Rio" Ironów ?

Old Post 26-03-2002 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]3Rm4C Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]3Rm4C Dodaj [FPP]3Rm4C do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]3Rm4C
the Reaper

Talking

hmmm z black metalu to praktycznie slucham Emperor i CoF. O wiele bardziej lubie "stary dobry" heavy metal z lat 80-tych.
btw. Widzial ktos moze horror "Cradle of Fear", bo nie jestem pewien czy sciagnac czy nie.

Old Post 26-03-2002 19:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]3Rm4C Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]3Rm4C Dodaj [FPP]3Rm4C do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]3Rm4C

100% racji xerxess, lepszego zespolu nie ma, nie bylo i nie bedzie.
btw. Nie wiesz skad moge pociagnac video z koncertu "Rock in Rio" Ironów ?

wiem
http://ironmaiden.rockmetal.art.pl/ <---tu sa wszystkie, dokladnie 18

---po edycji---
Cradle Of Fear mam na hd - sciagnij bo jest calkiem przyjemny

Edytowane przez XerXess dnia 26-03-2002 o godz. 21:19

Old Post 26-03-2002 21:03
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez CaRgOOL

Genialnych utworow jest pewnie wiecej niz Metalika nagrala we wszystkich swoich albumach.

nie moge sie nie zgodzic

Old Post 28-03-2002 10:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Thumbs up

a tak poza tym to ma ktos z was najnowszy singel Iron Maiden - Run To The Hills? Ja kupilem i jestem pod wrazeniem.
Zreszta zajmuje on drugie miejsce na liscie Top Ten programu Viva Plus. Nie dziwi mnie to wcale . G N R moze sobie o takiej pozycji pomarzyc, a dodam tylko ze piosenka Run To The Hills ma 20 lat.

Old Post 28-03-2002 10:51
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
a tak poza tym to ma ktos z was najnowszy singel Iron Maiden - Run To The Hills?
(...)
a dodam tylko ze piosenka Run To The Hills ma 20 lat.

to jak to jest?
wydaja single sprzed 20 lat ?

Old Post 28-03-2002 11:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

Ten singiel jest zawsze na czasie

Old Post 28-03-2002 12:54
rcube
KOSZ

Talking

Dobrze że jeszcze nikt nie wypowiedział słowa Ramstein

Co do ankiety to------> Guns N' Roses za November Rain i You Could Be Mine

A tak ogólnie to troszke innej muzy słucham

Old Post 28-03-2002 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Thumbs up

Halo Xerxess??
Ja chcem Cradle of fear! Tylko niestety Ciebie jeszcze nie udało mi sie zastać na gg. Pliss kontakt me...

Old Post 28-03-2002 21:42
[FPP]3Rm4C
the Reaper

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Mistrzu
Halo Xerxess??
Ja chcem Cradle of fear! Tylko niestety Ciebie jeszcze nie udało mi sie zastać na gg. Pliss kontakt me...

Mi tesh by sie przydalo

Old Post 28-03-2002 21:48
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

wydali nowa wersje singla
tom z Rio
idz kup lepiej Xerkses

Old Post 29-03-2002 09:24
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]3Rm4C

Mi tesh by sie przydalo

No właśnie Xerxess mi też

3Rm4C! Downfall! najlepsza piosenka w historii death metalu! Jeee mam tą płyte w orginale (to a propo jego avatarka - dla nie kumatych).

Old Post 29-03-2002 09:49
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:00.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions