Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Zasoby > Kosz > \o/
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
idzcie sie umyc...

Idźcie gnieść pierogi

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-03-2002 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Hehehehe... mi tez usmieszek przypomina wywalone do gory rece \o/ - moglby byc nowym logiem Rage Against The Machine
Sfeter, Ty przypadkiem nie kupiles/sciagnales tego anime ktorego szukales dla swojej kobiety?

w tle: Guns`N`Roses ~ Paradise City

Old Post 26-03-2002 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Hehehehe... mi tez usmieszek przypomina wywalone do gory rece \o/

Mi tonacego goscia

Old Post 26-03-2002 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ludzie co za topic...

Czy wy naprawde chcecie tego boarda rozwalic debilnymi postami?

Ten topic leci do kosza - tam sie bawcie...

Old Post 26-03-2002 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

at last

blade, sweep:

Old Post 26-03-2002 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Ludzie co za topic...

Czy wy naprawde chcecie tego boarda rozwalic debilnymi postami?

Ten topic leci do kosza - tam sie bawcie...

Kto jej dal moderatora ? Topic jest wyczopisty - ech sari 3/4 topicow mozesz smialo wywalic do kosza z twoim podejsciem .... to jest board a nie wiezenie gdzie mamy pisac tylko to co moderatorom sie podoba ... shame sari shame :/

Old Post 26-03-2002 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

chimera: boski jestes, moze jeszcze durniejszy topic zalozysz?
po prostu bomba...
ekstra masz rozrywke no nic, tylko pozazdroscic...

Old Post 26-03-2002 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Spoko, wlasnie pokazaliscie jakimi debilami jestescie naprawde. ZimZum, to ze ty (czy tez tramwaj) nie nalezysz to cywilizowanych ludzi przekonalem sie juz jakis czas temu. Szkoda, bo kiedys naprawde zarowno Ciebie jak i tramwaj'a szanowalem... Ale jak sie okazuje doskonale pasuje Ci mentalnosc skinhead'a z IQ 2 scietego na lyso, ktory szuka tylko zaczepki po to, zeby komus naluzgac, nawtykac, nie wazne za co, nie wazne dlaczego, nie wazne w jakim celu. Widac zasady savoir vivre i kulturalnego i cywilizowanego zachowania jeszcze do Ciebie nie dotarly.

Dlaczego to pisze? Bo mam juz dosc zarowno Twojego jak i tramwaja wciskania sie we wszystkie sprawy. Pisze o Was dwoch, gdyz wy jestescie dla mnie przedstawicielami takiego zachowania, choc doskonale wiem i widze, ze nie jestescie jedynymi. A o co mi chodzi? Ano o to, ze uwazacie sie za pepek swiata i jestescie swiecie przekonani o swojej boskosci i statusie wyroczni - wszystko co powiecie musi byc wykonane tak jak chcecie. Uswiadomcie sobie moi drodzy, ze zyjemy w badz co badz dosyc cywilizowanym kraju (choc moze sie wydawac inaczej), w ktorym panuje ustroj zwany demokracja, czyli wladza ludu z poszanowaniem praw mniejszosci. Wlasnie o to poszanowanie praw mniejszosci mi chodzi.

Jesli cos lub ktos Ci nie odpowiada to po co na niego zwracac uwage? Wystarczy przejsc obok tego, zignorowac, wogole sie nie czepiac i bedzie spokoj. Mam na mysli topici. Nikt nie karze przeciez Wam do nich wszystkich zagladac, tym bardziej wypowiadac sie w nich. Jesli ktorys Ci nie odpowiada to po prostu go nie czytaj. Po co masz tracic nerwy? "Ale nie, to by bylo zbyt proste, nikt by sie nie dowiedzial jaki jest ze mnie boss." Trzeba wejsc, zbluzgac innych, zmieszac ich z blotem, za to tylko, ze maja inne przekonania niz ja, ze to co mowia mi sie nie podoba, nawet jesli to nie ma najmniejszego wplywu na mnie. I gdzie tu demokratyczne poszanowanie praw mniejszosci? Kazdy ma prawo do swoich przekonan i do ich wyrazania w kulturalny, podkreslam [b[kulturalny[/b] sposob, nie uwlaczajac nikomu.

Tymczasem co sie okazuje? Zakladajac moze nie do konca sensowny topic, pod wplywem chwili, ktory mial sluzyc dobrej zabawie, mial byc dowcipem, nikogo nie obrazajac, o nikim nic nie mowiac zostalem zarowno ja, jak i moj serdeczny kolega Anouaar, zmieszany z blotem, zwyzywany, zbluzgany, etc. Nic sie na to nie odzywalem, nie rzucalem cietych ripost, a mimo to nadal bylem prowokowany...

Tym, ktorzy przeczytali ten krotki wywod (ktory moze niektorym wydac sie straszliwie dlugim i nie mozliwym do pokonania tekstem...) mam nadzieje, ze dal im chociaz troche do myslenia. Dzieki ZimZum, ze wreszcie moglem sie do konca upewnic co do Twojej osoby. Szkoda, ze okazales sie byc calkiem innym czlowiekiem niz wyobrazalem sobie Ciebie jeszcze kilka miesiecy temu.

\o/

Old Post 26-03-2002 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

bardzo mi milo.
Szkoda ze ten twoj wywod w 80% zgadza sie ze slowami venotoma. Nie podoba sie to zignoruj, gdzies juz to slyszalem.
Moze jeszcze wprowadzilem chaos w twoim topicu?

Co do tolerancji i poszanowania praw mniejszosci, tyle razy byla mowa i durnych i bezsensownych topicach, ze psuja board itp. Nie mogles przerzucic zalozyc tego tematu w koszu, tylko wrzucac w O niczym?

Co do wyroczni i innych ******* o ktorcyh mowisz. Cenie siebie i wlasne zdanie...

O ile wiem na boardzie nie ma demokracji, czego sam doswiadczylem hehe
wiec nie wciskaj kitu.

Cywilizowany swiat mowisz?
W takim razie dlaczego pozwalasz na to, by obrazano czlowieka za jego plecami, wytykano mu, ze "jest niespelna rozumu" nie dajac mozliwosci obrony. Dla mnie to wystarczy, zeby przekonac sie jaki wlasnie Ty jestes, bo ja mowie ci wszystko prosto w oczy, jednakze widze, ze ktos tu lubi chowac sie po katach ze swoimi opiniami...

Jeszcze masz mi cos ciekawego do powiedzenia?

Old Post 26-03-2002 22:17
rcube
KOSZ

Moją ankietę (pod wpływem chwili ją stworzyłem) "Co było jutro" to który moderator w.y.p.i.e.r.d.o.l.i.ł do Kosza??? To samo "Tu chodzi o Twoje życie....." - to były git topiki , z jajem. No a teraz gnija w koszu

Old Post 26-03-2002 22:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

Nie kłóćcie sie bo to się powoli staje żałosne, po szlugu dla każdego na zgode peace

Old Post 26-03-2002 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Moją ankietę (pod wpływem chwili ją stworzyłem) "Co było jutro" to który moderator w.y.p.i.e.r.d.o.l.i.ł do Kosza??? To samo "Tu chodzi o Twoje życie....." - to były git topiki , z jajem. No a teraz gnija w koszu

Imho nie byly git, ale to tylko moje zdanie

Old Post 26-03-2002 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
chimera: boski jestes, moze jeszcze durniejszy topic zalozysz?
po prostu bomba...
ekstra masz rozrywke no nic, tylko pozazdroscic...

Juz taki zalozylem w dziale doom3 Zalozylem pod wplywem jeszcze durniejszego topica (tez z tego dzialu).
Nie masz czego zazdroscic zim - po prostu lubie humor ala monty python czyli z wszytskiego mozna sie posmiac ... nie lubisz takiego - pech nie musisz wszystkich, ktorzy dobrze sie bawia od razu bluzgac.

Old Post 26-03-2002 22:57
chimera
Elite (Fiend)

Ps. Zalozylem topic o backgroundach do windy i co ? 1 post - hurra ... mam wrazenie, ze ten cieszyl sie wieksza popularnoscia niz moj. A wiec \o/ !

Old Post 26-03-2002 22:59
AlieneK
KOSZ

chyba ostatnio coś tu ludzie wariują...kolejny tpik bez sensa...

Old Post 27-03-2002 07:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

\OOOOOO/
.\OOOOO/
..\OOOO/

kalm dałn panowie

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 27-03-2002 09:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
"Co było jutro" (...) "Tu chodzi o Twoje życie....." - to były git topiki , z jajem.
chyba tylko dla ciebie

quote:
I gdzie tu demokratyczne poszanowanie praw mniejszosci? Kazdy ma prawo do swoich przekonan i do ich wyrazania w kulturalny, podkreslam kulturalny sposob, nie uwlaczajac nikomu.
tu masz racje - lecz jedynie czesciowo. zakladanie tego typu watkow nie sluzy niczemu dobremu - zimzumowi slusznie zdrowy rozsadek podpowiedzial, ze robienie trzody na boardzie nie przystoi - tym bardziej moderatorowi (wprawdzie nie moderowi offtopica ale zawsze) lecz (i tu masz racje) swoja opinie mogl wyrazic kulturalniej, nie pod wplywem emocji. wtedy latwiej doszlibyscie do porozumienia.

Old Post 27-03-2002 10:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

weird: Jak zwykle po stronie swoich guru. Znajdz sobie inne wzorce, idolow. Nudzisz mnie swoim gadaniem jaki jestes samotny, jak Ci zle. Kazdemu ***** jest zle, ale nie jeczy o tym 24/24. Czujesz sie samotny? Zrobi cos z tym i nie wciskaj kitu, ze Cie ludzie nie akceptuja, bo to nie prawda. Ty nie potrafisz zaakceptowac innych, wiec sie odwracaja od Ciebie. Do tego dajesz soba pomiatac. Twoje wola, nie mam nic do Twojego stylu zycia, ale przestan o tym namietnie *******ic. Nadal sie dziwisz, ze nie masz dostepu do #paranoji? Dziw sie dalej. Jak szanuje Deadpool'a, bo to jest najrosadniejsza osoba, ktora spotkalem na necie do tej pory. Zawsze mnie wysluchal jak mi cos na sercu lezalo, a Ty sobie boty stawiales. A co do ZimZum'a to zgadzam sie w 100% z SweepeR'em aka Michal. Mozecie sobie mowic co chcecie, ale mam dosc tego co on wyprawia. Chce sobie pobluzgac, zmieszac ludzi z blotem, niech idzie do chlewu. Tam go zaakceptuja i jego pseudointelektualne wywody w 100%.

Old Post 27-03-2002 12:10
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
H:Rotgar
Solid Snake

Angry

Hmmm, może ja "dorzucę swoje trzy grosze". W sumie zgadzam się ze Sweeperem, pisalem juz pare razy o wielkim mniemaniu o sobie. Tak mniej więcej wyglądaja niektore posty moderatorow: "Zamykam temat, koniec zabawy, do widzenia panstwu". W myslach tej osoby to jest chyba tak: "Ooo, pokaze jakim wielkim jestem panem, zamkne im ten temat, niech mają, hehe". Najbliżej takich poglądów jest Saari, która teraz zamyka sobie 3/4 topicow i w ogole rzadzi sie niebywale.

W sumie kto mam najwieksze uprawnienia, najwiecej zrobil dla fpp.pl, najwiecej robi? : Raptor, Xen0m, Majes, Lucas...i po ich postach widac, ze mamy do czynienia z dojrzalymi ludźmi, piszą ciekawie i nie zamykaja byle czego...przejrzalem mniej wiecej polowe postow w/w osobników i jakos nie znalazlem bardzo zlosliwych/upierdliwych/snobistycznych...dokladnie odrotnie jak u pani Saari...

Radzę zmienic nieco mniemanie o sobie, a mowie to juz ktorystam raz...prosze panstwa, nie zrobiliscie az tak wiele! Nie jestescie jakimis tam bogami, nie zrobiliscie fundamentow serwisu, wiec nie uznajcie sie za super masterów....

Nie mam wiecej nic do dodania - i tak pewnie nie zmieni to postepowania w/w osob(y)

P.S. Uwierzcie, są na Was sposoby

Old Post 27-03-2002 13:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil H:Rotgar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do H:Rotgar Znajdź więcej post'ów przez  H:Rotgar Dodaj H:Rotgar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać H:Rotgar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Szkoda ze ten twoj wywod w 80% zgadza sie ze slowami venotoma. Nie podoba sie to zignoruj, gdzies juz to slyszalem.

No wiec widzisz, nie tylko ja tak sadze. Nie czytam juz od dawien dawna "O niczym konkretnym..." wiec umknely mi wasze sprzeczki z venotom'em (w ktore nie mam zamiaru sie wtracac), ale jesli on powiedzial "Nie podoba sie to zignoruj" to punkt dla niego, bo sadze dokladnie to samo. Gdyby ludzie zastosowali sie do tej zasady o wiele lepiej zylo by sie na tym swiecie.

*** Oczywiscie bez przesady, czasem trzeba sie wtracic, jesli wyraznie widac, ze zle sie dzieje albo ktos nie ma racji / za wiele sobie pozwala, etc. Lecz jest tutaj bardzo plynna granica i ciezko wyczuc kiedy mozna sie wtracic a kiedy nie. I gratulacje dla tego komu uda sie dobrze wyczuc (co jednak nie jest takie trudne jakby sie wydawac moglo).

quote:
Moze jeszcze wprowadzilem chaos w twoim topicu?

Nie ja zaczalem bluzgac na wszystkich wokol i ich obrazac...

quote:
Co do wyroczni i innych ******* o ktorcyh mowisz. Cenie siebie i wlasne zdanie...

Przeceniasz...

quote:
O ile wiem na boardzie nie ma demokracji, czego sam doswiadczylem hehe
wiec nie wciskaj kitu.

Jak najbardziej Ci sie nalezalo bo demokracja jest, a ty zlamales jej prawa. Jesli zle interpretujesz slowo "demokracja" to juz nie moja wina... Gdyby to ktos inny bluzgal na Ciebie w ten sam sposob jak ty bluzgales na czapke, Bartka czy Lukasza to z pewnoscia na ich miejscu zachowalbys sie o wiele bardziej agresywnie jesli mialbys takie mozliwosci. Wystarczajaco dlugo znosili Twoje wybryki. Zreszta, nie mam zamiaru do tej sprawy wracac, nie mnie ona dotyczy, wiec nie bede sie wtracal (tak jak sie nie wtracalem wczesniej).

quote:
W takim razie dlaczego pozwalasz na to, by obrazano czlowieka za jego plecami, wytykano mu, ze "jest niespelna rozumu" nie dajac mozliwosci obrony. Dla mnie to wystarczy, zeby przekonac sie jaki wlasnie Ty jestes, bo ja mowie ci wszystko prosto w oczy, jednakze widze, ze ktos tu lubi chowac sie po katach ze swoimi opiniami...

Przepraszam bardzo, o co Ci chodzi? Czy ktos nie dal Ci mozliwosci obrony? A moze chodzi Ci o kogos innego? Jesli tak to powiedz mi o kogo, bo ja jakos nie moge sobie przypomniec, zebym kiedykolwiek kogos w ten sposob atakowal, tym bardziej nie dajac mu szansy na obrone.

Co do glosnego wyglaszania swoich opinii to wielu bylo takich krzykaczy... Nie ciekawie skonczyli...
quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
zakladanie tego typu watkow nie sluzy niczemu dobremu

Wierz mi, ze jednak sluzy. Bo mial to byc topic z humorem, ktory jednak niewielu zrozumialo... A dobrego humoru nigdy za malo. Jesli nie masz ochoty sie smiac to nie otwieraj tego topicu, nie trac cennego czasu (impulsow or smthg) - nikt Cie przeciez nie zmusza. Kilka osob podlapalo o co mi chodzilo i dla nich ten topic byl przeznaczony.

quote:
zimzumowi slusznie zdrowy rozsadek podpowiedzial, ze robienie trzody na boardzie nie przystoi - tym bardziej moderatorowi (wprawdzie nie moderowi offtopica ale zawsze) lecz (i tu masz racje) swoja opinie mogl wyrazic kulturalniej, nie pod wplywem emocji. wtedy latwiej doszlibyscie do porozumienia.

Primo: dobrze wiedziec, ze jestem moderatorem...

Secundo: kto tu "zrobil trzode"? Nie ja bluzgam na wszystkich na okolo...

H:Rotgar: Saari ani nikogo innego w to nie mieszajmy bo to temat na calkiem inna dyskusje.

Old Post 27-03-2002 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
H:Rotgar
Solid Snake

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR

H:Rotgar: Saari ani nikogo innego w to nie mieszajmy bo to temat na calkiem inna dyskusje.

Masz rację, to było moje osobiste zdanie powiedziane Przy okazji

...Idę się odstresować

Old Post 27-03-2002 13:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil H:Rotgar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do H:Rotgar Znajdź więcej post'ów przez  H:Rotgar Dodaj H:Rotgar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać H:Rotgar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:

Przepraszam bardzo, o co Ci chodzi? Czy ktos nie dal Ci mozliwosci obrony? A moze chodzi Ci o kogos innego? Jesli tak to powiedz mi o kogo, bo ja jakos nie moge sobie przypomniec, zebym kiedykolwiek kogos w ten sposob atakowal, tym bardziej nie dajac mu szansy na obrone.

czytaj rzeznie, to ci wystarczy...

quote:

*** Oczywiscie bez przesady, czasem trzeba sie wtracic, jesli wyraznie widac, ze zle sie dzieje albo ktos nie ma racji / za wiele sobie pozwala

to wlasnie zrobilem

quote:

najbardziej Ci sie nalezalo bo demokracja jest, a ty zlamales jej prawa. Jesli zle interpretujesz slowo "demokracja" to juz nie moja wina... Gdyby to ktos inny bluzgal na Ciebie w ten sam sposob jak ty bluzgales na czapke, Bartka czy Lukasza to z pewnoscia na ich miejscu zachowalbys sie o wiele bardziej agresywnie jesli mialbys takie mozliwosci. Wystarczajaco dlugo znosili Twoje wybryki. Zreszta, nie mam zamiaru do tej sprawy wracac, nie mnie ona dotyczy, wiec nie bede sie wtracal (tak jak sie nie wtracalem wczesniej).

nie ja zaczalem ta wojne, wiesz o tym dobrze, wiec nie odwracaj kota ogonem przy innych.

I cos dla ciebie
Polityka to tarzanie sie w blocie i kazdy sie musi ubrudzic...

eh zalosne....
Nie widze sensu rozmawiac z Toba, bo widze, jak jestes zaslepiony. Czasami przeczytaj uwaznie posty nie tylko swoich guru, jak to okreslasz, ale rowniez innych...

Old Post 27-03-2002 14:26
SweepeR
sweter

Prosze Cie na przyszlosc czytaj uwazniej, gdyz to nie ja napisalem o "guru"...

I zalosny to ty jestes, wywyzszajac sie ciagle nad wszystkich i nazywajac wszystkich "zaslepionymi", gdyz to tylko ty jedyny znasz prawde. Jak dotad nie znalazlem zadnego powodu, dla ktorego mialbys byc uznawany za lepszego niz inni...

I ja tez mam cos dla Ciebie.
Prawda jest jak obnazony noz w reku dziecka i obraca sie przeciwko temu kto ja przynosi.
- Mika Waltari

Old Post 27-03-2002 14:45
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Nudzisz mnie swoim gadaniem jaki jestes samotny, jak Ci zle. (...)
jak zwykle na temat
quote:
Zawsze mnie wysluchal jak mi cos na sercu lezalo, a Ty sobie boty stawiales
nie moge byc nigdy zajety? kiedys te voidy trzeba bylo ustawic... zreszta sam zes nabluzgal na odchodnym wiec nie jestes bez winy
quote:
sweeper wrote: Primo: dobrze wiedziec, ze jestem moderatorem
blah... pomyliles mi sie z lucasem
quote:
Jak zwykle po stronie swoich guru
naprawde? ja mam swoje zdanie, nie musze go od nikogo zapozyczac. to po czyjej stronie stanalem w tej sprawie zalezalo jedynie ode mnie - rownie dobrze mozna powiedziec, ze napisales ostra polemike jedynie dlatego, ze nie zgodzilem sie ze sweeperem co z kolei mogloby dowodzic uwazaniu go za guru przez ciebie. widzisz jak latwo mozna komus dowalic?
quote:
Chce sobie pobluzgac, zmieszac ludzi z blotem, niech idzie do chlewu.
chyba sam zauwazyles, ze w poprzednim poscie wspomnialem o tym. nie mam klapek na oczach - naganne zachowania zauwazam po obu stronach konfliktu.

Old Post 27-03-2002 15:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Fajnie, ze sie klucicie, prz7najmniej mam co czytac
Ale sadze, ze racje ma Sweeper, ale to tylko moje zdanie...

Old Post 27-03-2002 15:17
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Prosze Cie na przyszlosc czytaj uwazniej, gdyz to nie ja napisalem o "guru"...

I zalosny to ty jestes, wywyzszajac sie ciagle nad wszystkich i nazywajac wszystkich "zaslepionymi", gdyz to tylko ty jedyny znasz prawde. Jak dotad nie znalazlem zadnego powodu, dla ktorego mialbys byc uznawany za lepszego niz inni...

I ja tez mam cos dla Ciebie.
Prawda jest jak obnazony noz w reku dziecka i obraca sie przeciwko temu kto ja przynosi.
- Mika Waltari

nie wszystkich, nie wszystkich, narazie ciebie wyzwalem, wiec nie generalizuj. Uwierz, ze znalazlbys wiele osob o podobnych do mego pogladach, ktore cie tutaj otaczaja...

Co do cytatu, przynioslem prawde na rzeznie, obrocila sie przeciwko mnie

lol?

Old Post 27-03-2002 15:36
astral
księciunio [ownz]

Żygać mi sie chce od waszych klotni, nie moglibyście się jakoś pogodzic, wy filary tego boarda.

Edytowane:
Przypomina to sutuacje, gdzie kazdy do kazdego ma jakas uraze, a topic Sweepera byl kropla ktora spowodowala przelanie czary. Teraz kazdy kazdemu powie za co go nie lubil i co do niego skrycie czul, podczas wczesniejszego postowania.

Edytowane przez astral dnia 27-03-2002 o godz. 18:25

Old Post 27-03-2002 17:23
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
(...) dowodzic uwazaniu go za guru przez ciebie. (...)

Buhahahaha? Mnie tylko zastanawia czemu Twoje zdanie zawsze rownoczesnie jest zdaniemie tramwaja lub ZimZum'a.

Old Post 27-03-2002 20:25
LoveBeer
GreenMan

na pocieche dodam ze na tytanie przeszla podobna burza... i w sumie moze nawet i dobrze, bo po burzy jak wiadomo jest spokoj... ale niestety stracilismy 1 osobe ktora byla z nami od conajmniej roku

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 27-03-2002 22:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ehhh ...chyba was przestane pilnowac i robcie sobie burdel gdzie chcecie..
a potem jak bedziecie plakac o to ze ***** ludzie odchodza bo sa same debilne topiki to nie do mnei z tym ...

H:Rotgar - jestes od niedawna i nie wiesz jaki juz syf narobila zbytnia wolnosc i demokracja.

Chimera ty tez sie nie odzywasz zbyt czesto wiec jak wyzej.

Ale dobra robta co chceta... ja was nie pilnuje... jak zrobicie sobie burdel to moze ktos przyjdzie przeprosic... bo ja za was sprzatam i tylko widze ze robie zle bo wywalam ... ok jak chcecie

Old Post 27-03-2002 23:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:51.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions