Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > czy czujesz sie szczesliwy(a)?
czy czujesz sie szczesliwy(a)?
You do not have permission to vote on this poll.
tak 20 43.48%
nie 26 56.52%
W sumie: 46 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez pawianor
ty i te twoje gumowe problemy (c) rafee

niepojety wydaje sie dla mnie fakt, ze swoje samopoczucie mozna uzalezniac od faktu wygrania meczu przez dany zespol

zenada

Zalezy czym dla niego jest pilka nozna.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-04-2002 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez pawianor

niepojety wydaje sie dla mnie fakt, ze swoje samopoczucie mozna uzalezniac od faktu wygrania meczu przez dany zespol

zenada

NIe rozumiem czego tu nie pojmujesz? Widocznie sa ludzie na ziemi ktoorzy sa prawdziwymi fanami jakiegos tam zespolu i przezywaja kazda porazke swojej druzyny. Ja tez jestem zdenerwowany jak moja druzyna przegrywa (pozbawia mnie to dochodoow)

Old Post 06-04-2002 11:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pawianor
kreglarz [ownz]

quote:
Napisane oryginalnie przez Onion
NIe rozumiem czego tu nie pojmujesz? Widocznie sa ludzie na ziemi ktoorzy sa prawdziwymi fanami jakiegos tam zespolu i przezywaja kazda porazke swojej druzyny. Ja tez jestem zdenerwowany jak moja druzyna przegrywa (pozbawia mnie to dochodoow)
moze i tak... jednakze wydaje mi sie to podobne z zachowaniem mojego kolegi, ktory obwieszczal wszem i wobec, ze 'ma dola' poniewaz ludzie cheatuja w quake2

Old Post 06-04-2002 12:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pawianor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pawianor Znajdź więcej post'ów przez  pawianor Dodaj pawianor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pawianor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

a tak wogole: zaglosowalem na tak

Old Post 08-04-2002 00:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gizmo14
Mr S*****son

ja zaglosowalem na tak czemu?
no sam niewiem moze dlatego ze obecnie niemam zaduzych problemow na glowie?moze dlatego ze ktos inny ma bardziej przesrane nisz ja?moze dlatego moze i nie kto wie

Old Post 08-04-2002 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gizmo14 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do gizmo14 Znajdź więcej post'ów przez  gizmo14 Dodaj gizmo14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gizmo14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

niestety nie ! ale licze ,ze z mojego smutku, wyleczy mnie pewna osobka, o ktorej non stop mysle, ech ...............

Edytowane przez Wania dnia 08-04-2002 o godz. 16:19

Old Post 08-04-2002 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

ja nie będę klikał na żadną odpowiedź bo odpowiedzieć na postawione pytanie będę mógł odpowiedzieć mniej więcej w połowie sierpnia - w maju maturka (), w lipcu egzaminy na studia () a w sierpniu wyniki

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 08-04-2002 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gizmo14
Mr S*****son

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
ja nie będę klikał na żadną odpowiedź bo odpowiedzieć na postawione pytanie będę mógł odpowiedzieć mniej więcej w połowie sierpnia - w maju maturka (), w lipcu egzaminy na studia () a w sierpniu wyniki

hej no to powodzenia!
na mnie czeka egzamin-gimnazjalny

Old Post 08-04-2002 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gizmo14 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do gizmo14 Znajdź więcej post'ów przez  gizmo14 Dodaj gizmo14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gizmo14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gizmo14
Mr S*****son

quote:

hej no to powodzenia!
na mnie czeka egzamin-gimnazjalny

Old Post 08-04-2002 20:52
Hakan
Elite (Fiend)

Matura jest naprawde latwa mowie ci to t0d wiec nie pekaj
o egzaminach gimnazjalnych to nic nie wiem bo jak chodzilem do szkoly to takich nie bylo
Wiem ze na studiach sa kolokwia i wlasnie mialem takie jedno dzisiaj z ktorego to powodu nie jestm szczesliwy bo pewnie je poleje

A tak w ogole to zauwazylem ze zle sie dzieje na bordzie wiecej ludzi nieszczesliwych - niedobrze, niedobrze

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 08-04-2002 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:

eh, a jakim to wyznacznikiem szczescia jest szkola!? dla mnie zadnym... imho jest tyle innych, wazniejszych spraw...

Old Post 08-04-2002 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-

eh, a jakim to wyznacznikiem szczescia jest szkola!? dla mnie zadnym... imho jest tyle innych, wazniejszych spraw...

Zgodze sie z tym w 100%

Ogólnie się tak utarło że szkoła jest najważniejsza, że oblanie egzaminu albo pała to koniec świata

Można myśleć o czym innym

Old Post 09-04-2002 12:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
pawior:

zenada

Ty i Twoje gumowe problemy? Kazdy ma jakies problemy i nie mozemy ich lekcewarzyc. A skoro tego nie potrafisz zrozumiec to nie rozum maly cieciu. Nikt Ci tego nie kaze. Kazdy jest inny i kazdy innaczej odzyskuje dobre samopoczucie psychiczne.

quote:

"Kraina szczescia" chyba nigdy nie powstanie, bo ludzie zawsze stworza sobie nowe problemy, z ktorymi beda walczyc.
Jostein Gaarder, "Swiat Zofii"

Szczescie nie istnieje, bo czlowiek nie potrafi zaakceptowac tego faktu, ze jest szczesliwy. Caly zycie to pasmo cierpienia Twojego i innych ludzi. To cierpienie nas hatuje, tak mowia "filozofowie" zycia, ktorzy mysla, ze wiedza wszystko. Moze i hartuje, ale na nic mi sie to nie przyda, kiedy na lozu, smierci zaprage poczuc dotyk innej dloni. Smutek, zal. To sa rzeczy, ktorymi kieruje sie czlowiek i to jest co otrzymujemy w ostatecznym rozrachunku. Nie ma alternatyw.

Old Post 09-04-2002 12:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Szczescie nie istnieje, ale mozna byc szczesliwym. Tak samo jak zaden bog nie istnieje, ale nie przeszkadza to byc wierzacym.

Porozmawiajcie sobie z ludzmi starszymi, takimi, ktorzy sa na studiach or smthg. Ja sie od nich dowiedzialem, ze w sumie standardem jest to, ze na poczatku okresu dorastania "sie dostaje dola", z ktorego sie z wiekiem wychodzi. Tak to jest - jestes mlody, wszystkim sie przejmujesz, etc. a z czasem zaczynasz coraz bardziej olewac mniej istotne rzeczy. I dzieki temu stajesz sie szczesliwy, bo nic niepotrzebnego ci nie maci mysli. Ja do tego doszedlem gdzies przed pol rokiem i od tego czasu jestem szczesliwy. Oczywiscie sa chwile, w ktorych sie doluje, smutno mi or smthg, wtedy jeszcze starym dobrym stylem wlaczam sobie jakas melancholijna muzyczke (Theatre of Tragedy - Theatre of Tragedy, The Sins of Thy Beloved - Lake of Sorrow czy tez Liv Kristine - Deus Ex Machina) i sie wieczorem doluje. Rano zazwyczaj juz jest wszystko spoko. I wtedy moje uszy wypelnia kawalek P.O.D. - Alive:

I!
Feel so alive!
For the very first time
I can't deny you

I!
I feel so alive!
For the very first time
And I think I can fly

Szczesliwym po prostu trzeba umiec byc. To samo nie przyjdzie, trzeba po to siegnac. I trzeba chciec!

Old Post 09-04-2002 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
montana
Sarmata z poludnia

quote:

matura 2002... juz wiesz?

Old Post 09-04-2002 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil montana Kliknij tutaj by wysłać e-maila do montana Znajdź więcej post'ów przez  montana Dodaj montana do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać montana prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Sweeper: Popieram cię w 100%.

Old Post 09-04-2002 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez montana

matura 2002... juz wiesz?

a niech sobie bedzie i 2003 i co z tego? poradzisz cos na to? NIE to po co sie przejmowac...

nie zgodze sie z teoria ze szczescia nie ma - szczescie jest - bo to jest ten stan, ktory ogarnia ludzi zadowolonych z zycia... wszystko zalezy od definicji i jej interpretacji...

Old Post 09-04-2002 21:41
weirdo
kontemplator bytu

quote:
w sumie standardem jest to, ze na poczatku okresu dorastania "sie dostaje dola", z ktorego sie z wiekiem wychodzi.
dobre i to...

Old Post 09-04-2002 21:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
dobre i to...

ej to ja chyba wyroslem :o

Old Post 09-04-2002 22:22
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Witaj wsrod staruchow tram

Old Post 10-04-2002 07:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari

Old Post 10-04-2002 23:37
bizonek
def

quote:

ej to ja chyba wyroslem :o

To ja w niego wrastam.

Old Post 11-04-2002 04:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:

...

(...) a dziś sam jestem dziadkiem (...)

/Werther's Original/

Old Post 11-04-2002 13:12
[FPP]3Rm4C
the Reaper

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Insmac

a dziś sam jestem dziadkiem

wiemy insmac, wiemy

Old Post 13-04-2002 22:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]3Rm4C Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]3Rm4C Dodaj [FPP]3Rm4C do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:

Co mówisz???? Nie słysze!

Odkąd mam ten aparat słuchowy...

Old Post 17-04-2002 11:08
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Wink

Optymisci qrde wiekszosc na "NIE" glosowala

Old Post 17-04-2002 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Optymisci qrde wiekszosc na "NIE" glosowala

moze kiedys naucza sie cieszyc tym co maja... a czasem nawet byle czym... czego wszystkim zycze, bo wtedy zycie jest o wiele przyjemniejsze i prostsze...

Old Post 17-04-2002 22:49
chimera
Elite (Fiend)

quote:

moze kiedys naucza sie cieszyc tym co maja... a czasem nawet byle czym... czego wszystkim zycze, bo wtedy zycie jest o wiele przyjemniejsze i prostsze...

Niestety zazdrosc jest jednym przeklenstw ludzkosci - nic na to nie poradzimy. Nie mozna miec wszystkiego

Old Post 19-04-2002 05:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:

o właśnie

jeśli umiesz cieszyć się z drobnych przyjemności, będziesz umiał cieszyć się i z większych

Old Post 19-04-2002 12:14
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:51.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions