quote:Napisane oryginalnie przez nights.kt
Raczej Wwa
??? Nights a dlaczego ty masz decydowac o tym gdzie zlot naszego klanu ? 60 % SUN jest z Bielska-Bialej a jest nas okolo 20 wiec dlaczego wiekszosc ma jechac do mniejszosci !
quote:Napisane oryginalnie przez Iris Polecam nową gralnie w markecie Rainbow Center na Zaciszu w Warszawie
50komputerow Duron 800mHZ - 4zl za godzine!
Wypas!
My chcemy lan party zoorganizowac a nie pojsc sobie do gralni !!!
no wkoncu bede mogl na moim fullwyppas kompie zagrac do ktorego jestem przyzwyczajanoy tylko niewiem jak bym go pociagiem transportowal do was... to jest glowny problem...
quote:Napisane oryginalnie przez mAJKiEL no wkoncu bede mogl na moim fullwyppas kompie zagrac do ktorego jestem przyzwyczajanoy tylko niewiem jak bym go pociagiem transportowal do was... to jest glowny problem...
TO jest pomysl, nawet wiem gdzie jest takie miejsce nad Wisla, duzo oponek smieci i mily zapach . tylko troszke to kosztuje Jak ktos wie gdzie jest w miare tanio to niech pisze
Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik. Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik. Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik. Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów. Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.