Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Jedi Knight > Najlepszy gracz w Polsce
Ktory gracz w Polsce jest najlepszy w JK2 ?
You do not have permission to vote on this poll.
AMDom (-o-) 3 7.32%
XooM FC 0 0%
Dante FC 4 9.76%
Wszyscy sa rowni 5 12.20%
Wszyscy sa do dupy 29 70.73%
W sumie: 41 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

ja sie juz od tygodnia zastanawiam

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-04-2002 22:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dante_FC
Training (Enforcer)

kiedys tak nie bylo, i mysle ze nie bedzie 8)
Przechwalki przechwalkami a gra na serwerach to inna bajka.
Szanuje Meteora z SUN, ale na tym boardzie wyraznie czuc quakiem czy CSem ktory 2 lata temu zaczal tracic swoj klimat, kiedy dobrala sie do niego lameria.

Dante_FC aka -UOP-Cthulhu Squadron

Old Post 18-04-2002 00:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dante_FC Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dante_FC Znajdź więcej post'ów przez  Dante_FC Dodaj Dante_FC do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dante_FC prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

No no stara gwardia. A ja sie zastanawialem kiedys gdzie wsiakles tak nagle.
Spoko przeciez wiekszosc to nie tyle sie przechwala co poprostu zartuje (mam przynajmniej taka nadzieje)

Old Post 18-04-2002 00:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Heh ja tu jeszcze niemoge nic powiedziec o graczach w polsce ale sadze ze wszyscy zbyt krotko graj zey cos mozna bylo ustalic(kto najleprzy bez jakiegos turnieju) no ale niedlugo sie sytuacja wyklaruje bo ja zaczalem grac to juz wiecie kto jest najleprzy ! <==

Old Post 22-04-2002 19:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

Question po co to jest?

po co robić ankiete na najlepszego gracza w POLSCE??
powiedzmy, że pan A gra w MGS stylem "wbiegam,zabijam,wychodzę a pan B gra stylem kryję się,nagle nóż w plecy, odciągnąć trupa.
Jeżeli panu A powiemy żeby przeszedł panszę C w taki sposób jakim gra pan B to pan A skaszani bo jest pzryzwyczajony do innego stylu gry, więc robienie jakichkolwiek ankiet na taki temat nie ma sensu.
Każdy ma swój styl nie do podrobienia (no chyba, że ktoś chce grać tak jak pan D).
!!!!!

Old Post 22-04-2002 22:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]Falek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [KmH]Falek Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]Falek Dodaj [KmH]Falek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]Falek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AMDom®
hands up u bitch !

Ale ja cie ni rozumim , do czego zmiezasz ?

UŁOM !

Old Post 23-04-2002 14:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AMDom® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AMDom® Znajdź więcej post'ów przez  AMDom® Dodaj AMDom® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AMDom® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

Cali is Master of Jedi :devil:

Old Post 23-04-2002 14:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

A ja powiem tak ze nie da sie wylonic najlepszego gracza najlepszym graczem jest ten kto wygra turniej tylko jest on nazwany umowinie bo moze byc tez osbnik ktory jest od niego lepszy lecz nie wystapil na turnieju
AMDom® kogo nazywasz ulomem kto ci dal prawo obrazanie innych

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 23-04-2002 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

hmm może siebie, jesli tak to wszystko w porządku

Old Post 23-04-2002 15:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wiedzmin
Blah?

quote:
Napisane oryginalnie przez Sphere
hmm może siebie, jesli tak to wszystko w porządku

skfer szparagu nie domyty ty!!!!

hwdp - honor w duszy policjanta zle psy

Old Post 23-04-2002 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wiedzmin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wiedzmin Znajdź więcej post'ów przez  Wiedzmin Dodaj Wiedzmin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wiedzmin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

hihi LOL

WTF?
widzę, że ma pan ładna ocene panie AMDOM

Old Post 23-04-2002 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]Falek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [KmH]Falek Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]Falek Dodaj [KmH]Falek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]Falek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

heh co mu po ocenie pan amdom mowi to co mysli i za to go szanujcie losie !

Old Post 25-04-2002 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AMDom®
hands up u bitch !

co wy z tymi szparagami ? :> jedna wielka plaga szparagow :}

majkiel SZACUN !

Old Post 27-04-2002 20:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AMDom® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AMDom® Znajdź więcej post'ów przez  AMDom® Dodaj AMDom® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AMDom® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wiedzmin
Blah?

quote:
Napisane oryginalnie przez AMDom®
co wy z tymi szparagami ? :> jedna wielka plaga szparagow :}

majkiel SZACUN !

sa 3 szparagi

ja (inny tag klanowy)

skfer (inny tag klanowy)

i kapooch (mlodszy szparag)

hwdp - honor w duszy policjanta zle psy

Old Post 27-04-2002 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wiedzmin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wiedzmin Znajdź więcej post'ów przez  Wiedzmin Dodaj Wiedzmin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wiedzmin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anen
Training (Enforcer)

Exclamation

Komu mam skopać tyłek !!!!!!!!!
gg 580996

Old Post 20-05-2002 16:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Anen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Anen Znajdź więcej post'ów przez  Anen Dodaj Anen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Anen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bici
Skilled (Knight)

Anen moze zrobmy "clan wars": ty vs hG ;--
Tylko nas nie pokonaj do 0 ;/

Old Post 20-05-2002 17:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bici Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Bici Znajdź więcej post'ów przez  Bici Dodaj Bici do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bici prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fazi_Fizol
Skilled (Knight)

Jestem bezrobotnym hydraulikiem i wlasnie wypuscii mnie z takiego programu Big Brother i tam sa sami jedi bo kamery to jak sie przejdziesz to one ida za toba czyli sa sterowane moca uuu JA JESTEM THE BEAST A MNIE TAM NIE MA
A TAK WOGULE TO ZAPRASZAM DO LIN NA ATAK KLONOW NAPRAWDE WARTO !!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 20-05-2002 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fazi_Fizol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fazi_Fizol Znajdź więcej post'ów przez  Fazi_Fizol Dodaj Fazi_Fizol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fazi_Fizol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anen
Training (Enforcer)

No Problem
J am " One man army "

Your a talkinh to me ???

To kiedy ???

Old Post 20-05-2002 20:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Anen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Anen Znajdź więcej post'ów przez  Anen Dodaj Anen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Anen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
hG@davis
Training (Enforcer)

Ja jestem najlepszy :)))))

Hehe Ci kolesie podobno wymiataja w Jk1 w Jk2 znam lepszych...

Old Post 02-06-2002 22:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil hG@davis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do hG@davis Znajdź więcej post'ów przez  hG@davis Dodaj hG@davis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać hG@davis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DL|dolny
Combat (Death Knight)

Cool

...czyli mnie?

http://nirvana.do.pl/jk2/wyniki/020602-01.jpg
http://nirvana.do.pl/jk2/wyniki/020602.jpg

2 pierwsze mecze na servku

Old Post 03-06-2002 08:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DL|dolny Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DL|dolny Znajdź więcej post'ów przez  DL|dolny Dodaj DL|dolny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DL|dolny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
best|Kai
On My Way!

Nie wiem po co jest robiona ta ankieta
Na co to cale kozaczenie
Wszystko rozstrzygnie sie w lidze

Grade: Hauptmann
Class: Combat Medic
Stationed: Dresden Panzer Camp
Unit: 9.SS-Panzer Sanitätssturmbann "Großdetuschland"

Old Post 07-06-2002 00:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil best|Kai Znajdź więcej post'ów przez  best|Kai Dodaj best|Kai do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać best|Kai prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HELOOIFAI
Skilled (Knight)

Piszcie se co chcecie....ja i tak wiem że najlepszy jest Padawan.
Dlaczego? Ponieważ:
-ma niepowtarzalną ksywkę
-nikt go nigdy nie zabił
-jego walka to czysta technika

Muahahahahahahahaha

Old Post 10-06-2002 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HELOOIFAI Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HELOOIFAI Znajdź więcej post'ów przez  HELOOIFAI Dodaj HELOOIFAI do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HELOOIFAI prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmmmm

przeszedłem w końcu tego SW: jk2 w trybie singel layer i musze stwierdzic że narazie jak bym wszedł na server to bym co 2 sprżatał.....na 1 gracza na mapce

GrEaTEyE

Old Post 11-06-2002 19:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Sphere
ehh muszę odpowiedzieć wszyscy są do dupy, powód ? pograjcie se za granica to zobaczycie

no pograłem i zobaczyłem owszem zabijają każdego ale te lamy zabijają nawet ludzi z wyłączonym mieczem!!!
ale tak ogólnie to wymiatają oj wymiatają!!!

Old Post 04-07-2002 13:00
nea*1337
Ciota komputerowa

Co za po****** topic

Jak ktoś nie chce walczyć na miecze, to niech idzie grać w quake'a .

A jak jeszcze raz ktoś mi powie, że na zagranicznych serverach ludzie wymiatają... to ja chyba mam inne zagraniczne servery, :lol: :>>>

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 15-07-2002 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<>BEATA
Training (Enforcer)

Red face

Najbardziej LOL-owy TOPIC jaki ostatnio widzialam . Co niektorym to sie od tego nadmiaru powietrza (patrz:wakacje) w mozgach sie przeciag zrobil. Poziom tego forum a szczegolnie wypowiedzi "super wymiataczy" swiadczy o naprawde wysokim poziomie waszej sceny :buahahahha.
Na RTCW by was czapkami nakryli i do d.. nakopali za takie Topiki. A tak nawiasem to ............no offens.To wylacznie moje subiektywne odczucie .Oby szlo ku lepszemu.

" So, so you think you can tell Heaven from Hell, blue skies from pain. Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell.." Wish You Were Here -PINK FLOYD-

[email protected]

Old Post 03-08-2002 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil <>BEATA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do <>BEATA Znajdź więcej post'ów przez  <>BEATA Dodaj <>BEATA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać <>BEATA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez &lt;&gt;BEATA
Najbardziej LOL-owy TOPIC jaki ostatnio widzialam . Co niektorym to sie od tego nadmiaru powietrza (patrz:wakacje) w mozgach sie przeciag zrobil. Poziom tego forum a szczegolnie wypowiedzi "super wymiataczy" swiadczy o naprawde wysokim poziomie waszej sceny :buahahahha.
Na RTCW by was czapkami nakryli i do d.. nakopali za takie Topiki. A tak nawiasem to ............no offens.To wylacznie moje subiektywne odczucie .Oby szlo ku lepszemu.

Było by lepiej, jakby tu pisali tacy, co grają w JK2

Old Post 03-08-2002 23:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

ja gram w to i w to i w jakiejs czesci popieram zdanie betty (czyt. beata )

Old Post 04-08-2002 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DOKTOR
doktorek :P

RTCW i tak rządzi !!

Jest jedna rzecz dla której warto żyć........ HIP-HOP i nie zmienia sie nic
Peja- rocznik 1976

Old Post 04-08-2002 18:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DOKTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DOKTOR Znajdź więcej post'ów przez  DOKTOR Dodaj DOKTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DOKTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Wiesz DOKTOR, niektórzy chcą czegoś więcej...

Old Post 04-08-2002 21:33
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:05.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions