Re: Jeszcze nie zamykamy...
quote: Napisane oryginalnie przez [STER]NeoN
Co do tego NIE MOZLIWE , to ja chyba tez sie nie zgodze , o ile wogole o tym samym mowimy... , jak nie to mnie poprawcie i sie juz nie odezwe 
ALE...
Przeciez jak sie robi Screeny przez PB to one ida na serwer PB! Sam bylem swiadkiem jak koles siedzacy metr odemnie bawil sie na serwie PB i robil screeny ludziom grajacym na serwerze - COOLNET bodajze. I jak tytlko ktos mial PB wlaczonego to screeny w chwile pokazywaly sie nam na monitorze!
Czyli jednak nie jest to takie "NIE MOZLIWE" i nie laguje tak super strasznie....
No
Ehh kolejny marzyciel/fantasta. NeoN pokaz mi podobienstwa jakie ma mod HL'owy i PB. Wiesz to jest tak jakbys porownywal plug'in do Photoshopa i np. Word'a. TO i TO dziala zupelnie inaczej, jest stworzone do czego innego. Do tego PB ma w sobie rozne sztuczki i mechanizmy grzebiace w kompie. Zastanow sie dlaczgo PB nie jest mod'em do HL'a, ktory sam znajduje aimbot'y, ktory szuka wallhackow itd. BO TO JEST NIEMOZLIWE. Mody HL'a maja ogranicznia, ktorych sie nie przeskoczy. A pozatym zaby byla komunikacja musza byc dwie strony: klient i serwer, prawda? Tak sie sklada ze programowanie mod'ow, ktore podczepiaja sie do innych mod'ow (CM podczepia sie do CS'a) odbywa sie tylko i wylacznie po stronie serwera. Sa to jakies tricki, ktore wymyslil botman do robienia bot'ow, a jak sie okazalo mozna przy ich uzyciu zrobic cos innego.
Reasumujac, musisz zaprogramowac procedure ktora wysyla plik (u klienta) i taka co ja odbiera (na serwie). Pierwsze jest nie mozliwe poniewaz nie ma dostepu do kodu zrodlowego CS'a (ani innych modow), a drugie jest mozliwe, ale to polowa sukcesu.