quote: Napisane oryginalnie przez JeloneK
Słuchaj kurde lamuchu (i tylko spróbuj coś na mnie napisać, bo twoja ocena jednoznacznie wskazuje lamerstwo). Jak ty wykożystujesz 2% swojego umysłu to moje gratulacje, człowiek w ciągu całego swego życia wykożystuje 10%. Jak jesteś taki zdolny to sam spróbuj pilnować kafejki... nie możliwe jest aby upilnować całą kafeje od lamuchuw etc. Nie wszyscy grają w CS w domu, prypominam jeszcze raz, a jak w kafejce jest sztywne, to cała kafeja ma jeden IP, i zablokowanie go, spowoduje zablokowanie kafeji. To że Majkel pisze "bez składu i ładu" nie oznacza że jest od ciebie gorszy. Idzcie na browara, i albo się zaprzyjaźnicie, albo pobijcie, i będzie spox... Mniejsza z tym.
W związku z nieporozumieniami zachodzącymi na czarnej liście, my niżej podpisanie wnioskujemy, aby czarna lista została zamknięta i udostępniana tylko administratorom na hasło. Wnioskujemy także, aby osoby zabanow'ane z niewiadomych przyczyn mogły się odwoływać od ban'a, chodzi tu głównie o właścicieli kawiarenek internetowych, w których cziterzy podszywają się pod graczy.
Niżej podpisani:
JeloneK ([email protected])[/i]
Dobra, kogo mam jeszcze wpisać i wysyłamy... [/B]
Gratuluje, to juz twoj 674 post. Jesli kazdy byl tak glupi i beznadziejny to zycze powodzenia i proponuje przejsc na swego rodzaju emeryture (albo rente - powiesz ze jestes lekko pier*olniety i na pewno cos uda ci sie zalatwic, najlepsze jest to ze nawet nie bedziesz musial klamac).
Ja chodze do kafeji od 2 lat. Od tamtego czasu nie bylo ANI JEDNEGO przypadku cziterstwa, mimo iz kilka osob usilnie probowalo zainstalowac je na kompach. Widac ze jak ktos chce to potrafi. Jesli szef nie potrafi upilnowac interesu i zamiast pilnowac, robi burdel, idzie sobie spokojnie na piwo, od czasu do czasu przychodzac i krzyczac: "xxx konczy!!!", to jest sam sobie winny.
Przeczytaj sobie niektore posty na cs.pl, dowiesz sie o co chodzi, moze wtedy twoje wypowiedzi beda blizsze prawdy, a z czasem byc moze uda ci sie napisac cos konstruktywnego...
Teraz juz nawet nie masz co odpisywac bo odechcialo mi sie, czytajac posty niektorych kretynow twojego pokroju, zagladac na tego boarda...
Dlatego nie spiesz sie z odpisaniem, idz popykac w q3 (tam pokaz ze jestes debesciak, tylko uwazaj zeby nie trafic na lepszego od siebie, najlepiej pograj z botami), a ja moze przyjde pod koniec tygodnia, przeczytam twoje wypociny, posmieje sie troche, ale nie masz co liczyc na jakakolwiek odpowiedz z mojej strony - szkoda czasu i palcow...
btw. Nie bierz tego do siebie, bo udalo mi sie troszke wypic przed pisaniem tego, aczkolwiek przemysl jeszcze raz swoje podejscie do sprawy .
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|