Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Czarna Lista a nieporozumienia mnie cholera birze
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

heh, ja dobrze wiem co może flash, swego czasa się tym bawiłem, ale to nie dla mnie, ja tam wole 3d studio max .

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-07-2001 01:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

to też można razem połączyć
Ja tam doszedłem tylko do MilkShape 3D - ale dałem sobie spokój - po tym problemie z kompilacją modeli do HL... (czy CS)

Old Post 21-07-2001 11:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

MilkShape jest jakoś za bardzo zamotany dla mnie, ja tam mam moje 3d studio max i converter do mdl

Old Post 21-07-2001 13:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

a skąd wziąć taki konwerter???
mooj qmpel ma na chacie 3d studio max...
to może bym cos sqbnął

Old Post 21-07-2001 13:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Kiedyś było na quake3world.com, ale wywalili =[

Old Post 21-07-2001 14:30
[SPECNAZ]Zamek
dr1zzt

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL

Drogi [STER]Zamku dzieki za wyzwiska ok cwiercinteligentow ale ty chyba tez sie do nich zaliczasz
dales piekna brawurowa wypowiedz jak na filmie ale przejdzmy do rzeczywistosci zalozmy ze taki koles
ktory czituje siedzi sobie w cafe na jednym z kompow komp zostaje zbanowany koles przesiada sie na komp obok
znowu dostaje bana za czity lecz tym razem powiedzmy gra na innej ksywie jesli znajdzie sie paru takich ludzi to moga wykosic pol kafei w calym miescie a wtedy to
na polskich serverach beda grali tylko kolesie z domow lub zagraniczniaki czyli beda swiecily pustkami co powiesz o takiej sytuacji dlatego dla mnie czarna lista jest pomylka
pozatym nie skichalem jeszcze w majtki ale poruszam ten temat poniewaz mam duze nieprzyjemnosci z tego ze moja ksywa jest na czarnej liscie jesli mowiz
zamek ze nicki sie nie licza to po co sa na czarnej liscie nie lepiej same IP i WON na niej umieszczac .... ?

Od tego sa szefowie kafejek zeby pilnowac tego typu delikwentow.
Jak to sie mowi dla chcacego nic trudnego. Jesli szefowie maja budel w swoim miejscu pracy to moga sie spodziewac wlasnie takich efektow.
Twoja ksywa jest na czarnej liscie? O jeju... Wystarczy ze wejdziesz na ktorys server zapisany do czarnej listy, zobaczysz czy mozesz spokojnie pograc i wtedy sie okaze czy to byles ty (jesli nie pamietasz) czy ktos kto sie pod ciebie podszyl.

btw. Jestes cwiercinteligentem, gdyz nie potrafisz przedstawic swoich argumentow w cywilizowany sposob (czyt. musisz zaczac stosowac znaki interpunkcyjnych, nie mowiac juz o ortografii i stylistyce...).
btw2. Czlowiek uzywa tylko 2% procent swojego mozgu wiec wyrazenia: cwiercinteligent i cwiercmozg powinny byc stosowane jako komplement, a nie wyzwisko.

Old Post 21-07-2001 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Zamek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Zamek Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Zamek Dodaj [SPECNAZ]Zamek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Zamek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Słuchaj kurde lamuchu (i tylko spróbuj coś na mnie napisać, bo twoja ocena jednoznacznie wskazuje lamerstwo). Jak ty wykożystujesz 2% swojego umysłu to moje gratulacje, człowiek w ciągu całego swego życia wykożystuje 10%. Jak jesteś taki zdolny to sam spróbuj pilnować kafejki... nie możliwe jest aby upilnować całą kafeje od lamuchuw etc. Nie wszyscy grają w CS w domu, prypominam jeszcze raz, a jak w kafejce jest sztywne, to cała kafeja ma jeden IP, i zablokowanie go, spowoduje zablokowanie kafeji. To że Majkel pisze "bez składu i ładu" nie oznacza że jest od ciebie gorszy. Idzcie na browara, i albo się zaprzyjaźnicie, albo pobijcie, i będzie spox... Mniejsza z tym.

W związku z nieporozumieniami zachodzącymi na czarnej liście, my niżej podpisanie wnioskujemy, aby czarna lista została zamknięta i udostępniana tylko administratorom na hasło. Wnioskujemy także, aby osoby zabanow'ane z niewiadomych przyczyn mogły się odwoływać od ban'a, chodzi tu głównie o właścicieli kawiarenek internetowych, w których cziterzy podszywają się pod graczy.

Niżej podpisani:
JeloneK ([email protected])

Dobra, kogo mam jeszcze wpisać i wysyłamy...

Old Post 21-07-2001 16:51
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking Do zamka

Jestem dysgrafikiem i nie mam czasu stosowac znakow interpunkcyjnych bo pisze posty w gralni zazwyczaj a to kosztuje pozatym ZAMEK- nie sadzisz ze czlowiek wykorzystuje caly swoj mozg?.. tylko wiele jego funkcji jeszcze nie odkryto! Odbiegajac od tematu moge sobie spokojnie grac na kazdym servie ale to nierozwiazuje mojego problemu

jeszcze maly PS
ZAMEK nie sadzilem ze jestes zwyklym hamem i to wlasnie twoje argumenty byly w bardzo nie cywilizowany sposob ozdobione w wyzwiskami

PS.2
jesli masz niesmak do moich bledow to skataktoj sie z moja polonistka

PS3
Bravo jelonek naprawde mnie oszolomiles (pozytywnie)

Old Post 21-07-2001 19:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Zamek
dr1zzt

quote:
Napisane oryginalnie przez JeloneK
Słuchaj kurde lamuchu (i tylko spróbuj coś na mnie napisać, bo twoja ocena jednoznacznie wskazuje lamerstwo). Jak ty wykożystujesz 2% swojego umysłu to moje gratulacje, człowiek w ciągu całego swego życia wykożystuje 10%. Jak jesteś taki zdolny to sam spróbuj pilnować kafejki... nie możliwe jest aby upilnować całą kafeje od lamuchuw etc. Nie wszyscy grają w CS w domu, prypominam jeszcze raz, a jak w kafejce jest sztywne, to cała kafeja ma jeden IP, i zablokowanie go, spowoduje zablokowanie kafeji. To że Majkel pisze "bez składu i ładu" nie oznacza że jest od ciebie gorszy. Idzcie na browara, i albo się zaprzyjaźnicie, albo pobijcie, i będzie spox... Mniejsza z tym.

W związku z nieporozumieniami zachodzącymi na czarnej liście, my niżej podpisanie wnioskujemy, aby czarna lista została zamknięta i udostępniana tylko administratorom na hasło. Wnioskujemy także, aby osoby zabanow'ane z niewiadomych przyczyn mogły się odwoływać od ban'a, chodzi tu głównie o właścicieli kawiarenek internetowych, w których cziterzy podszywają się pod graczy.

Niżej podpisani:
JeloneK ([email protected])[/i]

Dobra, kogo mam jeszcze wpisać i wysyłamy... [/B]

Gratuluje, to juz twoj 674 post. Jesli kazdy byl tak glupi i beznadziejny to zycze powodzenia i proponuje przejsc na swego rodzaju emeryture (albo rente - powiesz ze jestes lekko pier*olniety i na pewno cos uda ci sie zalatwic, najlepsze jest to ze nawet nie bedziesz musial klamac).
Ja chodze do kafeji od 2 lat. Od tamtego czasu nie bylo ANI JEDNEGO przypadku cziterstwa, mimo iz kilka osob usilnie probowalo zainstalowac je na kompach. Widac ze jak ktos chce to potrafi. Jesli szef nie potrafi upilnowac interesu i zamiast pilnowac, robi burdel, idzie sobie spokojnie na piwo, od czasu do czasu przychodzac i krzyczac: "xxx konczy!!!", to jest sam sobie winny.
Przeczytaj sobie niektore posty na cs.pl, dowiesz sie o co chodzi, moze wtedy twoje wypowiedzi beda blizsze prawdy, a z czasem byc moze uda ci sie napisac cos konstruktywnego...
Teraz juz nawet nie masz co odpisywac bo odechcialo mi sie, czytajac posty niektorych kretynow twojego pokroju, zagladac na tego boarda...
Dlatego nie spiesz sie z odpisaniem, idz popykac w q3 (tam pokaz ze jestes debesciak, tylko uwazaj zeby nie trafic na lepszego od siebie, najlepiej pograj z botami), a ja moze przyjde pod koniec tygodnia, przeczytam twoje wypociny, posmieje sie troche, ale nie masz co liczyc na jakakolwiek odpowiedz z mojej strony - szkoda czasu i palcow...

btw. Nie bierz tego do siebie, bo udalo mi sie troszke wypic przed pisaniem tego, aczkolwiek przemysl jeszcze raz swoje podejscie do sprawy .

Old Post 21-07-2001 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Zamek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Zamek Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Zamek Dodaj [SPECNAZ]Zamek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Zamek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
StiLL
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez JeloneK

Niżej podpisani:
JeloneK ([email protected])

Dobra, kogo mam jeszcze wpisać i wysyłamy...

Jelonek niby jestes w szanujacym sie serwisie a takie pierdo*y piszesz...

Old Post 21-07-2001 19:53
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

po 1. mAJKiEL jestes zalosny tlumaczac sie dysfunkcjami...;

po 2. seZamek ma racje, ze jak szef bedzie chcial upilnowac gralnie, to to zrobi;

po 3. Jelonek wez popraw ten list, bo sa w nim bledy...;

po 4. Jelonek lol zalosne nie sugeruj sie jakas tam ocena, bo zaraz tez mozesz miec najnizsza

po 5. eh... polemizujcie w bardziej kulturalny sposob, bo bede kasowal posty

Old Post 21-07-2001 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

listu nie porawie, bo też mam dysfunkcje (i to aż 3) i jestem żałosny, z polak'a mam 3, a jak ktoś uważa że umie pisać to zamiast komentować to sam by napisał i mi pomógł. Oceną się mam nie sugerować, ale 3xLamer to chyba coś znaczy no nie...

Reszte pozostawie bez komentarza, bo mnie cholera weźmnie i zaczne przeklinać, a zamiast się kłucić to znów ponawiam pytanie: Kto się podpisze pod petycją?

Old Post 21-07-2001 22:42
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Thumbs down

JA SIE PODPISZE NAPEWNO WKONCU JA TA DYSKUSJE ROZPOCZALEM POZATYM WIDZE ZE KLAN STER JEST DOBRZE ZGRANY NAWET POZA CS'EM ALE SZKODA ZE TE ZGRANIE JEST BEZGRANICZNIE SLEPE I ZADEN Z WAS NIE ROZWAZA ARGUMENTOW TYLKO SIE BEZMYSLNIE WYKLUCA O SWOJA RACJE (POPIERAJAC SWYCH ZNAJOMYM)
I PRUBUJE OSMIESZYC ROZMOWCOW NIE MIEJACYMI ZWIAZKU ZE SPRAWA "*******AMI" WIDZE ZE NAWET BORD NIE MA JUZ WOLNOSCI SLOWA ..... "BEDE KASOWAL POSTY"-NAPISAL ZORRO

Old Post 22-07-2001 00:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

Ojojoj - co to się porobiło

"człowiek w ciągu całego swego życia wykorzystuje 10% mózgu" (jelonek)
Ta liczba nie jest tak na prawdę stała - jedno jest pewne - nigdy nie wykorzystuje więcej niż 20% jego powierzchni!!!
Natomiast - o jego funkcjach to by już można polemizować... Jeżeli kogoś interesuje ewolucja człowieka w istotę wyższą to proponuję obejrzeć filmy (najpopularniejszy przekaźnik medialny): "Powder Man" (tytułowy człowiek jest cały biały - i jest czystą energią - wg teorii Einstein'a - taki będzie właśnie człowiek w najwyższej jego formie rozwoju, jeżeli taka w ogóle istnieje (najwyższa forma)), Anime: "Neon Genesis Evangelion" (właściwie raczej polecam komiks, mangę - bo film będzie drogi i ciężko znaleźć - zwłaszcza, że w odcinkach, a historia jest interesująca, porusza tematy religii - te które nie są uświadamiane przeciętnemu katolikowi, a na koniec wszyscy ludzie ewoluują w jedno wielkie morze czerwonego płynu... hmmm nie wiem jak go nazwać , plazma - to ciekawe pojęcie), jeszcze był film z moim ulubionym aktorem: Travoltą, ale niestety nie pamiętam tytułu (w każdym razie - zachoruje on na raka, który pobudza działanie jego mózgu, na tyle, że może swoją energią poruszać przedmioty nie dotykając nich, niestety - później rak go zabija, ale film fajny), było jeszcze kilka innych ciekawych filmów, może już nie tak bardzo związane z ewolucją człowieka, co z galaktyką i obcymi formami życia - ale takich było dużo... (chociażby pierwsza część odyseji kosmicznej). A jeszcze lepsze są fajne książki - o te to trzeba popytać w bibliotekach - ale Ja się na tym słabo znam.

"wykorzystuje caly swoj mozg?" (majkiel)
Nie sądzę... W każdym razie fajnie by było... Teorie są takie, że moglibyśmy nawet latać - i wyczyniać takie jaja jak w DragonBall - wiecie energie KI i CHI

"mAJKiEL jestes zalosny tlumaczac sie dysfunkcjami..." (zorro)
zorro to się zdarza dużo częściej niż myślisz, takie jest polskie szkolnictwo. Np. jeden z moich kumpli ma dysleksję, a dwóch innych dysgrafię... (ta sama klasa)

"seZamek ma racje, ze jak szef bedzie chcial upilnowac gralnie, to to zrobi" (zorro)
Tu jest święta prawda - jak ktoś się uprze to niech nawet, zrobi kompy tylko do grania - i zablokuje zapis na dyskach twardych, i nie chodzi mi tu o zablokowanie zapisu przez bios (bo wtedy by się nie dało grać), tylko o skombinowanie jakiegoś prostego programiku - i sprawdzanie czy ktoś nie dograł jakiegoś gówna...

"Oceną się mam nie sugerować, ale 3xLamer to chyba coś znaczy no nie..." (jelonek)
Nie to nic nie znaczy!!! Popatrz na mnie! Ludzie wystawiają mi oceny tylko wtedy, kiedy im się narażę. A tak jest często, ponieważ się nie boję wypowiadać głośno swoich racji. Kiedy braknie im już argumentów, czy nawet bluzgów - chwytają za ocenę - LAMER!!! Te oceny to jedna wielka pomyłka wg mnie - a jeśli nawet - to powinno się dać sprawdzić, kto je wystawił...

"to cała kafeja ma jeden IP" (jelonek)
To ma problem - głupie pytanie - jak grać wtedy w Diablo 2 po LAN??? Skoro ma jedno IP? Może ma różne końcufki?

"WIDZE ZE KLAN STER JEST DOBRZE ZGRANY NAWET POZA CS'EM ALE SZKODA ZE TE ZGRANIE JEST BEZGRANICZNIE SLEPE I ZADEN Z WAS NIE ROZWAZA ARGUMENTOW TYLKO SIE BEZMYSLNIE WYKLUCA O SWOJA RACJE" (majkiel)
Mylisz się i to nie wiesz jak bardzo...

"Teraz juz nawet nie masz co odpisywac bo odechcialo mi sie, czytajac posty niektorych kretynow twojego pokroju, zagladac na tego boarda..." (zamek)
Taaa - Ty zawsze tak moowish ... Tak jak Ja, że potrafię się przyznać do błędu...

Edytowane przez [STER]climhazzard dnia 22-07-2001 o godz. 11:28

Old Post 22-07-2001 03:02
[STER]climhazzard
in the flesh

"WIDZE ZE NAWET BORD NIE MA JUZ WOLNOSCI SLOWA ..... "BEDE KASOWAL POSTY"-NAPISAL ZORRO" (majkiel)
Ty chyba mylisz wolność słowa - z chulanką, i wolną amerykanką To nie to samo, nie można bluzgać i tyle...

"Jestes cwiercinteligentem, gdyz nie potrafisz przedstawic swoich argumentow w cywilizowany sposob" (zamek)
"ZAMEK nie sadzilem ze jestes zwyklym hamem i to wlasnie twoje argumenty byly w bardzo nie cywilizowany sposob ozdobione w wyzwiskami" (majkiel)
UFO do krowy. A krowa do UFA... Hehe - taka dyskusja nie ma sensu - to tak jak mówić: jesteś głupi, nie to Ty jesteś głupi, nie ty... itd. itp. etc.

Old Post 22-07-2001 03:11
Ex00
Pan Prezes :S

zenada..

Ludzie co z wami? W ogole topic z lekka zszedl z trasy, a druga sprawa, to ze taka nerwowka do niczego nie prowadzi. I jest odwrotnie niz ma byc. Rozumiem, ze kazdy ma swoja ambicje/honor, ale troche pokory przeciez nikomu nie zaszkodzi. Co niektorzy z Was wyzywaja sie od jakis cwierc-intelignetow. Jezeli juz jestescie wszyscy tacy "inteligetni", "madrzy", to czemu sie w ogole wyzywacie i wprowadzacie nerwowa atmosfere? Jedno jest pewne, nie tak wyjasnia sie roznice zdan... Proboje utrzymac na tym boardzie klimacik, chce aby ten board byl szczegolny i po prostu dawal przyjemnosc pisania tutaj, ale niestety niektore jednostki nie rozumieja tego (i nie bede tu wymienial o kogo dokladnie mi chodzi). Schowajcie wasze ambicje w spodnie i normalnie porazmawiajcie o problemie... Narazie tu sie nic takiego nie dzieje, ale takie hamskie, egoistyczne zachowania wcale nie przedstawiaja wolnosci slowa. Jednym zdaniem: ostatnio coraz czesciej topici idza w zla strone...

Pochwala dla [STER]climhazarda ze potrafil kulturalnie sie zachowac w niektorych niekulturalnych sytuacjach

Btw. Gdyby inteligencja przedstawiala sie w ilosci napisanych postow na board.fpp.pl, to moj redakcyjny kolega [FPP]Xen0m dawno by juz uzyskal tytul doktorski M.I.T

Old Post 22-07-2001 04:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]climhazzard

"to cała kafeja ma jeden IP" (jelonek)
To ma problem - głupie pytanie - jak grać wtedy w Diablo 2 po LAN??? Skoro ma jedno IP? Może ma różne końcufki?

w sieci lokalnej jest cos takiego jak IP zewnetrzne (jedno dla kafeji - na to daje sie bany) i wewnetrzne (dla kazdego kompa inne)

Old Post 22-07-2001 09:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

aha
dzięki - myślałem, że coś podobnego...

Old Post 22-07-2001 11:31
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez DisposableHero

w sieci lokalnej jest cos takiego jak IP zewnetrzne (jedno dla kafeji - na to daje sie bany) i wewnetrzne (dla kazdego kompa inne)

Haha, ja o tym wiem mistrzu, wkońcu inaczej nie można by grać po LAN'ie no nie . Dobram są dwa podpisy, ktoś jeshcze??

Old Post 22-07-2001 11:53
FrugO
====<#~~

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]zorro
po 5. eh... polemizujcie w bardziej kulturalny sposob, bo bede kasowal posty

powiedzial koles, ktory ma podpis ZYCIE JEST JAK GOWNO NA KOLE

Old Post 22-07-2001 12:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrugO
====<#~~

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]climhazzard
"Oceną się mam nie sugerować, ale 3xLamer to chyba coś znaczy no nie..." (jelonek)
Nie to nic nie znaczy!!!

true
oceny to najglupszy pomysl jaki widzialem

fajny smile -->

Old Post 22-07-2001 12:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Zamek
dr1zzt

Przypominam ze kultura to nie tylko przedstawianie swoich argumentow bez blugania, ale takze poprawne wyslawianie sie, a co za tym idzie pisanie postow w sposob zrozumialy. Jesli ktos ma problemy z pisownia, to niech pisze posty ze slownikiem w reku, inaczej przyjemnosc, o ktorej mowil Ex00, zwiazana z milym czytaniem zanika i przeradza sie w meczarnie oraz 2 godzinne rozszyfrowywanie intencji autora.

Old Post 22-07-2001 14:58
[SPECNAZ]Zamek
dr1zzt

Majkiel przestan juz pisac, bo twoje posty mnie mecza i za kazdym razem koncze je czytac po pierwszych 2 linijkach.

btw. Nie zarzekaj sie tak bardzo ze podpiszesz sie pod ta petycja... Najpierw zobacz czy umiesz, bo z takimi problemami w pisaniu, nigdy nic nie wiadomo.

Old Post 22-07-2001 14:59
nea*1337
Ciota komputerowa

Po pierwsze Zamek to nie każdy potrafi dobrze pisać. A kooluralna rozmowa na boardz'ie to także brak podwójnych postów, i przestań dopiekać Majkielowi, a jak jego posty cię nudzą to ich nie czytaj. Tyle.

Old Post 22-07-2001 15:06
[SPECNAZ]Zamek
dr1zzt

Talking

Uhuhu... Widze ze kazdy radzi sobie jak moze. JeloneK w przyplywie wachania (co by tu napisac: o czy u) doskonale wybrnal z sytuacji i napisal dwa "oo". No patrzcie jaki zaradny chlopak, szkoda tylko ze reszta wyrazu zbabolona .

Old Post 22-07-2001 15:12
nea*1337
Ciota komputerowa

No comment.

Old Post 22-07-2001 15:16
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Angry Shut your fucking face

Zamek prawde mowiac to g.... mnie obchodzi co mowisz o mojej pisowni kazdy robi bledy nawet w dobrej ksiazce mozesz znalezc blad ale nie poto zaczalem ten temat rzebys pier..... cos o bledach tylko abysmy spokojnie podyskutowali sobie na temat czarnej listy jesli brak ci powaznych argumentow tylko chwytasz sie "bledow" co jest wogule nie zwiazane z tematem to nie zagladaj juz tutaj i najlepiej trzymaj sie odemnie zdaleka poniewaz wybiles mnie z rownowagi a ciezko to zrobic bo zazwyczaj jestem spokojny. Obrzydziles mi board i paktofonike... jak zobaczylem w twoim podpisie jej teksty to przyszlo mi do glowy wykasowanie wszystkich moich mp3 tej grupy naszczescie powstrzymalem sie szybko

Zachecam nadal do dyskusji lecz na leprzym poziomie niz tej ktora nawiazalismy z panem Zamkiem

Old Post 22-07-2001 16:07
mAJKiEL
Elite (Fiend)

jeszcze jedno kurde wiecie bardzo lubie klan STER mieliscie super Servis o CS'sie ale to co pokazal ZAmek (hamstwo) naprawde mnie do steru zdystansowalo

Old Post 22-07-2001 16:22
[SPECNAZ]Zamek
dr1zzt

Nieeeeee... To co uslyszalem jest po prostu niemozliwe. Naprawde przezemnie zdystansowales sie do klanu STER? Co my teraz zrobimy? Prosze pozycz mi line, a pojde i targne sie na najblizszym drzewie.
Na dodatek usunales pakofonike... Jakby Magik to uslyszal to na pewno by sie w grobie przewrocil. On bylby pewnie gotowy drugi raz skoczyc z okna!

btw. Tu nie mozna mowic o dyskusji, gdyz ja nie mam nerwow do rozmawiania z debilami do ktorych nic nie dociera (wtedy najczesciej sie unosze).
Mi szczerze mowiac wisi czy czitujesz, czy nie. Widzac cie na serverach uznalem ze grasz bez rewelacji, wiec uwazam cie za nieszkodliwego. Chodzilo mi glownie o wytlumaczenie pewnych kwestii, a widac jedynym sposobem jest bluzganie i uzywanie slow bardziej ordynarnych (jak zaczal sie moj post od razu board sie rozkrecil: O czym to swiadczy? Ludzie zamiast zignorowac debila, wdaja sie z nim w dyskusje, jednoczesnie pokazujac jak nisko potrafia sie znizyc, a swoje obelgi usprawiedliwiaja tym ze: on tak zrobil to ja tez moge).

Old Post 22-07-2001 17:19
FartmaN
Guest

Talking

Widzac zachowanie Majkiela dochodze do wniosku ze jest to rozpieszczony bachorek, na dodatek napewno jedynak, ktoremu calymi dniami pakuje sie w pupke .
Twoje podejscie jest podone do stylu:
Na zlosc mamie odmroze sobie uszy.
Myslisz ze kogos obchodzi ze przez Zamka nie lubisz juz Paktofoniki, lub to ze STER przez niego stracil w twoich oczach. Prawde mowiac watpie aby STER przejal sie chociazby w najmniejszym stopniu opiniami malego bachora.
Jeszcze raz napisze slowa Zamka:
bez rewelacji.

Old Post 22-07-2001 17:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:36.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions