Re: elo elo
quote: Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
heheh sorka że ja przynajmniej tutaj niepisałem aha aha mapki do ctf: docks, uptown, laneway2, revolution , strity, casa, abbey- to są moje propozycje na ctf'a..... mi sie przynajm,niej tam zajebiście gra a teraz czas na tdm: all podstawowe mapki no oprucz revolution pressure zone ... aaaaa laneway2 ofkoz
Papużko jak przebieg bibki??? a co do portu 27963 daj tam server ligowy bo i tak mało mamy miejsca na rozegranie tej ligi na q2, z tąd są konflikty, thx
Papużko dostane od ciebie gwiazdeczke? thx, hehe
Gr8 ... sorki, ale ... raczej nie. i juz tlumacze dlaczego:
grales w te mapki na CTFie? to wiedzialbys przynajmniej, ze casa, uptown - nie supportuja flag (no - nigdy ich nie znalazlem, grajac w CTF na nich).
Ale propozycja przyjeta:
TDM = mappack - pressure+laneway2 (armory2 to pies? )
CTF = doki, laneway2, revolution, aromory2, streets, - co jeszcze? bo malo cos mapek .. 
moze rzeczywiscie 27963 - powinien byc maly, zhaslowany TS, z fullvotem? albo z przechodnim rconem?
a co do ligi - jak to malo miejsca?
przeciez nigdy (chyba?) nie dzieje sie tak, ze sa dwa mecze jednoczesnie, prawda?
wiec skoro macie pelnego rcona na q2:27960 - no to w czym problem zalozyc paselko na serv 5 minut przez spotkaniem i o tym poinformowac grajacyh. dokoncza runde, ale nastepnej mapki juz nie zaladuja - i serv wolny, bezstresowo dla obu stron i bez cisnienia. chyba, ze odbywaja sie dwa mecze jednoczesnie - to wtedy rzeczywiscie sciama. no, ale to chyba niezgodne z regulaminem ligi 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|