Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > wyjasnienie i nauczka :P
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Hmm skończmy sprawę ... każdy po troszq jest winny ... tylko nie ja .. hyyh

no i nie ja
mnie 6 dni nie bylo

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-05-2002 00:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

a o co tak wogole chodzi ?

Old Post 07-05-2002 08:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

dobra chcialem rozwiac niektore watpliwosci! ororz plastus to bylem ja! przyznaje sie bez bicia dlaczego bluzgalem denerwowalo mnie ciagle mowienie shadowa i typu "teraz my gramy" grejt na to " nie tera my" i tak z 10 minut jush spokojnie rozegralibysmy 1 mapke .. dobra z bluzgami to byla moja wina ale czasem tak jest kiedy starzy kaza konczyc a ty mowisz "jeszcze nie zaczelismy... co do watpliwosci looznego co ja mialem do tego zeby mowic ze oni beda usunieci z ligi.... otorz skoro grejt grozil kikami a to nie pomoglo chcialem ich postraszyc nic wiecej to tyle potem cos dopisze bo tera musze sie zbierac sorx za all nara

Old Post 07-05-2002 08:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaRcel
siem

ojej

a moze ktoś to streścić z tego załacznika, bo za duzo tego

Old Post 07-05-2002 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

Cool ojej :)

ja myslalem ze tu bluzgi sie na mnie posypia a tu nic dobrze ze zakonczyliscie ten temet chwala wam za to

Old Post 08-05-2002 19:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEMON
bR ownz

Post Ehhh

Wiecie co panowie szkoda gadac, nie chodzi tu o ten incydent ale zobaczciejak sie zachowujecie na servach i jaka opinie wyrabiacie sobie i nam innym polskim graczom. Ludzie sprawiedliwosc sprawiedliwoscia ale kultura musi byc. W tym wypadku wasze zachowanie swiadczy tylko o was, ale gdyby taka sytuacja miala miejsce na zagranicznym servie to juz reprezentujecie "nas" i nie tylko po was pojada ale i po "nas"
Ludzie to tylko ZABAWA!!!! sposob na spedzenie wolnego czasu na mile spedzenie. Tylko jak ono moze byc mile jezeli wchodzac na server widze tylko same bluzgi, ludze troche wiecej szacunku do siebie, oglady. A w lidze o zlote gacie nie gracie (chyba).
Wezcie sobie to do serca ale jak was rodzice nie umieli wychowac to i ja na to nic nie poradze.

Old Post 08-05-2002 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEMON Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEMON Znajdź więcej post'ów przez  DEMON Dodaj DEMON do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEMON prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Ehhh

quote:
Napisane oryginalnie przez DEMON
Ludzie to tylko ZABAWA!!!! sposob na spedzenie wolnego czasu na mile spedzenie. Tylko jak ono moze byc mile jezeli wchodzac na server widze tylko same bluzgi, ludze troche wiecej szacunku do siebie, oglady

lada moment beda dostepne na webie logi z paru serwerow. logi tego, co gracze do siebie mowia. imiennie, z ksywki. moze to chociaz da Wam/Nam do myslenia...

Old Post 09-05-2002 00:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Re: Re: Ehhh

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

lada moment beda dostepne na webie logi z paru serwerow. logi tego, co gracze do siebie mowia. imiennie, z ksywki. moze to chociaz da Wam/Nam do myslenia...

no ty mnie nawet nie strasz
heh, w sumie jeszcze chyba nigdy nikogo nie zwyzywalem publicznie, na serwie, poniewaz jestem bardzo tolerancyjny

\/

Old Post 09-05-2002 00:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

pewnie wszyscy juz czytali newsa na ut.pl i pomyslalem ze nie warto zakladac nowego tematu bo tu jush to jest rozwiniete mianowice :) po pierwsze dobrze robia panowie adminy. ja wiiieeeeelllleee razy wyzywalem sie na servach ale odkad pamiecia siegam nigdy nie bezpodstawine. ale mniejsz z tym otuz ja mam na servach paru takich znajomych z ktorymi nalogowo sie wyzywamy ale wiecie cos w tym stylu "a tak dla jaj" wtedy nie mamy na celu urazac siebie lecz posmiac sie z nas samych (niektorzy powinni tego sprobowac bo wiekrzosc z nas jeszczed nie zaznala okazji osmieszania sie samego i posmiania sie z samego siebie :))w tedy dochodzi do paru ostrych slow ale nie mamy na celu kogos obrazic :) wiec prosze tutaj adminow aby wczesniej zapoznali sie z sytuacja zanim beda walic bany na prawo i lewo. pozaty nie rozumiem wiekrzosci spoleczenstwa... z tego co wiem buzka ":P" oznacza "wysuniety jezyk" wiec jesli powiedzieli bysmy przykladowo "ale jestes porypany :P" to nie powinno to nikogo urazic i ludzie nie powinni odpowiadac cosik typu "******* sie" bo z tego co wiem (a moze sie myle :)) ten oto znaczek ":P" oznacza zartobliwy zwrot w kierunku danej osoby a wysuniety jezyk nie zawsze musi oznaczac pozytywna wypowiedz ;) ale tu chodzi tylko o zarty nic wiecej :| ja mi ktos wali text typu "ale jestes porypany:P" ja mu odpowiadam jednym slowem "wiem :P" zeby sobie nie robic jazdy na servach (chyba ze mi ktos wyjezdza z rodzina lub odnosze wrazenie ze to co mi dany osobnik powiedzial nie ma nic wspolnego z gagami) ufff alem sie rozpisal :) teraz czekam tylko na osmieszajace opinie "starszych i powaznych graczy" :) smiech to zdrofie smiejmy sie z wszystkiego!!!!! :)

Old Post 09-05-2002 09:40
shadow.f
Ripek Cipek

racja,racja zadziwiasz mnie fryma

Za tydzień gośc przuchodzi:
-Panie doktorze nie pomogło.
-Prosze przez tydzien pic samo mleko....
Za tydzień tasiemiec wychodzi i pyta:
-A ciacho gdzie ? :>

Old Post 09-05-2002 09:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shadow.f Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shadow.f Znajdź więcej post'ów przez  shadow.f Dodaj shadow.f do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shadow.f prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone

1. ja wiiieeeeelllleee razy wyzywalem sie na servach ale odkad pamiecia siegam nigdy nie bezpodstawine.

2. znajomych z ktorymi nalogowo sie wyzywamy ale wiecie cos w tym stylu "a tak dla jaj" wtedy nie mamy na celu urazac siebie lecz posmiac sie z nas samych

3. w tedy dochodzi do paru ostrych slow ale nie mamy na celu kogos obrazic

4. wiec prosze tutaj adminow aby wczesniej zapoznali sie z sytuacja zanim beda walic bany na prawo i lewo. pozaty nie rozumiem wiekrzosci spoleczenstwa...

5. z tego co wiem buzka "" oznacza "wysuniety jezyk" wiec jesli powiedzieli bysmy przykladowo "ale jestes porypany " to nie powinno to nikogo urazic i ludzie nie powinni odpowiadac cosik typu "******* sie" bo z tego co wiem (a moze sie myle ) ten oto znaczek "" oznacza zartobliwy zwrot w kierunku danej osoby a wysuniety jezyk nie zawsze musi oznaczac pozytywna wypowiedz smiech to zdrofie smiejmy sie z wszystkiego!!!!!

Prezentowane ponizej opinie sa moje, tylko moje i wylacznie moje. Jakiekolwiek porownania, odniesienia i komentarze beda niemile widziane.

Ad.1 nawet 'uzasadnione' wyzwiska nie sa niczym usprawiedliwione.

Ad.2 jesli robi to grupa znajomych, to spoko. ale dlaczego inni musza to widziec / sluchac tego?

Ad.3 patrz punkt 1.

Ad.4 spoko - pierwszy dostaniesz

Ad.5 jest jeszcze cos takiego, jak poziom akceptacji danej osoby. On moze zalezec od kultury, wychowania i wyksztalcenia danej osoby - ofiary wyzwisk. Przy czym ten poziom moze sie rowniez zmieniac w zaleznosci od np. cisnienia atmosferycznego oraz stresow w pracy/szkole, albo w rodzinie.
W skrocie - to co dla niektorych jest przegieciem, dla innych moze byc dobrym zartem. I vice versa.

Old Post 09-05-2002 13:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

quote:

Ad.4 spoko - pierwszy dostaniesz

dziekuje masz 5 zlotych idz na pifo

Old Post 09-05-2002 16:32
shadow.f
Ripek Cipek

ja bym poszedł jak bym miał 2 na dita lub pałacowe

Za tydzień gośc przuchodzi:
-Panie doktorze nie pomogło.
-Prosze przez tydzien pic samo mleko....
Za tydzień tasiemiec wychodzi i pyta:
-A ciacho gdzie ? :>

Old Post 09-05-2002 19:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shadow.f Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shadow.f Znajdź więcej post'ów przez  shadow.f Dodaj shadow.f do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shadow.f prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

quote:
Napisane oryginalnie przez shadow.f
ja bym poszedł jak bym miał 2 na dita lub pałacowe

a moze piwo gulczas

Old Post 09-05-2002 20:24
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:

dziekuje masz 5 zlotych idz na pifo

hm... no widzisz - mimo ze dalem usmieszki tyo chyba mnie zle zrozumiales - na powaznie.
a moze to ja Ciebie zle zrozumialem, mimo ze dales az dwa usmieszki?

Old Post 11-05-2002 01:31
Avalone
...

quote:

hm... no widzisz - mimo ze dalem usmieszki tyo chyba mnie zle zrozumiales - na powaznie.
a moze to ja Ciebie zle zrozumialem, mimo ze dales az dwa usmieszki?

troszke cie nie rozumim

Old Post 11-05-2002 15:09
Monar"bzn"
Thug Life

Talking Noi looz

To było dawno zyjmy przyszłoscią,ja też sporrki za to ze obraziłem kogoś loob jak samo mnie wzoocało do gry jooz jest looz heh thx narka

[url]http://strony.wp.pl/wp/187ulm/monar.jpg

Old Post 11-05-2002 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Monar"bzn" Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Monar"bzn" Znajdź więcej post'ów przez  Monar"bzn" Dodaj Monar"bzn" do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Monar"bzn" prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:

troszke cie nie rozumim

no bo gdy ja w zartach, to ty na powaznie to odbierasz, a gdy ty na powaznie, to ja to odbieram jako zarty
ciekawe, jak odbierzesz ta wypowiedz - serio czy na zarty...

Old Post 13-05-2002 10:43
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Noi looz

quote:
Napisane oryginalnie przez Monar"bzn"
To było dawno zyjmy przyszłoscią,ja też sporrki za to ze obraziłem kogoś loob jak samo mnie wzoocało do gry jooz jest looz heh thx narka

[url]http://strony.wp.pl/wp/187ulm/monar.jpg

Podoba mi się to logo w jakim programie robiłeś ? Notatniku ? buaah

Old Post 13-05-2002 19:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: Re: Noi looz

quote:

Podoba mi się to logo w jakim programie robiłeś ? Notatniku ? buaah

Bardzo fajne te logo wiec niewiem o co ci chodzi ..hmmmmm ciekawe jak odbierzesz ten post . na serio czy na zart

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 01-06-2002 11:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: Noi looz

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ

Bardzo fajne te logo wiec niewiem o co ci chodzi ..hmmmmm ciekawe jak odbierzesz ten post . na serio czy na zart

Przecież Monar wie że ja żartowałem ...

Old Post 01-06-2002 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

papug ja juz nie wiem co myslec :|

Old Post 01-06-2002 14:17
Monar"bzn"
Thug Life

Talking Re: Re: Re: Re: Noi looz

quote:

Przecież Monar wie że ja żartowałem ...

8lo0d teraz to mi podpadłesty pokaz swoie to cie ocenietylko nie roob tego cały miesiąc hehehe

Old Post 01-06-2002 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Monar"bzn" Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Monar"bzn" Znajdź więcej post'ów przez  Monar"bzn" Dodaj Monar"bzn" do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Monar"bzn" prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
papug ja juz nie wiem co myslec :|

buahaha!!
serio juz Cię skołowałem? :p
sorki, nie chciałem

Old Post 02-06-2002 22:40
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: Re: Re: Noi looz

quote:
Napisane oryginalnie przez Monar"bzn"

8lo0d teraz to mi podpadłesty pokaz swoie to cie ocenietylko nie roob tego cały miesiąc hehehe

Ja nawet w notatniku bym takiego nie zrobił, jestem ciota jeżeli chodzi o sprawy graficzne, sorka jeżeli Cię w jakiś sposób uraziłem ...

Old Post 03-06-2002 12:50
Monar"bzn"
Thug Life

Talking Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noi looz

quote:

Ja nawet w notatniku bym takiego nie zrobił, jestem ciota jeżeli chodzi o sprawy graficzne, sorka jeżeli Cię w jakiś sposób uraziłem ...

Stary looz przeciez wież ze to żarty ja sie tak szybko nie urazam mozesz sypnoc na browca to ci zrobie logo hehe jak bende umiał bpo ja tez nic nie umiem

Old Post 03-06-2002 14:39
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:

buahaha!!
serio juz Cię skołowałem? :p
sorki, nie chciałem

pozwól, że Ci pomogę MI odpowiedzieć:

" nie, nie skołowałeś mnie. ja tylko tak - już nie wiem co pisać."

tak?

Old Post 03-06-2002 23:35
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmmmmm

Qrde a powiedzcie mi co jest lepsze...... PSP-Corel
plz dajcie odp. bo robie ważna prace i niewiem w czym robić plz heeeeelp

GrEaTEyE

Old Post 04-06-2002 19:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AnImAtE
Skilled (Animate)

co tu duzo mowic

jak widac z loga prawie wszyscy zachowali sie tragicznie. Oto miedzy innymi widac roznice w poziomie graczy naszych i np. niemieckich (nie wszystkich - nie bede sie wypowiadal o PoD).
Jedno mi sie tylko rzucilo - Pan Liz Ch*** na ktorym sie tu zazwyczaj psy wiesza zachowal sie najdoroslej z wszystkich. Chwala mu za to... ...tylko jakby jeszcze tylko nicka zmienil
logout

Old Post 12-06-2002 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AnImAtE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AnImAtE Znajdź więcej post'ów przez  AnImAtE Dodaj AnImAtE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AnImAtE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: co tu duzo mowic

quote:
Napisane oryginalnie przez AnImAtE
jak widac z loga prawie wszyscy zachowali sie tragicznie. Oto miedzy innymi widac roznice w poziomie graczy naszych i np. niemieckich (nie wszystkich - nie bede sie wypowiadal o PoD).
Jedno mi sie tylko rzucilo - Pan Liz Ch*** na ktorym sie tu zazwyczaj psy wiesza zachowal sie najdoroslej z wszystkich. Chwala mu za to... ...tylko jakby jeszcze tylko nicka zmienil
logout

wow!
witamy Pana na boardzie!

Old Post 12-06-2002 23:55
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:56.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions