Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > DOOM III > Doom3 vs Unreal2
Czekasz z wieksza niecierpliwoscia na Doom3 czy Unreal2?
You do not have permission to vote on this poll.
Jednego i drugiego nie moge sie doczekac... 21 19.09%
Doom3 61 55.45%
Unreal2 22 20.00%
Na nic! Wole inne tytuly... 6 5.45%
W sumie: 110 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
oxygen
new challenger

to niewatpliwie byl doom3 ale nie wiem co on pier...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-08-2001 03:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

no to byla prezentacja mozliwosci silnika doom'a trzeciego... to co widac na filmiku to wcale nie to co ujrzymy w finalnej wersji gry...

Old Post 02-08-2001 09:16
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Mag*
Wasilij "Mag" Taleniekow

Ja obstawiam |>00/\/\ 3 - klimat rulz
Chociaz U2 z jakims modem w stylu CS

Old Post 02-08-2001 10:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Mag* Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Mag* Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Mag* Dodaj [SPECNAZ]Mag* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Mag* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Asteroth
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Unreal jest zbyt woooolny...

Haha S4i1or wiesz w Unreal masz w opcjach taki pasek gamespeed jakby co a pozatym to poco tu dawac takie ankiety jak tu sami qwakowcy siedza FPP.PL powinno zmienic nazwe na ID.pl ale ostatnio jakos poprawiliscie sytuacje serwisem o HL.

tzn ze 2 tytuly inne sposrod wielu ID hanbą jest niezamieszczenie serwisu o U. A pozatym ktoś pisał że gra jest nudząca, chłopie z botami idiotami to se możesz, pograj z prawdziwymi ludźmi a będzie fajnie mówie ci. A jeśli chodzi o U2 to po screenach tej gry narazie wydaje się lepszą a patrząc na wypasiony Engine UT to Engine U2 będzie zajebioza w UT jush są duże mapy a U2 to będzie dopiero hit. Po tym co narazie widziałem o Doom3 i Unreal 2 wole to drugie.

Shock rifle the best UT GUN

Old Post 12-08-2001 01:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Asteroth Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Asteroth Znajdź więcej post'ów przez  Asteroth Dodaj Asteroth do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Asteroth prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez Asteroth

Haha S4i1or wiesz w Unreal masz w opcjach taki pasek gamespeed

powiem tylko jedno...
LOL Buahhahahahahahha
quote:
Napisane orginalnie przez Asteroth
A pozatym ktoś pisał że gra jest nudząca, chłopie z botami idiotami to se możesz, pograj z prawdziwymi ludźmi a będzie fajnie mówie ci

tia...? ja gralem i granie z zywymi mi sie mniej podoba niz z botami....przynajmniej w ut.....q3 qw roxuja pod wzgledem multiplaya...
quote:
Napisane orginalnie przez Asteroth
A jeśli chodzi o U2 to po screenach tej gry narazie wydaje się lepszą a patrząc na wypasiony Engine UT to Engine U2 będzie zajebioza w UT jush są duże mapy a U2 to będzie dopiero hit. Po tym co narazie widziałem o Doom3 i Unreal 2 wole to drugie.

po pierwsze screeny nie oddaja klimatu i innych podobnych rzeczy ktore wychodza podczas odpalenia gierki...
a po drugie nie powiesz mi ze q3 nie ma 5x lepszego engine od ut bo cie poprostu wszyscy wysmieja...

Old Post 12-08-2001 14:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Asteroth
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

tia...? ja gralem i granie z zywymi mi sie mniej podoba niz z botami....przynajmniej w ut.....q3 qw roxuja pod wzgledem multiplaya...

To grałeś z jakimis lamkami totalnymi co stają w miejscu i walą z muchobój'a. Ja grałem w Q3 rok i co zostawiłem to tylko dlatego że nie podzielam zdania z innymi i Q3 lepsze od Benchmark 3D.

Może i engine Q3 lepszy ale czemu robią gierki pod engine UT jakoś niewidziałem gierki na enginie Q3.

czemu się śmiejesz jak ci jest za wolne UT to se przyspiesz jak ci niepasi 100% se włacz 200% i będzie dobrze.

Shock rifle the best UT GUN

Old Post 12-08-2001 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Asteroth Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Asteroth Znajdź więcej post'ów przez  Asteroth Dodaj Asteroth do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Asteroth prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
madcow
Skilled (Knight)

a ja slyszalem.....
Heavy Metal:FAKK 2 jest na engine q3 naprzyklad

Old Post 13-08-2001 03:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil madcow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do madcow Znajdź więcej post'ów przez  madcow Dodaj madcow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać madcow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

A o Medal Of Honor nie słyszałeś, czy choćby American McGee Alice

Old Post 14-08-2001 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Return To Castle Wolfenstein - demo!!!

Termin : piątek.

Cieczymy się? =] Ja tak.

Old Post 11-09-2001 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

spoxik jak bedzie juz w ten piatek to wrzuc tu jakiegos szybkiego linka

Old Post 11-09-2001 15:14
CE3RDE
Just do it.

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
Return To Castle Wolfenstein - demo!!!

Termin : piątek.

Cieczymy się? =] Ja tak.

OMG!!! to nie jakas plotka przypadkiem OGO?

skad masz taka wiadomosc? w ten piatek?

ciekawe tylko ile bede mial klatek...Qrde jak to nie plotka to juz rozgrzewam lacze

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 13-09-2001 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Demo Wolfenstein dopiero w sobotę.

Wiem z dobrze poinformowanego źródła - fpp.gracz.net

Old Post 14-09-2001 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

ja chce demo!

Old Post 21-09-2001 10:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

przeciez jest juz dawno...ale imho kicha jak ****

Old Post 22-09-2001 01:38
al1en
very sexy

Talking s4i1or

s4i1or - nie chce Cię odwarto sciowywać ale DOOM3 bedzie mial definitywnie lepsza grafe niz Unreal2. Widziałem swoje, sciągałem filmik, par e nieoficjalnych screenów... Takie cacka jakie będą w D3 to jeszcze długo będą niewykorzystywane... A unreal2 bedzie swiecil ostrymi texturkami i kolorkami typu "zaczarowana dolina". Ta opinia nie jest subiektywna,. poniewaz widzialem w cholere screenow U2, dlatego takie moje zdanie...

--------------------------------
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 28-10-2001 12:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

Stawiam na Doom III.
Unreal zawsze byl drewniany

Ogladajac screeny z UT2 widze podrasowanego UT1.
DOOM III najprawdopodobniej stworzy nowa jakosc dla PC FPP.

A z reszta to... sprawa gustu.

Old Post 04-11-2001 16:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

blo widze obrazek z fpp zone . A tak w ogole ja obstawiam d3, w koncu to dzielo ID.

Old Post 09-11-2001 07:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
przeciez jest juz dawno...ale imho kicha jak ****

co ty tam wiesz o wolfie jak ty w pokemona grasz

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 12-11-2001 13:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kazik
Mystic

Smile Grafa i klimat...

Ja chciałem zauważyć, że grafika to nie wszystko... DOOM3 może mieć o wiele lepszą grafę od U2, a U2 za to o wiele lepszy klimat...
Nie wiem jak wy, ale ja wolę klimat ... Tylko, która z tych gier bardziej mnie wciągnie ? Na razie tego nie wiem, więc nie będe komentował za jaką jestem...
Najlepiej, żeby obie były zazazajebiste !

Old Post 19-11-2001 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kazik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kazik Znajdź więcej post'ów przez  Kazik Dodaj Kazik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kazik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg

co ty tam wiesz o wolfie jak ty w pokemona grasz

ejjj...odp....sie odemnie....napisalem imho co nie?

imho=in my humble opinion=moim skromnym zdaniem

wiec to jest qfa moje zdanie...mam prawo miec swoje, mam taki gust i tyle ze mi sie CSowate gierki nie podobaja, a ty do spraw mojego gustu sie nie mieszaj bo za glupi jestes

Old Post 23-11-2001 06:21
killertowa
Elite (Fiend)

Re: Grafa i klimat...

quote:
Napisane oryginalnie przez Kazik
Ja chciałem zauważyć, że grafika to nie wszystko... DOOM3 może mieć o wiele lepszą grafę od U2, a U2 za to o wiele lepszy klimat...
Nie wiem jak wy, ale ja wolę klimat ... Tylko, która z tych gier bardziej mnie wciągnie ? Na razie tego nie wiem, więc nie będe komentował za jaką jestem...
Najlepiej, żeby obie były zazazajebiste !

"Zgadzam się z przedmówcą". Grafikę i tak z reguły ustawia się na mniejszych detalach niż można w celu zwiększenia wartości fps itp.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 23-11-2001 15:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

Thumbs down Re: Re: Grafa i klimat...

UT ma klimat?
Hehehe chyba Muppet Show'owy.
Monstery w singlu to kpina (swinki, plastelinowe golemy), sterowanie postacia... jak bym mial miedzy reka na myszka jeszcze wieloprzegubowe lacze (ble), bronie smieszne...i te fps.. niby szybko a nigdy nie wyrabia...

IMHO Unreal sux... to gra dla dzieci do lat 15stu.
Wole juz Doom1.

Old Post 23-11-2001 17:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

a ja czekam na dyna multiplayer

Old Post 21-12-2001 13:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kazik
Mystic

Post Re: Re: Re: Grafa i klimat...

quote:
[i] IMHO Unreal sux... to gra dla dzieci do lat 15stu.
Wole juz Doom1. [/B]

Unreal sux - ja tak nie myślę, mamy inne zdanie co do tego !

Od 15 lat - czyli dla mnie !

Old Post 01-01-2002 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kazik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kazik Znajdź więcej post'ów przez  Kazik Dodaj Kazik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kazik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

Re: Re: Re: Re: Grafa i klimat...

quote:
Napisane oryginalnie przez Kazik

Od 15 lat - czyli dla mnie !

powiedzial do 15-stu

Old Post 02-01-2002 05:30
DeStRuCt0r
Guest

Wiadpmo ze U sux i UT sux jeszcze bardziej, ale nie mozna oceniac gry ktorej jeszcze nie ma patrzac na jej poprzednia czesc!

Old Post 04-01-2002 18:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mevlana
Skilled (Knight)

ej a w doom2 to jeszcze graja?

Old Post 28-01-2002 11:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mevlana Znajdź więcej post'ów przez  Mevlana Dodaj Mevlana do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mevlana prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Mevlana
ej a w doom2 to jeszcze graja?

Pewnie, ze graja... tyle ze w modyfikacje - jdoom, zdoom etc.

Old Post 30-01-2002 14:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

Pewnie, ze graja... tyle ze w modyfikacje - jdoom, zdoom etc.

Ostatnio sciagnalem od giBBeR'a UltimateDoom'a - rzeznia

Old Post 31-01-2002 09:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

Unreal2 to raczej jako wycieczka krajoznawcza będzie (fajnie się w U1 tylko krajobrazy i wygląd leveli podziwiało), jeśli w Doomie 3 zachowają klimat poprzednich części to D3 zmiażdzy U2.

Old Post 31-01-2002 09:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:51.    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions