Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > DOOM III > Czy DOOM3 przypominal bedzie Quake3 ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
oxygen
new challenger

ja czasami lubie sobie z qmplem pyknac w TTT nie ma to jak popatrzec na niego po 50 wygranej walce z rzedu

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-07-2001 13:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

"ja czasami lubie sobie z qmplem pyknac w TTT nie ma to jak popatrzec na niego po 50 wygranej walce z rzedu"
EEE tam... To nic ciekawego, najlepszy jest TEKKEN, kiedy gracze prezentują, równy poziom - wtedy walka jest więcej niż efektowna. Np. REVERSAL - czy to jest w innej bijatyce (tzn. wiem, że są, ale nie takie przy tych z t wymiękają)???
Przy tekkenie - można się nieźle zbrechtać. Kiedyś grałem z qmplem Jin vs. Jin (najlepsza postać w grze ), zaczęła się walka - no to Ja sru, zacząłem od kombosika rękoma - a potem jeszcze krótki juggle w powietrzu. Potem jeszcze go je** z okizeme, on wstaje a Ja dalej w niego napieprzam. Hmmm... myślę, coś nie tak - dlaczego on w ogóle nie blokuje (bo rewersów nie robi)? Już ma końcówkę energii, i on nagle wypala taki text: ALE WYMIATAM!!! A Ja zpauzowałem grę poleciałem na podłogę - i śmiałem się chyba z 5 minut .

Old Post 27-07-2001 17:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

LoL to ja podobnie koles mnie meczyl zebym z nim zagral w tekkena no i gramy (bryan vs. lei) koles we mnie naparza robie blok i chce zobaczyc czy tez umie sie obronic przed ciosami zaczalem mu robic kombo plus uppercut na koniec kolo sie podnosi rzuta mu zrobilem i w koncu tak sie zamyslilem jaki nastepny cios zrobic aby mu nie dac kontrowac a tu pierwsza runda perfekt a on na to "To nie fair ty lamko sobie jakies kody wstukales i wogole nie moglem sie podnies a pozatym to masz kiepski telewizor i postaci nie widac"

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 27-07-2001 17:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]climhazzard
"Kiedyś grałem z qmplem Jin vs. Jin (najlepsza postać w grze ), zaczęła się walka - no to Ja sru, zacząłem od kombosika rękoma - a potem jeszcze krótki juggle w powietrzu. Potem jeszcze go je** z okizeme, on wstaje a Ja dalej w niego napieprzam.

jin jest zajebisty...
tez moja ulubiona postac
arevelsale i kontry to robie caly czas...to kolesia jeszcze bardziej wqrwia...jak chce mi zajebac to kontra...i biedak niewie co juz ma robic
jak sie potem popatrzy na niego to mozna umrzec ze smiechu

Old Post 28-07-2001 02:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
No wiesz, wszystko jest dobre. Konsole są zajebistym rozwiązaniem. Miast kupować co pół roku lepszy sprzęt do coraz nowszych gier za łoja*******ęjakdoożo kasy wydajesz raz na 5-6 lat 2 tysiączki i masz grania do woli. No a gry są często lepsze niż na piecu. Jak już mówiłem sama konsola to syf. Najlepiej mieć i konnsolę i blaszaka.
Tak CE3RDE - TTT wymiata. Zawszę dostaję cęgi, ale liczy się tylko FUN!!!

Czyli krótko mówiąc nie rozwijasz się... Postęp gier na konsolach jest opóźniony jak cholera. Tera jest psx2, ale szybko psx3 nie wyjdzie i kiedy na kompię będzie super zajebista gra ty ciąglę będziesz pykał na tych samych technologiach.

Old Post 29-07-2001 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

moeze...ale zauwaz ze caly czas wychodza nowe konsole...(x-box, konsola nintendo)
konsole to nie tylko psx2...
imho gry zawsze beda ladniejsze na supernowych konsolach niz na piecu...ale i tak nie przebija piecowego multiplaya

Old Post 30-07-2001 08:45
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
Tera jest psx2, ale szybko psx3 nie wyjdzie i kiedy na kompię będzie super zajebista gra ty ciąglę będziesz pykał na tych samych technologiach.

No widzisz, ale żeby pograć w "super zajebistą gre" potrzebuję oprzynajmniej 3 tysiaczki na nowy sprzęt, a za pół roku wyjdzie jeszcze lepsza gra i znów będzie miała "super zajebiste" wymagania sprzętowe i znów GeForce8, Pentium 16 itp,itd.
Zauważcie że teraz by sobie pograć w miarę sensownie w nowe gry na max detali, trzeba co niecały rok wymieniać sprzęt.
Wyjdzie Max Payne i 3 tys. w plecy, potem wyjdzie Duke i Doom - i znów wydatki na sprzęt. To nie jest takie śmieszne, to jest wręcz żałosne - mam jush tego dość!!!

Old Post 30-07-2001 10:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Zgadzam sie z toba Gib, do tego dochodzi jeszcze bool psychiczny kiedy juz twoj komputer jest "wczorajszy" gry w naslabszej rozdzielce zaczynaja niemilosiernie zwalniac i wtedy sie na kompa tylko !@#$%^& za to ze juz nie moze sprostac naszym wymaganiom a tyle sie w niego kasy wydalo...Konsola to z drugiej strony fajna rzecz,wydaje sie kase jeden raz na iles lat i spokoj nie liczac jakis memorycard'ow i innych rzeczy ale komp przynajmniej dla mnie ma jakas taka specyficzna atmosfere i niemoglbym zyc tylko przy konsoli nie ma to jak sie rozsiasc przy nim i grac do bialego rana...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 30-07-2001 15:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Moja wypowiedź oczywiście nie sugerowała tego że odcinam się od peceta i kupuje konsolę, tylko ogólnie. Kto ma tyle jkasy by móc sobie co jakiś czaspozwolić na najnowszy osprzet. Ja siedzę od 2 lat na jednym sprzęcie i nieprędko go zmienię. Poprostu szkoda mi kasy. Gdybym chciał gry to bym sobie konsolę Qpił. Q3 mi chodzi, emulatory też nieźle, internet śmiga jak żółw - ale śmiga, muzyki mogę sobie jeszzce na nim posłuchać (oczywiście wszystkie archiwa usuwam po 24 godzinach od ściągnięcia). Może za rok czy półtora sobie kupię nowy procek, niewiem...

Old Post 30-07-2001 15:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

To się nie rozwijaj i tyle. Nie moja wina, że blaszaki to droga zabawa.

Old Post 30-07-2001 17:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

>Moja wypowiedź oczywiście nie sugerowała tego że odcinam się od peceta i kupuje konsolę, tylko ogólnie.

Poprostu gry komputerowe to drogie hobby bo trzeba ciagle kase wykladac i tyle...

>(oczywiście wszystkie archiwa usuwam po 24 godzinach od ściągnięcia).

Jak my wszyscy giBBeR

Old Post 30-07-2001 17:52
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

No ja myślę...

Old Post 30-07-2001 18:53
mAJKiEL
Elite (Fiend)

przy okazji konsol

ja tam jak juz kupowac to bym kupil x-box'a bo jest 2 razy leprzy od psx2 i to realy 2 razy pozatym to tam tez bedzie mozna zagrac w Halo i rozne inne zajebist...e gierki

Old Post 31-07-2001 22:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Wybacz że się wtrącam ale na jakichś tam targach które były niedawno, te same gry na PC 1,5 GHz i GeForce3 chodziły lepiej niż na X-BOX'ie. Swoją drogą pad w X-BOX'ie jest jeszcze bardziej niewygodnny i cięższy niż ten z DC'ka. Po 15 minutach grania ręce Ci noormalnie odpadają. Swoją drogą czekam na to co pokaże Game Cube, bo do X-BOX'a nie jestem przekonany. Jest to poprostu skompresowanny pecet. Więc za rok, czy dwa będzie już bardzo przestarzały w stosunku do pieców. X-BOX odpada... (bynajmniej dla mnie). Ale wiedząc jaki ma support ze strony producentów gier, boję się że stanie się tyo samo co stało się z Windows'em na którego każdy nażekał - stał się poprostu standardem. Oby tylko Microsoft nie zawojował rynkiem konsól, bo już całkowicie będzie przechlapane...
I tak narazie PS2 rula!!!

Old Post 01-08-2001 09:15
r1q
GraJ eFo roX ;)

D00M3 raczej qFaka nie przypomina chodz gra sie w to tak samo przyjemnie

Old Post 29-09-2001 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r1q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r1q Znajdź więcej post'ów przez  r1q Dodaj r1q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r1q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

a co grales juz?
ciekawe skad...jakas superhiperproalphabeta only for you z dedykacja od J.Carmacka?

Old Post 02-10-2001 02:22
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
a co grales juz?
ciekawe skad...jakas superhiperproalphabeta only for you z dedykacja od J.Carmacka?

I nawet kumplom nie dal pograc.....

Old Post 03-10-2001 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Cool

Grales juz w DOOM3 .... to moze nagraj mi na plytke i wyslij

Old Post 13-10-2001 23:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Angry

najbardziej mnie przerazaja ceny gier na konsolki nowej generacji ! 200 - 300 zeta , naprawde przesada

Old Post 15-10-2001 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Unhappy

Niestety to cena nowosci zawsze tak bylo i bedzie pamietam jak ukazlay sie plyty CD pirwsze z DOOM II tez kosztowalo to wszystko wielkie sumy (choc prawde mowiac to nie pamietam juz ile wiem ze duzo )

Old Post 18-10-2001 17:00
KingPINg
Training (Enforcer)

Thumbs up

DOOM3 przeciez to bedzie jak nowy wolfenstein

Old Post 25-10-2001 17:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KingPINg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KingPINg Znajdź więcej post'ów przez  KingPINg Dodaj KingPINg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KingPINg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Raziel
Gloom Trooper

faszysci beda?

Old Post 31-10-2001 16:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Raziel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Raziel Znajdź więcej post'ów przez  Raziel Dodaj Raziel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Raziel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez KingPINg
DOOM3 przeciez to bedzie jak nowy wolfenstein

Ze jak??

Silnik a scenariusz gry to dwie rozne rzeczy i firmy....

Old Post 31-10-2001 16:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
P@ulo
SoulFly

Jak Doom3 moze byc taki sam jak RTCW skoro Wolfenstein jest robiony na silniku q3 team areny ??

Edytowane przez P@ulo dnia 01-11-2001 o godz. 12:32

Old Post 01-11-2001 08:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil P@ulo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do P@ulo Znajdź więcej post'ów przez  P@ulo Dodaj P@ulo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać P@ulo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez P@ulo
Jak Doom3 moze by taki samy jak RTCW skoro Wolfenstein jest robiony na silniku q3 team areny ??

Tak, prawda - to o u gory to byl skrot myslowy....

Old Post 01-11-2001 09:45
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez P@ulo
Wolfenstein jest robiony na silniku q3 team areny ??

dlaczego akurat team areny?

Old Post 01-11-2001 22:08
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

dlaczego akurat team areny?

To jest porwaiwona i bardziej ulizana wersja silnika q3a... w gruncie rzeczy to samo...

Old Post 02-11-2001 08:19
P@ulo
SoulFly

no wlasnie

Old Post 02-11-2001 10:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil P@ulo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do P@ulo Znajdź więcej post'ów przez  P@ulo Dodaj P@ulo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać P@ulo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

GF3 64MB DDR mozna juz dostac za ok 1300+vat. I bedzie coraz taniej napewno.

PSX2 tez o tym mysle jako DVD+gierki. Stary PSX odpoczywa juz w szafie dawno ale dobrze wspominam Tekkenki i GT. Musze porownac specyfikacje DVD w PSX, dzwieku etc. czy nie lepiej jednak do filmow zwykly player DVD nowej generacji sie sprawdzi.

Pozdro.

PS: Majkiel jestes wszedzie

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 12-11-2001 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kazik
Mystic

Question Ciekawy...

Jestem ciekawy, ilu osobą wejdzie ta gierka, bo napewno nie mi ?!

Old Post 18-11-2001 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kazik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kazik Znajdź więcej post'ów przez  Kazik Dodaj Kazik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kazik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:15.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions