Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > D-Day Official RTCW Polish League
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

to wkonuc zdecydujcie: gra czy przyjaciele to jest wojna tu nie ma miejsce na takie bzdety a teraz na serio: ja saari nei mowilem, ze jestes tylko w poison by zbeirac chwaly za ich gre (a moze) tylko tak akurat ty powiedziales, ze drugi team klanu tesh kce grac to ja powiedzialem co mysle o drugich teamach Wogule ta przyjazn psuje cala gre ile razy kcialem odejsc ale zostalem, bo nie moglem sie z klanem roztac ale u mnie byl inny przypadek bo ja ciagle w tym klanie gralem Niedlugo kazdy klan bedzie mial dwa teamy i w tym drugim teamy beda najgorsi gracze jakie mozna sobie wyobrazic ale beda przyjacielami klanu Czasami CL jest bez jaj i nie moze powiedziec do kolegi wprost ze wylatuje to stwarza jakies tam drugie teamy (dżołk). W ladderze powinien byc jeden team z klanu to moze reszta zmobilizuje sie do lepszej gry i do wejscia do tej najlepszej 6 ... dobra w tym poscie tak naplatalem, ze sam nie wiem o co chodzi to sie zegnam a tak wogule poison blue i green i jeszcze jakie tam powinni sie rozdzielic i tak beda w czolowce (kolejny dżołk - jakbym nie tlumaczyl, ze to zarty to znoof by po jechali ludziska )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-05-2002 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez PaRoWa^^
a tak wogule poison blue i green i jeszcze jakie tam powinni sie rozdzielic

No wlasnie sie zastanawiam tak - co za roznica bedzie czy gralibysmy jako poison blue czy jako identyczny sklad ale z inna nazwa? Blue i Green to prawie dwa klany

Old Post 27-05-2002 17:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

Unhappy ku PaRoWiE^^

piszesz cos i tlumaczysz ze to "dzolk" byc moze ale... nie wszyscy odbiora to pewnie tak jak oczekujesz.

Martwi mnie ta postawa bo spotykam sie z nia u wielu osob w tej grze - bo niewatpliwie "Return to Castle Wolfenstein" jest gra! Nieprawdaz?!

Sa tacy co uwazaja, ze nie ma w klanach miejsca na kolezenstwo i ze aby wygrywac trzeba odrzucic takie gowna w tym stylu. Ambicja nie pozwala im na gre ze slabszymi od siebie i sadza ludzi tylko po skillu czy ilosci fragow na godzine! Grajac nawet w FFA wchodza do takiego teamu gdzie widza znane nicki (najlepiej aby dobrze wspolpracowac - czytaj znalezc meda co bedzie biegal za Toba i dbal o Twoja dupe). Zawsze i wszedzie, i za wszelka cene chca wygrywac, wygrywac, wygrywac....

Wrazenie jakie stwarzaja wokol swoich osob jest takie ze sie odechciewa grac. Ich ambicja jest o tyle zarazliwa co destrukcyjna - i dla klanow, i dla jednostek - bo jesli ktos nie umie sprostac ich wymaganiom - czuje sie mniej potrzebny i gorszy. Dla takich jednak nie ma to znaczenia - przeciez to WOJNA!!!

Ciekaw jestem w morde co oni do k... nedzy o wojnie wiedza. Czy wiedza na czym polegala elitarnosc jednostek? Podpowiem im bo nie podejrzewam wielu z nich o wiedze historyczna w tym zakresie - najwazniejsze w tych jednostkach bylo to ze ludzie tworzacy male grupy (czesto mniejsze niz sklad druzyny) przyjaznili sie ze soba do tego stopnia (wrecz kochali jesli uzyc nie pasujacego do meskich relacji slowa) ze w ogniu walki jeden bez wachania oddawal za drugiego zycie jesli widzial zagrozenie swojego kumpla! Nie wycierajcie sobie wiec buziek (nie do Ciebie konkretnie PaRoWa^^ teraz to mowie) takim stwierdzeniem.

Moja koncepcja jest taka ze klan musi byc grupa lubiacych sie, dobranych rowniez charakterem, mentalnoscia i pogladami ludzi, a nie tylko zbior "maszynek do zabijania". Oczywiscie koncepcje moga byc rozne, ale ja w takim towarzystwie dostaje tylko nerwowej wysypki.

Co do Clan Leadera to faktycznie jaja mu sie moga przydac (i to w roznych wariantach zastosowan ) ale niech mu tez Bozia da inteligencje, takt, zmysl dyplomatyczny i talent lagodzenia napiec bo nawet wsrod najlepszych przyjaciol trafiaja sie gorsze dni.

Polecam ksiazke Stephena Ambrose'a - Kompania Braci na podstawie ktorej Spielberg nakrecil znany pewnie niektorym serial ktory ostatnio emitowalo HBO. (Chris - - ty wiesz co? )

A tym ktorzy maja takie zdanie o jakim pisalem wczesniej i zartowal (mam nadzieje) PaRoWa^^ zycze wiele szczescia w zyciu! I wiecej przyjaciol niz wrogow!

Thats All Folks!!! juz jestem spokojny

Old Post 27-05-2002 17:17
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

Jak to nie ma miejsca na kolezenstwo?? Oczywiscie ze jest za przyklad moze posluzyc moj klan. I kuna jestem z tego dumy, bo dla nas nie gra jest najwazniejsza

Know your limits

Old Post 27-05-2002 17:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

ehhh oczywiscie, ze zartowalem: zebys ty wiedzial jak PL HUNTER jest ze soba zwiazany nawet jego CL`owie to szwagrowie a znasz cos bardziej zwiazanego ze soba niz szwagier ze szwagrem ? pefnie ze nie Ale schodzimy z tematu: PRECZ Z II-gimi TEAMAMI , bo w ladderze nie ma miejsca na przyjazn tylko na pierwszy team

Old Post 27-05-2002 19:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

Re: ku PaRoWiE^^

quote:
Napisane oryginalnie przez [POISON]Mazio
Martwi mnie ta postawa bo spotykam sie z nia u wielu osob w tej grze - bo niewatpliwie "Return to Castle Wolfenstein" jest gra! Nieprawdaz?!

Sa tacy co uwazaja, ze nie ma w klanach miejsca na kolezenstwo i ze aby wygrywac trzeba odrzucic takie gowna w tym stylu. Ambicja nie pozwala im na gre ze slabszymi od siebie i sadza ludzi tylko po skillu czy ilosci fragow na godzine! Grajac nawet w FFA wchodza do takiego teamu gdzie widza znane nicki (najlepiej aby dobrze wspolpracowac - czytaj znalezc meda co bedzie biegal za Toba i dbal o Twoja dupe). Zawsze i wszedzie, i za wszelka cene chca wygrywac, wygrywac, wygrywac....

hmmm.... ide sobie

Old Post 27-05-2002 20:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez PaRoWa^^
ehhh oczywiscie, ze zartowalem: zebys ty wiedzial jak PL HUNTER jest ze soba zwiazany nawet jego CL`owie to szwagrowie a znasz cos bardziej zwiazanego ze soba niz szwagier ze szwagrem ? pefnie ze nie Ale schodzimy z tematu: PRECZ Z II-gimi TEAMAMI , bo w ladderze nie ma miejsca na przyjazn tylko na pierwszy team

A mi sie wydaje , że po prostu chodzi o dostawanie batów od jednych POISONKÓW a nie osobno od Zielonych i Niebieskich
Nieprawdaż?

Old Post 27-05-2002 22:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

Re: Re: ku PaRoWiE^^

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Shiro

hmmm.... ide sobie

nie rozumiem Shiro - czyzbys to wzial do siebie? - jesli tak to powiem Ci ze nie Ty stales mi przed oczami gdy to pisalem! Poza tym mozna byc ambitnym i kolezenskim, a jakos mozna z Toba wytrzymac i na piwie (lokomotywa) i na ircu, i wogole...

tak wiec - odpusc sobie

Old Post 27-05-2002 22:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Re: ku PaRoWiE^^

quote:
Napisane oryginalnie przez [POISON]Mazio

Ambicja nie pozwala im na gre ze slabszymi od siebie i sadza ludzi tylko po skillu czy ilosci fragow na godzine! Grajac nawet w FFA wchodza do takiego teamu gdzie widza znane nicki (najlepiej aby dobrze wspolpracowac - czytaj znalezc meda co bedzie biegal za Toba i dbal o Twoja dupe). Zawsze i wszedzie, i za wszelka cene chca wygrywac, wygrywac, wygrywac....

Thats All Folks!!! juz jestem spokojny

Masz 100% racji Mazio. Wielu jest takich graczy co wchodza zawsze do silniejszego teamu i nigdy nie przechodza do slabszego nawet aby wyrownac. Ba widzialem nawet jak okazalo sie ze ich team sie zrobil slabszy to wychodzili do Specta.
Ja takim STACIARZOm mowie NIE, bo to dla mnie lamy a nie gracze, i zawsze wchodze do przeciwnego teamu coby im staty popsuc (podszkolilem sie troche ostatni- dla v2 to nowy bot Poison werja final 2.0).
Nie bede wymienial nicku tych graczy.. ale wale to

P.S
Ups chyba znowu zaczna co niektorzy mnie jebac :/
Ale nie trafie GRANIA dla statsow

Aha i sorka ze tan post tutaj, ale to jest nawiazanie do wypowiedzi Mazia

Old Post 27-05-2002 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez DaBi!VMC!
A mi sie wydaje , że po prostu chodzi o dostawanie batów od jednych POISONKÓW a nie osobno od Zielonych i Niebieskich
Nieprawdaż?

Hie hie hie

Old Post 28-05-2002 14:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Podobnie jak Prospera wali mnie granie na staty bo to dal mnie nie ma znaczanie zawsze jak wchodze na serwer ide do druzyny gdzie jest mniej osob i jak w mojej jest nadwyzka to sie przenosze
A teraz zeby nie zejsc z tematu
Wstawienie 2 teamow to bez sens bo wyobrazmy sobie sytuacje final Poison Blue vs Poison Green no bez sens a 3 i 4 miejsce maja 2 teamy C4, BK lub innych klanow gdzie jest spora liczba klanowiczow a co maja zrobic klany male ??

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 28-05-2002 15:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

wystarczy nie traktowac drugich skladow jako tego samego klanu.. tylko jako oddzielne teamy. a dwa teamy sa po to, ze trzeba mysles tez o duzych klanach. jak np POISON. wsyscy chca grac i poprzez wystawienie dwoch teamow dajemy taka szanse. zreszta w takich klanach jeden sklad jest lepszy, drugi gorszy. wcale nie jest powiedziane ze drugie sklady dostana sie do ligi.

Edytowane przez C4|Shiro dnia 28-05-2002 o godz. 18:02

Old Post 28-05-2002 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

I tak mi sie to nie podoba ale taki regulamin i to nie mi dane jest go zmieniac

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 28-05-2002 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin

Wstawienie 2 teamow to bez sens bo wyobrazmy sobie sytuacje final Poison Blue vs Poison Green

Czy jesli Poison blue zmieniloby w tym momencie nazwe na Blue Clan i oglosiloby sie odrebnym klanem to zrobiloby jakas roznice? I tak wynik moglby skonczyc sie identycznie. Wiec czy chodzi tylko o nazwe?

Old Post 28-05-2002 19:34
MAr-n
PROwokator

No wlasnie Saari ale to jest taki maly bezsens bo ja wiem ze np Poison ma duza ilosc graczy tak samo jak THC i kazdy chce zagrac rozumiem to doskonale ale przecierz taka opcja jest troszke nie na miejscu slabszym klanom daje mniejsze mozliwosci do popisu
i wieksza szanse na odpadniecie Tak tylko uwazam

(...)

Old Post 28-05-2002 19:47
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Hmmm ... no ale co w takim razie niby ma zrobic nasz Blue wg Ciebie? Odpasc od tamtych i stworzyc wlasny kanal? a moze rozwalic zgrana druzyne i niech sie rozejdzie po klanach slabych gdzie gracze moga niczego nie osiagnac?
Imo to glupota..

Old Post 28-05-2002 19:54
MAr-n
PROwokator

Przecierz ja nie mowie ze ma sie rozpasc czy nie grac Wyrazilem tylko swoje zdanie tak jak PaRoWa nie wszyscy musza sie znim zgadzac przecierz to jasne

(...)

Old Post 28-05-2002 20:15
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

MImo to nie martwcie sie - P Blue raczej nie bedzie brac udzialu w tej lidze wiec 2-gie miejsce jest wolne

Old Post 28-05-2002 21:37
ProspeR
Warrior (Scrag)

No to ja powiem tak? Kto ma wyjsc z grupy? Rezerwy jakiego wiekszego klanu, czy slabszy klan???
Bo chyba nie chcemy aby slabsi gracze wychodzili z grup tylko dlatego ze rezerwy nie moga pograc..
Postawcie se w takiej sytuacji? Nie gracie bo slabsze klany maja wygrac- to troche wypacza idee rywalizacji...

Ja wam powiem jedno. Granie treningu z P Blue wiecej wymaga od nas wysilku niz gra z polowa polskich klanow... i zamiast jakies zakazy dawac, lepiej samemu sie wziac do pracy.

Bo jak mowi stare polskie przyslowie "Bez pracy nie ma kolaczy"

Old Post 28-05-2002 23:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

to moze ja napisze tak. mozliwe nie mam racji, wiec jak cos to mnie poprawcie
shiro gra w BiA, ktore ma 2 sklady i zapewne oba bedzie chcialo wystawic do tej ligi, a jak zauwazyliscie to shiro jest organizatorem tej ligi, wiec dyskusja chyba zakonczona

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 28-05-2002 23:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

xaoo to bardzo krotkowzroczna teoria , zarowno poison jak i 17thss , THC , bia , c4, hunter a zapewne znajdzie sie jeszcze kilka klanow ma duzo czlonkow i mogliby wystawic 2 teamy po 6 osob + rezerwowi , a stwierdzanie ze shiro jest w bia i dlatego takie zalozenia ligi jest conajmniej nie namiejscu nie to zebym sie czepial ale takie "docinki" nie powinny miec miejsca fenkju

Old Post 28-05-2002 23:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yashina
Training (Enforcer)

Wlasnie Spanz, święta racja. Tobie Xaoo chyba cos strasznie leży na sercu, bo z tego co widzę z Twoich ust bezustanna krytyka. Czegoś tu nie rozumiem. Człowiek się stara, flaki sobie wypruwa i w zamian może coś miłego i inteligentnego na boardzie przeczytać. "shiro gra w BiA, ktore ma 2 sklady i zapewne oba bedzie chcialo wystawic do tej ligi, a jak zauwazyliscie to shiro jest organizatorem tej ligi, wiec dyskusja chyba zakonczona" Jak dla mnie - rewelacyjny komentarz i nader inteligentna polemika. Po prostu : LOL. Kombinuj dalej przyjacielu, zdrowia życzę.

PS. A ty Shir0 jesteś łobuz, kombinator, spiskowiec i cyklista.

Old Post 29-05-2002 02:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yashina Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yashina Znajdź więcej post'ów przez  yashina Dodaj yashina do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yashina prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

jejq, no ale jaka docinka??
ja sie z tego powodu bardzo ciesze i mam nadzieje ze shiro doprowadzi do tego, ze bedzie mozna 2 teamy wystawic. przynajmniej bedzie wiecej teamow w laderze i bedzie z kim grac, a nie tak jak teraz w CB, w ktorym jest 10 klanow w tym 2 nie wygladajace na polskie

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 29-05-2002 03:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chris
Skilled (Knight)

Question Saari

Bez Poison Blue? leeeee ja sie tak nie bawie oficjalna liga a wy nie kcecie sie zapisac? Heh, ludziki zapisujecie sie pokazcie LEMowi ze jest duzo klanow w Polsce i ze liga cieszy sie duzym zainteresowaniem, inaczej bedzie zonk i w przyszlosci o wiele trudniej bedzie ich namowic do wspolpracy
Btw. na stronie jest juz mozliwosc zamawiania RTCW w LEMie po 149 PLN, ale tylko dla zarejestrowanych klanow
Pozdrawiam

Pray for lag ...

http://d-day.netfriend.org

Old Post 29-05-2002 09:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chris Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chris Znajdź więcej post'ów przez  Chris Dodaj Chris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

Wynika z tego że mecze bedą się odbywały na nie crackowanych serwach. W takim razie kto weźmie udział w tej lidze ?Nie wiem ile osób ma orginały, prawdopodobnie ok. 20-30 % graczy. Istnieje prawdopodobieństwo że nie będą grali najlepsi z teamów tylko ci co maja valid cd-keys. A może moje rozumowanie jest zbyt pokrętne ?

Old Post 29-05-2002 10:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Cool ueee

zobacz sobie blue jakie są serwery do ligi >>> na którym z nich potyrzebujesz cd keya??? chyba tylko na C4 ale ciiiiiiiii żeby nikt nie wiedzał to wygramy lige

Old Post 29-05-2002 10:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chris
Skilled (Knight)

Heh

Wiem ze CD-Keye sa problemem, ale tak jak powiedzial mother spojz na liste serverow, po za tym mozecie grac tez na innych servach pod warunkiem ze zostanie przeslany config. Jest tez drugie wyjscie kupic wolfa, wiem ze 149 PLN to duzo ale jesli grasz w gre po kilka czasem kilkanascie godzin w tygodniu to kto wie moze warto a wtedy i CB Int i inne zagraniczne ligi stoja przed klanami otworem ;-)))
Btw. przeczytajcie regulamin zanim zaczenicie komentowac to niewiele czasu zajmie

Pray for lag ...

Old Post 29-05-2002 10:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chris Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chris Znajdź więcej post'ów przez  Chris Dodaj Chris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

Wiem na jakich serwach odbędzie się liga. Tylko jeśli oficjalny dystrubutor gry ją firmuje to teoretycznie powinna być rozegrana na non cracked. 149 zł po prawie półrocznej obecności wolfa na rynku to nadal dużo. Cena spadła zaledwie 20 zł. Zaraz po premierze była dostępna za ok. 150-160 pln, gdzie tu promocja, obniżka ? Wiem że Lem nie ma większego wpływu na cenę, bo jest ona narzucona przez Activision, id czy kogoś jeszcze

Old Post 29-05-2002 10:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chris
Skilled (Knight)

Bluesdriver

Heh, czlowieku wiem o tym ze powinny byc non-craked, ale to jest organizowane przedewszystkim dla was, dla graczy i staramy sie zostawic furtke dla tych co oryginalu jeszze nie maja. Jedna z nich jest mozliwosc kupna taniej wolfa (20 czy 30 PLN nie wydaje sie duzo, ale zycze powodzenia w targowaniu sie, a po za tym w znalezieniu sponsora ) druga mozliwosc wyboru serva na ktorym gracie (oczywiscie po przeslaniu configa). Po za tym qrka zamiast marudzic zapisuj sie

Pray for lag ...

Old Post 29-05-2002 10:55
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Re: Saari

quote:
Napisane oryginalnie przez [XX] Chris
Bez Poison Blue? leeeee ja sie tak nie bawie oficjalna liga a wy nie kcecie sie zapisac?

Nasz trener uwaza ze wezmiemy udzial w lidze jakiejkolwiek dopiero jak Green bedzie trzasc przed nami portkami

Old Post 30-05-2002 12:52
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:32.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions