hmmmmmmmmmmmm
A więc, powiem tak: czerwonego stulu używam od zawsze i nie dlatego, że jest on mocny i rozwala jednym ciosem, żółty styl jest wg mnie bardzo niebezpieczny i jeśli ktośumie sie nim posługiwać to czerw styl nie ma szans. Ponieważ nie miałem przyjemności grać na patchu 1.03 i nie wiem o ile został osłabiony styl czerw. z tego wnioskuje że nie ma sie o co kłócić. Niebieskim stylem (czasem żółtym) posługują się Padawani którzy dopiero co odpalili tą grę.....(bez obrazy dla mistrzów tej stancji, którzy świadomie machają...) Padawani maja wkurwiający zwyczaj latania młynkiem do usranej śmierci....daj takiemu czerw i sie chłopak obsra. Osobiscie uważam, że saber throw to padaka do kwadratu i chociaż czasem jej używam (każdy czasem se rzuci) to dla mnie mogło by jej nie być. Acha jeszcze a porpo mocy: jak pisali wyżej...nie nawidze pusha i gripa na planszach z dziurami, ogólnie powinien być tylko jump, wszystkie skilsy miecza(bez throwa) i tyle..........wiem że wielu sie nie zgodzi ale tak jest. Powinniśmy walczyć jak rycerze a nie jak oszołomy które se kupiły gre................................................dobra kończe i tak tego nikt nie przeczyta