Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > banned
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: Re: Re: Luknijcie do góry

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

heh, ale zawsze ma to jakieś przesłanie pamiętaj........
P.S. hura hura hura, avalone pamiętam cie jeszcze jako fryme który był bardzo lubiany jako śmierdziuch
P.S.2 M.G nieznasz faktów to cicho siedź

Nie zmieniaj tematu lamaq!!!!

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-06-2002 23:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siekiera
Skilled (Knight)

hmm

co servera av to sie na nim zajebiscie gra ,ale... raz ni ztąd ni zowąd podczas gry na tym servie mam 999 i komp wisi, nic nie moge zrobic, więc robie restart na chama i co ? komp roz****** ...od nowa instalka karty sieciowej itp...wszystko poprzestawiana w kompie i wogóle ****nia. Godzine przywracałem kompa do życia.Zdarzyło mi sie to dwa razy i tylko na Av.Na innych servach tez mialem takie sytuacje ,ale nie kończylo sie to rozwałką kompa...nie wiem dlaczego tak jest, bo sie nie znam na kompach....może mi ktoś wyjaśni o co chodzi?

Old Post 26-06-2002 02:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siekiera Znajdź więcej post'ów przez  Siekiera Dodaj Siekiera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siekiera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

Re: hmm

quote:
Napisane oryginalnie przez Siekiera
co servera av to sie na nim zajebiscie gra ,ale... raz ni ztąd ni zowąd podczas gry na tym servie mam 999 i komp wisi, nic nie moge zrobic, więc robie restart na chama i co ? komp roz****** ...od nowa instalka karty sieciowej itp...wszystko poprzestawiana w kompie i wogóle ****nia. Godzine przywracałem kompa do życia.Zdarzyło mi sie to dwa razy i tylko na Av.Na innych servach tez mialem takie sytuacje ,ale nie kończylo sie to rozwałką kompa...nie wiem dlaczego tak jest, bo sie nie znam na kompach....może mi ktoś wyjaśni o co chodzi?

to jest na 100% wina twojego kompa :| cos musisz miec z nim zjechane.. moze wirus (chodz nie sadze) ale mnie sie nie pytaj ja tez nie jestem jakis super hiper haker ale podstawy znam

Old Post 26-06-2002 10:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

jasne Avalone , umiesz wlaczyc Worda :>

Old Post 26-06-2002 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: hmm

quote:
Napisane oryginalnie przez Siekiera
bo sie nie znam na kompach....może mi ktoś wyjaśni o co chodzi?

Ja chcialem tylko tyle przekazac, ze was podziwiam.....
Macie te swoje windosy, i - jak widze- co miesiac prawie je formatujecie, reinstalujecie, etc :/

Jesli o mnie chodzi - to moj W98 zostal zainstalowany w styczniu ... 2001 i od tego momentu chyba ni razu sie nie zwiesily.
Byc moze pomaga im takt, ze nie instaluje coraz-to-nowego softu?

Edytowane przez PAPUGa dnia 26-06-2002 o godz. 14:50

Old Post 26-06-2002 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: Re: hmm

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

Macie te swoje windosy, i - jak widze- co miesiac prawie je formatujecie, reinstalujecie, etc :/

Jesli o mnie chodzi - to moj W98 zostal zainstalowany w styczniu ... 2001 i od tego momentu chyba ni razu sie nie zwiesily.

Nom teraz to u mnie niebieskie ekrany wyskakuja, niewiem co sie dzieje

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 26-06-2002 20:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:

Ja też zainstalowałem w kwietniu tamtego roq, i dalej mam, jak nowy

Old Post 27-06-2002 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

:D

Ja dzis formata robilem po polrocznej przerwie

Old Post 27-06-2002 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:

Ja pobije chyba rekorda
od 1999 nierobiłem żadnego formata, ani reinstalki windy....w niepukane odpukać

GrEaTEyE

Old Post 29-06-2002 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
jasne Avalone , umiesz wlaczyc Worda :>

no tego no .... word...? te no to je to co je na obutofie z napisem TURBO??

ps. boze pamietam moj 1 comp (6 lat temu) co mial wlasnie taki przycisk turbo i moja pierwsza gierke jezdziles samochodzikiem i zbierales flagi do wyboru 2 levele giera byla na plycie z orginal windows 95 to to byly gry a nie to to urban terror tylko byscie sie zabijali i nic fiencej !!

Old Post 30-06-2002 20:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone

no tego no .... word...? te no to je to co je na obutofie z napisem TURBO??

ps. boze pamietam moj 1 comp (6 lat temu) co mial wlasnie taki przycisk turbo i moja pierwsza gierke jezdziles samochodzikiem i zbierales flagi do wyboru 2 levele giera byla na plycie z orginal windows 95 to to byly gry a nie to to urban terror tylko byscie sie zabijali i nic fiencej !!

u mnie zamiast reset'a jest turbo i jak dla qmpla powiedziałem że to przyspiesza kompa...to dureń nacisną hehe. Co do mojej pierwszej gierki to też była na płycie z w95 " G.Police" hehe ta gra wymiata

GrEaTEyE

Old Post 01-07-2002 10:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
McM
L4aTL4M3

Ja tam windoze co 1-2 miesiace zmieniam ale formata mialo dawno huhuuuu moze z rok temu

GG : 464202
-------------------------------------
L4s†L4m3
All rights reserved®

Old Post 14-07-2002 06:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil McM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do McM Znajdź więcej post'ów przez  McM Dodaj McM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać McM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez McM
Ja tam windoze co 1-2 miesiace zmieniam ale formata mialo dawno huhuuuu moze z rok temu
]
be ble be to słabo, u mnie 3 rok bedzie za....pare miesiecy bez formatu oczywiście. Co do reinstalki windowsa to też już taki czas mija odpukać w niepukane i powiedzieć: kocham swojego" graciszka"
PozDrOoffffkA

GrEaTEyE

Old Post 14-07-2002 09:14
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:55.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions