Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake II > Tricki
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez FiDO

Spotkalem go nawet na jakims serwie. I patrzylem jaki to on wymiatacz

i jak?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-08-2001 19:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FiDO
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo

i jak?

Myslalem, ze jak tak mowi o nas lamki to pewnie sam jest jakis wymiatacz. Nawet nie wiesz jak bardzo sie zdiwilem

Old Post 04-08-2001 22:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FiDO Znajdź więcej post'ów przez  FiDO Dodaj FiDO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FiDO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:

Myslalem, ze jak tak mowi o nas lamki to pewnie sam jest jakis wymiatacz. Nawet nie wiesz jak bardzo sie zdiwilem

podobnie jak z mastahami uzywajacymi netbusa

Old Post 05-08-2001 09:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[aaa]
Skilled (Knight)

Widze ze z q2 schodzimy na nibyhacking ? l o l

Old Post 07-08-2001 10:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [aaa] Znajdź więcej post'ów przez  [aaa] Dodaj [aaa] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [aaa] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez [aaa]
Widze ze z q2 schodzimy na nibyhacking ? l o l

na szczescie nie ja... oby...

Old Post 07-08-2001 17:10
-{S|F}-QU@NTIN
Skilled (Knight)

Przepraszam wszystkich jezeli kogos urazilem slowem "Lamki" To nie mialo byc Obrazliwe a wrecz przeciwnie mialo byc pieszczotliwie . A co do tego ze zapytalem sie czy naprawde nie ma ludzi ktorzy potrafia wykonac te (tak o sobie powiedzialem) 80% skokow na q2dm1 to mialo byc porownanie do poziomu quake2 z przed 1-2 lat do tego co sie dzieje dzisiaj. Sam nie uwazam ze jestem wymiatacz bo grajac na modemie nie mozna byc wymiataczem

To by bylo na tyle Przepraszam jeszcze raz ludzi ktorych urazilo moje zachowanie ale widzcie ze nie bylo to zamierzone

[QW]M3nsHJpD

Old Post 11-08-2001 13:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -{S|F}-QU@NTIN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -{S|F}-QU@NTIN Znajdź więcej post'ów przez  -{S|F}-QU@NTIN Dodaj -{S|F}-QU@NTIN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -{S|F}-QU@NTIN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

wiesz co?
przeczytaj na surowo jeszcze raz swojego poprzedniego posta....
a pozatym teraz jak obserwuje co moi qmple wyprawiaja na dm1 to normalnie opad szczeny....jak gralem jeszcze w q2 nie robilem polowy tych trikow co oni teraz

Old Post 11-08-2001 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

Napisane oryginalnie przez -{S|F}-QU@NTIN
> Przepraszam wszystkich jezeli kogos urazilem slowem "Lamki" To nie mialo byc Obrazliwe a wrecz przeciwnie mialo byc pieszczotliwie .

nie wiem czy wszyscy maja takie poczucie humoru... pieszczotliwe to tez nie jest zbyt pozytywne okreslenie, jesli sie kogos nie zna...

> A co do tego ze zapytalem sie czy naprawde nie ma ludzi ktorzy potrafia wykonac te (tak o sobie powiedzialem) 80% skokow na q2dm1 to mialo byc porownanie do poziomu quake2 z przed 1-2 lat do tego co sie dzieje dzisiaj.

heh... ma maxfps 60 bo strasznie haczy... wiec trudno cokolwiek zrobic, nie liczac skoku po mh, na polke z rakietami, a przy maxfps 200 prawie wszystkie mi wychodza... nie ma sensu mowic o wszystkich jakze banalnych trikach, ktore sie przydaja raz na rok...

> Sam nie uwazam ze jestem wymiatacz bo grajac na modemie nie mozna byc wymiataczem

wiem dobrze o czym mowisz...

> To by bylo na tyle Przepraszam jeszcze raz ludzi ktorych urazilo moje zachowanie ale widzcie ze nie bylo to zamierzone

nie wiem czy mowisz to szczerze czy zeby nie miec oceny 1 od 4 osob...

Old Post 11-08-2001 17:47
bLADE
Guest

Kurde... nie ma mnie 2 tyg i jush jakies zamieszanie jest...

1. Nie mam poczucia humoru takiego jak -{S|F}-QU@NTIN
2. W q2 ich sux, wiec moglby mnie pokonac =>
3. Ale po co sie wy z nim glucicie?

Old Post 17-08-2001 10:22
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
3. Ale po co sie wy z nim glucicie?

jak widac nie damy (przynajmniej ja) wyzywac sie od lamek...

Old Post 17-08-2001 11:21
bLADE
Guest

quote:

jak widac nie damy (przynajmniej ja) wyzywac sie od lamek...

Przejmujesz sie jego glupim swiato pogladem, tym ze uwarza wszystkich gorszych od siebie, ze sam jest bossem? Naprawde sie tym przejmujesz? Mnie to nie obchodzi. Jest wolnosc slowa, wiec niech muwi to co mu na sercu lerzy, jego sprawa.

Old Post 18-08-2001 09:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE

Przejmujesz sie jego glupim swiato pogladem, tym ze uwarza wszystkich gorszych od siebie, ze sam jest bossem? Naprawde sie tym przejmujesz? Mnie to nie obchodzi. Jest wolnosc slowa, wiec niech muwi to co mu na sercu lerzy, jego sprawa.

niestety czsami dam sie poniesc emocjom

Old Post 18-08-2001 11:56
bLADE
Guest

quote:

niestety czsami dam sie poniesc emocjom

mi 2 =]

Old Post 18-08-2001 20:54
deathcrush
łobuz

wiecie co dzieciaki, nie obrazcie sie ale potraficie kazdy topik zj3bac we dwoch tymi swoimi zalosnymi postami. kogo obchodza wasze emocje, kogo obchodzi twoje "mi 2 =]", blade, skoro to jest kur.wa j3bany topik o j3banych trokach w j3banym q2 !?

smieszycie mnie

Old Post 19-08-2001 09:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
smieszycie mnie

Mnie tyz, wiec jest nas dwoch... kurde... po za tym co stoin na przzeszkodzie wroc do starego tematu? tylko trza chciec... po za tym, czemu naskakujesz w ten sposob? wystarczy delikatni wzroc uwage... bez bluzg =]... przyjolem kryteke i zgadam sie z tym ze to mozne troche denerwowac wiec obiecuje poprawe... spoksik i luzik stary... czem sie tramwaja (joke) =]

Old Post 19-08-2001 09:53
bLADE
Guest

Oki... mom pytanie... ile naliczyliscie trikow na U2? bo ja narazie 5 =]

Old Post 19-08-2001 09:56
anomal
Combat (Death Knight)

a umiesz grac ?

Old Post 19-08-2001 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil anomal Kliknij tutaj by wysłać e-maila do anomal Znajdź więcej post'ów przez  anomal Dodaj anomal do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać anomal prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Luq
Training (Enforcer)

Talking

Ech a mnie sie nikt nie pyta czy ja umiem grac I co to za uczciwosc :/ Czlowiek sie nie stara na modemie co chwile przegrywa i co i mu moofia ze potrafi grac (SIC!) Heh... i gdzie tu uczciwosc

Btw. Troszke krytyki jest potrzebne
Btw2. Heh... a ja od dzisiaj gram na cl_maxfps 120 bo da sie wykonac wszystkie triki

Old Post 19-08-2001 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Luq Znajdź więcej post'ów przez  Luq Dodaj Luq do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez Luq
Ech a mnie sie nikt nie pyta czy ja umiem grac I co to za uczciwosc :/ Czlowiek sie nie stara na modemie co chwile przegrywa i co i mu moofia ze potrafi grac

znam to dobrze...
Btw2. Heh... a ja od dzisiaj gram na cl_maxfps 120 bo da sie wykonac wszystkie triki

na 60 tez sie da... na upartego =]

Old Post 19-08-2001 18:44
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez anomal
a umiesz grac ?

w porownaniu z toba nie... ucze sie... ale chce sie dowiedzec jak najwiecej o mojej ukochanej mapie (poza q2dm1 =])... wiec sie pytam... chyba dobrze nie?

Old Post 19-08-2001 19:20
yoshi.thod
Guest

Cool wiem skond wzionci to duemo

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Eee... dołączę sie do dyskusji... Kiedyś miałem takie demko w którym koleśrobił 56 trików na q2dm1. Jak to zobaczyłem to mi kopara dosłownie opadła. Ten kolo tam dosłownie latał...
może uda mi sie to jeszcze skądś wykombinować, ale nie ręczę.

Zobacz www.planetquake.com/jumps -- poszukaj uważnie -- miałem kiedyś to demko o którym mówish ito na 100% stamtąd...

Old Post 10-09-2001 11:42
eX3
Warrior (Scrag)

Talking

rofl

Old Post 13-09-2001 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eX3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eX3 Znajdź więcej post'ów przez  eX3 Dodaj eX3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eX3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Grzesioo
Combat (Death Knight)

quote:
duel1, powaznie?
wlasciwie to na zadnej duelce nie da sie zrobic zbyt wielu skokow :/

mi daje bardzo duzo do myslenia skok na q2duel8 od RL na platforme z CHG

mam to na demku w wykonaniu Satyra jak ktos jest chetny to moge podrzucic (o ile sie nie myle jest to mecz finalowy algs ktory dal satyrowi mistrzostwo polski)

gl man
Grzesioo

Old Post 13-09-2001 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Grzesioo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Grzesioo Znajdź więcej post'ów przez  Grzesioo Dodaj Grzesioo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Grzesioo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r@fee
v-ce Mistrz Polski w Q3

Re: fps-y

quote:
Napisane oryginalnie przez [aaa]

Wazne pokaze ci przyklad: Odpal sobie q2dm8 daj sobie cl_maxfps 70 i sprobuj wyskoczyc po paczkach do Grenade Launcher-a. Nie uda ci sie zareczam cie a puzniej daj sobie cl_maxfps 130 i wcisnij 2 razy jump'a i juz jestes. Niektore skoki bez duzej ilosci klatek poprostu sa niewykonalne...

wlacz q2 z jakiegos leet p 200mmx ktory wyciaga 30 fps
i wpisz cl_maxfps 100 i tez wyjdzie. Jaki z tego moral ? mylisz sie

Old Post 13-09-2001 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r@fee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r@fee Znajdź więcej post'ów przez  r@fee Dodaj r@fee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r@fee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez Grzesioo

mi daje bardzo duzo do myslenia skok na q2duel8 od RL na platforme z CHG

mam to na demku w wykonaniu Satyra jak ktos jest chetny to moge podrzucic (o ile sie nie myle jest to mecz finalowy algs ktory dal satyrowi mistrzostwo polski)

gl man
Grzesioo

co tam do myslenia, wybijasz sie i lecisz. na duel8 to o tyle zbyteczne ze jest RA i mozna spokojnie robic rj zamiast tego skoku

Old Post 13-09-2001 23:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FiDO
Skilled (Knight)

Re: Re: fps-y

quote:
Napisane oryginalnie przez r@fee

wlacz q2 z jakiegos leet p 200mmx ktory wyciaga 30 fps
i wpisz cl_maxfps 100 i tez wyjdzie. Jaki z tego moral ? mylisz sie

Wcale nie. Ja mam taki sprzet (niestety) wiec wiem jak to jest. Jezeli ustawie 100 fps i nie mam nikogo na mapie to wychodzi luzem. Jak sie cos dzieje i gra nie wyciaga mi 100fps (praktycznie zawsze ) skok nie wychodzi. Jaki z tego moral....

Old Post 13-09-2001 23:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FiDO Znajdź więcej post'ów przez  FiDO Dodaj FiDO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FiDO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r@fee
v-ce Mistrz Polski w Q3

Re: Re: Re: fps-y

quote:

Jaki z tego moral....

Zle sie ustawiasz ?

Old Post 13-09-2001 23:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r@fee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r@fee Znajdź więcej post'ów przez  r@fee Dodaj r@fee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r@fee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r@fee
v-ce Mistrz Polski w Q3

quote:

co tam do myslenia, wybijasz sie i lecisz. na duel8 to o tyle zbyteczne ze jest RA i mozna spokojnie robic rj zamiast tego skoku

Szczegolnie kiedy przeciwnik zabral adrenaline a ty masz 20 healthu

ech tramwaj idz poogladaj te zdjecia co ci zapodalem na ircu (beast itp)

a trick nie jest trudny. Trzeba ustawic sie na pierwszym schodzie i przytulic sie do scianki
reszta to formalnosc. Mniej wiecej taka sama filozofia jak wskok po raila przy rakietach (rowniez schodki)

Old Post 14-09-2001 00:00
FiDO
Skilled (Knight)

Re: Re: Re: Re: fps-y

quote:

Zle sie ustawiasz ?

Chyba jednak nie

Old Post 14-09-2001 00:33
Grzesioo
Combat (Death Knight)

quote:

a trick nie jest trudny. Trzeba ustawic sie na pierwszym schodzie i przytulic sie do scianki
reszta to formalnosc. Mniej wiecej taka sama filozofia jak wskok po raila przy rakietach (rowniez schodki)

owszem, ale na tym deku co mowilem gosc wykonal to jakos inaczej... przypominalo mi to raczej circle-jumpa i naprawde robi wrazenie

gl man
Grzesio

Old Post 14-09-2001 07:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Grzesioo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Grzesioo Znajdź więcej post'ów przez  Grzesioo Dodaj Grzesioo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Grzesioo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:28.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions