Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Logitech WingMan Gaming Mouse
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ludzie, Logitech Pilot

Kryp, a za ile chcesz sprzedac?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-07-2002 22:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

sprzedalbym za tyle zeby mi starczylo na ie3.0
chociaz szkoda mi troche sprzedawac boom'a bo sprowadzany byl ze stanow, lepiej bedzie chyba go na scianie powiesic i podpisac: "Wanted by all professional gamers"

Old Post 19-07-2002 00:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton

lol, uszkodzonego booma chcesz za ponad 100zl sprzedac?

Old Post 19-07-2002 00:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dys4n
Skilled (Knight)

Arrow :P

A ja wam powiem jedno. Jakieś 3 miechy temu kupiłem sobie Microsoft Intelimouse Pro Opitical i nie polecam żadnej innej myszki niż ta. . Wczesniej miałem a4-techa bezprzewodowa ciężką jak cegłówka . Od tego czasu jak kupiłem microsofta za 99 zybli z rg nie schodze ponizej 40 na cpma duelach oczywiscie bo tdm nie lubie. Dołączam fotke myszki żebyście sobie zobaczyli naprawde polecam.

...Życie ma więcej wyobraźni niż możemy sobie wyobraźić.. K.K

Old Post 19-07-2002 18:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dys4n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dys4n Znajdź więcej post'ów przez  Dys4n Dodaj Dys4n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dys4n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dys4n
Skilled (Knight)

quote:
chociaz szkoda mi troche sprzedawac boom'a bo sprowadzany byl ze stanow, lepiej bedzie chyba go na scianie powiesic i podpisac: "Wanted by all professional gamers"

Krypton a skąd zamawiałeś ją, można ją jeszcze wogóle kupić???

Old Post 19-07-2002 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dys4n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dys4n Znajdź więcej post'ów przez  Dys4n Dodaj Dys4n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dys4n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
[...]"Wanted by all professional gamers"

No, to jest przynajmniej dobrze powiedziane ...

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 19-07-2002 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Re: :P

quote:
Napisane oryginalnie przez Dys4n
Microsoft Intelimouse Pro Opitical i nie polecam żadnej innej myszki niż ta. . Wczesniej miałem a4-techa bezprzewodowa ciężką jak cegłówka .

Erm, wszystkie mychy A4Tech sux...

Old Post 19-07-2002 18:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:

Krypton a skąd zamawiałeś ją, można ją jeszcze wogóle kupić???

no jest jeszcze bardzo duzo sklepow, ktore ja maja. najlepszy dla nas jest chyba ten, bo niemiecki:

www.everglide.de - tani transport

Old Post 19-07-2002 19:33
ShabbaR
Guest

hmm pls powiedzcie mi gdzie i za ile mozna kupic ta mysz microsoftu ie3.0
oplaca sie ja wogole kupic?

Old Post 19-07-2002 20:39
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siwy
bla bla bla :D

Myszka nie jest pewnie zla , ale ja mam swoja Logitech'a MouseMan Wheel = r0x0rZ jesli ja ktos ma wie o czym mowie

| :: 1642170 :: | GG

Old Post 19-07-2002 20:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siwy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Siwy Znajdź więcej post'ów przez  Siwy Dodaj Siwy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siwy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja mialem i calkiem przyjemnie sie na niej gralo. stoi teraz na polce, wiec moze kiedys jeszcze pogram na niej

Old Post 19-07-2002 21:15
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

xen0m: ja ta myszke dostalem ale wiem jaki trud jest zeby ja kupic. Jest walnieta, ale grac sie da
musze zaczac zbierac na ie 3.0 bo widze ze za 190 ciezko bedzie mi ja opchnac

Old Post 19-07-2002 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Aja w tym komputroniku kupilem optical [bez kulki, bo kulka sux] z cordem - bo sie baterie inaczej jakies wklada - sux, 810 dpi Mouse logitecha costam costam special edition:> I powiem wam tak ze moja sktecznosc w q3 na instagiby sie poprawila hm... 500% ee malo wlasciwie 5000% wg moich obliczen:> te 810 dpi sporo daje:> wingman ma wiele niej.

Old Post 19-07-2002 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

boom ma 1000 i 2000

Kryp: booma jest latwo dostac tylko trzeba kase miec...

Old Post 20-07-2002 00:42
[FPP]Lipas

Re: Re: :P

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR

Erm, wszystkie mychy A4Tech sux...

Yeah ...

Old Post 20-07-2002 00:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

moim zdaniem ie 3.0 jest full wypas, widzialem w poznaniu moglem nia pochodzic po windzie i ogolnie jest spox
chyba ja kupie jak tam nastepnym razem wpadne

Old Post 27-07-2002 23:57
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzadzins
Aja w tym komputroniku kupilem optical [bez kulki, bo kulka sux] z cordem - bo sie baterie inaczej jakies wklada - sux, 810 dpi Mouse logitecha costam costam special edition:> I powiem wam tak ze moja sktecznosc w q3 na instagiby sie poprawila hm... 500% ee malo wlasciwie 5000% wg moich obliczen:> te 810 dpi sporo daje:> wingman ma wiele niej.

wingman ma 700 dpi wiec wcale nie o tak wiele mniej

sprubuj mocniej szarpnac mycha albo szybko poruszac i zobacz jaka twoja mysz jest ****owa

no chyba ze masz jedna z tych nowych z 2 czujniczkami

ale i tak opticale sux

Old Post 28-07-2002 00:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

Dojdziemy zaraz do tego, ze wszystkie mychy sux

btw. a mozeby tak zrobic myszke optyczna z kulka, tzn. w kulce umiescic z 1 mln czujnikow

Old Post 28-07-2002 09:02
Dys4n
Skilled (Knight)

Arrow Gówno prawda

Stary ja mam Microsoft inteli mouse pro optical 1.1 USb za 99 zybli i nie prawda to co ty piszesz. Nie wiem skąd to wziąłeś ale żadne szybkie ruszanie myszką nie jest w stanie zakłucić jej pracy chyba ci się coś pomyliło człowieku. Połączenie USB właśnie ci to zapewnia że 800 cpi a nie dpi jest w stanie sprostać największym wymaganiom połączenia i użytkowania nawet dla wymagających graczy w qwaka takich jak ja . Tak czy inaczej myszki OPTICAL są godne polecenia ale oczywiście poprzez USP ma kontakt z komputerem a nie z PS2. Jeszcze raz Ci mówię że coś sie chyba pomyliłeś w sprawie optycznych myszek. Masz linka i sobie przeczytaj : http://www.pl.tomshardware.com/consumer/01q4/011026/
Tam masz wszystko na temat myszek optycznych i skargrach quakowców.
Posdrówka dla wszystkich potycznych ludzi używających cudownych myszek optycznych które jężdżą po każdej powierzchni za wyjątkiem worka foliowego .

Old Post 28-07-2002 18:23
killertowa
Elite (Fiend)

Dobra, kilka kwestii:
1. W rekomendowanym przez Dys4n'a artykule wyrażali się również ciepło o Logitechu Dual. Moim zdaniem Logitech specjalizując się w produkcji manipulatorów oferuje lepsze produkty od Microsoftu. Może się mylę? Nikt z was nie próbował tych optycznych cudów Logitecha?
2. Czy warto kupić Intelli Explorera 3.0 czy też może tę nieco tańszą (chodzi mi o to, czy różnica w graniu jest znacząca by płącić prawie dwa razy więcej?)
3. Jakieś linki do sklepów, w których można kupić Logitechy i Intelli oprócz Komputronika?

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 29-07-2002 10:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dys4n
Skilled (Knight)

Arrow Myszka ...

Rzeczywiście myszki Logitecha są bardzo dobre trzeba to przyznać. Ale biorąc po uwage myszki Microsofta a szczególnie IE 3.0 chyba jest lepsza. Logitech ma więcej myszek do wyboru ale jakością wykonania i i dokładnością nie wiem czy jest lepszy od Microsofta ???. Ja powiem jedno. Miałem kiedyś jak jeszcze nie grałem w qwaka Microsofta Trekkera za 30 złotych który mi służył jakieś 2 lata. Więc dlatego polecam tak myszki Microsofta. Logitech to dobra firma ale wątpie czy jakaś myszka wytrzyma 3 lata Logitecha, naprawdę wątpie. Chyba że ktoś dba o nią jak o swoje jajca . Tak czy inaczej nigdy nie kupie innej myszki od Microsofta bo Logitech to dobra firma ale nie dla nie.
http://www.logitech-sklep.pl/ sklep logitech sam zobacz stary ile oni mają myszek i po co aż tyle???.
http://microsoft.com.pl tak gdzieś są produkty Microsoftu których bez prówniania jest mniej.
No ale każdy ma swoje gusta w sprawie myszek więc na siłę nie będę mówił jakoą myszke ktoś ma kupić. Po prostu polecam Microsofta bo się nigdy nie zawiodłem. A jak byłem u Trolla ostatnio i zobaczyłem pilota i jak się na niej gra to si ę lekko załamałem . Szczerze mówią myślałem że to jakiś beznadziejny A3 tech za 30 złotych a okazało się że to Logitech pilot ???. No mniejsza z tym. I tak Bomslangi są rox .
Gdzies miałem linka zaraz muszę znaleźćurl]http://www.everglide.de/[/url]
Papaki dla wszystkic maniaków myszek :}:}:}:}

Old Post 29-07-2002 14:20
BartiZ
fallen

Re: Myszka ...

quote:
[...]Logitech to dobra firma ale wątpie czy jakaś myszka wytrzyma 3 lata Logitecha, naprawdę wątpie. Chyba że ktoś dba o nią jak o swoje jajca . Tak czy inaczej nigdy nie kupie innej myszki od Microsofta bo Logitech to dobra firma ale nie dla nie.[...]

Po tym jak kupiłem kompa, dostałem jakaś tam mszyke logitecha za mniej wiecej 30zetów czy coś, pierdykła po jakimś pol roku Ale to co wyprawiała było wręcz zadziwiające, sama sie ruszała i klikała :o Uruchomiła mi sie winda a tu jakaś gierka odpalona a co najlepsze gra sie potem "sama grała" . Ale mniejsza z tym. Po tym kupiłem logitecha jakiegoś (sam nawet nie wiem co to dokładnie jest... jakiś standart ) za tez cos kolo 30zeta (prawdopodobnie bylo to 25...) i mam ją do teraz. Czyli bylo by teraz mniej wiecej jakies 3.5 roku. I nie dbałem o nia jak o "jajca" czyszcze co jakies 2-3 miechy mycha jak narazie trzyma sie dobrze, jedyna uszczerbka to nieco juz starty napis "Logitech". Czyli jak na zwykla "szara" mysz trzyma sie calkiem niezle...

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 29-07-2002 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BartiZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BartiZ Znajdź więcej post'ów przez  BartiZ Dodaj BartiZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BartiZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lolek
Guest

Unhappy

Witam

mam zamiar kupic Intellimouse Explorera 3.0 ( taka jak ma Krg) ale jestem skolowany bo,
w kilku sklepach widzialem te myszki po ok 250-279 zeta
widzialem tez wersje OEM za 230 zeta
a wczoraj znalazelm OEM za 150 zeta
a w komputroniku to w ogole kosztuje 116 zl
Moze mi ktos wyjasnic wtf?
moze to dwie rozne myszki?

Old Post 29-07-2002 21:21
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
steef
aka Liroy

Miałem ostannio okazje grac Logitec Mouseman'em Dual Optical ( na kablu ) i moje pierwsze wrazanie to : LUL
Mysz jest naprawde wypasiona ... Wingman przy tej myszce jest malutki
Ktos tu pisal o mocniejszym szarpaniu itd... No tez myślałem ze bedzie sie działo tak jak na wiekszosci optycznych myszach , ale nie przy tej ...
Niechce mi sie tu wypisywac ile ma zalet ale powiem ze ten gryzon jest taksamo godny polecenia jak IE 3.0 , a jest napewno tanszy niz ta microsoftu .

Old Post 29-07-2002 22:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil steef Kliknij tutaj by wysłać e-maila do steef Znajdź więcej post'ów przez  steef Dodaj steef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać steef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Lolek
Witam

mam zamiar kupic Intellimouse Explorera 3.0 ( taka jak ma Krg) ale jestem skolowany bo,
w kilku sklepach widzialem te myszki po ok 250-279 zeta
widzialem tez wersje OEM za 230 zeta
a wczoraj znalazelm OEM za 150 zeta
a w komputroniku to w ogole kosztuje 116 zl
Moze mi ktos wyjasnic wtf?
moze to dwie rozne myszki?

Te tańsze (a napewno ta w komputroniku) to Microsotf Optical IntelliMouse. Z artykułu, który rekomendował Dys4n wynika, że też jest dobra.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 30-07-2002 07:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

Mam pytanie do uzytkwonika razera. Jak go czyscisz ? Jest na gwarancji ?

Old Post 30-07-2002 11:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil beee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do beee Znajdź więcej post'ów przez  beee Dodaj beee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać beee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Po zastanowieniu myślę kupić logitech dual lub Intelli 3.0 a wybiorę tę, która lepiej leży w dłoni.
Nie ma ich tylko w sklepach (byłem narazie w dwóch )

Old Post 31-07-2002 08:59
Lolek
Guest

No i mam Ie 3.0
kupilem wersje OEM za 150 zl bez pudelka i sterownikow.
Ale jest dokladnie opisana na spodzie i zgadza sie ze zdjeciem ze strony MS wiec przyjmuje ze to Intellimouse Explorer 3.0

Pierwsze wrazenia sa pozytywne ale nie bylbym Quakowcem gdybym nie zwracal uwagi na szczegoly, a mam kilka uwag.

Pierwsze problemy z zainstalowaniem pomine , choc ostrzegam przyszlych uzytkownikow wersji OEM zeby zawczasu ( poki maja dzialajaca myszke :p) scigneli sobie sterowniki hehe

Jezeli chodzi o ustawienia to mamy menu z wystarczajaca iloscia opcji , ktorych i tak pewnie nie bedziemy uzywac , wazne ze jest speed i accel

Co do wygladu myszki to zwlaszcza w nocy jest kosmiczna

ale to tyle z pozytywow , a male wady IMO to:

Myszka jest zdecydowanie na DUZA LAPE , ja niestety mam dosc mala i wyraznie jest to dla mnie problem , po 1godz uzytkowania boli mnie cala reka ( choc podobnie bylo z Wingmanem na poczatku) hmm moze to reakcja na inny chwyt, mam nadzieje ze przywykne do niej :/

Przyciski 5 i 4 sa niewygodnie usytuowane , a koleczko nie dziala plynnie tylko skacze jak po zebatce - moze to bylo w intencji tworcow ale IMO nie dziala to zbyt dobrze.

Do precyzji nie mam zastrzezen ale tez nie powalila mnie w porownianiu z Wingiem

I to tyle na razie - pewnie z czasem przyzwyczaje sie do niej i nie bede juz tak narzekal

I jedna sprawa, wreszcie nie musze czyscic codziennie rolek :-D

Pozdrawiam

Old Post 03-08-2002 00:15
slawek
.

a co najlepsze gra sie potem "sama grała"
BartiZ - ja chcę taką myszę!c

...a dobrze chociaż jej szło?

Old Post 03-08-2002 10:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dys4n
Skilled (Knight)

Lightbulb A ja Wam coś powiem za co mi będziecie dziękować

Wczoraj byłem u szwagra w pracy i graliśmy na lanie. Wziąłem ze sobą myszke ( Microsoft InteliMouse Optiacal 1.1 USB ) i podkładke z materiału taką zwykła na maxa. Wracałem do chaty rowerem o 5 nad ranem no i oczywiście czegoś zapomniałem wziąść (PODKŁADKI) a w chacie nie miałem drugiej. Przyjeżdżam do chaty o 5.20 montuje sprzęt bo dysk też wziąłem i patrze nie mam podkladki. Z lekka sie wkurzyłem i mówię sobie zaraz coś wymyślę. Więc wziąłem kalkę techniczną z bloku i położyłem na miejsce podklładki. Blok ma 30 kalek więc jest dośc sztywny. Powiem Wam jedno. Takiej podkładki jeszcze nie mieliście. Przy poruszaniu myszką wogóle jej nie czuć że ją ruszasz. Mysz się wogóle nie sypie tak jak ludzie mówią nie wiem czemu, że na follii i na kalce się podobno sypie a gówno prawda. Miałem z rg wczoraj 65,5 PARANOJA. Polecam kupić blok kalki technicznej drobnej chociażby z tego powodu że jest 30 sztuk tej kalki i jak Wam się zabródzi jedna kartka to ją wyrywacie i kładziecie mysz na drugie. Wieczna podkładka normalnie a mysz chodzi na niej jak na maśle BEZ JAJ .

Old Post 03-08-2002 15:41
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:38.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions