Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > wcg
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

cicho bo ja zaczalem grac w camper strike'a. Niestety oprocz celowania to skill z quake'a sie nie przydaje

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-09-2002 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

cs sux!

Old Post 01-09-2002 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Mil0sh
cicho bo ja zaczalem grac w camper strike'a. Niestety oprocz celowania to skill z quake'a sie nie przydaje

w cs'ie nie potrzeba skilla innego niz aim. cs to gra teamowa i glowna role odgrywa zgranie i takie tam...

Old Post 01-09-2002 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez Mil0sh

to jak tak to sam badz cicho lamo zafajdana

Old Post 14-09-2002 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Str4y
Training (Enforcer)

To cale WTC w Polsce jest ogolnie suxx. Serwer netowy wolny jak cholera.. 17.09 - wtorek miedzy 18.00-19.00 trzeba bylo potwierdzic swoje uczestnictwo.. ok no to sobie wchodze na stronke.. w w w . w t c . p l i gowno.. nie kce sie ladowac.. wyskakuje stronka: server too busy.. Spoko, zajebista organizacja.. nie wiem czy Samsunga nie stac na szybkiego serwa czy co? Wystaczy ze wejdzie wiecej osob na raz i serv lapie takiego mula ze szok.. ja mam SDI, nie jest to moze mega szybkie lacze ale wydaje mi sie, ze powinna sie stronka ladowac, jesli nie szybko to chociaz powinna sie zaladowac ehhhh Tak oto stracilem mozliwosc grania w WTC. Organizatorom WCG w Polsce naleza sie duze Brawa!! Kawal dobrej roboty buahahahahahaha

BTW gral ktos z was w eliminacjach? serwy growe tez maja takie plagi?

www: underb.com

Old Post 17-09-2002 18:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Str4y Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Str4y Znajdź więcej post'ów przez  Str4y Dodaj Str4y do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Str4y prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:14.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions