panowie i panie (o ile sa) opisze wam sytuacje ....
wczoraj wchodze do kafejki siadam na swoim kompie i wlaze sobie na serwer harmonium ... wszystko jest git .. przynajmniej dla mnie .. kumpel ktory siedzi obok mowi mi ze jakos kijowo mi ten cs wyglada .. rzeczywiscie wygladal jakbym gral na software , no ale kit z tym stwierdzilem ze moze mu sie wydaje ... za 5 min. dostaje kick od PB za 114 opengl cheat ... co robie ? wylaze z csa ... wlaze spowrotem i wszystko jest ok .... nie mam pojecia czy ktos przedemna gral z czitami czy moze byl to jakis zbieg okolicznosci , ale chce powiedziec ze ja nie czituje , nie czitowalem i nie bede ..... czy mi uwierzycie czy nie to wasza sprawa , w kazdym razie ja gralem na wielu serwach w Polszczy ( zawsze z PB wlaczonym ) i takie cos przytrafilo mi sie po raz pierwszy ... jedyne co moge obiecac to fakt iz nad kolesiem ktory gral wczesniej bedzie teraz stal gestapowiec i patrzyl mu na rece podczas grania .....
to tyle .. nie miejcie do mnie zalu ani urazy nie mialem zlych intencji , a moge wam powiedziec ze jestem wkurviony na maxa bo zawsze bylem ciety straszliwie na kanciarzy i teraz wyszedlem na balwana .... no ale co mam zrobic ... shit happens