Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Nowy server
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

Re: Re: wiec

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- ScorPion
ON. jakbys mogl mi tez zalatwic admina na serwerze bym byl ci wdzieczny.Gralem juz na nim i moge tylko powiedziec co napisal pisacz 34 ze jest to swietny serw.
I mam ptyanko 34 jak ty robisz tego lustka z kciukiem ?
pozdrowka ScoPek

]
"robisz tego lustka z kciukiem ? "
???......

GG: 1201520

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-08-2001 20:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

A kciuka jak nie bylo tak nie ma

Old Post 08-08-2001 01:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=34=
I Shot the Sheriff

Talking

Ludka z kciukiem robi sie tak: ,na dole ekranu jest link uśmieszki, należy kliknąć 1x na tenże i pojawi się lista uśmieszków, "ten" to happy3 .

a ja mam pytanie jak sie robi quote?

statsiarz, statsiarz, jak będą statsy to napewno pojawi się więcej graczy (...a co to na statsy se już nie można ? ....)

Old Post 08-08-2001 10:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

Re: Re: Re: wiec

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- ScorPion
NIE CZYTAJCIE TEGO PRUBOJE TU TERAZ TYLKO SMILEIS JAKIE SA WIEC NIE OGLADAJCIE BO ZE SMIECHU PADNIECIE ;[;0;o:-);-(;-);-(;/:*(

tyle peanow na czesc serwera jednak wczoraj w godzinach pozniejszych nacialem sie na lamuchow .. ... jeden gosc z mojej druzyny cial mnie nozem za to ze razem zablokowalismy sie w waskim korytarzu na office ... sprzedal mi trzy ciosy na banke i zostawil mi naprawde niewiele energii , wiec ja mu seria z kalacha .... wiec kolo mnie wykonczyl ..... tak sie wscieklem ze rowniez ja go usieklem w nastepnej turze i sie zaczelo .... gosc zastrzelil mnie znowu i obrzucal stekiem wyzwisk z ktorych cwel jest najlzejsze .... ale to nic .... nijaki FAST ( z jakiego klanu nie napisze bo nie chce nikogo obrazic ) ciec marny rewanzujac mi sie za straszne lanie dupy w poprzedniej rozgrywce (gosc mial pecha do mnie ) zaczal mnie zabijac TK chyba z 5 razy pod rzad i rekonekcik .... wyzwiska , TK ........

no comment ...... powiem szczerze ze jakbym goscia spotkal wtedy to by skonczyl w czarnym worku chyba

a szkoda bo myslalem ze serw bedzie w 100 % wporzo , nie mam pretensji do adminow ani do nikogo ... lamuchow nie da sie uniknąć

Old Post 08-08-2001 11:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

Re: Re: Re: Re: wiec

tyle peanow na czesc serwera jednak wczoraj w godzinach pozniejszych nacialem sie na lamuchow .. ... jeden gosc z mojej druzyny cial mnie nozem za to ze razem zablokowalismy sie w waskim korytarzu na office ... sprzedal mi trzy ciosy na banke i zostawil mi naprawde niewiele energii , wiec ja mu seria z kalacha .... wiec kolo mnie wykonczyl ..... tak sie wscieklem ze rowniez ja go usieklem w nastepnej turze i sie zaczelo .... gosc zastrzelil mnie znowu i obrzucal stekiem wyzwisk z ktorych cwel jest najlzejsze .... ale to nic .... nijaki FAST ( z jakiego klanu nie napisze bo nie chce nikogo obrazic ) ciec marny rewanzujac mi sie za straszne lanie dupy w poprzedniej rozgrywce (gosc mial pecha do mnie ) zaczal mnie zabijac TK chyba z 5 razy pod rzad i rekonekcik .... wyzwiska , TK ........

no comment ...... powiem szczerze ze jakbym goscia spotkal wtedy to by skonczyl w czarnym worku chyba

a szkoda bo myslalem ze serw bedzie w 100 % wporzo , nie mam pretensji do adminow ani do nikogo ... lamuchow nie da sie uniknąć [/B][/QUOTE]

Old Post 08-08-2001 11:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

przepraszam za powtroke .... gralem do 15:00 w nocy i ledwo widze na oczy

Old Post 08-08-2001 11:23
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Co do tego glosowania, to wiez mi ze to glupi pomysl. Nie dawno na serwie "U Gorala" (mam tam admina) byla taka mozliwosc ale ludzie sie poprostu bawili. Na szczescie byl nasteawiony jakis limit ze tylko co 5 min mozna robic jakies votowanbie. Wiec jesli myslisz o votach dla wsyztskick - ON, to daj kimit na 5 min. Wtedy raczej bedzie OK. Nie mialem jeszce okazji odwiedzic serwa ale slysze same dobre opinie o nim wiec chyba bede musial
Tylko mnie nie kickajcie jak bede wymiataj jak z armaty
Jeszcze jedna UWAGA. dust3 do pierwsza wersja dust2 wiec nie ma zadnego sensu dawac ja do mcycle. Mapki roznia sie jednynie tym iz w niektorych miejscach stoi skryznie a w niektorych nie. Tak wiec apeluje aby dust3 znikna z mcycle.
PS: Chetnie tez bym chcial admina na twoim srewku. Jak juz wspomnialem mam admina na "U Gorala" i wlasciel nie ma do mnie zadnych zastrzezenie. Stronka serwa to www.cs.goralbit.pl

Old Post 08-08-2001 11:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Thumbs up Racja red

Red mowisz dobrze lamuchow sie nigdy nie uniknie.Zawsze sie znajdzie jakis dep ;D i psuje zabawe ale coz.....czeba ale powiedziec ze ich sie coraz mniej robi poniewaz aminy nie spia
34 juz thx juz wszysyko umiem ale thx za pomocna dlon

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 08-08-2001 12:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Burecky
Training (Enforcer)

Talking

Red sam jestes lamka...
gralem i widzialem wie sorry no bonus...

to na Tyle EOT.
a pozatym DESPERADOS rulez :-)

Old Post 08-08-2001 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Burecky Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Burecky Znajdź więcej post'ów przez  Burecky Dodaj Burecky do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Burecky prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

burecky sorry ale Ciebie nie bylo , po za tym to nie ja zaczalem sorry ale ciac od razu kosa swoich ?? ... kumam ze niektorzy maja temperament .... zreszta bylo minelo ja nie zywie urazy , jestem z natury pokojowo nastawiony ..... tak wiec moze zacznijmy sie zabijac po ludzku

Old Post 08-08-2001 14:54
Burecky
Training (Enforcer)

Cool

Red a chcesz sie zalozyc ze bylem ?:-)
Moge Ci logi przeslac.

I moze nie klocmy sie juz
Bo ja jestem ...
A pozatym i tak DESPERADOS rulez.

Old Post 08-08-2001 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Burecky Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Burecky Znajdź więcej post'ów przez  Burecky Dodaj Burecky do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Burecky prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Talking

Uch widze ze trzeba bedzie dorzucic jedno IP

Aha i jeszcze jedna sprawa, dotyczy "nietypowych" map, szczerze mowiac odradzam zamieszczania ich na serw bo jak gra np 20 osob i tylko 5 czy 6 owa mape maja to zazwyczaj im sie nie chce czekac az im sie mapa sciagnie i po prostu ida na inny serw.

Old Post 08-08-2001 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Burecky
Red a chcesz sie zalozyc ze bylem ?:-)
Moge Ci logi przeslac.

I moze nie klocmy sie juz
Bo ja jestem ...
A pozatym i tak DESPERADOS rulez.

roger ....

Old Post 08-08-2001 17:14
=34=
I Shot the Sheriff

Unhappy

Co do mapek
cs_pedagio było fajne, jak znalazł na małą liczbe graczy (leczą mnie ledzie, którzy chcą grać DUST2 4 na 4);
de_predator to też miła odmiana po serii map na których wszystko widać jak na dłoni;

Co do zajscia na cs_office
Normalnie w tym przejsciu można sie minąć ale... no cóż bywa i tak, w takich przypadkach należy zachować spokuj

Old Post 08-08-2001 18:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Ehh 34 nie mow ze predator ci sie podoba - ta mapa smierdzi.
Gosc ktory ja zrobil musial byc niezle zjarany filmem i czyms jeszcze mocniejszym.
Jak chcesz mapki na ktorych nic nie widza to specjalnie dla ciebie zrobie mapke po ktorej bedzie sie biegalo po ciemq (moze ktos doceni wtedy noktowizor - eee to wcale nie taki glupi pomysl)

Old Post 08-08-2001 18:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez =34=
Co do mapek
cs_pedagio było fajne, jak znalazł na małą liczbe graczy (leczą mnie ledzie, którzy chcą grać DUST2 4 na 4);
de_predator to też miła odmiana po serii map na których wszystko widać jak na dłoni;

Co do zajscia na cs_office
Normalnie w tym przejsciu można sie minąć ale... no cóż bywa i tak, w takich przypadkach należy zachować spokuj

ja jak zawsze jestem spokojny jak baranek

Old Post 08-08-2001 19:26
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Thumbs down Przestac to rozkaz :D

Ludzie przestanmy pisac nie na temat jak chcecie bredzic zrobcie nowy temat np. "BZDURY" i gadajcie se tam ale tu chodzi o serwer i jeszcze raz sie pytam pana ON. czy mi by mogl zalatwic admina

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 08-08-2001 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
Co do tego glosowania, to wiez mi ze to glupi pomysl. Nie dawno na serwie "U Gorala" (mam tam admina) byla taka mozliwosc ale ludzie sie poprostu bawili. Na szczescie byl nasteawiony jakis limit ze tylko co 5 min mozna robic jakies votowanbie. Wiec jesli myslisz o votach dla wsyztskick - ON, to daj kimit na 5 min. Wtedy raczej bedzie OK. Nie mialem jeszce okazji odwiedzic serwa ale slysze same dobre opinie o nim wiec chyba bede musial
Tylko mnie nie kickajcie jak bede wymiataj jak z armaty
Jeszcze jedna UWAGA. dust3 do pierwsza wersja dust2 wiec nie ma zadnego sensu dawac ja do mcycle. Mapki roznia sie jednynie tym iz w niektorych miejscach stoi skryznie a w niektorych nie. Tak wiec apeluje aby dust3 znikna z mcycle.
PS: Chetnie tez bym chcial admina na twoim srewku. Jak juz wspomnialem mam admina na "U Gorala" i wlasciel nie ma do mnie zadnych zastrzezenie. Stronka serwa to www.cs.goralbit.pl

Wiem ze dust trzy to zadna rwelka. to byl przyklad .
O adminach pogadamy napewno ale za jakis czas jak bedzie pelno.
Jak sie ktos nie umie bawic to nie bede ustawial limitu votowania tylko wlasnie to wywalam
I tyle bylo z prawa do glosu

Old Post 08-08-2001 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Scorpion qrde jest juz taki dzial jak bzdury - nazywa sie off topic ale nikt tam nie zaglada ( no moze praawie nikt) wiec wolimy pisac tutaj.

Old Post 09-08-2001 09:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

He he mam dwa logi czeterow. Pokazac wam o kogo chodzi?))

Old Post 09-08-2001 10:15
Burecky
Training (Enforcer)

Talking

ON :-)
Heheh pokaz mi albo przeslij zarazem
Bo ja jestem .....

DESPERADOS rulez :-))

Old Post 09-08-2001 10:20
ON.
Warrior (Scrag)

To jak wyslac te logi?

Old Post 09-08-2001 10:24
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Scorpion qrde jest juz taki dzial jak bzdury - nazywa sie off topic ale nikt tam nie zaglada ( no moze praawie nikt) wiec wolimy pisac tutaj.

Przeciez pisze na temat co sie czepisz ?!?!Temat jest "nowy serwer"a ON. pisal ze rozdaje ,a ja sie pytam o niego a ty gadasz ze nie pisze na temat !

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 09-08-2001 11:11
scorpion.kt
Eat my shorts ...

....jest "nowy serwer"a ON. pisal ze rozdaje adminy

PS: Jak ktos uwaza tak jak mantis ze bzdury bredze to bardzo przepraszam

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 09-08-2001 11:16
Burecky
Training (Enforcer)

Talking

Heh ale moze jeszcze ja sie wypowiem..
Co za duzo Adminow to niezdrowo.

Bo ja jestem
z pozatym DESPERADOS

BTW juz wiem kto czitowal

Old Post 09-08-2001 11:56
Red
Master (Spawn)

panowie i panie (o ile sa) opisze wam sytuacje ....

wczoraj wchodze do kafejki siadam na swoim kompie i wlaze sobie na serwer harmonium ... wszystko jest git .. przynajmniej dla mnie .. kumpel ktory siedzi obok mowi mi ze jakos kijowo mi ten cs wyglada .. rzeczywiscie wygladal jakbym gral na software , no ale kit z tym stwierdzilem ze moze mu sie wydaje ... za 5 min. dostaje kick od PB za 114 opengl cheat ... co robie ? wylaze z csa ... wlaze spowrotem i wszystko jest ok .... nie mam pojecia czy ktos przedemna gral z czitami czy moze byl to jakis zbieg okolicznosci , ale chce powiedziec ze ja nie czituje , nie czitowalem i nie bede ..... czy mi uwierzycie czy nie to wasza sprawa , w kazdym razie ja gralem na wielu serwach w Polszczy ( zawsze z PB wlaczonym ) i takie cos przytrafilo mi sie po raz pierwszy ... jedyne co moge obiecac to fakt iz nad kolesiem ktory gral wczesniej bedzie teraz stal gestapowiec i patrzyl mu na rece podczas grania .....

to tyle .. nie miejcie do mnie zalu ani urazy nie mialem zlych intencji , a moge wam powiedziec ze jestem wkurviony na maxa bo zawsze bylem ciety straszliwie na kanciarzy i teraz wyszedlem na balwana .... no ale co mam zrobic ... shit happens

Old Post 09-08-2001 14:26
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Red
panowie i panie (o ile sa) opisze wam sytuacje ....

wczoraj wchodze do kafejki siadam na swoim kompie i wlaze sobie na serwer harmonium ... wszystko jest git .. przynajmniej dla mnie .. kumpel ktory siedzi obok mowi mi ze jakos kijowo mi ten cs wyglada .. rzeczywiscie wygladal jakbym gral na software , no ale kit z tym stwierdzilem ze moze mu sie wydaje ... za 5 min. dostaje kick od PB za 114 opengl cheat ... co robie ? wylaze z csa ... wlaze spowrotem i wszystko jest ok .... nie mam pojecia czy ktos przedemna gral z czitami czy moze byl to jakis zbieg okolicznosci , ale chce powiedziec ze ja nie czituje , nie czitowalem i nie bede ..... czy mi uwierzycie czy nie to wasza sprawa , w kazdym razie ja gralem na wielu serwach w Polszczy ( zawsze z PB wlaczonym ) i takie cos przytrafilo mi sie po raz pierwszy ... jedyne co moge obiecac to fakt iz nad kolesiem ktory gral wczesniej bedzie teraz stal gestapowiec i patrzyl mu na rece podczas grania .....

to tyle .. nie miejcie do mnie zalu ani urazy nie mialem zlych intencji , a moge wam powiedziec ze jestem wkurviony na maxa bo zawsze bylem ciety straszliwie na kanciarzy i teraz wyszedlem na balwana .... no ale co mam zrobic ... shit happens

Powiedzmy ze bana nie dostaniesz
Powiedzmy ze wierzymy ze to przypadek
Powiedzmy ze myslimy ze sie to wiecej nie powtorzy

motto

Ufajmy i kontrolujmy

Old Post 09-08-2001 15:17
Red
Master (Spawn)

cosh ON. thx ....

ale pomyslcie ... co za baran wchodzi z czitem na serwer z PB req. z wlaczonym klientem i pod swoja oryginalna ksywa ....

musialbym upasc na glowe ....

i tak przez ten caly burdel odechciewa mi sie grac wiec zycze wam milego .....

Old Post 09-08-2001 15:22
=34=
I Shot the Sheriff

Talking

Gdybym był tym "panem z Gestapo" to bym te rączki conajmniej połamał, mi się czasem zdarza że jakiś palant nazwie się 35 i pozabija swoich

Co do mapy de_predator, Mantis, co kto lubi ostatecznie ... Jest to mapa o zupełnie odmiennym klimacie dlatego uważam że jest godna umieszczenia na serwerze. Jeśli chciałbyś podjąć dyskusję z wykożystaniem innych argumentów niż "śmierdzi" proponuję założenie nowego tematu, może ktoś jeszcze sie wypowie

Old Post 09-08-2001 15:39
Red
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez =34=
Gdybym był tym "panem z Gestapo" to bym te rączki conajmniej połamał, mi się czasem zdarza że jakiś palant nazwie się 35 i pozabija swoich

Co do mapy de_predator, Mantis, co kto lubi ostatecznie ... Jest to mapa o zupełnie odmiennym klimacie dlatego uważam że jest godna umieszczenia na serwerze. Jeśli chciałbyś podjąć dyskusję z wykożystaniem innych argumentów niż "śmierdzi" proponuję założenie nowego tematu, może ktoś jeszcze sie wypowie

niestety chyba gestapowcuf trzeba poustawiac wszedzie , ostatnio mojemu znajomemu zdarzylo sie ze nie wylogowal sie z gadu-gadu i jakis gnojek wlazl mu na kompa i do wszystkich z listy kontaktuf powysylal bluzgi a ze bylo tam sporo powaznych ludzi zrobil sie burdel ..... polamac za to raczki to malo ....

Old Post 09-08-2001 16:02
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:13.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions