Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Chodzież CPMA
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Bulls
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Z tego co sie zdazylem zorientowac to ma byc kolo lutego wiec jeszcze 4 miechy

Moze dożyje. Bede sie staral.
Szykujcie krzeslo. Takie ortopedyczne, bo w lutym to juz pewnie bede mial reumatyzm.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-10-2002 11:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bulls Znajdź więcej post'ów przez  Bulls Dodaj Bulls do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bulls prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DreeD
co ja tu mam wpisac?;)

Smile

4 miechy w sam raz na treningDD

Old Post 21-10-2002 14:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DreeD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DreeD Znajdź więcej post'ów przez  DreeD Dodaj DreeD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DreeD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Do mapek wsadzcie ffdm2. Jak rozmawialem na temat jakiegos nastepnego turnieju z zumem i stajnia i kims tam jeszcze to wlasnie mowilem, ze przydaloby sie zmienic mapki. I ffdm2 jest w tej chwili najlepsza dostepna mapka poza tymi, ktore sie gra na turniejach.

Ja bym najchetniej wywalil cpm1a

Old Post 21-10-2002 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bulls
Warrior (Scrag)

quote:

Ja bym najchetniej wywalil cpm1a [/B]

No nie. Cpm1a i cpm3 na mus musza byc. 3 sobie mozna dobrac.

Old Post 21-10-2002 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bulls Znajdź więcej post'ów przez  Bulls Dodaj Bulls do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bulls prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

dismemeberment? :>

cpm12 rox

Old Post 21-10-2002 17:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ja tam podzielam zdanie Sweepa (po czesci ) nie widzialem tej ffdm2, ale cpm1a bym wywalil. CPM3, CPM5 i cos jeszcze

Old Post 21-10-2002 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Sic ale późno tu coś piszę ale co tam
Widzę że koledzy Dreed i Goth1c udzielają informacji jakich trzeba.
Poza tym nie marudzić że daleko albo cuś tam, ja jechałem do Wrocławia na turniej (hi Seeeper ).
Znając Killera impreza będzie na poziomie
A co do map to jeszcze z min pogadam a pomysł Sweepera z ffdm2 jest ciekawy bo mapkę widziałem i troszkę na niej grałem
Btw Saari wiem dlaczego CPM12 podoba ci się. Pogrywałem na niej i te textury oraz klimat w odpowiedniach kolorach Hehe

Old Post 21-10-2002 18:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Ja tam podzielam zdanie Sweepa (po czesci ) nie widzialem tej ffdm2, ale cpm1a bym wywalil. CPM3, CPM5 i cos jeszcze

1a i 3 imho powinne byc. ja tam je lubie i nie przeszkadza mi, ze tylko one sa grane... sa po prostu supergrywalne

Old Post 21-10-2002 18:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
1a i 3 imho powinne byc. ja tam je lubie i nie przeszkadza mi, ze tylko one sa grane... sa po prostu supergrywalne

Zgodze sie jesli chodzi o 3, ale 1a potrafi sie znudzic

Old Post 21-10-2002 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

a o cpm5 jeszce ktos pamieta
beda 1a, 3 ,5 proste
chociaz moze nie byc 1a a zamiast niej cpm8

Old Post 21-10-2002 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

Jestem za wywalieniem durniej juz cpm1a

Jestem calym sercem i dusza za cpm 10

Old Post 21-10-2002 19:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

no to ankieta

Old Post 21-10-2002 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja juz cpm1a i cpm3

proponowalbym taki zestaw

cpm5, cpm10, cpm12

wypasss mapy!

Old Post 21-10-2002 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
dismemeberment? :>

cpm12 rox

nie chce was podpuszczac ale ja bym posluchal Saari (plosiem )

cpm12 to fajna mapka ale ffdm2 tez niczego sobie

Old Post 21-10-2002 20:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Goth1c Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Goth1c Znajdź więcej post'ów przez  Goth1c Dodaj Goth1c do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Goth1c prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
proponowalbym taki zestaw

cpm5, cpm10, cpm12

wypasss mapy!

True, true...

Old Post 21-10-2002 20:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
True, true...

lucas wiesz co ja zaowazylem?
ze my sie strasznie czesto ze soba zgadzamy!
dziwne nie?

Old Post 21-10-2002 20:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
dziwne nie?

Zaraz powie ze sie z toba zgadza

Old Post 21-10-2002 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
Zaraz powie ze sie z toba zgadza

Ales wykombinowal

Po prostu - nie lubie leciec z tlumem ale meic sowje zdanie...

Old Post 21-10-2002 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
dziwne nie?

ale z Was ukladni faceci
zgadzam sie z zestawem mapek ...

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 21-10-2002 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Re: Re Re Kum Kum :P

quote:
Napisane oryginalnie przez G.mbit

Btw Saari wiem dlaczego CPM12 podoba ci się. Pogrywałem na niej i te textury oraz klimat w odpowiedniach kolorach Hehe

No wlasnie dobrze powiedziales ....w sumie od koloru jeszcze bardziej urzekl mnie klimacik mapki ...a do tego jej grywalnosc mmmm

proponuje zestaw cpm3 cpm5 cpm12 - ta pierwsza dla starych maniakow ktorzy nie przyjechaliby gdyby nie bylo starych dobrze oklepanych mapek

Old Post 21-10-2002 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

co z wami ??
1a nie pasi??
oki
co do 3 jest zgodnosc co do 5 wiekszosc no i jeszcze trzecia zostaje ja bym prop 8
pozostale mapy sa bez atestu

Old Post 22-10-2002 07:49
Bulls
Warrior (Scrag)

Ja chce cpm1a Nie chce mi sie sleczec nad jakas nowa mapa. Niech decyduja umiejetnosci a nie znajomosc mapy. Cpm1a znaja wszyscy. Nudna, no bo i nudna, ale turniej to spr. umiejetnosci. Dla przyjemn,. mozna sobie grac w domu, po lanie, necie.... itd.

BTW. I tak mi skelpią miche na turnieju, ale chce wiedziec ze przegralem bo bylem gorszy a nie dlatego ze nie moglem znalezc hela

Old Post 22-10-2002 09:46
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

imho 1a to klasyka CPM i turniej sie bez niej odbyc nie moze

Old Post 22-10-2002 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Bulls
Ja chce cpm1a Nie chce mi sie sleczec nad jakas nowa mapa. Niech decyduja umiejetnosci a nie znajomosc mapy. Cpm1a znaja wszyscy. Nudna, no bo i nudna, ale turniej to spr. umiejetnosci. Dla przyjemn,. mozna sobie grac w domu, po lanie, necie.... itd.

I tu jest ten porblem - umiecie grac na 2 mapach i sie boicie...

Jak zadne z graczy nie zna mapy - to dopiero mozna zobaczyc umiejetnosci...

zawsze z Juicem dostawalem baty 20: do kilku - ale na mach OSP (pod cpma) ja wygrywalem... Gralismy poraz pierwszy raz aby obejzec mapy...

Old Post 22-10-2002 12:40
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
I tu jest ten porblem - umiecie grac na 2 mapach i sie boicie...

Kocham takie teksty :> Swoja droga duzo osob faktycznie umie grac tylko na 2-3 mapach. MI tak mapy wisza moge grac pojedynki na t2 czy dm6 (byle na cpma)

Old Post 22-10-2002 12:45
DreeD
co ja tu mam wpisac?;)

Wink

ehh trzeba chyba bedzie zrobic ankietkeDDD
na cpm1a ddddddawno nie grałem a cpm3 to pozycja obowiazkowa kto sie ze mna zgadza?

Old Post 22-10-2002 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DreeD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DreeD Znajdź więcej post'ów przez  DreeD Dodaj DreeD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DreeD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Kocham takie teksty :> Swoja droga duzo osob faktycznie umie grac tylko na 2-3 mapach. MI tak mapy wisza moge grac pojedynki na t2 czy dm6 (byle na cpma)

A mustainmadnes, czy chodzby cpma10???

Old Post 22-10-2002 13:18
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez DreeD
ehh trzeba chyba bedzie zrobic ankietkeDDD
na cpm1a ddddddawno nie grałem a cpm3 to pozycja obowiazkowa kto sie ze mna zgadza?

1a obowiazkowo, 3 troszke mniej obowiazkowo no i jakas jeszcze, imho

Old Post 22-10-2002 13:20
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
A mustainmadnes, czy chodzby cpma10???

cpm10 moge grac, ale mi sie nie podoba. Wole cpm11 lub cpm5. ztn3dm1 jest dobre (ztndm3 z q1)

Old Post 22-10-2002 14:07
Hakan
Elite (Fiend)

Ja do ankiety proponowalbym dorzucic hub3aeroq3 taksamo niebieska jak cpm12

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 22-10-2002 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:22.    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions