No w końcu ktoś kto mnie rozumie - rok grania na p100@133 32(później 54 ramu) i 4 megowa riva128!!!
Podstawa to 1.17 - wszystkie wyższe pateche zjadały mi klatki - więc je wywalałem! Gdzieś mam jeszcze swojego starego konfiga do cpm 1.0 (cpma wymaga wyższych wersji q3 np 1.27 itd) to podeśle na priva - tylko się nie przestrasz.
BTW to nie jest takie złe - granie na małych FPS! Tak nauczyłem się strzelac z rejla "z szarpnięcia" tzn. widzisz, że przeciwnik gdzieś tam przbiegł - FPS nie pozwala na płynne zobrót i przycelowanie - po przezwyczajeniu się masz w głowie takie "cg_position_of_enemy_prediction 1" w głowie, że na mały dystans i półdystants niek ci nie podskoczy ))
Od roku mam nowego kompa i się zepsułem - na starym już nie gram.
BTW. gdzieś widziałem jakiegoś posta (chyba na UKchamps -czy jakoś tak), z którego wynikało, że najdalsze skoki oddaje się przy bardzo wysokich i przy niskich (14-17) wartościach fps!! Wynikało to z tego w jaki sposób gra liczy ruch modelu! Prawda jest niestety taka, że z tymi kilkunastoma fps na q3dm13 po megasa tylko z 2 razy udało mi się jakimś cudem wskoczyć (oczywiście z dołu)!!! )
Zbieraj kase i wierć rodzicom dziure w brzuchu! Może z niej forsa wypadnie ))

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|