Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > PB kolejny raz i warmup na kill.it ???
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: pff

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
no spoko, tylko że to niejest wina Windozy czy tam Linuxa, bo u połowy potencjalnych graczy na SDI to ma;( hehe luziq...i tak na wymiataczu mam duże pingi

ta, ale na windzie reinstalka tego (PRa) czy owego (Q3, lub całej windy) pomaga.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-11-2002 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: Re: pff

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
ta, ale na windzie reinstalka tego (PRa) czy owego (Q3, lub całej windy) pomaga.

hehe <joke_mode> Bo w windozie jak coś raz zainstalujesz to już jesteś za to trwale odpowiedzialny... rejestr i takie tam już zadbają żebyś nigdy o tym nie zapomniał</joke_mode>
a tak poważnie to:
dzwoniłem do tepsy do tych śmiesznych ludzików co się zajmują SDI i gość uprzejmy dość rozjaśnił mi trochę sytuację... Otóż ja zauważyłem że ten ping rzędu 500 i więcej milisekund pojawia się nie na samym początku (czyli nie między moją stacją a routerem nr 1) ale pomiędzy routerem nr1 i nr2 których adresy IP dzieli tylko ostatni numerek czyli ostatni oktet... co ciekawe zresztą mają one kolejne nr IP...
Powiedzialem to gościowi a ten się roześmiał i mówi że to jasne bo "oni" odpowiadają tylko za łącze DO pierwszego routera a następnym już administruje polpak... (SDI jest obsługiwane przez TEPSE a nie polpak nie wiedzieć czemu).
Więc z głupia frant wchodzę sobie na strone polaka www.tpnet.pl i patrzę a tam jak byk że użytkownicy neostrady wtedy a wtedy będą mieli wogóle problemy z powodu restrukturyzacji czy konserwacji urządzeń sieciowych...
(widać neostrada w całości jest pod administracją polpaku) no i tyle... jeszcze ten gość powiedział że wogóle z łączami "coś się dzieje" od jakiejś połowy września - co zgadzałoby się z moimi obserwacjami...
i tyle... czyli jeśli ktoś MA wybór to niech pier... tymi ofertami naszego monopolisty i znajdzie innego dostawce... ja nie mam ...

Old Post 05-11-2002 06:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

heh

forever...mam tak samo...wiec wakacje miałem zwalone co? JEBAĆ TPSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
P.S. ale jestem wneriowny, sorx za słownictwo

GrEaTEyE

Old Post 05-11-2002 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: heh

quote:
forever...mam tak samo...wiec wakacje miałem zwalone co? JEBAĆ TPSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
P.S. ale jestem wneriowny, sorx za słownictwo

Ja w wakacje mialem zajebiste pingi... w porównaniu do "teraz"....
jak ktoś może to se może je*** tepse - ja musze jakoś z nimi żyć... i się użerać...

Old Post 05-11-2002 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehehehehe

eh no ja też musze jakos z nimi żyć

GrEaTEyE

Old Post 05-11-2002 17:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: hehehehehe

quote:
eh no ja też musze jakos z nimi żyć

no dobra, dobra... BOBEK, gdzie ci rodzice co sie mieli zglosic do dyrektora Papuga????

Old Post 05-11-2002 18:58
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

prosze pani, prosze pani,

.a ja widzialem......... jak Bobek podrobil swiadectwo z konca roku
;ppp

Old Post 05-11-2002 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

heh

zapłace dla tego który podroi wszystkie moje oceny, na 4....płace 20 złotych...serio

GrEaTEyE

Old Post 05-11-2002 19:49
forever
r3surrection.net

Re: prosze pani, prosze pani,

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
.a ja widzialem......... jak Bobek podrobil swiadectwo z konca roku
;ppp

hehehe
...przyszłego?????

Old Post 05-11-2002 19:49
forever
r3surrection.net

Re: heh

quote:
zapłace dla tego który podroi wszystkie moje oceny, na 4....płace 20 złotych...serio

za 20 zeta.... to wiesz co ja ci moge....???
... dokladnie - nic.,... za tyle to mi sie do kuchni nie chce ruszyc.... no chyba ze po browar... h ehehhehe

Old Post 05-11-2002 19:53
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

heeeeee

Sprobuj z netu sciagnac wzor ;ppp i na drukarke laserowa, jesli twoj straszy to lama to sie niepozna ;p

Old Post 05-11-2002 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: hehehehehe

quote:
Napisane oryginalnie przez forever
no dobra, dobra... BOBEK, gdzie ci rodzice co sie mieli zglosic do dyrektora Papuga????

jejku, no :/
chodzilo mi o to, ż4e teraz piłeczka jest w zagrodzie Bobka - jest adminem serwera, na którego konfiguracje kierujesz podejrzenia -- niech się więc broni. Życie admina usłane jest kalumniami

Old Post 06-11-2002 09:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
loostro
Organizator Ligi

Question

hehehe nie ma to jak wypowiadanie się na temat ;D
jedynym , który próbował pomóc w rozwiązaniu problemu PAPUG (bravo) a reshta napijała posty
teraz ja mam problem jak enable'ować pb? wziąłem /pb_enable i wyświetla mi "PunkBuster is currently disabled"
o czo łazi? pomocy :>

o jush sam wpadłem na pomysł (/pb_cl_enable) ^^''

Old Post 28-11-2002 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil loostro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do loostro Znajdź więcej post'ów przez  loostro Dodaj loostro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać loostro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:41.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions