Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Gierka (może nawet Edwarda)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Morfi
tak potwierdzam

****** OGC znowu dziala i to z powodzeniem ...

sam widzialem

qwa mac

odpowiem ponownie, bo znalazłem dobrą odpowiedź programisty PB na identyczne pytanie:

While PB may not detect a very new cheat after it's first release, we do update our cheat detection very often. So even while you may be able to use a cheat when it comes out and even "works" on PB Servers, you can not be sure that this will be the same the next day or the day after. You <b>will</b> be caught if you cheat, and you are <b>not safe</b> no matter what the cheat developers say.

rozumiecie już? od PB niema odwrotu lepiej się z nim pogódźcie i nauczcie jego niedogodności, np. 5minutowego laga, gdy updejtuje nową wersję. możecie spróbowac zrobić tak, jak ja czasem robię: odpalam UT i dłuuuugo mam game menu, a potem włażę na serva na specta i siedzę z 10 minut.

kombinujcie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-12-2002 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

eeeee

no qrcze...ja i tak jak mam ping 400 to 200 w ta czy we wte nierobi mi różnice, ale jak mam jush 50 to sie ostro wnerwiam jak mam 100 pingu DDDDDDDDDD oczywiście wszystko przy uprgejdzie pb

GrEaTEyE

Old Post 09-12-2002 20:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

dobrze ! :)

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

możecie spróbowac zrobić tak, jak ja czasem robię: odpalam UT i dłuuuugo mam game menu, a potem włażę na serva na specta i siedzę z 10 minut.

kombinujcie

NIestety kombinowanie wiaze sie z koniecznoscia myslenia, co moze sprawiac hmmm co niektorym, pewne problemy dlatego podnosza raban ze im niedziala, ze serw do kitu zamiast samemu poprubowac .

Mysle ze za ogc powinien leciec ban od razu ale za pierwszym razem, hmmm ja wiem np na 2 miesiace a po tym trzeba by zwrocic uwage na danego IP`ka Wiem ze jest to moze troche klopotliwe dla admina no ale ..... hm hm hm co jeszcze , PB na stale sie zadomowil juz w q3 i mysle ze male rwanie na poczatku jest absolutnie rekompensowane przez to ze cziterzy maja CIEZKO I tym optymistycznym akcentem koncze mopja wypowiedz :p jutro do budy ;\\\\\

Old Post 09-12-2002 20:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

...kłopoty z PB - rozwiązanie

....nie udauo mi sie odkryć bezpośredniej przyczyny moich kłopotów. Sprawdziłem zawartość katalogu PB na dwóch kompach - bez różnic. Tyle, ze na jednym chodziło, na drugim NIE WIDZIAŁO obecnego tam pliku, więc komunikat mówił o tym, że posiadam poprzednią wersję....Dokonałem upgradu, kasujac wcześniej "niewidziany" plik i nic. Skasowałem katalog, przeinstalowałem PR i odpaliłem kłaka. I nic. Skopiowałem działający poprawnie PB (tzn cały katalog) z kompa Pyziatego (przypominam, że wcześniejsze sprawdzanie nie ujawniło widocznych różnic ;-))) na swój złom - i Victoria - moge grać. Nie chce mi sie sprawdzac jaka przyczyna to spowodowała. Wiem, że nie grałem 2 tygodnie wcale, wiec być może nie miałem upgradów pośrednich....HGW. Wszystko wskazuje na jakiś drobny i nietypowy błąd PB. Oby to był koniec. Bo zamierzam jeszce ciut pograć.

Y.

Old Post 10-12-2002 06:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

eeee

dobry jest ten programik ...news na ut.pl .... mi ten programik działa bez żadnych problemów i z PB od początku niemiałem problemów wiec dziwie sie że wy macie

GrEaTEyE

Old Post 10-12-2002 14:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
loostro
Organizator Ligi

gr8ape wyobraź sobie że głupi masz szczęście ;p bez obrazy
ogc=permban 4 three miechy na WSZYSTKIE serwery na jakie mozemy wplynac czyli WIewioor , Papug , Scaltor , Primo wymieniajcie sie IP takich ogc'ujących graczy
to tyle

Old Post 11-12-2002 11:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil loostro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do loostro Znajdź więcej post'ów przez  loostro Dodaj loostro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać loostro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:05.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions