Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > sklepy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
SweepeR
sweter

Kurde, niefajnie, ze tmp closed =/ Chce sobie na gwiazdke fundnac jakis pro-gadzet typu czapeczka (taka fajna z logiem CPL mial kiedys Munoz) albo koszulka

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-12-2002 19:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Kurde, niefajnie, ze tmp closed =/ Chce sobie na gwiazdke fundnac jakis pro-gadzet typu czapeczka (taka fajna z logiem CPL mial kiedys Munoz) albo koszulka

PROSweepeR?

Old Post 11-12-2002 19:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Goth1c Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Goth1c Znajdź więcej post'ów przez  Goth1c Dodaj Goth1c do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Goth1c prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

quote:
Napisane oryginalnie przez Goth1c
PROSweepeR?

SweeprO

Old Post 11-12-2002 20:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Ja poszukuje jakies biurko na kompa. Szerokosc max 85 cm i nie mniej niz 80cm.
Klawiatura ma byc wysuwana tak jak u mnie obecnie: technologia oparta na lozyskach, zadnych kolek czy rolek ale szyna z lozyskami dzieki czemu wysuwana podstawka na klawe jest stabilna i mozna spokojnie walic w nie piescia/lapa/klawa/filizanka bez obaw ze cos sie popsuje
Musze zmienic swoje biurko poniewaz myche mam wyzej tzn. nie miesci mi sie na wysuwanej pulce :/ i musze glebiej i wyzej siegac po gryzonia. Jest to niewygodne, po godzinie czasu spedzania przy kompie plecy bola A no i ciezko sie przez to rowniez fraguje, nie moge wykazac pelni swoich umiejetnosci

Co do tego bajeru do przetrzymywania kabla gryzonia to mysle ze jest to niezly bajer. Patent ze zwinieciem kabla mychy u mnie sie nie sprawidzil ;( Mycha sama podazala za rozplatujacym sie kablem :|

Old Post 11-12-2002 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Klawiatura ma byc wysuwana tak jak u mnie obecnie: technologia oparta na lozyskach, zadnych kolek czy rolek ale szyna z lozyskami dzieki czemu wysuwana podstawka na klawe jest stabilna i mozna spokojnie walic w nie piescia/lapa/klawa/filizanka bez obaw ze cos sie popsuje
Musze zmienic swoje biurko poniewaz myche mam wyzej tzn. nie miesci mi sie na wysuwanej pulce :/ i musze glebiej i wyzej siegac po gryzonia. Jest to niewygodne, po godzinie czasu spedzania przy kompie plecy bola A no i ciezko sie przez to rowniez fraguje, nie moge wykazac pelni swoich umiejetnosci

Co do tego bajeru do przetrzymywania kabla gryzonia to mysle ze jest to niezly bajer. Patent ze zwinieciem kabla mychy u mnie sie nie sprawidzil ;( Mycha sama podazala za rozplatujacym sie kablem :|

popytaj krogotha on jest specjalista w dobieraniu biurek i krzeselek (w koncu na CGL mu nie pasily, wiec wie jakie sa najbardziej pro)

Old Post 11-12-2002 21:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

rcube - baardzo polecam zakupic tzn mini klawke BTC- z rozkladem i typem klawiszy jak w laptopach. szerokosc 30cm. wysokosc 13cm Idealnie miesci sie na moim malym biurku.
Cena 45zl na warszawskiej gieldzie.

Co do bajeru do przytrzymywania kabla to trzeba udac sie do praktikera. zakupic wysiegnik teleskopowy, przykrecic go do jakiejs drewnianej podstawki i gotowe.
Juz lepiej szpanowac wysiegniczkiem za 10zl a nie za 100zl. :o

Kupujcie szmacianki za 5zl i nie bojcie sie ze myszke wam zetra.
W najnowszych myszkach sa teflonowe slizgi. Nic sie nie porysuje juz predzej przez everglide'y ktore maja chropowata powierzchnie.

Old Post 11-12-2002 21:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor

Kupujcie szmacianki za 5zl i nie bojcie sie ze myszke wam zetra.
W najnowszych myszkach sa teflonowe slizgi. Nic sie nie porysuje juz predzej przez everglide'y ktore maja chropowata powierzchnie.

szpecu od podkladek?

Old Post 11-12-2002 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Goth1c Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Goth1c Znajdź więcej post'ów przez  Goth1c Dodaj Goth1c do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Goth1c prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

No troche duzo ich juz uzywalem (lacznie z 3com precision, wingman pad i everglidem oraz tpsa pad) i wiem juz ze kazda powyzej 5zl jest goffno warta.

Old Post 11-12-2002 21:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube

Biurka sa: 60, 80, 100 - wartosci posrednich nie przewiduja

Old Post 11-12-2002 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
rcube - baardzo polecam zakupic tzn mini klawke BTC- z rozkladem i typem klawiszy jak w laptopach. szerokosc 30cm. wysokosc 13cm Idealnie miesci sie na moim malym biurku.
Cena 45zl na warszawskiej gieldzie.

THX
Good Idea
A siakas moze bezprzewodowa + 30 cm szer + cena do 60 zeta . Ktos cosik poleci ?

Old Post 11-12-2002 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Zaczol sie temat o podkladkach to ja dorzuce swoje 3 grosze ja posiadam tak fellowes (czy jakos tak) z media markta za 12.99 jest za... super - szmacianka ale w odroznieniu od tych za 1 zl na gumie (czy czyms podobnym) a nie ma gabce co powoduje ze nie slizga sie wogole, raz rzycona na biurko nie przesunie sie napewno podczas grania. Nie zamienil bym jej na inna chyba ze na wieksza

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 11-12-2002 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

drogo :>
ja mam 2x podkladka za 1,99zl i tez mi sie nie slizga :>

Old Post 11-12-2002 22:05
MAr-n
PROwokator

tyz mam takie cos jak HkN tylko ze mam ja z 2 lata i trzyma sie uparta i nie chce sie zniszczyc uzywam ja tylko w kafe jak gram bo w domku gram na blacie

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 11-12-2002 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Wracaj do klawiatur
Ta wydaje sie byc fajna ale chyba jest droga (jeszcze ceny niesprawdzalem)
http://btcpolska.pl/btc/klawiatury/...ails/5113RF.jpg

Ta ma chyba Gazor
http://btcpolska.pl/btc/klawiatury/images/9116.jpg
lub tą
http://btcpolska.pl/btc/klawiatury/images/9118.jpg

Innych malych BTC nie znalazlem

Old Post 11-12-2002 22:11
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

ja mam podkladke za 15 zl (boeder) kupiona w mediamarkt.
Probuje gdzies wychaczyc everglide'a, ktory podobno swietnie nadaje sie do boomslanga
Gaozr: wiesz gdzie taka w Polsce kupie?

Old Post 11-12-2002 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Ech.. dobra ja tesz mam podkladke
Za darmo
Tyle razy jush o niej pisalem. Wiecie.. reklamowka jakis tam akumulatorow no i najwazniejsze, w srodku jest wypelniona plynem

Old Post 11-12-2002 22:20
[FPP]ziel1na
z1

a ja mam z cd-action i tez za darmo
znaczy sie do prenumeraty dawali
od 2 lat ja mam i tez mi sie dobrze sprawuje (tez sie przykleja do biurka )

Old Post 12-12-2002 08:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ziel1na

Nie lubie takich. Gram tylko i wylacznie na szmacianych, na innych poprostu nie umiem.

Old Post 12-12-2002 08:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ziel1na

tez ja dostalem kiedys jak bralem prenumerate, ale byla troche za cienka jak dla mnie

Old Post 12-12-2002 09:17
SweepeR
sweter

Ej wlasnie, leni. Ty masz taka lightowa podkladke z WCG. Moglbys taka zalatwic skads?

Old Post 12-12-2002 16:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Ej wlasnie, leni. Ty masz taka lightowa podkladke z WCG. Moglbys taka zalatwic skads?

Tez taka mam... Lezy i sie kurzy....

Old Post 12-12-2002 17:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Tez taka mam... Lezy i sie kurzy....

taka okragla?

Old Post 12-12-2002 19:57
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
[...]
Gaozr: wiesz gdzie taka w Polsce kupie?

nigdzie - tylko na allegro raz widzialem, ale w kiepskim stanie.

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 12-12-2002 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Takich rzeczy praktycznie niema w Polsce.
Najtaniej , poszukac w niemieckich sklepach- cena przesylki 10-12euro.

http://www.indiweb.de/en/shop/index...kategorie_id1=7

thx tulup za linka

Edytowane przez gazi dnia 12-12-2002 o godz. 20:58

Old Post 12-12-2002 20:30
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Goth1c
taka okragla?

Ta. Tez jest szorstka i ogolnie tanio wyglada...

Old Post 12-12-2002 21:47
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

wczesniej nie widzialem topica, wiec linki to np.:

http://www.everglide.de/
http://www.progamingshop.cz/Default.asp?l=eng - haha, znal ktos to?

a co do tych rzeczy, o ktorych lenar mowil to wszystko mozna na esr wygrac w zakladach...

Old Post 12-12-2002 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
wczesniej nie widzialem topica, wiec linki to np.:

http://www.everglide.de/
http://www.progamingshop.cz/Default.asp?l=eng - haha, znal ktos to?

a co do tych rzeczy, o ktorych lenar mowil to wszystko mozna na esr wygrac w zakladach...

i tobie sie to chyba uda
btw: kiedy sie konczy ten konkurs?

Old Post 12-12-2002 22:49
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

31 grudnia.

Old Post 12-12-2002 22:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
31 grudnia.
to ciezko mi bedzie sie dostac do pierwszej 10
xen0m podeslij mi jakies pewne bety na najblizszy czas

Old Post 12-12-2002 23:30
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

juz pewnych nie ma

zreszta na pewnych betach to sie wiecej traci niz zyskuje

Old Post 13-12-2002 00:45
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:42.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions