Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > elo
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

bo ja jestem bardzo grzeczny chlopczyk

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-12-2002 19:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

Ja tez ale do czasu

Oki na dzisiaj koniec, ide na koncert - kurde takie gadki sa meczace, wy nic nie mozecie zrozumiec..

Old Post 13-12-2002 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VidlaK
..:: Backyard Bandit ::..

quote:
Napisane oryginalnie przez Iris
cze slyszalem o tobie.
ze jestes maly pewny siebie wkurwiajacy chamski 15-16letni gnojek.

nie lubie takich.

I Kto To moVI (czesc nr. 4 )

Old Post 13-12-2002 20:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VidlaK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VidlaK Znajdź więcej post'ów przez  VidlaK Dodaj VidlaK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VidlaK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

iris wiesz co?
*******isz glupoty
znasz zooma w realu?
jak nie to sie nie wypowiadaj
ja tez go nie znam i dlatego nie bede nic na niego mowil
jak go poznasz to dopiero wtedy mow jaki jest

Old Post 13-12-2002 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Goth1c Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Goth1c Znajdź więcej post'ów przez  Goth1c Dodaj Goth1c do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Goth1c prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

no ja tez zooma nie znam osobiscie ale sie wypowiem
Witaj zoom on board

Old Post 13-12-2002 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
tam jest baseq3 ktory jest wolny kamperski i go bardzo nie lubie

Nono nawet Iris ma jakas zalete

Old Post 13-12-2002 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
scena Q3 jest nietolerancyjna i pelna zadufanych debili.
heh jako Iris napewno nie pojawie sie na zadnym turnieju, wlosy zetne i przyjade jako wesoly skejcik.

SLuchaj sam jestes zadufanym debilem. PRzychodzisz tutaj i mowisz ze jest najlepszy i wrzystkich mozesz rozwalic. Na poczatku ludzie zwrocili na ciebie uwage bo cie nie znali. Karty odsloniete Irisku, wszyscu juz wiedza jak grasz i teraz sie tylko kompromitujesz....wroc za pol roku

Old Post 13-12-2002 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PizzaDriver
Już za rok matura!

Re: elo

Halun.

Irys cie zmiazdzy - to takie utalentowane dziecko.

Old Post 13-12-2002 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PizzaDriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PizzaDriver Znajdź więcej post'ów przez  PizzaDriver Dodaj PizzaDriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PizzaDriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Nono nawet Iris ma jakas zalete

saari a ty sie boisz przebywac w moim towarzystwie?
obawiasz sie o swoje bezpieczenstwo? heh?
nio powiedz yrysowi ze ja jestem bardzo grzeczny

Old Post 14-12-2002 01:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Infi jest spokojny, grzeczny i w ogole kofany
Tylko jak gra roche sie denerwuje ale ogolnie to jest lagodny jak baranek

Old Post 14-12-2002 10:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

welcome zoom

Iris - zachowuj sie (byle jak, ale sie zachowuj). Ile razy musze Ci to powtarzac, co ??

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 14-12-2002 10:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
niom ja bylem we wrocku
ognisko i kielbaski rzadza co?

Muahahaha muahaha A dzieki komu? Muahaha W maju zrobimy Mephisto2 Moze..

Witaj zoomah na jedynym slusznym boardzie scenowym

Old Post 14-12-2002 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
[...]
Witaj zoomah na jedynym slusznym boardzie scenowym

OOO, to stwierdzenie mi sie bardzo podoba

dla tego pana !!

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 14-12-2002 11:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

quote:
Napisane oryginalnie przez zoom
Btw z1elina co zrobic zeby moj l33t avart dzialal ??? spelnilem all wymagania i nie widac go dalej :-///
Chyba ze avart musi byc na jakims ftp ???

przeciez dziala
widze ze sie tu chat zrobil

Old Post 14-12-2002 11:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Trochę czat. To fakt.
Ale zawsze były takie wątki-bezpieczniki, gdzie pisało się o różnościach. I dobrze, bo gdzieś niektórzy muszą (musimy ) dać upust swojej gadatliwości.
Mnie się podoba - ozywiło się w ostatnich tygodniach tak, że (tylko nikomu nie zdradźcie) parę razy otwierałem jak za dawnych dobrych czasów na dzień dobry właśnie to forum, a nie ... hmmm... to wynikające z moich obowiązków

Old Post 14-12-2002 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

hyhy ja kiedys mialem board'a jako startowa, a teraz mam najbardziej tresciwa i aktualna strona na swiecie... _blank

Old Post 14-12-2002 12:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[ORG]saibot
Guest

zoom was nauczy jak ustawic lasera i blyskawice ..

Old Post 14-12-2002 12:53
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

quote:

Btw z1elina co zrobic zeby moj l33t avart dzialal ??? spelnilem all wymagania i nie widac go dalej :-///
Chyba ze avart musi byc na jakims ftp ???

Pewnie nie widzisz niczyich avatarow... w profilu, gdzies tam w opcjach jest takie cos zeby pokazywalo wszystkie avatary

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 14-12-2002 13:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zoom
Mistrz Polski CPMA

oprocz lasera i blyskawicy umiem ustawic jeszcze strzelbe i ostry kastet ;-)))

irys you will die.... (c) polska scena cpma

Old Post 14-12-2002 13:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zoom Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zoom Znajdź więcej post'ów przez  zoom Dodaj zoom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zoom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zoom
Mistrz Polski CPMA

btw fajny board bo prawie wszystkich was znam na zywo ;-)))
no i macie irysa ktory robi wies w uni europejskiej, i przez niego nie dostaniemy sie :-) i dalej bedziemy miec ping 230 w europie :-)

Old Post 14-12-2002 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zoom Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zoom Znajdź więcej post'ów przez  zoom Dodaj zoom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zoom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zoom
Mistrz Polski CPMA

callvote mephisto 2 !!!
albo opole 2 :-)))
sweep trzeba zrobic cos fajnego i zeby w huy osob bylo i musza byc kielbaski ;-)

Old Post 14-12-2002 13:21
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
hahahahaha taaa na tamtym boardzie jest sporo takich szczawi
wlasnie to dobry pomysl
yrys idz sobie tam
bedziesz sie tam mogl chwalic ile wlezie

Nigdy go tam nie wpuszczę.
Sam jestes "szczaw", infi

Old Post 14-12-2002 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

ehh nie rozumiem czemu tak nie lubicie tego irisa :/

co ma znaczyc iris u will die (c) polska scena cpma :/ (c) zoom_w_imieniu_polskiej_sceny_cpma
-zalosne to jest :/

skoro tak was denerwuje trescia swoich postow to go zbanujcie i nie bedzie problemu, jednak moim zdaniem jesli dajecie sie sprowokowac jego kontrowersyjnym wypowiedziami to nie rozumiem czemu macie uwazac sie za "lepszych" od niego

Old Post 14-12-2002 13:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

sniezek bo to internetowe debile buuuhaaah
zoom numer jeden loool
juz teraz nie bede nic mowic lool tylko sie smiac!!!

Old Post 14-12-2002 13:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zoom
Mistrz Polski CPMA

chodzi o to ze wkurwil juz tyle osob z cpma ze ma prze****** na jakims turnieju ;-) tylko ze go tam nie bedzie wiec jedyne co mu zostaje to gadanie na ludzi przez internet :-o

Old Post 14-12-2002 13:42
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

To mi zajezdza f_*******em na CGL'u

Old Post 14-12-2002 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

A ja juz lubię Irysa, bo mi oddał moją . (kropkę)
Przesadzacie z tym "wkurwieniem"
Rozumiem: rozśmieszył, zirytował... Ale wkurwił???
Ludzie - nie macie innych problemów, innych wkurwień w życiu?

Old Post 14-12-2002 13:54
Iris
Guest

slawek bo ty jestes stary, doswiadczony, pewnie masz rodzine ktora sie zajmujesz, wiesz co robisz w zyciu. nieprzejmujesz sie i dobrze.
a oni... dzieciarnia...?
ich zachowanie jest tak trywialne i schematyczne. przecierz to widac... prowadzi to u mnie tylko do smiechu.

Old Post 14-12-2002 14:03
Sniezek
Elite (Fiend)

mowi sie : zirysowal )))))

z reszta przesadzacie troche... internet daje anonimowosc wiec moze w rzeczywistosci jest innym czlowiekiem, moze nikogo nie denerwuje swoja osoba [ a po za tym jak sie pojawi na turnieju to pod innym nickiem ]
bedziecie go bili bo was zdenerwowal? czy w ten sposob rozwiazujecie wszystkie zyciowe problemy...? Moje zdanie jest podobne do slawka, to faktycznie troche bez sensu przejmowac sie "internetowym zyciem" ;\

Old Post 14-12-2002 14:09
SweepeR
sweter

quote:
oprocz lasera i blyskawicy umiem ustawic jeszcze strzelbe i ostry kastet ;-)))

Old Post 14-12-2002 14:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:12.    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions