Heh, nie sadze, aby bylo tak zle jesli chodzi o T2 w UT czy Q3A. Jasne, trudno bedzie myslec o wygranej (i nie mysle :-P) ale sadze, ze przy odrobinie sprawnej obrony wynik 20-minutowego CTF-a w UT czy Q3A bylby na poziomie wygranej kwakerow czy utkowcow gora kilkoma przylozeniami. W T2 obstawiam stabilnie 0 przylozen przeciwnikow i zakonczenie kazdej mapy przed czasem, przy kilkukrotnej przewadze zdobytych fragow i pierwszej piatce skladajacej sie wylacznie z graczy T2 :-)
Poza tym naprawde ciekawi mnie, jak poradziliby sobie gracze z Q3A. Juz nie mowie o poruszaniu sie, bo na opanowanie skiingu w kilka-kilkanascie dni maja mniejsze szanse niz ja na nauczenie sie strejfowania w weekend (:-P), ale chodzi mi o te celnosc, o ktorej wspominal Shooler.
Poza tym, wybaczcie, ale w gre wchodza takze wzgledy prestizowe :-P Zwolennicy Q3A zawsze podkreslaja, ze ich gra jest najbardziej wymagajacym FPS-em, stad tak mnie korci, aby sprawdzic, na jakiej to podstawie wyciagaja takie wnioski :-P Naturalnie dodam od razu, ze nie chodzi mi o jakas chora rywalizacje miedzy dwoma grami, tylko o czysto rozrywkowe porownanie skilla samych graczy...
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|