Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Słabe klany......
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez I'm a Lama
ok potfur. Dobra kto na serio napisze posta do wp bez zadnych jaj itp ????????

do WP, Onetu, Interii, etc.

co chcesz tym sposobem osiągnąć?
konkretnie poprosze.
więcej graczy. okej. co ci gracze mieliby robić? grać, słusznie
gdzie? oj... kiedy? ojej....
reklama dla reklamy? cele. korzyści poproszę. myślę, że umiałbym dotrzeć do "naczalstwa" w WP (w końcu - to nasi klienci) tylko jaki miałby być tego efekt?

a może lepiej - Wy - gracze. jesteście nieźle rozrzuceni po Polsce - połaźcie po pobliskich kafejkach, pogadajcie z obsługą. Ile razy się robiło nockiUT - i UT nie było nawet poinstalowane na kompach? toż to standard. dlaczego?
pogadajcie z obsługa, może ich wciągniecie w to - a taki admin kafeji działa lepiej niż jakis tygodniowy bannerek na jakiejś stronce :/

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-12-2002 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

dobry pomysl........

.......z ta reklama , tylko co tam napisac ?? no trzeba jakies www podac z info zeby kazdy wiedzial jak zaczac , a nawet ze 2 adresy www

Old Post 27-12-2002 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: PAIN`

quote:
Napisane oryginalnie przez gniazdo
postarajcie się pokonać av, r3, sg, mM, pain, czy zdiesiątkowane bR czy v3.

łał!
pamiętają o nas! HURRA!
dzięki, ludziska gniazdko, pyszczku :*

Old Post 27-12-2002 13:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gniazdo
Gołe Baby

PAIN

Tak papużko - mordko?? Proponowałbym jakiś ***warek w nowym roku. Co Ty na to? - papo??

Old Post 27-12-2002 14:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gniazdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do gniazdo Znajdź więcej post'ów przez  gniazdo Dodaj gniazdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gniazdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

1. reklama sadze ze mogla by duzo dac m.in. nowych graczy stawiajacych nowe servery
2. W Polsce najwieksza przeszkoda do osiagniecia czegos na skale europejska jest kazdemu znany PING. Dlatego tez taki dobry klan v3 ktory byl jednym z najlepszych w Polsce swego czasu stal sie klanem slabym.
3. papuga zmien juz PLZ ten mapcycle na ciulu!!![village 10 min LoL]
4. sadze ze to co osiagnelo r3 i Av to wielka rzecz przy fakcie ze nie posiadaja wlasnych serverow. Spojrzcie na klany z 1szej 15, prawie kazdy z nich ma swoj 1 server, czasem nawet 2!!! pomyslcie ile to daje klanowi do zgrania, taktyk itp posiadanie wlasnego servera...

Old Post 27-12-2002 14:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
I'm a Lama :(
I'm traning hard

Jesli chodzi o serwy to moze napiszemy cos do tepsy lub netii???

Old Post 27-12-2002 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil I'm a Lama :( Kliknij tutaj by wysłać e-maila do I'm a Lama :( Znajdź więcej post'ów przez  I'm a Lama :( Dodaj I'm a Lama :( do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać I'm a Lama :( prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
doctur|potfur
tadadadamdadam

y

jak tpsa ci postawi serwer i ty to zalatwisz to bedziesz moim bogiem :d

Old Post 27-12-2002 14:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil doctur|potfur Znajdź więcej post'ów przez  doctur|potfur Dodaj doctur|potfur do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać doctur|potfur prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
I'm a Lama :(
I'm traning hard

tepse przejejli francuzi wiec moze oni sie zlituja . Ma ktos wtyki w tepsie ??

Old Post 27-12-2002 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil I'm a Lama :( Kliknij tutaj by wysłać e-maila do I'm a Lama :( Znajdź więcej post'ów przez  I'm a Lama :( Dodaj I'm a Lama :( do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać I'm a Lama :( prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Talking Hoho dawno mnie tu nie bylo :)

Obecnie z odpowiednimi polskimi serverami jest ciezko, coolnet dziala dobrze okresowo co do swiatowego poziomu to... z gory jestesmy na gorszej pozycji, pingi , lagi, czasem nawet sprzet (fps) uniemozliwia nam wygrana :/ ale czolowi polscy gracze graja dobrze a czasem nawet lepiej od czolowych graczy niemieckich szwedzkich czy portugalskich, poziom gry jest bardzo rowny, a to przez to ze w miare wczesnie posiwecilismy sie tej grze, i w niczym nie ustepujemy(oprocz w/w rzeczy ;p ) zagranicznym graczom. Kood a co do ameryki to wydaje mi sie ze sa przereklamowani ;p a ze sa za daleko to nie mozemy im dokopac

Old Post 27-12-2002 19:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

ej widział ktos jakiś amerykański klan w CB?? ja nie:/ heh..może że są za daleko? ale myśle ze im to różnicy nierobi bo oni i tak mają łacza zaje*ste...np. taki gość POLOS...1,5 mb dla siebie..hieh

GrEaTEyE

Old Post 30-12-2002 23:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
ej widział ktos jakiś amerykański klan w CB?? ja nie:/ heh..może że są za daleko? ale myśle ze im to różnicy nierobi bo oni i tak mają łacza zaje*ste...np. taki gość POLOS...1,5 mb dla siebie..hieh

gr8 oni maja swoich lig ze 50 pewnie, to po co grac w europie.

Old Post 31-12-2002 00:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

Talking usa w cb

pewnie ze sa klany amerykanskie w cb bo widzialem a gacze z ameryki to juz na bank chociazby iqs wiec co ty *******isz

Old Post 31-12-2002 08:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

hehe

smierdzicie

Old Post 31-12-2002 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ucho-oko-itd Znajdź więcej post'ów przez  ucho-oko-itd Dodaj ucho-oko-itd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ucho-oko-itd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

nie wiem czy to zart skubanego czy po prostu mowienie o sprawach o ktorych sie nie ma pojecia, ale mimo wszystko sprostuje/napisze ze IQS byl klanem belgijskim ;\

Old Post 31-12-2002 18:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PuMPeR
Początkujący

Smile Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez ucho-oko-itd
smierdzicie

)))

Old Post 01-01-2003 02:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PuMPeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PuMPeR Znajdź więcej post'ów przez  PuMPeR Dodaj PuMPeR do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

Arrow

a nie mysleliscie np. na reklamie w czasopismach?? np. gazeta cd-action ma taki dzial fpp-zone i wystarczylo by zainteresowac naszym produktem jego naczelnego (bodajze blood'a ale nie wiem juz od dawna jej nie kupuje ) i moze by cos skorobnal :| ewentualnie samemu mu dac recenzje (z tego co wiem oni kozystaja z takich prac) jezeli uwazacie to za dobry pomysl to moge sie zaangazowac i skrobnac cos ??

Old Post 01-01-2003 13:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

:)

Avalone , mysle ze to bardzo dobry pomysl ! W ogole reklamowanie moda to dobry pomysl , wbrew co do zdania niektorych , czemu? pisalem juz ghdzie powyzej

ucho-oko-itd jak niemasz nic konstruktywnego do powiedzenia , to sie nieodzywaj ;////

Old Post 01-01-2003 15:17
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

ehhh

Lepiej próbować w tańszych gazetach, bo niekażdy kupuje CDA Lecze Kaca:///

GrEaTEyE

Old Post 01-01-2003 16:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

Re: ehhh

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Lepiej próbować w tańszych gazetach, bo niekażdy kupuje CDA Lecze Kaca:///

mi bardziej chodzi o to ze cda ma duzy naklad a pozatym jedynie w tej gazecie sie spotakelm z textami fanow... kupie sobie niedlugo nowego cda i wysle maila do goscia np.

Old Post 01-01-2003 17:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

Re: :)

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Avalone , mysle ze to bardzo dobry pomysl ! W ogole reklamowanie moda to dobry pomysl , wbrew co do zdania niektorych , czemu? pisalem juz ghdzie powyzej

ucho-oko-itd jak niemasz nic konstruktywnego do powiedzenia , to sie nieodzywaj ;////

eh hehehe to bylo konstruktywne i kreatywne stwierdzenie

Old Post 01-01-2003 18:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ucho-oko-itd Znajdź więcej post'ów przez  ucho-oko-itd Dodaj ucho-oko-itd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ucho-oko-itd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;p

Dobra niewazne ;p

Old Post 01-01-2003 18:48
Avalone
...

Talking ghaha

quote:
Napisane oryginalnie przez ucho-oko-itd
eh hehehe to bylo konstruktywne i kreatywne stwierdzenie

hehe jak ja przybylem do swiatka ut to moj pierwszy podpis pod postami brzmial tak: "bardzo smierdzacy jestem?" tyle ze ja juz z tego wyroslem

Old Post 01-01-2003 20:39
Rombi
Jah is rEaL!!!

Do CdA pisałem kilka dni temu list czy grają tam w UrT - może to coś pomoże?? Ktoś sobie przeczyta taki moj list (o ile bedzie :/) i pomyśli że spróbuje w to pograc... << ehh - chyba hoojowy pomysł i tok myślenia mój - ale co tam . A może zrobić taką akcje żeby kto ma swoje strony domowe - dać bannera? Ktoś by zrobił jakiś banner reklamujący, poprzesyła tym co będą chcieli, oni sie np. nim z kimś wymienią, itd. itd.

SoRx jeżeli źle wszedłem w tok rozmowy - ale nie czytałem wszystkich postów...

Właśnie słucham:

Old Post 01-01-2003 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

quote:
Napisane oryginalnie przez Rombi
Do CdA pisałem kilka dni temu list czy grają tam w UrT - może to coś pomoże?? Ktoś sobie przeczyta taki moj list (o ile bedzie :/) i pomyśli że spróbuje w to pograc... << ehh - chyba hoojowy pomysł i tok myślenia mój - ale co tam . A może zrobić taką akcje żeby kto ma swoje strony domowe - dać bannera? Ktoś by zrobił jakiś banner reklamujący, poprzesyła tym co będą chcieli, oni sie np. nim z kimś wymienią, itd. itd.

SoRx jeżeli źle wszedłem w tok rozmowy - ale nie czytałem wszystkich postów...

ja o UrT zawsze myslalem jak o alternatywie do cs'a. tam jest tyle samo fanow jaki i anty-fanow mozna by zawsze sprobowac moze by polkneli haczyk

Old Post 01-01-2003 20:50
PAPUGa
Elite (Fiend)

a gdyby...

spróbować porejestrować stronki o UT (raczej te główne, 'portalowe' oraz te skąd go można zassać, jak i te z opisami) w ... np. wirtualnej polsce, onecie, etc?

gdyby UT był wysoko w wynikach wyszukiwania czegokolwiek na onecie - nie sądzicie, że ludzie z ciekawości by zaczęli włazić i go instalować?

no, ale sprawa utyka w jednym punkcie. Scalak słusznie zauważył: brak stronki dla lamek, opisującej krok po kroku - jak zainstalowac, skąd zassać (preferowane polskie mirrory oczywiście), jak w to grać, o co w tej grze chodzi, etc.

no, wydaje mi się, że tedy jest droga dla zapaleńców - darmowa (wymaga jedynie czasu i prądu) - a (wydaje mi się) że efektywna.

nie sądzę, aby były problemy z hostowaniem takiej stronki, nie?

Old Post 01-01-2003 22:07
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

Re: ghaha

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone
hehe jak ja przybylem do swiatka ut to moj pierwszy podpis pod postami brzmial tak: "bardzo smierdzacy jestem?" tyle ze ja juz z tego wyroslem
hehehe lol w to nigdy nie uwierze wyrosles?? hehe a ile masz teraz lat 14?hehe a ja pisze glupoty bo mi sie zajebiscie nudzi a tylko w ten sposob mam z wami i z urt kontakt wiec korzystamsorry ze nie na temat hehe

Old Post 02-01-2003 02:36
Rombi
Jah is rEaL!!!

Re: a gdyby...

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

no, ale sprawa utyka w jednym punkcie. Scalak słusznie zauważył: brak stronki dla lamek, opisującej krok po kroku - jak zainstalowac, skąd zassać (preferowane polskie mirrory oczywiście), jak w to grać, o co w tej grze chodzi, etc.

To ja może postaram się coś w tym kierunku zrobić... A żeby tak szybciej było - może ktoś by NAPISAŁ i podesłał mi jakiś text? To Jakby ktoś czooł się na siłach - gg: 2055365, mail [email protected]

Właśnie słucham:

Old Post 04-01-2003 10:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dannyx
Training (Enforcer)

a ja nie gram w zadnym klanie i nie rozumiem waszych sporoow wszyscy graja jak umieja i nie trza sei kloocic !! a moze trza ..... hmmmm. sam nie wiem

Old Post 04-01-2003 12:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dannyx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dannyx Znajdź więcej post'ów przez  Dannyx Dodaj Dannyx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dannyx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dannyx
Training (Enforcer)

a co do kafei to mysle ze to świtny pomysl!!! Sam pracuje w kafei w Dąbrowie Górniczej ( to 2o km od Katowic kolo sosnowca) i robimy nocki (jakis czas temu bylo na nocce paru kolesi z roznych klanooff (Tares, Duke of Conention tyle pamietam xyw narazie ale bylo ich ze 12 osob) i wtedy gralem pierwszy raz w UT. A teraz gramy caly czas po lanie z qmplami z bloku.............
JAKBY COS TO ZAPRASZAM DO SIEBIE NA NOCKE
cena to tylko 18zeta jest 20 kompow z czego 17 nadaje sie do gry spokojnie!!!!!!

Old Post 04-01-2003 12:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dannyx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dannyx Znajdź więcej post'ów przez  Dannyx Dodaj Dannyx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dannyx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

moze chcialbys sie przysluzyc troszke dla sceny i postawisz Serverek Urbana bo ostatnio z tym bardzo cienko

Old Post 04-01-2003 13:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:40.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions