Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Wojna z Irakiem
Czy jestes za wojna przeciwko Irakowi?
You do not have permission to vote on this poll.
Tak 20 51.28%
Nie 14 35.90%
Nie mam zdania 5 12.82%
W sumie: 39 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (12): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
yoshit
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez rps-insmac
ja jestem przeciw ... zgina niewinni ludzie, poza tym wojen powiino sie unikac, a tu jest wrecz przeciwnie

Nikt nie jest niewinny :>
Chameryka musi zwalczyc nadprodukcje a w Iraku przydaly by sie zmiany. Niech sie wytluka przynajmniej odwlecze sie troche problem przeludnienia.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-02-2003 14:55
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

jesli chcecie walczyc w przeludnieniem to najpierw atakowalbym chiny i afryke

Old Post 02-02-2003 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

jak to mowia w pewnym programie ... jestem na nie!

Old Post 02-02-2003 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Jezeli tylko Irak to jeszcze pol biedy, ale nich cos pojdzie nie tak i arabowie zinterpretuja to jako wojna przeciwko allachowi to bedzie dopiero przesrane.
Z ich dzichadem to niema zartow :/

Old Post 02-02-2003 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Byloby pieknie gdyby Irak sam sie pozbyl broni (glownie chodzi o biologiczna i chemiczna) ale nie zanosi sie na to.

Wiec pozostaje jedynie sila ...
Dlatego jestem za........... a dlaczego?

To napisze pozniej , dokladnie nakresle moje mysli o sytuacji w Iraku w kolejnym poscie bo tera nie mam czasu.
WLASNIE SKUMALEM ZE MAM DZISIAJ EGZAMIN(sesja) Z SKO Kurde Za 3 h !!!
me ;(

Old Post 03-02-2003 10:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Byloby pieknie gdyby Irak sam sie pozbyl broni (glownie chodzi o biologiczna i chemiczna) ale nie zanosi sie na to.

Tak samo dobrze jakby zrobilo to USA, Rosja i kilka innych panstw... jeden nie zlikwiduje jak maja inni... musieliby wszyscy naraz... ale na to nie ma szans.. .

Old Post 03-02-2003 11:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Major Kiper DN
[COW]maYor

Angry

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
chcą wojny bo mają o co walczyc (ropa)
[...]

przeciez maja w trzy dupy ropy
na **** im wojna jeszcze se rozsadza cala ameryke ropa

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Old Post 09-02-2003 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kiper DN Znajdź więcej post'ów przez  Major Kiper DN Dodaj Major Kiper DN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major Kiper DN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Major Kiper DN
przeciez maja w trzy dupy ropy
na **** im wojna jeszcze se rozsadza cala ameryke ropa

Chodzi o korzystne dla gospodarki USA utrzymanie niskich cen ropy na rynku. Poza tym, jak to napisal jeden z analitykow gieldowych, w obecnym stanie gospodarki USA, Bush osmieszylby sie tylko tracac tyle kasy na przebazowanie "polowy" armi USA w rejon Zatoki. Ponadto, jesli wojna zakonczyla by sie w 30-40 dni (na korzysc USA) wplyneloby to bardzo korzystnie na gospodarke zarowno USA jak i na gospodarke Europejska (zreszta gospodarka Europejska jest w pewnym stopniu zalezna od NASDAQ).

Old Post 10-02-2003 09:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

shl jakis ty madry

Old Post 10-02-2003 10:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Major Kiper DN
[COW]maYor

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Chodzi o korzystne dla gospodarki USA utrzymanie niskich cen ropy na rynku. blah bluh bla bla bla........................

shl, jak ty to robisz, ze raz jestes extra-super-hiper powazny, a raz majacy wszystko gdzies oprocz dowcipow? Chybaaa nie masz rozdwojenia jaźni?

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Old Post 10-02-2003 12:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kiper DN Znajdź więcej post'ów przez  Major Kiper DN Dodaj Major Kiper DN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major Kiper DN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Nie znam sie na ekonomi i takich tam wiec mam pytanie: Czy jezeli bedzie wojna z irakiem to dolar podrozeje czy stanieje? Mam kilka i sie zasanawiam czy sprzedac czy czekac

Old Post 10-02-2003 13:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
Nie znam sie na ekonomi i takich tam wiec mam pytanie: Czy jezeli bedzie wojna z irakiem to dolar podrozeje czy stanieje? Mam kilka i sie zasanawiam czy sprzedac czy czekac

hmm, wedlug moich kolegow (ekonomistow), to zalezy nie tylko od tego, czy bedzie wojna, ale bardziej od tego, jak sie bedzie toczyc :o

ale bardziej prawdopodobne jest, ze pojdzie w gore ...

wojna ma na celu 'ruszyc' gospodarke USA i spowodowac wzrost gospodarczy po kryzysie z 11.09 :o

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 10-02-2003 13:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ut chaos
The Szniper :D

Luuuudzie, przydałby się jakiś pakt o zakazie używania broni masowego rażenia (jak to było w SWAT 3, w fabule, na zjazdzie ONZ czy czego ). Najbardziej zagraża USA, Irak, Rosja (niestety, głowice atomowe) itp. Mogliby się USA z Rosją dogadać i happy ale USA jest zazdrosne o AK-47 i Dragunov Rosjan . Takich mamy idiotów na tym świecie ((((((((((((.

My heart is like an open highway

Old Post 10-02-2003 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ut chaos Znajdź więcej post'ów przez  Ut chaos Dodaj Ut chaos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ut chaos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Chodzi o korzystne dla gospodarki USA utrzymanie niskich cen ropy na rynku. Poza tym, jak to napisal jeden z analitykow gieldowych, w obecnym stanie gospodarki USA, Bush osmieszylby sie tylko tracac tyle kasy na przebazowanie "polowy" armi USA w rejon Zatoki. Ponadto, jesli wojna zakonczyla by sie w 30-40 dni (na korzysc USA) wplyneloby to bardzo korzystnie na gospodarke zarowno USA jak i na gospodarke Europejska (zreszta gospodarka Europejska jest w pewnym stopniu zalezna od NASDAQ).

:-]
Mam nadzieje że shl wie co to jest NASDAQ. ;-]
Anyway, podobno ta wojna ma zaszkodzic dla gospodarki. :/

Old Post 10-02-2003 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Major Kiper DN
shl, jak ty to robisz, ze raz jestes extra-super-hiper powazny, a raz majacy wszystko gdzies oprocz dowcipow? Chybaaa nie masz rozdwojenia jaźni?

on jest poprostu czlowiekiem uniwersalnym czasem mandry, czasem zabawny, czasem cos roz*******i.. poprostu caly shool

Old Post 10-02-2003 18:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
on jest poprostu czlowiekiem uniwersalnym czasem mandry, czasem zabawny, czasem cos roz*******i.. poprostu caly shool

a moze poprostu "takich trzech jak nas dwoch niema ani jednego"

Old Post 10-02-2003 21:06
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
:-]
Mam nadzieje że shl wie co to jest NASDAQ. ;-]
Anyway, podobno ta wojna ma zaszkodzic dla gospodarki. :/

Tylko w przypadku kleski USA, lub wojny dloogotrwalej (ponad 40 dni), w przeciwnym wypadku ruszy gospodarke USA i europy

A Shl jest taki jak infinit napisal ;D

Old Post 10-02-2003 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Co wy na to...

http://www.wprost.pl/ar/?O=40866

?

Old Post 22-02-2003 22:36
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no nie ma sie co dziwic, ale oczywiscie ludzie sa ciemni (w wiekszosci) i nie rozumieja, ze USA powinny zaatakowac Irak juz dawno dawno temu. ale oczywscie idioci ci musza wychodzic na ulice i glosic hasla antywojenne. eh, debile...

Old Post 23-02-2003 09:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Co wy na to...

http://www.wprost.pl/ar/?O=40866

?

Bush jest happy - ma swoj powod....

Old Post 23-02-2003 09:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
no nie ma sie co dziwic, ale oczywiscie ludzie sa ciemni (w wiekszosci) i nie rozumieja, ze USA powinny zaatakowac Irak juz dawno dawno temu. ale oczywscie idioci ci musza wychodzic na ulice i glosic hasla antywojenne. eh, debile...

No dokladnie Powinni zrobic dokladnie to samo co z Afganistanem

Old Post 23-02-2003 10:59
RAFINERIA
Skilled (Knight)

Exclamation wojna z irakiem

Więc ja osobiście jestem za wojną, z Sadamem już kiedyś były problemy, teraz wiadomo ze się zbroi i uważam, że niema sensu czekać aż się uzbroi na, tyle, że będzie mógł stanowić zagrożenie.
Uważam, że broń masowego rażenie w rękach takiego człowieka jak Sadam to nie porozumienie i należy go rozbroić, jeżeli nie można po dobroci to trzeba siłą, a nie czekać aż ich użyje w dogodnym dla siebie momencie. Chciałbym tu przytoczyć próby utrzymania pokoju przez wielką Brytanię i Francje w okresie II wojny światowej gdzie gdyby nie pozwolili Hitlerowi się zbroić albo jak zaatakował na Polskę również go zaatakowali to wsunie nie było by II wojny światowej, a to wszystko w imię utrzymania pokoju za bez względu na koszty. W przypadku fanatyków działania dyplomatyczne nie mają żadnego celu, ponieważ ludzi tego pokroju mają tylko jeden cel... Oczywiście jestem przeciwny użyciu przez USA broni masowego rażenie, co się dowiedziałem z jednego z powyższych postów. Tego rodzaju broni w ogóle nie powinna być na świecie chyba, że przez jakieś siły pokojowe do zwalczania nadciągających w stronę ziemi meteorytów
AHA jak chodzi o te żywe tarcze, które zmierzają do Iraku to jest to dla mnie śmieszne! Jak Binladen wykonał atak na WordTradeCenter to wszystkie Arabusy się cieszyli a teraz chcą ich chronić własnym ciałem?..

Old Post 26-02-2003 15:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RAFINERIA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RAFINERIA Znajdź więcej post'ów przez  RAFINERIA Dodaj RAFINERIA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RAFINERIA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

No i warto zauwazyc, ze gdy Irak zostanie opanowany przez wojska ONZ, to bedzie pod kontrola wielu narodowosci w zwiazku z czym bedzie to zarowno korzystne dla europy i USA, poza tym wojna by sie szybciej skonczyla bo beda wieksze sily "aliantow", a co najwazniejsze USA nie bedzie mialo wolnej reki w sprawie ropy.

Old Post 27-02-2003 06:06
d4
* d r u n k *

Jeszcze jeden mi wysle tego śmisznego maila/petycje, zeby tej wojny nie bylo to jaja urwe. To jest najzwyklejszy spam. I tak nikt pod uwage tego calego maila nie wezmie, a tylko mi skrzynke zasmiecacie. Wypier papier z tym.

Old Post 27-02-2003 06:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Deadpool
Jeszcze jeden mi wysle tego śmisznego maila/petycje, zeby tej wojny nie bylo to jaja urwe. To jest najzwyklejszy spam. I tak nikt pod uwage tego calego maila nie wezmie, a tylko mi skrzynke zasmiecacie. Wypier papier z tym.

podpisuje sie pod tymi slowami.. ludzie opanujcie sie! spam to spam a nikt tego nie czyta! wrrr...

Old Post 27-02-2003 08:47
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja juz tez nie moge... najsmieszniejsze gdzie oni to chca wysylac. ciekawe czy w ogole te maile gdzies dochodza

Old Post 27-02-2003 10:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

a ja nie dostałem
dajcie go tu

Old Post 27-02-2003 11:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
ja juz tez nie moge... najsmieszniejsze gdzie oni to chca wysylac. ciekawe czy w ogole te maile gdzies dochodza

Do firm handlujacych danymi osobowymi

Old Post 27-02-2003 14:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Do firm handlujacych danymi osobowymi

Ta ;D

A moze by tak zmienic tresc petycji, ze chcemy wojny z Irakiem i dolaczyc do tego liste podpisanych osob? tak dla zabawy

Old Post 27-02-2003 16:04
AlieneK
KOSZ

Dajcie tego @

Dopadlem nową wersje powerGG. Juz bylo w poprzednich, ale teraz zwrocilem na to uwage - mozna ustawic uatomatyczną odpowiedz na jakis text. Np na łancuszek - ja go nie dostane a osoba ktora mi go przyslala dostanie text np. "wy******* ty **** z tym **** łancuszkiem bo **** ci ******* a potem ***** ******** twoja rodzine
taki przyklad

Old Post 27-02-2003 20:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:34.    Strony (12): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions