Z innej beczki.
Już robiłem reinstalkę q3. Oczywiście najpierw wywaliłem wszystkie mapy, konfigi itp.
Potem stworzyłem konfig od nowa zmieniając właściwie tylko układ sterowania, czyli ta broń pod tym klawiszem, ta pod tamtym; wywaliłem baloniki; i inne ekranowe przeszkadzacze
Zaistanolawałem i aktywowałem pb. Wykorzystałem pbweb do ściągnięcia aktualizacji bo z poziomu gry jakoś nie chciało.
Zmieniłem cd-key'a
Wywaliłem z firewalla ustawienia dla q3.
I dupa blada. Mogę grać tylko na serwerach bez pb. Np. na słynnym ruskim FFA Playground.
Na każdym innym z włączonym pb mam info, że pb not connected to serwer albo od razu albo po paru sekundach.
Mam jeszcze info, że mam permanentnego bana od pb.
No i co tu zrobić? Bo mnie już pomysłów brakuje.
Dwie rzeczy jeszcze rozważam. Czy czasem nie wywalić wszystkich reguł firewalla i zrobić jego reinstalki bo może gdzieś jakaś reguła globalna przeszkadza modułowi pb? Czy też może zmiana IP by pomogła?
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|