Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > PLANETSIDE: godny następca T2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
remiq
Farmer

Smile Nie przekreślałbym takiego rozwiązania

W końcu byłby to jakiś oryginalny pomysł, dla którego kupiłbym pierwsze od 1,5 roku czasopismo o grach. Coraz więcej graczy ma dostęp do Internetu, a publikacja jakiegoś "specjalnego wydania tylko o grach online" z bonusowym demem "najlepiej zapowiadającej się gry tego roku" sprzedałoby się. A przynajmniej ja tak sądze A że zajmowałoby to 3 płyty? Jeszcze lepiej, bo nikt inny nie zaoferuje polskim graczom tego dema i wydawca miałby wyłączność. Jak widać, czasopisma pokroju Cd-Action (istnieje jeszcze? kiedyś dodawali 3 płyty do numeru, więc mi się skojarzyło) mają szansę skorzystać na tej sytuacji.
A czy to zrobią?
Ja bym zaryzykował.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-07-2003 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil remiq Znajdź więcej post'ów przez  remiq Dodaj remiq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać remiq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Remiq---> Ja bym wolał zamiast takiego wydania dema aby ktoś wydał w polsce gre ))))

Old Post 23-07-2003 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrYtA
Combat (Death Knight)

najlepiej gdyby ta gra byla na SP i byscie tyle nie marudzili hahaha

Old Post 23-07-2003 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrYtA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrYtA Znajdź więcej post'ów przez  FrYtA Dodaj FrYtA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrYtA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
remiq
Farmer

Z pewnością powodzenie dema przełożyłoby się na polską dystrybucję

Fryta: Co to jest SP?

Old Post 24-07-2003 19:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil remiq Znajdź więcej post'ów przez  remiq Dodaj remiq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać remiq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

quote:
Napisane oryginalnie przez remiq

Fryta: Co to jest SP?

Single Player albo
Stadion PięćDziesieciolecia

Old Post 24-07-2003 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

A nie aby Sony Playstation?

Old Post 24-07-2003 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
remiq
Farmer

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|StEELhEArT
Stadion PięćDziesieciolecia

W życiu bym się nie domyślił Żeby jechać pół Polski, by kupić pirata demka...

Sam kojarzyłem SP jako Serwer Polski lub ServicePack(?)

Old Post 24-07-2003 22:12
FrYtA
Combat (Death Knight)

w sumie to pasuje tez SP bo wiekszosc chyba nie ma
ale chodzilo o Singla.... a pozatyl sony playstation jest oznaczony/a PS a nie SP PlayStation tak na marginesie misku

pozdro

Old Post 24-07-2003 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrYtA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrYtA Znajdź więcej post'ów przez  FrYtA Dodaj FrYtA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrYtA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

A licho wie, na ile gracze przestrzegaja skrotow i poprawnosci nazw Choc wlasciwie licho wie: z reguly nie przestrzegaja

Old Post 25-07-2003 01:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FlyMASter
Skilled (Knight)

Question

Wiec te samoloty jednoosobowe: myśliwski i szturmowy nie są za skuteczne?
Nie można zwiać przed rakietą?
Piechur normalny moze mnie stracic?
Czyli nie ma tam dla mnie fuchy? Dla samotnego mysliwego?

Chciałbym sie dowiedzieć zcegoś wiecej o lotnictwie, wiem juz że na wszsytkio sa certyfikaty, z naprawianem włacznie. Ale o co chodzi z tym noszeniem amunicji? Nie mozna gdzieś wyladować żeby sie uzupelniła automatyznie? Na ile wystarzca w samolotach?

Dopalacze do tyłu nie działąją. A do góry? Czy można latac tyłem?Jak to można porownać do t2?. A może chodzi o to że jest to klasyczne latatnie jak w symulatorach? (choć polożenie silników na screenach tego nie sugeruje)

Chyba i tak musze demo zciagnać, ale za wszelkie Wasze zpostzrezenia był bym wdzieczny )

Old Post 02-08-2003 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FlyMASter Znajdź więcej post'ów przez  FlyMASter Dodaj FlyMASter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FlyMASter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Uh..jako ze skończyło mi sie demo odpowiem --->
"Wiec te samoloty jednoosobowe: myśliwski i szturmowy nie są za skuteczne?
Nie można zwiać przed rakietą?
Piechur normalny moze mnie stracic?
Czyli nie ma tam dla mnie fuchy? Dla samotnego mysliwego?
"
Odpowiedź brzmi- TAK

"Ale o co chodzi z tym noszeniem amunicji? Nie mozna gdzieś wyladować żeby sie uzupelniła automatyznie? Na ile wystarzca w samolotach?"

To znaczy że zamiast uzbrojenia, granatów i broni, możesz sobie wpakować do plecaka 2 skrzynki amunicji, bo więcej się chyba nie mieści (są ograniczenia pojemności plecaka u kalsy postaci która moze pilotować). a ten zapas i tak jest STRASZNIE mały, nigdzie nie można automatycznie uzupełniać amunicji, możesz zaparkować koło jakiejś zajętej przez swoich wieży....

Ale i tak w tedy trzeba drałować kilkaset metrów do stacji przezbrajania by uzupełnić braki w amunicji....więc myśliwiec po "zuzyciu" nadaje się tylko do złomowania

A amunicji jest stosunkowo mało....

"Dopalacze do tyłu nie działąją. A do góry? Czy można latac tyłem?Jak to można porownać do t2?. A może chodzi o to że jest to klasyczne latatnie jak w symulatorach? (choć polożenie silników na screenach tego nie sugeruje)"

Jak pisałem do tyłu dopalacze nie działają

A możliwosci lotu do tyłu sa na tyle mał w najzwrotniejszym samolocie że nie wystarczające nawet do wychamowania na krótkim dystansie przy na prawde niskiej prędkości
(to oznacze że kręcenie się np. wokół czołgu aby go zniszczyć jest nie możliwe bo najpewniej sie spadnie, możliwe jest za to zawiśniecie w powietrzu i w taki sposób prowadzenie ognia :| )

Latanie NIC A NIC nie przypomina symulatorów...prędkość wznoszenia i przyspieszenie jest ZAWSZE TAKIE SAME - niezlaeżni czy włąsnie nurkujesz czy wzlatujesz do góry, zawsze tak samo
Ale co najgorsze - samolot ma ŚCIŚLE ograniczony kąt podniesienia noa, w obydwie strony....dlatego lata się raczej jak transportowcem w Tribes 1 niż w T2...
Po prostu nie ma możliwości ykonywania jakiś bardziej skomplikowanych manewrów - przez ograniczenia....jest jeszcze tkie coś ze jak dolecisz do wysokości 400 m to pokazuje ci się widaomośc na jakiej wysokości jesteś i automatycznie jestes sprowadzany na dół...nie ze tracisz prędkosc i spadasz...po prostu samolot leci sam w dół aż będzie na wysokości około 380 m....

Nie ma też żanych obrotów itp...samolot zachowóje sie jakby go zaweszono na sznurkach...jak "stanie" w powietrzu jest aż ZA STABILNY.

Jeszze jeden mankamnt - nie ma kolizji w powietrzu...na ziemi tez sie nie da raczej rozbić o pojazdy...po prostu sie przez nie PRZELATUJE...

4D tak chwalił większą przydatnosc lotnictwa w tej grze ale to tak na prawde zwykła bzdura

Old Post 02-08-2003 14:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Bym zaponiał napisać - dopalaze nie działaja tez do góry...
A jak się nawet uprzesz aby uzupełnic amunicje to trzeba ja włożyć do bagażnika samolotu tyle ile się mieści, wejsc do niego, przeładować i dopiero można dorzucic troche amunicji bo o przeładowaniu już się mieści...

Old Post 02-08-2003 14:07
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Mooooment, chwila.

NIE MA DETEKCJI KOLIZJI W POWIETRZU????????

Jakos nie wierze... Powaznie?

Old Post 02-08-2003 14:44
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Najpowazniej w świecie, mozna się tylko rozbić o elementy mapy...

Zresztą widac autorzy PlanetSide całkowicie ZREZYGNOWALI z fizyki...
Została tylko broń która posiada amunicje...

Edytowane przez Hamil_Hamster dnia 02-08-2003 o godz. 18:36

Old Post 02-08-2003 15:08
FlyMASter
Skilled (Knight)

ale jaja....
mialem mieszane uczucia jak czytałem o tej grze
dzieki hamil..., teraz juz nie mam mieszanych, czekam i szukam dalej.
Choć założenia gry, że konflikt trwa 24 h na dobe, i sytuacja sie zmienia, a graja tysiace graczy bardzo mi sie podoba.
Choć wykonanie widze że jest bardzo uproszczone.

A i tak wole sobie polatać w t2, mimo ze ciężko z obsadą na serwach pojazdowych, a kata mnie już nie bawi.

->yav Nie chce cię/się/nas martwić. Ale przez to że gramy w t2, szansa na jakąś grę w którą bedzie sie dało dłużej pograć niż kilka miesiecy jest mała. Chyba że zafascynuje nas jakis inny aspekt gry.

Old Post 02-08-2003 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FlyMASter Znajdź więcej post'ów przez  FlyMASter Dodaj FlyMASter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FlyMASter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Nie ma co się zrażać do gry, gra piechurem jest na prawde świetna...ale pojazdy latajace (naziemne nie wiem jak się prezentują bo nie kupowałem certyfikatów na nie sa kompletnie zjechane...

Old Post 02-08-2003 19:15
Enigmus
Leet (Friend)

ja przepraszam, kolizje jaknajbardziej SA. czy to z innymi samolotami, czy pojazdami, czy nawet ludzmi. mozna zabijac innych tak jak w T2, przejezdzajac ich. same pojazdy dzialaja tak jak w T2, bardziej jak helikoptery niz samoloty i trzeba to miec na uwadze. jedyne zastrzezenie jakie ja do nich mam, to faktyczny brak nabierania predkosci przy nurkowaniu. amunicji jeszcze nigdy mi nie zabraklo, a piechota z reaverem praktycznie nie ma szans.

ogolnie gra jest swietna i powaznie zastanawiam sie nad jej zakupem.

Old Post 02-08-2003 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Enigmus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Enigmus Znajdź więcej post'ów przez  Enigmus Dodaj Enigmus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Enigmus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Enigmus --> Spróbuj sie kiedyś zderzyć z innym samolotem w powietrzu i zobaczysz ze najzywczajniej przez niego przelecisz )

Piechurzy nie mają szans??? Nie wiem gdzie ty grałeś ale zwykły cycler moze na jednym magazynku amunicji AP POWAŻNIE uszkodzidź reavera...
Wystarczy kilka przelotów i już jakiś piechur którego cchaiłeś ostrzelac rakietami najspokojniej zmieni amunicje i cie ZESTRZELI.

Old Post 02-08-2003 21:07
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

"same pojazdy dzialaja tak jak w T2" -> sorry ale sądze że raczej napisałes to z obserwacji lotu czyjegoś niż własnego...
To jak zachowują się pajzdy w Planetside a w T2 nie ma włąściie prównania, no może czołgi, ale lotnictwo jest DO NICZEGO.

Widziałes kiedyś bombardowanie w Planetside?
Jak dobrze pamietam bombki wyglądają jak bomba kasetonowa rozwalajaca sie w powietrzu i leca do ziemi jak rakiety...

Musze to napisać - zobaczyłem jeden z najprymitywnijeszych systemów lotu moim życiu!

Old Post 02-08-2003 21:12
Enigmus
Leet (Friend)

hamil, wlasnie specjalnie dla ciebie zdezylem sie z innym samolotem w powietrzu. dostalem obrazenia. on tez, bo wpadlo mi troche grief points. wiec naprawde nie wiem o czym ty gadasz.

reaverem strzela sie rakietami a nie karabinkiem. strzelisz kilkoma rakietami i gosc lezy zanim zdazysz powiedziec "mam cie".

bomb nie mialek okazji zrzucac.

aha, a rakiety mozna zgubic bez problemu.

wydaje mi sie, iz twoja frustracja jest spowodowana twoimi niepowodzeniami w grze, a nie tym iz jest ona rzekomo kiepska.

Old Post 03-08-2003 01:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Enigmus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Enigmus Znajdź więcej post'ów przez  Enigmus Dodaj Enigmus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Enigmus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

W uproszczone modele lotu wierze, bo to gra dla mas. W brak zderzen nie wierze, sadze, ze to, co widziales Hamil, to efekt jakis bledow.

Zanim sie pozabijacie z Enigmusem sugeruje, zeby czworeczka napisal cos w tym temacie.

Masterq, tez mam watpliwosci po T2 w co grac. Naprawde nie widze kandydata. Kolejny FPS, w ktorym lazi sie i obstukuje sciany, jakos mnie nie bawi. UT2004 ma niby oferowac pojazdy, co samo w sobie mowi, iz nie bedzie to zwykla nawalanka w czterech scianach ala UT czy Quake. Tym niemniej po tym, co zaprezentowal UT2003, raczej nie spodziewam sie niczego ciekawego. Half Life 2? Doom 3? Moze single player, w multi zapowiada sie, ze beda to typowe efpeeski.

W co wiec mozna grac po T2, zeby nie odczuwac wrazenia - jak to Tomek Baginski kiedys mi powiedzial uzasadniajac chec zrobienia "Katedry" - sprymitywizowania warsztatu? PlanetSide pociaga mnie z uwagi na owa masowosc. Sam fakt, ze walka w grze prowadzi do wyksztalcenia wyraznie widocznej linii frontu jest dla mnie rewelacja. Pewnie sporym rozczarowaniem byloby naprawde taktyczne i strategiczne zarzadzanie przebiegiem bitwy, ale powiedzmy, ze odpowiadalaby mi rola zolnierza. T:V nie zapowiada sie najlepiej, choc doceniam, jak milo beda wygladaly efekty IK przy dziesiatkach MA czy strzalach w ziemie. Czy jednak wciagnie toto na dluzej? Nie wiem, raczej watpie. W T2 gram takze ze wzgledow estetycznych, milo czasami sie zatrzymac i popatrzec, co ci wszyscy ludzie tam wyrabiaja.

Inne gry? A gdzie sie gra w kilkanascie osob w druzynie, gdzie wystepuje wyrazne zroznicowanie taktyczne (naprawde wyrazne), gdzie walka toczy sie w 3 wymiarach, gdzie nie ma dominacji broni p&c, a pociski dziedzicza predkosc strzelajacego? No i gdzie sa jakies sensowne metody ruchu, ktore nie doprowadza mojej klawiatury do zawalu (uklon w strone UT2003) oferujac jednoczesnie ogromne pole do popisu?

Tia. Mam powazny problem. Na dodatek wciaz nie wiem, czy chce zmienic T2 na cos innego

Old Post 03-08-2003 02:20
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Cholera...to ja same błedy mam!
Na swoich lecieć nie próbowalem ale wiele razy przeleciałem przez wroga (brak amunicji, kiepski stan pojazdu, świadomosc tego że zaraz ktoś właduje w kadłub ostatni pocisk...co zostaje do zrobienia? Kamiakze!), nie doznając żadnych uszkodzeń (nie wiem jak wróg ale chyba tak samo ).

Nie powodzenie moje było takie w tej grze że na niektórych kontynentach przy przelatywaniu przez góry ten "inteligentny" systm utrzymywania poziomu lotu sporowadzł mnie (niejeden raz) prosto na glebe...

W żadnej grze sobie nie odmówiłem latania ale w ta jest wyjątkiem...
Jeszcze da się przeżyć, ale jak zobaczyłem że w ogóle w grze nie ma grawitacji (jak inaczej wytłumaczyć taką samą prędkosc znoszenia, opadania, lotu poziomego?) i jak "zaparkujesz" w nieodpowiednim miejscu (nawet jeśli to miejsce jest płaskie jak naleśnik) to pojazd ulega uszkodzniu a pilot nie moze uciec...
To ja dziękuje bardzo za TAKIE granie, lepiej zosać piechurem.

Może w ogniu walki nie robi to takiej różnicy ale pewnie tak narzekam dlatego że akżdy przelot nad baza w której się toczyły walki kończył sie kilku sekundowym przestojem...

Ale nie zmienia to faktu że autorzy najwidoczniej lotnictwo w Planetside całkowicie olali!

Jak można zablokować kont ustawienia nosa samolotu???Niech nawet te latadło wywinie kozła i runie na ziemie ale obejdzie się bez takich SZTUCZNYCH ograniczeń!

No i oczywiście problem z samym użytkowaniem pojazdu, jak ktoś co chwila zostaje zestrzelony to nie robi mu róznicy że nie ma tak na prawde jak pojazdu naprawić i uzupełnić amunicji.
Ale mi cięzko jest przyzwyczaić do tego ze jak po dłuższym użytkowaniu jak zabraknie mi amunicji albo pojazd pojazd będzie na tyle uszkodzony że lepiej już nie ryzykowac latania nim to musze albo się katapultować (dopiero w ostatnim dniu dema zauwazyłem ze jest taka możliwość ) albo wylądowac gdzieś i drałować do bazy bo następne latadło...

Tak cięzko było wymyśleć jakiś punkt naprawczy aby pojazdy mogły się naprawiać i uzupełniać amunicje w bazie?
Czy po prostu zwykłe lenistwo?

Jeśli kiedyś wróce do tej gry to pierwszą rzeczą jaką zrobie bedzie odsprzedanie certyfikatów na te latadła i zainwestuje w coś przydatnego piechocie...

PS. Skoro krytyczny stosunek do gier jest spowodowany niepowodzeniami w danej grze to musze być na prawde straaasznym nieudacznikiem skoro nie przymykam oczu na wady w żadnej grze....

Old Post 03-08-2003 02:43
Enigmus
Leet (Friend)

a widzisz, i tu sie roznimy.
ja, gdy grywalnosc jest wysoka, jestem w stanie przymknac oko na wiele rzeczy.

btw, moze chciales sie zderzyc z wrogiem, gdy byliscie w polu silowym warpgate? tam faktycznie nie mozna sie z nikim zderzyc, bowiem jakakolwiek forma walki jest tam zabroniona.

Old Post 03-08-2003 15:02
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Cool

"moze chciales sie zderzyc z wrogiem, gdy byliscie w polu silowym warpgate?"
Nie, przeleciałem przez nieostrożnego Mosquito kóry sobie wisiał nad baza podczas walki i kilka innych takich przypadków...

A co do przymakania oczu - piszę przecierz ze gra jest świetna ale jako piechurem, jedynie uwagi mam do lotnictwa.
Uważam że to świetna gra ale jak psize na tym forum same wady mi przychodzą do głowy )
Bo raczej zalety każdy zna więc ich nie wypisuje by nie powtarzać tego co napisali inni, ale wydaje mi sie że dosyć wyraźnie zaznaczyłem że jedyne uwagoi dotycza lotnictwa- a przecierz Planetside to nie tylko lotnictwo...

Pozdrawiam.

Old Post 03-08-2003 15:40
Enigmus
Leet (Friend)

ale wlasnie po tym co napisales w ostatnich paru postach, wszyscy mysla ze gra jest do kitu

a ponizej zamieszczam screena na ktorym stoje na swoim mosquito. gdyby w grze nie bylo "collision detection", bylbym zamiast tego w srodku. zrobienie tego screena nie byloby wiec mozliwe.

Old Post 03-08-2003 16:32
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Talking

Enigmus ---> Ja zawsze trafie jakąś "dziwną" wersje gry

Hahaha..ja nawet na piechote przechodziłem przez swojego Reavare, pownie sporo osób myślało ze ze mnie jakiś cheater kiedy oglądałem sobie moje latadełko od środka )))

Gdyby nie rozmiary to zmaiescił bym gdzieś moja wersje "specjalną" planetsida

OMG, czemu nie zroibłem screena?

Old Post 03-08-2003 16:57
FlyMASter
Skilled (Knight)

Czyli i tak muszę obejrzeć, jak jest szansa że to TA gra

Old Post 04-08-2003 11:52
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

LOL
z tego co mowicie wynika ze...
detekcja kolizji jest Client Side
ciekawe czy 'kolizja' z pociskami tez jest client side
oj szybko bedzie potrzebny punkbuster

Old Post 04-08-2003 13:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Przyszedł mi do głowy pomysł tak głupi że az może mieć zastosowanie...

Skoro mogłem przechodzidź przez pojazdy latajace to co za poroblem zrobic sobie latajacy pancerzyk z jakiegoś transportowca?

Old Post 04-08-2003 14:07
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:51.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions