Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Boty to cioty!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer
ej mozna sie podlaczyc przez ip w kwaka? i jak sie podlacza pod jakies fajne serwery? a tak wogole to sa jakies fajne serwki?

w q sie glownie podlacza przez ip... tylko trzeba te ip znac

pod fajne serverki sie podlacza wpisujac ip tych servow

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-10-2001 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez sp0x
Mialem BOOMSLANG 2000 mialem wingmana, mousemana, intelli explorer, i wiele wiele innych myszek.. wiec nie ******* mi ze nie mam podstaw gram w quake 6 lat..
Well... ?? Moze powinienem powiedziec inaczej, znac kazdy moze.. Fatal mnie zna..

to sie ciesz bo ja tez mialem pelno myszek...i wiem swoje...chodzi mi tylko o styl twojej wypowiedzi...wez sie tak nie podniecaj ze jestes taki the best itd...

Old Post 04-10-2001 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sp0x
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

to sie ciesz bo ja tez mialem pelno myszek...i wiem swoje...chodzi mi tylko o styl twojej wypowiedzi...wez sie tak nie podniecaj ze jestes taki the best itd...

styl jak styl kazdy ma swoj :b
A propo nigdy nie buchasz zielaka ?

Old Post 04-10-2001 23:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sp0x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sp0x Znajdź więcej post'ów przez  sp0x Dodaj sp0x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sp0x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
reassor
Skilled (Knight)

Red face pare dni mnie nie ma i juz jakis masta..

sie mi tu rzadzi...........

co to mialo byc z ps2rate i tym widelcem??????

45-65% ???? - przeciez to mizerny wynik......(optyczna mysz?)

pochwalisz sie jak bedziesz mial 8/10 trafionych
a mowie tu o railikach w akcji np RL+RG a nie miezenie do kola jak na jump padzie sie odbija..........

co do myszek to sie juz wygadalem , razem z oxym doszlismy do porozumienia..

6 lat grasz w q? znasz fata1a , sorr on cie zna , a mnie zna xaero (bardzo mnie nie lubi )

hehehe 45-65% hehehhehe

Old Post 05-10-2001 05:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil reassor Znajdź więcej post'ów przez  reassor Dodaj reassor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać reassor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Spox lol wiesz nietylko ty grasz dlugo w q - ja pamietam jak wszyscy mieli z ciebie konkretna beke za czasow q2 ,nawet mi sie ciebie zal robilo bo tak z ciebie nadupcali ze az przykro. Dziwilem sie troche ludzia bo nawet cos tam reprezentowales soba ale coraz mniej sie dziwie widac czlowiek sie niezmienia wogole.......
Moze mam ci przypomniec czasy twej swietnosci jak to spox obecny qmpel fatala blagal bolka o eX'y bardzo dlugo O ile sie niemyle to wkoncu sie dostales - lol.

Old Post 05-10-2001 09:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

tia...pamietam chlopaka jak sie podniecal swoimi rekordami na serverku dm resetu za czasow q2...zupelnie tak jak teraz tym ze fatal go zna...(fakt zrobil sobie raz z nim zdjecie...tym tez sie pochwalil na boardzie)

Old Post 05-10-2001 09:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

ale czy wchodzicie pod byle jakie servki czy macie jakies na ktore zawsze wchodzicie? pliz odpowiedz ktos

GG 1090334

Old Post 05-10-2001 15:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sp0x
Warrior (Scrag)

Bolka nie blagalem.. Zapytal sie czy chce byc w eX i bylem...
Do c4 sie dostalem.. bo pele rozwalilem.. nigdzie nie blagalem i niczego za darmo nie dostalem, A tyle wiary borowiku poznalem.. bo jestem juz w Belgi 2 lata i bylem na kilku mega lan partych i turniejach... przypomne Lan-Arena2 (500osob) Paris q2 DUel eX9-Spox nr2. (jak bys tu byl to napewno bys podobne wyniki mial albo lepsze, tu mozna sobie na barrysworldzie pograc z Polosatiy.. ) i nikt ciebie nie wyzywa od lamuchow
Jestes jak ta stara babcia co plotkuje z Gezikowa.. =)

Zreszta jak ktos nie wierzy niech wchodzi na

irc.barrysworld.com =) c4-InC
#cyberfight @#b100 @#clancube #x3 @#xeno @#quake.tts.lt #wr @#quake.be +#aos.nl +#aAa #DC +#blackcrystal @#ssctf #gamersquad #il @#teamc4
vs-=[4LF]=BusCH

Chcesz demko, mam jedno z 4LF=BusCH wynik 48:4 tl:15 map:ztn3dm1 Zaduze jest.. aby tu wrzucic (same rl, rg combosy duzo resow, napewno takiego nie widziales . Mam tez z przed dwoch dni z Fetterem na ztn3dm1.. wtopil ;( ale sie nie dziwie ja 70ping on 100 dosc interesujoca gra.

Jak ktos chce to przesle
UIN:59937588

Old Post 05-10-2001 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sp0x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sp0x Znajdź więcej post'ów przez  sp0x Dodaj sp0x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sp0x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sp0x
Warrior (Scrag)

Unhappy

Widzisz borowiku.. przynajmniej .. Ja cos osiognolem w tym za******m quake.. i jak gram na jakims *******nietym turnieju to zawsze przy moim nicku sa dwie gwiazdki biala i czerwona.. Chce Polosatiy sciognac do jakies duzej caffeji w wawce.. a Tu takie ***** stare babcie gezikowe.. beda na ciebie bzdury pisac.. ze ty lamer ze ty to ze ty tamto.. zygac mi sie chce :b ***** czlowiek chce cos zrobic to ci jeszcze zza plecow atakuja..

Old Post 05-10-2001 16:01
sp0x
Warrior (Scrag)

Talking

A propo i to jest najlepsze Bylem nikim ... jakis synek z polski co w qw zaczynal nie szlo potem q2.. juz lepiej a teraz q3 ;o
I c4-InC pro player. I jeszcze ci placa..

Old Post 05-10-2001 16:06
reassor
Skilled (Knight)

Talking panu juz podziekujemy.....

takich pro playerow to tu nie chcemy.........

to jest board dla mega lam i amatorow wiec idz do fatala i walnij se partyjke , moze ci zlosc przejdzie............

ps2rate - o co ci z tym wysmianiem tego textu chodzilo - bo nie kumam

VQ3 rLZ

Old Post 05-10-2001 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil reassor Znajdź więcej post'ów przez  reassor Dodaj reassor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać reassor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

chwalisz sie czy zalisz....?

Old Post 05-10-2001 17:15
sp0x
Warrior (Scrag)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
chwalisz sie czy zalisz....?

Zale sie.. ;o mam powody =)

Old Post 05-10-2001 18:47
gazi
podróżnik

Spox, znam cie jeszcze z czasow q2 boarda resetu i pamietam jakie numery wtedy robiles. nikt cie nie lubil i wyjechales sobie na zachod
nie wychylales sie i bylo fajnie
a teraz znowu zateskniles za polaczkami i bedziesz name p1eprzyc cos ty "osiagnął" .
ja sam uwazam ze tez duzo "osiagnałem" ale pochwale sie tylko ze wygralem niegdys w Arenie z niejakim promasterem mistrzem Belgii - Spoxem
no offence

Old Post 05-10-2001 19:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sp0x
Warrior (Scrag)

ehhe Gazor ty byles zawsze prze.c.h.uj tydzien potem wpadl boloman i zjadl wszystkich =)) Ale wy byliscie lepsi walkarze...
Zaraz bana na resecie dla spoxa hi, potem na zachodnich stronkach mialem demka.. ci juz komentarze ... jak polak to trzeba zniszczyc =) to ja tez walcze :b

Old Post 05-10-2001 20:04
Q
The Q is out there

Na zachodzie stosują bezstresowe wychowanie i take są tego efekty. Spox spotka paru dresów i odrazu mu się przypomni jak tżeba zachowywać się w POLSCE <nothing personal> Ale spox

Old Post 05-10-2001 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

BTW spox eX9 jest w tym momencie moje jakbys niewiedzial
Coprawda eXy chwilowo niegraja ale moze sie to zmieni niedlugo ,a twoich frajerskich numerow z q2 az niechce mi sie wspominac ,w kazdym razie na nadmiar qmpli niemogles nazekac ,jak chcesz cos teraz zrobic dla Polski to spx ale **** NIE CHWAL SIE TYLE to frajerskie i chodzbys gral niewiem ile lepiej od reszty polakow to itak w ich oczach bedzies znikim. No ofence zastanow sie nad tym co napisalem ........

Old Post 05-10-2001 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Przepraszam bardzo ale mam pytanie...
Kim wlasciwie jest spox i co takiego zrobil ze wszyscy sie na nim tak wyzywaja.. pamietam go jeszcze ze starych boardow.. wszyscy zawsze go tam samo traktowali...dlaczego? Troche sie przechwala to fakt, moze troche bezpodstawinie niekiedy ... ale z drugiej strony chce sie z naszym krajem integrowac ... skad wiec to naskakiwanie na chlopaka?

Old Post 05-10-2001 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

pamietam ze znieslawil sie za czasow gdy sam twierdzil ze jest zajebisty ,
i postanowil wyzwac RooSa na pojedynek

RooS oczywiscie nie zamierzal grac z jakims tam spoxem
wiec nasz spox puscil na boardzie bardzo wiele bluzg a potem zostal zbanowany...

nastepnie jednak postanowil przyjechac z bratem do warszawy by pograc z "elitą"
milo mi stwierdzic ze bylem jego pierwszym przeciwnikiem

Old Post 05-10-2001 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Spox chcialbyc gosu na sile i tyle

Old Post 05-10-2001 22:39
sp0x
Warrior (Scrag)

Tu nikt na nikogo nie naskakuje to jest poprostu stara odwieczna wojna.. Gazor a propo mam mieszkanie 600m od Kabatow )) moze kiedy sie spotkamy =) i zabuchamy. bedzie owned =)

Old Post 05-10-2001 23:05
gazi
podróżnik

nie dzieki...rzucilem buchanie i nie zamierzam do tego wracac
pifko ownz

Old Post 05-10-2001 23:36
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

VIVE LA REDD'S

Old Post 06-10-2001 00:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
VIVE LA REDD'S

Wszystkie laski jakie znam pija tylko redsy... cos w tym musi byc... ale co sam nie wiem Czy ktos z was widzial dziewczyne/kobiete pijaca zwykle piwo??? chyba nie...

e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------

Old Post 06-10-2001 00:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Talking

Ja pilam - Gazi swiadkiem

Ale mniej lubie po prostu Redd's jest mmmmmm

Old Post 06-10-2001 02:14
Lucas
esports.pl

Hanek - sorki, ale jak zapraszam gdzies jakas dziewczyne i stawim piwo - to zadna nie odmawia (bo to "zwykle" piwo)

Old Post 06-10-2001 08:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
Hanek - sorki, ale jak zapraszam gdzies jakas dziewczyne i stawim piwo - to zadna nie odmawia (bo to "zwykle" piwo)

Chodzilo mi o to, ze laski poprostu bardziej lubia redsy... (w sumie to smakuje on prawie jak sok... )

Old Post 06-10-2001 10:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sp0x
Warrior (Scrag)

Talking

ee .. ja zawsze zapraszam na kawe.. (wiadomo w koncu o co chodzi)

Old Post 06-10-2001 11:04
emi
lame

Ja tam niewiem ale niezauwazylem jakiejs obsesji na punkcie redsa ,przewaznie pija to co meska czesc

Old Post 06-10-2001 11:11
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez emi
Ja tam niewiem ale niezauwazylem jakiejs obsesji na punkcie redsa ,przewaznie pija to co meska czesc

Jabole tesh?
Tak czy siak kolejka dla wszystkich przedstawicielek zenskiej czesci spoleczenstwa...

Old Post 06-10-2001 11:27
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:05.    Strony (6): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions