Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > gotka
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « 1 2 [3] 4 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
deathcrush
łobuz

bue
lookajcie mój nowy topik

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-01-2004 23:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

gdzie?

Old Post 22-01-2004 23:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

no wlasnie gdzie :O

Urwal sie z choinki czy jak

Old Post 22-01-2004 23:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

jak go nie ma jak jest

Old Post 22-01-2004 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

deathcrush: ale wkleisz tu tego maila?

Old Post 23-01-2004 09:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
fausto kiedy ty sie nauczysz czytac normalnie i wogole cokolwiek rozumiec z tego co przeczytales? czy zauwazyles w moim poprzednim poscie jakiekolwiek wypowiedz o moim mniemaniu o mnie samym? czy powiedzialem cos o sobie za jakiego sie uwazam? to o co ty sie przypierdzielasz czlowieku?
Jesli chodzi ci o to ze zartem bylo w twoim przypadku gadanie przez caly zlot "nie jestes pro" "zaraz cie zfraguje" i wszystkie zwroty dotyczace quaka to fakt.... nie potrafie tego odroznic bo NIE MOWILES NIC INNEGO PRZEZ 2 DNI :/

A niby dlaczego mialbym swoj wniosek opierac tylko na tym co napisales w swoim ostatnim poscie? Widze ze nakladasz sobie [i probojesz innym] pewne dziwne ograniczenia - smutne ;/

A czy nie mowilem NIC innego przez 2 dni - nie sadze. No ale generalizacja zeby ulatwic sobie zycie jest dla ciebie typowa, mniejsza o to ze mija sie z prawda. to samo odnosi sie do dalszej czesci twojego postu, wiec nie bede sie tu powtarzac.

quote:

aha czyli jesli np dana para pozna sie normalnie i nagle jedna osoba wyjedzie na jakies stypendium itp to twierdzisz ze przetrwa, a dana para poznana przez internet i sytuacja taka sama ze sa od siebie oddaleni o iles km, to od razu nie ma szans?

Jesli to jest jedyny sposob w jaki mozesz to zrozumiec, to eot. [/b]

Old Post 23-01-2004 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

zanim przejdziecie do rekoczynow, dajcie cynk, bede przyjmowal zaklady...

co do "zwiazkow internetowych" nie mozna generalizowac, niektorzy poznaja sie przez net i potem daza do poznania w RL, inni (jak to zapewne sugeruje Fausto) poznaja sie w RL, a nie majac mozliwosci u3mywac znajomosci bezposrednio, pomagaja sobie listami, telefonami i netem (najtaniej i najlatwiej), zreszta spytajcie chociazby Saari, przeciez ona Krakowianka bedac zapoznala goscia ze stolicy... jesli dobrze pamietam...

Old Post 23-01-2004 13:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto
A niby dlaczego mialbym swoj wniosek opierac tylko na tym co napisales w swoim ostatnim poscie? Widze ze nakladasz sobie [i probojesz innym] pewne dziwne ograniczenia - smutne ;/

niby jakie ograniczenia nakladam? wg ciebie jakie mam mniemanie o sobie? jakos nie widze cobym sie gdzies wywyzszal ani nic w tym guscie robil.. moze jakas konkretna sytuacja zanim cos zarzucisz co?

quote:
A czy nie mowilem NIC innego przez 2 dni - nie sadze. No ale generalizacja zeby ulatwic sobie zycie jest dla ciebie typowa, mniejsza o to ze mija sie z prawda. to samo odnosi sie do dalszej czesci twojego postu, wiec nie bede sie tu powtarzac.

hmm ta? a co mowiles innego przez dwa dni? ops sory.. jescze bylo: "Zgascie swiatlo bo mnie razi i spac nie moge" "gdzie jest alkohol?"
czy ty naprawde niepamietasz reakcji ludzi na twoj widok?
co fakt to fakt nie przebywalem w twoim otoczeniu caly czas wiec nie moge sie wypowiedziec o calym czasie, ale napewno w czasie jak paletalismy sie gdzies to niestety dalo sie slyszec praktycznie tylko frag itp :/
generalizacja? sorki, ze naprawde nie pamietam momentow jakbys mowil cos innego, i jakiegokolwiek zdania w ktorym nie bylo odniesienia do quaka...

quote:
Jesli to jest jedyny sposob w jaki mozesz to zrozumiec, to eot.

nie to nie jedyny sposob w jaki to rozumiem, ale podalem rozwiazanie przykladowe. jesli nie chcesz pomylek podaj konkret o co tobie czlowieku chodzi.

Old Post 23-01-2004 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
niby jakie ograniczenia nakladam? wg ciebie jakie mam mniemanie o sobie? jakos nie widze cobym sie gdzies wywyzszal ani nic w tym guscie robil.. moze jakas konkretna sytuacja zanim cos zarzucisz co?

Sam fakt ze pierwsze co napisales to zamiast sie zastanowic to od razu zebym ja sie nauczyl czytac. Przyklad masz pod nosem, ale nie zauwazasz. Jakby dalej kontemplowac to tez by sie cos znalazlo.
quote:

hmm ta? a co mowiles innego przez dwa dni? ops sory.. jescze bylo:
[...]

Widze pojmujesz swiat w bardzo sporym uproszczeniu. No i niech se tak bedzie. Pamietam reakcje ludzi na moj widok - jakby mnie ich reakcja interesowala to bym sie przejal.

Old Post 23-01-2004 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

czytaliście mój topik?
tak głupio spytam
bo chyba kurwa jego mać po chuj go pisałem...

Old Post 23-01-2004 14:43
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Sam fakt ze pierwsze co napisales to zamiast sie zastanowic to od razu zebym ja sie nauczyl czytac. Przyklad masz pod nosem, ale nie zauwazasz. Jakby dalej kontemplowac to tez by sie cos znalazlo.

ee bo ty od razu sie przyjebales do mnie o moim samomniemaniu choc nie wiem czemu zes sie akurat do tego przy*******il od razu. i kto tutaj nie mysli co? od razu zes wyjechal z jakims powalonym tekstem zupelnie ni z gruchy ni z pietruchy trzymajacym sie posta na ktorego ripostowales, wiec wniosek byl jeden...

quote:

Widze pojmujesz swiat w bardzo sporym uproszczeniu. No i niech se tak bedzie. Pamietam reakcje ludzi na moj widok - jakby mnie ich reakcja interesowala to bym sie przejal.

to moze czas sie zaintersowac postrzeganiem swojej osoby przez inne osoby a nie myslec ze jest sie pepkiem swiata i to my sie mamy dostosowac?

death: ta czytalismy, i? niemozna sie juz czasem poklucic?

Old Post 23-01-2004 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

oczywiście że możesz ale w ten sposób chuja kładziesz na moje starania...

już nie wspomnę o "rozwalaniu topików" przez Kosz
powiedz mi w czym lepsze jest Twoje tutaj i fausta rozwalanie mojego topika, od rozwalania topików przez Kosz (kłotami itd)
znajdziesz jeden sensowny argument? wątpię

Old Post 23-01-2004 15:23
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Dzieci go to #piaskownica

Old Post 23-01-2004 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush

powiedz mi w czym lepsze jest Twoje tutaj i fausta rozwalanie mojego topika, od rozwalania topików przez Kosz (kłotami itd)

I tak wogole to Kosz jak jush napisalem rozwalal jush rozwalone topici
Nie bylo tak ze jest jakas dyskusja na poziomie i kosz klotowal. Ale zdarzalo sie tez tak ze jak ktos z kosza cos tam krotkiego napisal w "srednim" (z mala iloscia odp) topicu to zaraz dostwal riposte odpowiedzi i to taka serie ze topic zostal czesto rozwalony przez tych ktorzy do kosza nie naleza .

Old Post 23-01-2004 15:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:

co fakt to fakt :/ ro******em wraz z faustem topic... ale poprostu juz mnie qrfica bierze na tego czleka no..
okiej, daje se na luz i nic juz nie pisze odnosnie tego calego zamieszania.

hmm, a co do staran.. to ktos na chuja kladl starania nequana (eee... ostatnio to mie to sie jakos z reklama niquitn czy jak sie tam to nazywa to ****stwo od rzucania palenia kojarzy ;> ) z wprowadzeniem tez jakiegos porzadku u nas.. nie bede pokazywac palcami

Old Post 23-01-2004 16:27
[FPP]Fausto

quote:
ee bo ty od razu sie przyjebales do mnie o moim samomniemaniu choc nie wiem czemu zes sie akurat do tego przy*******il od razu.

Absolutnie nic do ciebie nie napisalem. Napisalem zas na temat, a Saari napisala najezdzajac na mnie - ale to juz inna historia, a zaraz potem ty powtorzyles/podkresliles jej slowa. Masz tu autora najazdu - wniosek z tego prosty i mam nadzieje chociaz dla innych czytelnikow oczywisty ze tylko sie w dialogu z toba bronie.

Old Post 23-01-2004 17:52
deathcrush
łobuz

glan ale ja się nie staram porządku zaprowadzić, a starania jelona to były... wiesz jakie (;

Old Post 23-01-2004 18:37
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
glan ale ja się nie staram porządku zaprowadzić, a starania jelona to były... wiesz jakie (;

starasz sie jednak zrobic cos by lepiej nam sie pisalo

Old Post 23-01-2004 21:38
Lover-Of-Sin
Training (Enforcer)

Re: gotka

To może na początek powiem, że sporą wartość ma dla mnie zachowanie czyjejś prywatności, i fakt skopiowania mojego e-maila do Ciebie trochę mnie oburzył. W związku z tym nie zamierzam odpisywać na wszystkie niejasności i niezgody, bo i tak wiem, że nie będziesz traktował ich poważnie. CHYBA, że zaczniesz.

Zastanawiałam się jeszcze nad jednym wpisem, ale to pisał chyba już ktoś inny. Mianowicie wcale się nie otworzyłam w tym e-mailu. Może ktoś mierzy inaczej niż ja, ale to, co się w nim znajduje ma się nijak do tego, kim jestem i jaka jestem – w środku bynajmniej, bo z zewnątrz zostałam już szybko i skrupulatnie określona. Może wynika to z faktu, że wszyscy się w jakimś stopniu różnimy, a najwidoczniej w kwestii najwyższych wartości szczególnie (skierowane do autora postu). Zadziwiające jest jak dużo niektórzy wiedzą. Sokrates mawiał „Wiem, że nic nie wiem” i dlatego był kimś szczególnym. Ja też nic nie wiem, więc nie mi określać Twoje postępowanie, Deathcrush. Mam tylko skromną nadzieję, że nie było ono daremne i niepotrzebne jak i to, że poświęciłam Ci parę chwil swojego czasu. I przyznam, że przykro się robi, kiedy jest się byle jak potraktowanym. Nie staram się ograniczać swojego świata w kategoriach coś za coś, dlatego wszelki mój wkład w całe internetowe pisanie nie jest bezsensowne. A to chyba dość ważne, bynajmniej dla pielęgnowania czegoś, czego nie widać.

I mały cytacik na pożegnanie, coby przesłał cichy głos niewinności – często wyrzucanej, a jakże potrzebnej..

„Don’t be afraid to be weak
Don’t be so proud to be strong
Just look into your heart my friend
That will be the return to yourself
Return to the Innocence”
(Enigma)

Old Post 23-01-2004 22:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lover-Of-Sin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lover-Of-Sin Znajdź więcej post'ów przez  Lover-Of-Sin Dodaj Lover-Of-Sin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lover-Of-Sin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Dziewczyno!

Ten deathcrush chce Cię poprostu perfidnie poderwac!

Old Post 23-01-2004 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

Omg, droga female na boardzie!

Tylko nie uciekaj za szybko

--edit---

Znowu otwieram nową strone - co jest qfa

Old Post 23-01-2004 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

no zajebiscie, to jak, zostajesz z nami? czy juz sie pozegnalas tym takim malym slowem tam, co mozna opacznie zrozumiec [ ]

[ fokule to teraz wlasciwie jakas krzywa akcja wyszla, defkrusz, co dalej? ]

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 23-01-2004 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

AA to ta dziewczyna deathcrusha
Nie martw sie... po prostu nie ufaj ludziom przez net tak od razu
ta twoja uwaga co do otwierania sie to chodziło o mój post :>
Mniej więcej tak uważam nadal bo w necie nigdy nie mozna nikomu ufać od pierwszego spotkania.

Old Post 23-01-2004 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

o wow :O

Juuuupi : , zostan z nami

Old Post 23-01-2004 22:33
Lover-Of-Sin
Training (Enforcer)

[bez tematu]

To że coś tam pisałam nie znaczy, że ufam. Co znaczy w ogóle dla Ciebie ufność?

Old Post 23-01-2004 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lover-Of-Sin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lover-Of-Sin Znajdź więcej post'ów przez  Lover-Of-Sin Dodaj Lover-Of-Sin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lover-Of-Sin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ufność w tym znaczeniu ze ta osoba jest tym za kogo sie podaje. Naprawde polecam te metode, ponieważ natkniesz sie jeszcze wiele razy na podobne sytuacje.

A poza tym skąd moge wiedziec ze ty to ty? moze to defkrasz sie zarejestrował i sie z nas nabija teraz?

Old Post 23-01-2004 22:39
Jarek
Pop Shop Boy :P

1. Defi poszedł gdzieś chlać.
2. Styl pisania jakoś mi nie pasuje

Old Post 23-01-2004 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

przylacze sie do apelu coby lover-of-sin utrzymala sie z nami na boardzie widac ze pisze ciekawie, wiec moze podniesie sie niski poziom naszej dyskusji

Old Post 23-01-2004 22:50
Lover-Of-Sin
Training (Enforcer)

Nie zamierzam jakoś szczególnie uważać, ponieważ nic mi nie grozi. Przez monitor nikt mnie nie pogryzie, a i o swoich prywatnych sprawach też nie chwalę się nikomu. Do ustalenia jest jeszcze, co dla kogo jest sprawą prywatną. Jak pisałam - nie jesteśmy tacy sami.

Tymczasem!

Old Post 23-01-2004 22:52
alienzero
KOSZ

wiesz, to dziwne, nie wiem co odpisac :o nawet klota strzelic sie nie da :/ rzeczywiscie wynosi na poziomy

[ jestem zaszokowany poziomem laczenia przez ciebie slow, chociaz po mailu moznabylo sie spodziewac... dobrze zakonczasz watki i moglabys tu niezly porzadek wprowadzic... oto pare moich inteligentnych [?] wyrazow na prosbe osob postronnych... niech nie zmyla...]

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 23-01-2004 22:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:42.    Strony (5): « 1 2 [3] 4 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions