quote: Napisane oryginalnie przez MajeS
pewno tak, tester'a wyzywasz choc zrobil dosc duzo (m.in uratowal digart - sam mowiles ze to bylo dobre posuniecie)
Wyzywac to moze polityk polityka. A ja tylko potraktowalem go swoim humorem w celu zaznaczenia tego, ze dal idiotyczna odpowiedz na moja prosbe.
Widac, ze rzadko bywa na boardzie, skoro decyduje o takich, dosc prozaicznych sprawach sam, niczym bog czy dyktator. Ale przeciez to on placi za sprzet i zawsze moze siegnac po sprawdzony argument dziecka: "to moje zabawki, idz sobie stad".
zauwaz ze to ze nie zrobilem czegos czego ty chcesz nie swiadczy o tym ze jestem zly i w ogole "be" - zauwaz tez ze w tej kwestii jestem po twojej stronie - chetnie zdjalbym te cenzure ale boje sie ze przyczynie sie tym do rozpieprzenia board'a ulatwiajac zycie takim typom jak ty :*
Nie rozsmieszaj mnie. Wiesz doskonale, ze cenzura jest dziurawa i w kazdej chwili moge zalac board jakimi tylko zechce przeklenstwami... tylko dlaczego jeszcze nigdy tego nie zrobilem, nawet dla zartu?
hmm a czy ten twoj topic przez 2 lata byl sticky tak ze przez 2 lata moglem na niego patrzec? ja sie tym na przyklad nie zajalem przez 2 lata bo dopiero dzis go przeczytalem (wybacz ale nie mam obowiazku nawet zagladania na board'a - chcesz wprowadzic jakies zmiany w funkcjonowaniu fpp? zawsze mozesz napisac mi mail'a)
Nosz cholera, przeciez nie musisz czytac mojego posta, zeby wpasc na pomysl zalatania widocznej dziury na boardzie. Na roznych dobrych serwisach jest zazwyczaj tak, ze robi sie co jakis czas ogolnie techniczna modernizacje calosci, a board.fpp.pl jest tak samo czescia fpp.pl jak serwis o CS czy Quake. Moderatorzy sa m.in. od informowania programistow, ze jest jakis blad czy, ze jakis uzytkownik wyraza chec poprawy tego lub owego.
To zabawne, ze NeaQuan*1337 musi informowac ludzi o tym, ze wyszlo cos takiego jak nowa wersja vB.
znajdz mi jedna wyzywana przez ciebie osobe ktora smieszy twoj humor
d34d.
hmm, zacznij wiec byc glebokiej wiary czlowiekiem bo na dzien dzisiejszy jedna osoba utrzymuje ten "bajzel"
Chcesz mi powiedziec, ze TesteR placi za calosc, pisze kod, robi grafike czy moze to, ze TesteR wywala kase i pilnuje tego co kiedys zrobili inni? Bo jakichs specjalnych zmian od czasu tego co zrobil czapka nie widze, no chyba, ze nieliczne poprawki w kodzie.
straszne rzeczy...
i pokaz mi te dziewczyny
O te, tam, widzisz? No to wlasnie one tak o mnie mowily.