Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Aimbot
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Osobiście skłaniam się do przypuszczenia ,że po wyjściu dzięki BHD z zapaści Nova szuka własnej recepty na stworzenie nowej jakości gier fpp, a BHD:TS oraz JO stanowią jedynie poligon doświadczalny. Dzisiaj jak na dłoni widać ,że BHD brak elastyczności JO a w JO brakuje klimatu BHD gdyż za bardzo poszła w las, o czym może świadczyc popularność mapy KAM. Może zapowiadana reedycja odświeżonej "jedynki" będzie stanowić nowe rozdanie , a być może z braku jakkiegokolwiek pomysłu podsuną odgrzany tyytuł.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-03-2005 08:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Reedycja "jedynki" to chyba pierwsze objawy jakie opisał tmat. Seria sukcesów z serii DF i jak dla mnie totalny niewypał z JO nakłoniła chyba "speców" novy do reaktywacji bardzo dobrego kiedyś produktu w nowej szacie graficznej i pewnie przyrostem gadżetów o 30 %. Być może nova miała inne plany np JO2 ale "sukces" JO chyba ich trochę ostudził. Szybkość wydania oficjalnego dodatku z czołgami itp też chyba świadczy o porażce novy bo dodatek ten zapewne miał być wypuszczony dużo później.

Old Post 19-03-2005 09:21
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Osobiście skłaniam się do przypuszczenia ,że po wyjściu dzięki BHD z zapaści Nova szuka własnej recepty na stworzenie nowej jakości gier fpp, a BHD:TS oraz JO stanowią jedynie poligon doświadczalny. Dzisiaj jak na dłoni widać ,że BHD brak elastyczności JO a w JO brakuje klimatu BHD gdyż za bardzo poszła w las, o czym może świadczyc popularność mapy KAM. Może zapowiadana reedycja odświeżonej "jedynki" będzie stanowić nowe rozdanie , a być może z braku jakkiegokolwiek pomysłu podsuną odgrzany tyytuł.

Oby, choć wydaje mi się że jak na "poligon doświadczalny", to troche za długo on trwa i trochę za dużo pieniędzy ich kosztuje, więc na "poligonie" może sie zakończyć. Obym sie mylił bo pomimo wielu minusów jakie towarzyszyły BHD, to tego klimatu DF który tak przypadł mi do gustu nie spotkałem jeszcze w żadnej innej grze.

Old Post 19-03-2005 11:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Reedycja "jedynki" to chyba pierwsze objawy jakie opisał tmat. Seria sukcesów z serii DF i jak dla mnie totalny niewypał z JO nakłoniła chyba "speców" novy do reaktywacji bardzo dobrego kiedyś produktu w nowej szacie graficznej i pewnie przyrostem gadżetów o 30 %. Być może nova miała inne plany np JO2 ale "sukces" JO chyba ich trochę ostudził. Szybkość wydania oficjalnego dodatku z czołgami itp też chyba świadczy o porażce novy bo dodatek ten zapewne miał być wypuszczony dużo później.

Myślę, że już samo odejście od sztandarowej nazwy i wypuszczenie na rynek gry pod nic nie mówiącym tytułem, nie kojarzonym z wcześniejszymi, uznanymi przecież, produkcjami Novy było poważnym błędem marketingowym. Wydaje mi się, że jednak tytuł Delta Force: Joint Operations, dużo lepiej byłby kojarzony, a przede wszystkim nie zaginąłby tak pośród innych „operationów” jak to się właśnie stało. Mogę się mylić jednak właśnie powrót Novy do serii DF może świadczyć o tym, że jednak tak jest i że sami już zauważyli ten błąd.

Old Post 19-03-2005 12:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

niezależnie od tego "rolada" będzie lub nie super hitem, to jeżeli bedzie równie dobrze zabezpieczona jak JO, to w tym złodziejskim kraju nie wróżę jej wielkiego sukcesu

Old Post 19-03-2005 12:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MacieX >> -ABU-
Guest

quote:
... w tym złodziejskim kraju nie wróżę jej wielkiego sukcesu

To nie jedyny problem, zaówarz ,że aby grać w JO potrzeba mocnego sprzętu ,twórcy gry nie uwzględnili ,że w biedniejszych krajach (a tu nie ma co się kłucić, Polska do takich należy) ludzi ze sprzętami takimi jak mają Yogas czy Boski nie jest wielu, engine JO był tak wyżyłowany, że mało jaki komuter go udźwignąć potrafił, jeśli go trochę przykrecą i wymagania gry nie będą tak duże to wydaje mi się, że ludzie w tym "złodziejskim kraju" wykrzesają te kilka złociszy na nową DOBRĄ grę.
Dziękuję tyle miałem do powiedzenia i posłusznie opuszczam mównicę

Old Post 19-03-2005 13:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

chciałbym się mylić, ale upychając towar Nova zapewne nie będzie go reklamować jako produkt z uboższą grafą i całym tym graficznym badziewiem, liczenie na regres w tej dziedzinie jest naiwne, a biorąc pod uwagę że rynek hardwaru ulega gwałtownej przemianie to z maszynką do Word'a raczej nikt nie pogra

Old Post 19-03-2005 13:19
ulwefa
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Jeszcze jakiś miesiąc temu przyznałbym Ci rację. Myślałem bardzo podobnie. Też wychodziłem z założenia, że problem JO dotyczy tylko „polskiej sceny”. Niestety tak nie jest. Wystarczy spojrzeć na listę serwerów proponujących rozgrywkę w JO:TR. Nawet w stosunku do nie najpopularniejszej przecież BHD choćby ta statystyka wypada mizernie.. Wystarczy spojrzeć na CB, bądź prześledzić liczbę innych lig dotyczących JO, aby dojść do wniosku, że jednak JO nie wypaliło, a wspomniany już upadek oficjalnej „NovaWar” tylko dopełnia całości. We wspomnianym wcześniej BF do dziś(ile to już lat?) liczba rozgrywek, klanów bije na głowę BHD i JO razem wzięte. Oczywiście zgadzam się, że JO jest grą, której warto poświęcić kilka wieczorów, jednak w przypadku gier sieciowych to nie wszystko.
Co do bandy ćwoków i łapania pana boga za rogi to stwierdzę jedynie iż już wiele firm i nie „tacy giganci” wykładali się na strategii „byle dziś, a jutro choćby koniec świata”…

Jeśli mowa o gigantach, to najlepszym przykładem tego "Byle dziś" jest nikt inny jak gigantyczna Coca Cola w 1996 roku, nie doceniając konkurencji i kładąc totalnie wyniki w Polsce, potem zmuszona do sprzedaży fabryk krajowych Australijskiemu bottlersowi. Nie sądzę by w takiej Novie zasiadali więksi mózgowcy od sprzedaży i marketingu. Politykę firmy kreuje się tylko raz, potem można tylko liczyć zyski (bądź straty), trzeciej drogi nie ma. Dlatego podtrzymuję, że Novalogic wsadziła się na minę.
PZDR

Old Post 19-03-2005 14:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ulwefa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ulwefa Znajdź więcej post'ów przez  ulwefa Dodaj ulwefa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ulwefa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
legolas
Warrior (Scrag)

No i zastanawia mnie BF 2 firmy EA. Filmik wskazuje, że sprzętu tyle, a nawet więcej niż w JO, bo jakieś myśliwce też są - co na to Yogas? Kupujesz super dżoja? Ciekawe jaki sprzęt będzie potrzebny do finalnej wersji. Filmik jest naprawdę spox

Old Post 19-03-2005 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil legolas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do legolas Znajdź więcej post'ów przez  legolas Dodaj legolas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać legolas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MacieX >> -ABU-
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez ulwefa
... Novalogic wsadziła się na minę...

Claymore ??

Old Post 19-03-2005 16:30
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez MacieX >> -ABU-
To nie jedyny problem, zaówarz ,że aby grać w JO potrzeba mocnego sprzętu ,twórcy gry nie uwzględnili ,że w biedniejszych krajach (a tu nie ma co się kłucić, Polska do takich należy) ludzi ze sprzętami takimi jak mają Yogas czy Boski nie jest wielu, engine JO był tak wyżyłowany, że mało jaki komuter go udźwignąć potrafił, jeśli go trochę przykrecą i wymagania gry nie będą tak duże to wydaje mi się, że ludzie w tym "złodziejskim kraju" wykrzesają te kilka złociszy na nową DOBRĄ grę.
Dziękuję tyle miałem do powiedzenia i posłusznie opuszczam mównicę

No nie do końca. Być może rzeczywiście sprzętu takiego jak Yogas nie ma każdy z nas, jednak do JO wcale nie potrzebna jest maszyna rodem z NASA. Radeon 9500/9600 czy coś w rodzaju FX5600 plus 512 ramu i procesor ok 2 G w zupełności wystarczą, a taki sprzęt ma już wiele, wiele osób. Przy takiej konfiguracji można naprawdę przyjemnie pograć i uzyskiwać niezłe wyniki, więc nie w sprzęcie rodaków upatrywałbym powodu mizernego sukcesu JO. .

Old Post 19-03-2005 16:51
MacieX >> -ABU-
Guest

quote:
... nie w sprzęcie rodaków upatrywałbym powodu mizernego sukcesu JO. .
No to ja nie mam się doczego przyczepić, w moim przypadku tylko tego brakuje...

Old Post 19-03-2005 17:27
Jaro(PL)
Goldmember

złodzieje raczej nie zagraja w "roladę" DF , swoja droga to ciekawe co zaserwuje Nova

Old Post 19-03-2005 20:35
tmat
Elite (Fiend)

quote:
złodzieje

A że tak spytam. Kolega wszystkie programy na swoim komputerze ma z zakupioną licencją ?

Old Post 19-03-2005 23:16
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
A że tak spytam. Kolega wszystkie programy na swoim komputerze ma z zakupioną licencją ?

a niby jakie mam mieć, ze "stadionu"

Old Post 20-03-2005 08:44
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
edycja DF:JO

Buhahahhahahhaha

Old Post 20-03-2005 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

Prosba do Moderatora o zamknięcie topicu...dyskusja idzie w innym kierunku niż było zamierzone.

Old Post 20-03-2005 17:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Buhahahhahahhaha
jestem pod wrażeniem Amigo

Old Post 20-03-2005 19:22
dżery
Elite (Fiend)

quote:

Ano właśnie, ja na przykład mam pirata BHD ale jeśli ktoś zechce mnie za to skarcić niech sprawdzi swoje licencje, piractwo kusi: windows, office, programy graficzne, pakujące, html, flash, antywiry, firewalle i mnówstwo innych Nie każdy lubi działać na darmowych wersjach czy trialach a pełna wersja czasem kosztuje więcej niż komputer

Old Post 21-03-2005 08:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ponton .PL.
Majster od Tapet

Wstyd mi za tych z moich rodaków, którzy nie chcą być pod tym względem w porządku. Społeczne przyzwolenie i akceptacja dla piractwa jeszcze długo będzie powodem, dla kórego nasz kraj jako rynek multimediów będzie traktowany jak Białoruś.

ps. U mnie czysto jak w stajni Augiasza po wizycie Herkulesa.
ps2. dyskusja rzeczywiście odbiega od tematu.

domek
przyjaciele

Old Post 21-03-2005 09:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ponton .PL. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ponton .PL. Znajdź więcej post'ów przez  Ponton .PL. Dodaj Ponton .PL. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ponton .PL. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
legolas
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Ponton .PL.
Wstyd mi za tych z moich rodaków, którzy nie chcą być pod tym względem w porządku. Społeczne przyzwolenie i akceptacja dla piractwa jeszcze długo będzie powodem, dla kórego nasz kraj jako rynek multimediów będzie traktowany jak Białoruś.

ps. U mnie czysto jak w stajni Augiasza po wizycie Herkulesa.
ps2. dyskusja rzeczywiście odbiega od tematu.

Nie daję wiary, jak ktoś przedstawi dokumenty wizyty odpowiednich panów w czerni, że nic nie znaleźli to może uwierzę. To samo tyczy się tych co zadają takie głupie pytania, czyli tmata.

Old Post 21-03-2005 09:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil legolas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do legolas Znajdź więcej post'ów przez  legolas Dodaj legolas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać legolas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ponton .PL.
Majster od Tapet

quote:
Napisane oryginalnie przez legolas
Nie daję wiary, jak ktoś przedstawi dokumenty wizyty odpowiednich panów w czerni, że nic nie znaleźli to może uwierzę. To samo tyczy się tych co zadają takie głupie pytania, czyli tmata.

Zapraszam do mnie jak będziesz w pobliżu Panów w czerni nie zapraszam bo wypiją zawartość barku i się nie podzielą, ale jak Ty będziesz w pobliżu to wpadaj możesz z osobami towarzyszącymi dla wszystkich wystarczy

domek
przyjaciele

Old Post 21-03-2005 09:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ponton .PL. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ponton .PL. Znajdź więcej post'ów przez  Ponton .PL. Dodaj Ponton .PL. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ponton .PL. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MacieX >> -ABU-
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Ano właśnie, ja na przykład mam pirata BHD ale jeśli ktoś zechce mnie za to skarcić niech sprawdzi swoje licencje, piractwo kusi: windows, office, programy graficzne, pakujące, html, flash, antywiry, firewalle i mnówstwo innych Nie każdy lubi działać na darmowych wersjach czy trialach a pełna wersja czasem kosztuje więcej niż komputer

Ja mam kopie zapasowa BHD, co jest bardoprzydatne, jak bylismy w kafejce to Pontona bhd nie chciało działać a moje działało... poza tym panowie w czerni jak odwiedzą mój dom to im worków na piraty nie starczy, an moim kompie jedyne legalne oprogramowanie to JO,Gothic II (i noc kruka),CS:CZ... jestem bardzo legalny
Ach ta moja szczerość...

Old Post 21-03-2005 10:52
Ponton .PL.
Majster od Tapet

quote:
Napisane oryginalnie przez MacieX >> -ABU-
Ja mam kopie zapasowa BHD, co jest bardoprzydatne, jak bylismy w kafejce to Pontona bhd nie chciało działać a moje działało... poza tym panowie w czerni jak odwiedzą mój dom to im worków na piraty nie starczy, an moim kompie jedyne legalne oprogramowanie to JO,Gothic II (i noc kruka),CS:CZ... jestem bardzo legalny P

ach ta młodzież.... ta płytka z lanika (jedna z dwóch oryginalnych do BHD które posiadam ) w domu działa idealnie, widocznie komputer w caffee był przystosowany do "kopii bezpieczeństwa".

BTW z produktów Nova z serii DF mam wszystkie (i wszystkie legalne) oprócz LW. Gdyby ktoś miał na zbyciu albo znał miejsce gdzie można nabyć LW z nowym cd key, (chcę do kolekcji) to proszę o info.

domek
przyjaciele

Old Post 21-03-2005 11:02
Radzioo(PL)
Guest

Wróćcie Panowie do tematu przewodniego a ten interesujący motyw przenieście do nowego.

Old Post 21-03-2005 11:09
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez legolas

pod warunkiem że sami Ci czegoś przypadkiem nie przyinstalują w celu poprawy statystyki wykrywalnośc

Old Post 21-03-2005 11:34
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Wróćcie Panowie do tematu przewodniego a ten interesujący motyw przenieście do nowego.

Ojciec-Moderator tematu przewodniego zniknął gdzieś w oparach grzańca buahhahaha , a sam temat wyewoluwował na grunt szarej rzeczywistości, która to wydaje się być bardziej zajmująca, choćby ze wzgledu na możliwą wizytę MiB , celem wręczenia spisu dowodów rzeczowych wydobytych po archiwizacji zasobów systemowych

Old Post 21-03-2005 11:42
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Ojciec-Moderator tematu przewodniego zniknął gdzieś w oparach grzańca buahhahaha , a sam temat wyewoluwował na grunt szarej rzeczywistości, która to wydaje się być bardziej zajmująca, choćby ze wzgledu na możliwą wizytę MiB , celem wręczenia spisu dowodów rzeczowych wydobytych po archiwizacji zasobów systemowych

Tylko na tyle Cie stac?

Old Post 21-03-2005 16:03
Ponton .PL.
Majster od Tapet

Wyczuwam złą karmę w tym topicu :/

domek
przyjaciele

Old Post 21-03-2005 16:07
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Tylko na tyle Cie stac?

Im ready

Old Post 21-03-2005 16:24
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:20.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions