Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > umm....cze
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

zaby nikt sie nie wciekl to sie pytam w moim poscie: jak sie intaluje np. takiego osp? nigdzie w srodku nie ma np. takiego setupa wiec nie wiem jak to zrobic.
thnx za wytrwalosc do moich pytan

GG 1090334

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-10-2001 18:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

rozpakowujesz zipa z osp do katalogu gdzie zainstalowales q3 (katalog osp sam sie zrobi) i odpalasz gre ze skrotu quake3.exe +set fs_game osp

Old Post 12-10-2001 10:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

No właśnie. Pamiętem wakacyjną imprezkę w Ślizgu i to, że tam przy odpalaniu qwaka od razu uruchamiało się OSP i CPMA.
Mógłbyś Xenom troszkę dokładniej opisać jak tworzyć taki skrót? Czy tworzy się go normalnie, tak jak każdy skrót w windzie, czy coś trzeba zakombinować?

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 12-10-2001 11:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

tworzysz skrot na pulpicie i w miejscu obiekt docelowy dodajesz na koncu linie komend +set fs_game cpma (lub osp) wtedy odpala sie od razu mod

calosc w skrocie ma wygladac mniej wiecej tak: "D:\Quake III Arena\quake3.exe" +set fs_game cpma

Old Post 12-10-2001 12:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Dzieki Oxy. Zapomniałem, że skróty mają coś takiego jak "właściwości", w których można to zmienić

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 12-10-2001 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no wlasnie oczywiscie mozna jeszcze wiele rzeczy dodac do tego. np. +exec kill.cfg

Old Post 12-10-2001 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

np...

zawsze do uslug

Old Post 12-10-2001 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

thanx ol

GG 1090334

Old Post 12-10-2001 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mazoor
Guest

hej wszystkim
jako ze jestem tu nowy - chcialem sie przedstawic

jestem Mazoor, mieszkam w Mikołajkach , mam 20lat

w kwaka gram od ponad roku, ale glownie gralem na zwyklym baseq3. teraz spodobal mi sie promode( glownie dla tego ze ma duzo fajniejsza kontrole nad lotem i skokami) zaczynamy cwiczyc z moimi kumplami z klanu.
moze niedlugo bedzie o nas glosno

ps. jakie serwery cpma polecacie ? - moje lacze to SDI

Old Post 27-10-2001 11:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mazoor
Guest

ps. jak stworzyc sobie taki wlasny rysunek pod ksywka ?
pomozcie i dzieki

Old Post 27-10-2001 11:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
tylko mi nie mówcie, że wszyscy gracie na 640x480?!?
czy na 800x600 tak strasznie zwalnia?

Ja osobiście gram na 640x480, ale jak masz szybkiego kompa. Poza tym picmip 5 i detali nie za dużo.

Old Post 27-10-2001 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ADM
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez mazoor

(...)ps. jakie serwery cpma polecacie ? - moje lacze to SDI

lc.one.pl: 27960
lc.one.pl: 30000

slizg.fpp.pl: 30000
slizg.fpp.pl: 50000

Old Post 27-10-2001 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ADM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ADM Znajdź więcej post'ów przez  ADM Dodaj ADM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ADM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ADM
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez mazoor
ps. jak stworzyc sobie taki wlasny rysunek pod ksywka ?
pomozcie i dzieki

Jak stworzyc czy jak ustawic?

Old Post 27-10-2001 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ADM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ADM Znajdź więcej post'ów przez  ADM Dodaj ADM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ADM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez ADM

Jak stworzyc czy jak ustawic?

Stwożyć się nie da trzeba kupić (za 15 z q1 za 20 z q2 za 50 z Q3 tylko u mnie ) a nie pisz w topikach gdzie ostatni post był dwa tygodnie temu (kiedyś się wqrzałem jak ktoś (chyba xenom) zwracał mi na to uwage ale teraz...)

Old Post 27-10-2001 21:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez [sD]Q

Stwożyć się nie da trzeba kupić (za 15 z q1 za 20 z q2 za 50 z Q3 tylko u mnie ) a nie pisz w topikach gdzie ostatni post był dwa tygodnie temu (kiedyś się wqrzałem jak ktoś (chyba xenom) zwracał mi na to uwage ale teraz...)

poproszę dwa rysunki. mogę, mogę? proszę.
tylko jeszcze numerek mojej karty kredytowej...ehh

Old Post 27-10-2001 22:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:

a nie pisz w topikach gdzie ostatni post był dwa tygodnie temu (kiedyś się wqrzałem jak ktoś (chyba xenom) zwracał mi na to uwage ale teraz...)

ale on sie chcial przywitac...wiec ciesz sie ze nie otwieral nowego topicu...bo tam tez bys go pewnie zjechal

Old Post 28-10-2001 08:51
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

ale on sie chcial przywitac...wiec ciesz sie ze nie otwieral nowego topicu...bo tam tez bys go pewnie zjechal

No taki już jestem (przez Was) ale też doceniłem że nie zakładał nawego tapica dlatego mu pyty na przywitanie nie wystawiłem
Jarząbku z kturego quaka tego pictura chcesz bo nie wiem ile od ciebie brać...

Old Post 28-10-2001 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:

No taki już jestem (przez Was) ale też doceniłem że nie zakładał nawego tapica dlatego mu pyty na przywitanie nie wystawiłem
Jarząbku z kturego quaka tego pictura chcesz bo nie wiem ile od ciebie brać...

Jak się bawić to się bawić! Wszystkie jakie są! Na rachunek fpp.pl, proszę.

Old Post 29-10-2001 17:08
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek

Jak się bawić to się bawić! Wszystkie jakie są! Na rachunek fpp.pl, proszę.

To NIP'a zapodaj... na sładzie mam koło 1000 napewno tyl chcesz ??

Old Post 29-10-2001 20:30
Lucas
esports.pl

quote:

Ja chyba zgubilem jakis watek...

Old Post 29-10-2001 21:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

Arrow

yeeeee...
QUAKE - The legend will never die!

Old Post 30-10-2001 08:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:

to będzie: 0-700-772-722

Old Post 30-10-2001 17:25
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek

to będzie: 0-700-772-722

Oki to będzie 1254zł za 2,4 GB obrazków napewno coś wybierzesz

Old Post 30-10-2001 21:09
killertowa
Elite (Fiend)

A propos ustawionej rodzielczości w grze i wszystkich tych, którzy grają na 640x480...
.... wy jacyś dziwni jesteście i się w standardach nie łapiecie

Oto co znalazłem w artykule porównującycm procki dwóch znanych wam firm (IMO artykuł ciekawy pomimo takich stwierdzeń):

Dotychczasowe testy wykazały przewagę raz jednej, raz drugiej konstrukcji, jednak dla większości z nas niewielkie znaczenie w praktyce ma to czy w jednej grze lepszy jest ten czy inny układ. Nie zauważymy różnicy trzech, czy ośmiu klatek w wybranej grze, a i tak nikt przecież nie gra w Quake w rozdzielczości 640x480, z kolei wraz ze wzrostem szczegółowości renderowanego obrazu różnice zacierają się niemal całkowicie i w rozdzielczości 1024x768 granica wynosi niemal zero.

całość dostępna pod adresemhttp://twojepc.pl/artykuly.php?p4_kontra_zycie

Old Post 31-10-2001 16:25
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
A propos ustawionej rodzielczości w grze i wszystkich tych, którzy grają na 640x480...
.... wy jacyś dziwni jesteście i się w standardach nie łapiecie

Oto co znalazłem w artykule porównującycm procki dwóch znanych wam firm (IMO artykuł ciekawy pomimo takich stwierdzeń):

Dotychczasowe testy wykazały przewagę raz jednej, raz drugiej konstrukcji, jednak dla większości z nas niewielkie znaczenie w praktyce ma to czy w jednej grze lepszy jest ten czy inny układ. Nie zauważymy różnicy trzech, czy ośmiu klatek w wybranej grze, a i tak nikt przecież nie gra w Quake w rozdzielczości 640x480, z kolei wraz ze wzrostem szczegółowości renderowanego obrazu różnice zacierają się niemal całkowicie i w rozdzielczości 1024x768 granica wynosi niemal zero.

całość dostępna pod adresemhttp://twojepc.pl/artykuly.php?p4_kontra_zycie

I jest jeszcze jedna qwestia wszystkie akcelki zaczynają działać dopiero od 800x600 przy niższych właściwie na samym procku jedzie

Old Post 31-10-2001 20:48
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:48.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions