Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > nie bawi mnie to, ludzie zrobmy cos bo ut sie sypie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sxl
Want some?

IMHO jakby tak bylo zawsze to bylbym szczerze wdzieczny tpsa Kurde, panowie no i co zrobic z tym qlnetem?

PS. ten mapcycle na snajper.pl to byl bardzo zly pomysl. Odkad sa nowe mapki zaledwie jakas 1/4 czesc ludzi je ma i server swiecie pustkami, poza tym niektore z nich to naprawde totalne badziewia...
Ostatnio snajper jest w stanie malouzywalnosci Marnuje sie, a z kolei na coolnecie gra sie tj zawsze czyli tex glupawo przez te ilosci ludzi

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-12-2001 17:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

NIOm

żeby tak było zawsze że niemcy mają laga
Ale problemem było by kickowanie ich non-stop

GrEaTEyE

Old Post 16-12-2001 17:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking hehe

nie byłoby takiego problemu bo jak by wiedzieli że jak wejdą to bedą mieli 999 to by w ogóle nie wchodzili i byłby spokój...

Old Post 16-12-2001 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Cool ?

Gurias z jednej strony racja , a zd rugiej nie.
Pierwsze dni były by dla nas szokujące, co drugi gracz na liści miał by 999.Czasami nawet byśmy musieli czekać do round draw.
Przecież dochodzą nowi niemieccy , czy jacy tam gracze.
W kółko było by to samo!!!

Dobra strona tego tkwi, że niemcy po jakimś czasie zrezygnują z łączeniem się na coolneta

GrEaTEyE

Old Post 16-12-2001 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Angry eh qrde

a teraz jest jakieś wałkowate chasło na qlneta a ja go nawet nie znam i się nie moge dołączyć... cholera jasna chce sobie zaagrać a wy nawet chasła nie podaliście... NIE PRZESADZAJCIE jak chcecie robić chasło to napiszcice jakie ...

Old Post 17-12-2001 08:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

hyhy, juz od wczoraj nie ma hasla

Old Post 18-12-2001 06:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
IMHO jakby tak bylo zawsze to bylbym szczerze wdzieczny tpsa Kurde, panowie no i co zrobic z tym qlnetem?

PS. ten mapcycle na snajper.pl to byl bardzo zly pomysl. Odkad sa nowe mapki zaledwie jakas 1/4 czesc ludzi je ma i server swiecie pustkami, poza tym niektore z nich to naprawde totalne badziewia...
Ostatnio snajper jest w stanie malouzywalnosci Marnuje sie, a z kolei na coolnecie gra sie tj zawsze czyli tex glupawo przez te ilosci ludzi

to prawda, polowa z nowych map to pomylka, sxl masz racje 1/4 graczy nie ma map a druga ktora ma nie jest wystarczajaca do gry.... na mapach ktore sa zbyt duze.
proponuje zostawic ut_sliema.. a reszte wywalic

Old Post 18-12-2001 10:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

ut_paradise rox

Old Post 18-12-2001 16:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
ut_paradise rox

oo sry, mam ktoraka pamiec.... ut_paradise tesh mi sie podoba, a kino... obleci, nie jest zle ale tylko czesciowo
btw ut_paradise przypomina mi mape de_survivor
z CS'a tylko ze nie jest zasniezona

Edytowane przez deen dnia 19-12-2001 o godz. 14:53

Old Post 19-12-2001 14:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Unhappy eh

rzeczywiście nie bawi mnie to, ludzie zróbmy coś bo ut się spie ... już mi sie nudzi taka gra dzień w dzień na tych samych mapkach, z tymi samymi ludźmi... cały czas jest taka sama SZIECZKA (qlnet) w której toczy się tylko walka o fragi, jedyne co dobre to klanówki (pozdruffka dla r3 ) w których można zagrać taktycznie (trzeba oczywiście mieć taktyke ) i team'owo... jak narazie w Polsce jest bardzo mało klanówek (prawie wogóle) a jak są to baaardzo żadko... chociaż ostatnio było kilka(r3 v dT ,
r3 v [=PKF=] i trening(sparing) r3 v AV) a teraz zajmuje się zorganizowaniem jeszcze jednej, amożenawet dwóch! będe Was (r3) informował o postępach (jak narazie mam maila ale nie wiem od kogo bo się nie przedstawił ) ale mam nadzieje że zagramy w najbliższym czasie bo to jush staje się baaardzo nudne i męczące... trzeba zorganizować jakąś lige i to jak najszybciej bo moim zdaniem teraz scena maleje a nie rośnie w nowych zawodnikuff ut bo wszystkim się nudizi taka gra
no chyba jush wszystko

Old Post 23-12-2001 21:03
Duke
Warrior (Scrag)

GuriaS rulez! Czekam na te klanufki. Mam nadzieje ze bede gral w 1 skladzie, bo ostatnio mam dobra forme tylko na klanufce jakos gorzej bylo (stres i te inne bzdety ) ale teraz bede sie staral panowac nad emocjami

Old Post 23-12-2001 21:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

MajeS
a moze lige by sie zrobilo wczesniej niz UT.pl wystartuje? Moge zrobic strone dla ligi, ulozycie regulamin [mozna zmienic regulamin f2f czy cus] i ustalimy zasady tj timelimit, tryb gry [2:2 czy 4:4]. Moznaby to zrobic, no chyba ze w ogole zrobimy sobie malutka miesieczna lige av, dt, r3 i v3. Tak tylko zeby pograc przez swieta i potem jeszcze :>

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 23-12-2001 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

ale to beze mnie

ja robie swoja lige, patronowana przez ut.pl, z moim regulaminem i moja strona (z moja grafa, htmlem i php )

Old Post 23-12-2001 21:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Lightbulb hmm

sxl możemy my zrobic jakąś lige na święta... Ty zrobish jakąś stronke, byle by była nie musi być jakaś MEGA EXTRA tylko żeby były tam właśnie zaasady, wyniki itp. itd. nagrody to można w sumie olać narazie i mogłoby to byc 3v3 albo 2v2 bo 4v4 to będzie za mało dobrych teamów :-/ tak więc mów czy się zgadzasz a innych prosze o znalezienie sobie 2 lub 3 partnerów do gry
odpisuj a ja będe pracował nad zasadami napsize Ci maila z moimi propozycjami a Utro to uzgodnimy

Old Post 23-12-2001 21:44
[FPP]MajeS
Guest

a sprobujcie zerznac regulamin z 424.fpp tylko ja moge to zrobic

Old Post 23-12-2001 21:47
sxl
Want some?

A wiec my z guriaskiem bierzemy sie za regulamin ligi malej )))

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 23-12-2001 21:52
[FPP]MajeS
Guest

quote:
A wiec my z guriaskiem bierzemy sie za regulamin ligi malej )))

gl

Old Post 23-12-2001 21:57
8lo0d
An+y*Chr1st

kandydatura

jezeli mamy grac 2 v 2 to zglaszam juz jedena sklad 2 - osobowy - ja i ScreeM

Old Post 23-12-2001 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

na 100% bedzie to 3:3

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 23-12-2001 22:00
Duke
Warrior (Scrag)

sxl ja wyjezdzam na swieta i nie wiem kiedy wroce, i mysle ze jak wroce jeszcze przed nowym rokiem to bede mogl jeszcze grac?

Old Post 24-12-2001 06:31
[FPP]MajeS
Guest

quote:
na 100% bedzie to 3:3

to wyjdzie wam za malo druzyn... 2v2 na warunki na pl scenie ut jest chyba najlepszym rozwiazaniem... imo ofkoz

Old Post 24-12-2001 08:31
sxl
Want some?

quote:

to wyjdzie wam za malo druzyn... 2v2 na warunki na pl scenie ut jest chyba najlepszym rozwiazaniem... imo ofkoz

MajeSku, z samych 2 klanow AV i r3 wyjdzie ok 5-6 takich druzyn. Do tego jeszcze pewnie ze 2 z dT, moze 2 z v3 i jakies ktore beda tworzyc gracze niezrzeszeni w klanach.
Przypominam, nie ma to byc liga z duzego kopyta, lecz raczej chcemy aby mozna bylo po0grac, aby cos sie dzialo i dodawalo troche adrenaliny w zylach podczas grania, do czasu gdy powstanie ut.pl i bedzie zorganizowana duza, z profesjonalnym regulaminem liga.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 24-12-2001 08:40
[FPP]MajeS
Guest

quote:

MajeSku, z samych 2 klanow AV i r3 wyjdzie ok 5-6 takich druzyn. Do tego jeszcze pewnie ze 2 z dT, moze 2 z v3 i jakies ktore beda tworzyc gracze niezrzeszeni w klanach.
Przypominam, nie ma to byc liga z duzego kopyta, lecz raczej chcemy aby mozna bylo po0grac, aby cos sie dzialo i dodawalo troche adrenaliny w zylach podczas grania, do czasu gdy powstanie ut.pl i bedzie zorganizowana duza, z profesjonalnym regulaminem liga.

dobra przekonales mnie

Old Post 24-12-2001 08:44
sxl
Want some?

quote:

dobra przekonales mnie

Hyhy to sie naprawde ciesze
Naprawde, ta liga potrwa max 2 miesiace, a do tego czasu ruszy wlasnie Wasza liga, z ktora ja sam wiaze duze nadzieje, wiec nie zawiedzcie nas

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 24-12-2001 08:47
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:46.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions