Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Combat Rtcw Mp
Co bardziej preferujesz:
You do not have permission to vote on this poll.
MP 40 "Shmeisser" *jakos tak* Daddy Choice 11 42.31%
Thopson US submachine gun 15 57.69%
W sumie: 26 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[mroova]ant
BLADERUNNER

Thumbs down

Odnośnie strzelania w plecy: myslę, ze temu co to zaczął chodziło o strzelanie w plecy kolesiom w SWOIM TEAMIE. Leci sobie Engr podłożyć dajnamajt, a tu drugi eng mu pyk, pyk i sam podkłada bo jakie to on ma zaje...ste staty, a tymczasem ten pierwszy rozgląda się kto go lutuje. Niestety, wielce szanowane na tym boardzie osoby tak robią, i obiecuję, że złapię to na demku, i zrobię obciachu że hej.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-12-2001 18:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [mroova]ant Znajdź więcej post'ów przez  [mroova]ant Dodaj [mroova]ant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [mroova]ant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [mroova]ant
Odnośnie strzelania w plecy: myslę, ze temu co to zaczął chodziło o strzelanie w plecy kolesiom w SWOIM TEAMIE. Leci sobie Engr podłożyć dajnamajt, a tu drugi eng mu pyk, pyk i sam podkłada bo jakie to on ma zaje...ste staty, a tymczasem ten pierwszy rozgląda się kto go lutuje. Niestety, wielce szanowane na tym boardzie osoby tak robią, i obiecuję, że złapię to na demku, i zrobię obciachu że hej.

Juz sie boimy

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 14-12-2001 19:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[mroova]ant
BLADERUNNER

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan

Juz sie boimy

Jak ktoś ma czyste sumienie to się nie boi
Aha, topic .....

Old Post 14-12-2001 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [mroova]ant Znajdź więcej post'ów przez  [mroova]ant Dodaj [mroova]ant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [mroova]ant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

Ja tam nigdy nei strzelam w plecy ! (chyba ze przypadkiem).......zawsze wale w glowe -- w plecy to strata ammo

Old Post 14-12-2001 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez [SO]CAIN
Ja tam nigdy nei strzelam w plecy ! (chyba ze przypadkiem).......zawsze wale w glowe -- w plecy to strata ammo

e ja czasem wale w plecy..jak mam PF

Old Post 15-12-2001 01:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking Lol

Co ja robie tu uuuuu...uuuuuuuu?!!!

Old Post 15-12-2001 01:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

Re: Lol

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
Co ja robie tu uuuuu...uuuuuuuu?!!!

Zaitsev ja z Toba nie pilem

Old Post 15-12-2001 01:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Re: Re: Re: Re: Re: Combat Rtcw Mp

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan

To jest ENGINE gry: WolfMP.exe

Hmmm . Caly engine w niecalym megabajcie ? Obsluga textur , dzwieku , open GL'a , calego systemu 3d , mechaniki swiata i miliona innych rzeczy ?
Nie jestem tego taki pewnien .

Old Post 17-12-2001 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RealitY
Skilled (Knight)

To byl dżołk B)
kazdy normalny wie ze endzajny sa w plikach *.bat

Old Post 17-12-2001 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RealitY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RealitY Znajdź więcej post'ów przez  RealitY Dodaj RealitY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RealitY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Thumbs down

Post(ulat) do Flipa i Flapa z C4 (mam nadzieje ze sie domysla ze to do nich):
Przestancie sobie "nabijac" posty tymi durnymi wymianami zdan, nie majacymi nic wspolnego z topicem i nie wnoszacymi nic procz zenady do tego boarda.
Przecietny, poczatkujacy koles, ktory sie chce dowiedziec konkretow z tego boarda musi sie przekopac przez tony bezuzytecznych postow w stylu "Co ja robie tu uuuuu...uuuuuuuu?!!!"... Moze rzeczywiscie sie powinienes Zaitsev zastanowic co ty tu robisz.
And i'm out.

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 17-12-2001 15:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Przestancie sobie "nabijac" posty tymi durnymi wymianami zdan, nie majacymi nic wspolnego z topicem i nie wnoszacymi nic procz zenady do tego boarda.
Przecietny, poczatkujacy koles, ktory sie chce dowiedziec konkretow z tego boarda musi sie przekopac przez tony bezuzytecznych postow w stylu "Co ja robie tu uuuuu...uuuuuuuu?!!!"... Moze rzeczywiscie sie powinienes Zaitsev zastanowic co ty tu robisz.
And i'm out.

eeeh... wiesz chyba Fritz, ze to jest jak grochem o sciane. Ich to wali. Powinno byc jakies moderowanie czy cus, del takiego "posta-smiecia" i juz! Tu uwaga do [FPP]* moze by tak "odswierzali" topiki z postow nie na temat?
Pozdro all

Old Post 17-12-2001 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

wlasnie znalazlem latarke i bede przeswietal juz wkrotce board rtcw

Old Post 17-12-2001 17:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Red face

quote:
Napisane oryginalnie przez [WC]belhifet

eeeh... wiesz chyba Fritz, ze to jest jak grochem o sciane. Ich to wali. Powinno byc jakies moderowanie czy cus, del takiego "posta-smiecia" i juz! Tu uwaga do [FPP]* moze by tak "odswierzali" topiki z postow nie na temat?
Pozdro all

Uhhhh... jestem za tym recamy y nogamy.
Achtung: Ten post ulegnie samozniszeniu po ujrzeniu go przez rozsadnego moderatora (mam nadzieje)

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 17-12-2001 20:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RealitY
Skilled (Knight)

wybaczcie im chwilowa niesubordynacje ... to nawet nie jest uposledzenie to jest ich zaje**** charakter moze na boardzie nie kazy dobrze ich interpretuje ale zapewniam was ze oni do pogadania sa !

Old Post 17-12-2001 20:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RealitY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RealitY Znajdź więcej post'ów przez  RealitY Dodaj RealitY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RealitY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

quote:
Napisane oryginalnie przez RealitY
wybaczcie im chwilowa niesubordynacje ... to nawet nie jest uposledzenie to jest ich zaje**** charakter :) moze na boardzie nie kazy dobrze ich interpretuje ale zapewniam was ze oni do pogadania sa !

do "pogadania" to chaty irce i inne zwierzaki sa! a tu ma byc cos primo dluzszego i secunfo ambitniejszego a nie jakies kwiatki >:(
moj to samo: tez post do skasowania po uplywie wazniosci ;]

Old Post 17-12-2001 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

quote:
And i'm out.

Stary jak sam sie rozgladniesz po tym calym topiku.to polowa(no moze 30%-40%)postufff sa na nie temat....wiec grono Flipa(to ja???) i Flapa sie powiekszylo....powinienes albo powinnisci mi to na priva wyslac....no ale sie poprawie obiecuje....

Edytowane przez Zaitsev dnia 24-12-2001 o godz. 03:24

Old Post 23-12-2001 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
And i'm out.

Dochodze do tego samego wniosku....

Naprawde dajemy wam wolna reke... ale odpwiadanie na kazdy post nie majac nic do powiedzenia to przesada....

Old Post 23-12-2001 22:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:16.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions