Re: Re: Re: Qrde...
quote: Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
sxl niezly jestes . Fajnie sie odzywasz .... NIE ROB Z SIEBIE PACAJA ..... ehhh . Przeciez sam założyłeś topic o kulturze na serwerach ... Nie wiem , moze chodzi ci tylko zeby sie normalnie zachowywac na serwerach , a na boardzie to juz hu(j)laj dusza- piekla nie ma ... ?
Nastepnie . Wiem ze jak to napisze zostane zbluzgany ale co mi tam .... Bo w sumie denerwoje mnie to ze strasznie jaracie sie otwarciem ut.pl . Tez sie ciesze ze cos takiego bedzie ale po co sie jarac ? Teksty w stylu , SCENA SIE ROZROSNIE JAK WRESZCIE RUSZY STRONKA itp. sa dla mnie smieszne smieszne i nielogiczne . Czesto sobie wchodziem na rozne serwiscy dotyczace jednej gry , np :tribes , i jakos nie zainstalowalem gierki i zaczolem w nią grac . Tak samo jest z UT. Jak komus sie nie podoba/nie gra / gra w cos innego / to juz sie nie przezuci na Urbana ...
POZDRO
Moze za mocno to powiedzialem ale chodzilo mi tylko o to ze najezdzal majesa, a to nie jego wina... jestes jakis nerwowy, gr8aj nic nie mowi a ty sie rzucasz peace mial byc, nieprawa?
co do ut.pl, imho scenka troche urosnie bo na stronie pojawi sie napewno [jezeli juz bedzie to luz, jak nie to chocbym mial sam napisac =] to bedzie] tutorial dla poczatkujacych jak zainstalowac Urban Terror i doinstalowac wszelkie dodatkowe rzeczy, wielu graczy tego nie potrafi, gra wiec w podstawowe wersje gierek [czytaj bez patchy, modow, innych dodatkow]. Nasza scenka jest na tyle mala ze imo nawet 20 graczy by ja zasililo :>
mail - [email protected]
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|