Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > ut.pl sie zbliza...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: :<

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
20 i dalej pusto...
:<<<<<<
chlip...

szkoda, moze w nowym roku

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-12-2001 10:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

moze w nowym roku a mzoe nawet jutro zobaczymy jak to bedzie...

Old Post 20-12-2001 12:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Cool :(

Lipa, jeszcze raz LIPA.
co ten NASK robi???
Oby to nastąpiło dziś bo się zsikam:::
LuZiK

GrEaTEyE

Old Post 20-12-2001 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Heh te opoznienia tylko wyjda na dobre. Wzbudza sie Wasza ciekawosc i ut.pl bedzie mialo zarombisty start

Nie bojta sie, czekanie bedzie Wam wynagrodzone

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 20-12-2001 14:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Red face Qrde...

Qrde, ale byście powiedzieli date i tak każdy by czekał na otwarcie stronki.
Jak się mówi 19 grudnia to 19 grudnia, a nie 20 czy 2010r.

GrEaTEyE

Old Post 20-12-2001 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: Qrde...

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

greateye nie rob z siebie pajaca. Wszyscy jakos procz Ciebie wiedza ze ut.pl ruszyloby juz miesiac temu gdyby to zalezalo od MajeSa czy nas. Chodzi o problemy z domena, przez co strona nie moze ruszyc, a co nie jeste od nikogo z nas zalezne.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 20-12-2001 16:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Re: Qrde...

quote:

lol

dostalem info os nasku ze domena bedzie 19 wiec napisalem ze serwis bedzie 19...

Old Post 20-12-2001 16:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Aha

Aha to tak jest.
Ale jak tak pisało to myślałem że tak będzie
SORRY
LuZiK

GrEaTEyE

Old Post 20-12-2001 17:20
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Re: Re: Qrde...

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

greateye nie rob z siebie pajaca. Wszyscy jakos procz Ciebie wiedza ze ut.pl ruszyloby juz miesiac temu gdyby to zalezalo od MajeSa czy nas. Chodzi o problemy z domena, przez co strona nie moze ruszyc, a co nie jeste od nikogo z nas zalezne.

sxl niezly jestes . Fajnie sie odzywasz .... NIE ROB Z SIEBIE PACAJA ..... ehhh . Przeciez sam założyłeś topic o kulturze na serwerach ... Nie wiem , moze chodzi ci tylko zeby sie normalnie zachowywac na serwerach , a na boardzie to juz hu(j)laj dusza- piekla nie ma ... ?

Nastepnie . Wiem ze jak to napisze zostane zbluzgany ale co mi tam .... Bo w sumie denerwoje mnie to ze strasznie jaracie sie otwarciem ut.pl . Tez sie ciesze ze cos takiego bedzie ale po co sie jarac ? Teksty w stylu , SCENA SIE ROZROSNIE JAK WRESZCIE RUSZY STRONKA itp. sa dla mnie smieszne smieszne i nielogiczne . Czesto sobie wchodziem na rozne serwiscy dotyczace jednej gry , np :tribes , i jakos nie zainstalowalem gierki i zaczolem w nią grac . Tak samo jest z UT. Jak komus sie nie podoba/nie gra / gra w cos innego / to juz sie nie przezuci na Urbana ...

POZDRO

Old Post 21-12-2001 09:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Angry grrr

ja tylko chcialbym dodac ze jakbym spotkal tego goscia, od ktorego zalezy termin wypuszczenia stronki(nask?), to bym mu zrobil z dupy wylotowke na kielce

Old Post 21-12-2001 14:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
napisan oryginalnie przez F4+4l
ut.pl sie zbliża...

hmmm ja bym tu powiedział że si.ę oddala

Old Post 22-12-2001 18:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ScreeM
Skilled (Knight)

Exclamation

no właśnie zamist się zbliżać to jest corazj dalej hehe i nie wiadomo czy bedzie jutro czy za tydzień

Old Post 22-12-2001 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ScreeM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ScreeM Znajdź więcej post'ów przez  ScreeM Dodaj ScreeM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ScreeM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

raczej za miesiac

Old Post 22-12-2001 21:13
deen
Man of the Moon

UrbanTerror.pl

Serwis w trakcie budowy - Planowany start początek stycznia 2002.

http://urbanterror.pl

juz nikt nie pamieta o ut.pl bo jest juz 2 stycznia 2002 a ut.pl jak nie bylo tak nie ma i nie widze zadnych postow w tym temacie.

Old Post 02-01-2002 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: Re: Re: Qrde...

quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL

sxl niezly jestes . Fajnie sie odzywasz .... NIE ROB Z SIEBIE PACAJA ..... ehhh . Przeciez sam założyłeś topic o kulturze na serwerach ... Nie wiem , moze chodzi ci tylko zeby sie normalnie zachowywac na serwerach , a na boardzie to juz hu(j)laj dusza- piekla nie ma ... ?

Nastepnie . Wiem ze jak to napisze zostane zbluzgany ale co mi tam .... Bo w sumie denerwoje mnie to ze strasznie jaracie sie otwarciem ut.pl . Tez sie ciesze ze cos takiego bedzie ale po co sie jarac ? Teksty w stylu , SCENA SIE ROZROSNIE JAK WRESZCIE RUSZY STRONKA itp. sa dla mnie smieszne smieszne i nielogiczne . Czesto sobie wchodziem na rozne serwiscy dotyczace jednej gry , np :tribes , i jakos nie zainstalowalem gierki i zaczolem w nią grac . Tak samo jest z UT. Jak komus sie nie podoba/nie gra / gra w cos innego / to juz sie nie przezuci na Urbana ...

POZDRO

Moze za mocno to powiedzialem ale chodzilo mi tylko o to ze najezdzal majesa, a to nie jego wina... jestes jakis nerwowy, gr8aj nic nie mowi a ty sie rzucasz peace mial byc, nieprawa?

co do ut.pl, imho scenka troche urosnie bo na stronie pojawi sie napewno [jezeli juz bedzie to luz, jak nie to chocbym mial sam napisac =] to bedzie] tutorial dla poczatkujacych jak zainstalowac Urban Terror i doinstalowac wszelkie dodatkowe rzeczy, wielu graczy tego nie potrafi, gra wiec w podstawowe wersje gierek [czytaj bez patchy, modow, innych dodatkow]. Nasza scenka jest na tyle mala ze imo nawet 20 graczy by ja zasililo :>

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 02-01-2002 18:40
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Cool hehehe

SXL ja majesa nie najeżdżam tylko mówie, żeby takich błędnych bzdur nie mówić.Wiem że jest to wina NASK.Majes jak sie obraziłeś, za to co ja napisałem to wielkie <b>SORRY</b>
Mam nowe słowo niewulgarne<white><b>AJAC</b></white>
SXL fajnie na mnie pojechałeś z tymi słówkami(to są słowa pouczania)
P.S. Myst mnie to tam wisi co ktoś o mnie mówi, ja wiem kim jestem! wielu mam qmpli i oni wiedzą że jestem SPOKO gościu.
Po prostu kto mnie zna dobrze, kto ze mną rozmawiał po za światem internetowym to wie jaki ja jestem
P.S.2 w świecie internetowym wszystko jest wirtualne, a nie rzeczywiste!!!
P.S.3 ale się napisałem
LuZiK off korzz

GrEaTEyE

Old Post 02-01-2002 18:54
sxl
Want some?

Re: hehehe

quote:
SXL ja majesa nie najeżdżam tylko mówie, żeby takich błędnych bzdur nie mówić.Wiem że jest to wina NASK.Majes jak sie obraziłeś, za to co ja napisałem to wielkie <b>SORRY</b>
Mam nowe słowo niewulgarne<white><b>AJAC</b></white>
SXL fajnie na mnie pojechałeś z tymi słówkami(to są słowa pouczania)
P.S. Myst mnie to tam wisi co ktoś o mnie mówi, ja wiem kim jestem! wielu mam qmpli i oni wiedzą że jestem SPOKO gościu.
Po prostu kto mnie zna dobrze, kto ze mną rozmawiał po za światem internetowym to wie jaki ja jestem
P.S.2 w świecie internetowym wszystko jest wirtualne, a nie rzeczywiste!!!
P.S.3 ale się napisałem
LuZiK off korzz

ano rzeczywiscie cie strasznie pojechalem

przepraszam, zachowalem sie jak gowniarz. To juz sie nie powtorzy

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 02-01-2002 19:04
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: hehehe

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

ano rzeczywiscie cie strasznie pojechalem

przepraszam, zachowalem sie jak gowniarz. To juz sie nie powtorzy

SXL ja sie nieobraziłem ale no rozumiesz, że nikt nie lubi jak się na niego mówi źle
Ja ci wybaczam Ja tak wogle się nieobraziłem, tylko lekko zesmuciłem.!!!
Dobra zmieńmy temat!!!a nie będziemy się kłucić!!!

GrEaTEyE

Old Post 02-01-2002 19:37
sxl
Want some?

Re: Re: Re: hehehe

quote:

SXL ja sie nieobraziłem ale no rozumiesz, że nikt nie lubi jak się na niego mówi źle

Racja, think positive :>

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 02-01-2002 19:51
veneoth
Guest

hehe

quote:

o kurna ty to masz problemy stary
(kidding of course)

Old Post 03-01-2002 09:06
[FPP]MajeS
Guest

poczatek stycznia to mzoe byc na przyklad 7 albo 11

prawda czy nie prawda? i jak jeszcze raz ktos mi pwoie ze wypisuje bzdury co do ut.pl to w ogole dam sobie spokuj z ta strona

Old Post 03-01-2002 14:22
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:48.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions