Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > JA cheaterem????????
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Alercik

Tak sobie to tlumacz

BTW kiedy ty nabiles tyle posuff ??

eh, napewno nie tak jak ty, ze pisze byle co aby tylko ten numerek siepowiekszyl!! dla mnie to ma duzego znaczenia!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-01-2002 09:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Crack
(mobb) member

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

... ale qrde w sumie gram w CS'a od bardzo awna i chyba mam prawo zeby mi dobrze szło i walić headshoty!!!!!!

LOL
Ty ? Dlugo??? Co ty ***** *******isz ??? W yciu cie w necie nie spotkalem, a ty takie zeczy wygadujesz !!! Wiem, ze grales ze 2 miechy w kaffe raz na 1 tydz.
lame...

Old Post 22-01-2002 12:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Crack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Crack Znajdź więcej post'ów przez  Crack Dodaj Crack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Crack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Crack

LOL
Ty ? Dlugo??? Co ty ***** *******isz ??? W yciu cie w necie nie spotkalem, a ty takie zeczy wygadujesz !!! Wiem, ze grales ze 2 miechy w kaffe raz na 1 tydz.
lame...

LOL.....Cracku....powietrza też nie widzisz..to znaczy ze go nie ma????
A moze gram pod inną xywą..... Gram w CS'a od dawna....(nie moowie ze gram po necie) ale grałem juz kilka tygodni po wyjsciu pierwszej wersji w pointnecie...potem jak byłem w arenie to nie moow ze gralem 1 na tydzień po qrde całą kase tam traciłem bo grałem prawie codziennie.......A z domu gram od listopada.....

Old Post 22-01-2002 12:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
del
lame me

quote:

LOL
lame...

w soomie co za roznica jak intensywnie gral...jesli znaja go od dawna to gra od dawna i to nie zmienia faktu

BTW: ktos cos o ocenach wspominal? po co to i dlaczego? ja mam 1 )) lee...nikt mnie nie lubi. teraz bede plakal cala noc

a tak na powaznie to takie oceny sa imho do bani bo sa osoby zlosliwe co wstawiaja na pale 1 i sa normalne , ktore nic nie wstawiaja...przynajmniej taka zauwazylem prawidlowosc w mojej bylej gralnii jak wchodzili na fotka.pl albo cus

Old Post 22-01-2002 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil del Znajdź więcej post'ów przez  del Dodaj del do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać del prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Crack
(mobb) member

E tam, pointnet sux
W 1 wersje ?? A powiedz jaka byla 1 wersja beta.
A w jakich godzinach grasz ? 8.00-9.00 ???
Bo po poludniu cie ani razu nie widzialem, no nic, olac.

Old Post 22-01-2002 12:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Crack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Crack Znajdź więcej post'ów przez  Crack Dodaj Crack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Crack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
E tam, pointnet sux
W 1 wersje ?? A powiedz jaka byla 1 wersja beta.
A w jakich godzinach grasz ? 8.00-9.00 ???
Bo po poludniu cie ani razu nie widzialem, no nic, olac.

qrde....nie znam tych numerkoow CS'a.....
a gram po południu..najczęsciej na:
aster city (mam tam pingi miedzy od 5 do 30 )
topgun (ostatnio jednak mam tam za duzy ping i mało gram)
poligony (czasem jak fajne mapy są)
a poza tym gram najczęsciej na serwerach gdzie są moje ulubione mapy:
dust2, oilrig (ostatnio polubiłem), aztec, inferno.....
BTW od środka listopada miałem chyba 2 dni w ktoorw wogle nie grałem w CS'a...więc chyba nie gram rzadko....

Old Post 22-01-2002 17:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:52.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions