Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Najlepsi gracze w polsce
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (7): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[STER]JACKKILLER
Master of disaster

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
JACK nie wszyscy! Ja nie gram 1vs12 bo w cs to bez sensu

Spoko, spoko, napisalem 'co drugi post', a nie 'wszyscy'

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-01-2002 00:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]JACKKILLER Znajdź więcej post'ów przez  [STER]JACKKILLER Dodaj [STER]JACKKILLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]JACKKILLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]RapTuS
Skilled (Knight)

Re: Re: LoL! :]

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]JACKKILLER

GOLFy ci sie nie podobaja??? Lepiej nie pokazuj sie na finalach ligi

nie mam nic do golfow... ani nic do golfa wolfa
ale i tak wole mojego forda focusa

Old Post 03-01-2002 03:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  [P12]RapTuS Dodaj [P12]RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Talking

Trapper znalazlem to zakopane w twoim ogrodku, to nie twoje?

Old Post 03-01-2002 06:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XvX
.::[CZB]::.

Exclamation

Może zróbćie ankietę na temat naj lepszych graczy?!

.::<{[( *CZB* )]}>::.

Old Post 03-01-2002 06:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XvX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XvX Znajdź więcej post'ów przez  XvX Dodaj XvX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XvX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

Ja myśle że traper jest najlep[szym grtaczem w Polsce

Old Post 03-01-2002 07:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
Ja myśle że traper jest najlep[szym grtaczem w Polsce

to juz ustalilismy!

Old Post 03-01-2002 08:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Dark

Bleh
To nie moze byc Trampka....za duży

Old Post 03-01-2002 09:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Izzy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Izzy Znajdź więcej post'ów przez  Izzy Dodaj Izzy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Izzy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ViV
Skilled (Knight)

Jezeli chodzi o pojedynki jeden na jeden to nie maja one dla mnie znaczenia udowodnienia wyzszosci danego zawodnika nad innym zawodnikiem. Maja one na celu trenowanie swojego skilla czyli umiejetnosci celowania w kazdej sytuacji. Jezeli ktos sie powoluje na wygrana podczas takiego pojedynku mowiac ze jest lepszym graczem niz przegrany jest swyklym przyglupem bo jak juz wczesniej stwierdzono na umiejetnosc grania w CS a sklada sie wiele czynnikow. Dlatego jak sie wygralo w jakims pojedynku mozna smialo powiedziec lepej stary celuje od ciebie szybciej namierzam :))))) ale nie ze jestem lepszy od ciebie w CS a.

Pozdro

i wszystko jasne .... czasami ciemne ... a czasami z korzonkami .... a |||Szkrable||| to moja pasja

Old Post 03-01-2002 09:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ViV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ViV Znajdź więcej post'ów przez  ViV Dodaj ViV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ViV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
RYNIO chętnie popatrze tylko gdzie i kiedy

Sniper nagra demko

Old Post 03-01-2002 09:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Dark

Dobre dobre Aliass

Old Post 03-01-2002 09:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Talking

Zapomnialem dodac ze to skala 100:1

Old Post 03-01-2002 10:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

hyhy, Traper czy ty specjalnie (czyt. w jakimś celu) zakładasz takie "mądre inaczej tematy", czy naprawdę masz w ogródku to co zarzucił AliasS (we właściwej skali) he ?

Old Post 03-01-2002 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
skuter
H-L MOD player !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff
hyhy, Traper czy ty specjalnie (czyt. w jakimś celu) zakładasz takie "mądre inaczej tematy", czy naprawdę masz w ogródku to co zarzucił AliasS (we właściwej skali) he ?
ta tylko mój jest 2 razy większy

Old Post 03-01-2002 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil skuter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do skuter Znajdź więcej post'ów przez  skuter Dodaj skuter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać skuter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez skuter
ta tylko mój jest 2 razy większy

ty chyba znisz!
aaaa usun ten wielki .jpg z sygnatury, ehhhhh

Old Post 03-01-2002 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
skuter
H-L MOD player !!!

niech ci będzie

Old Post 03-01-2002 19:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil skuter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do skuter Znajdź więcej post'ów przez  skuter Dodaj skuter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać skuter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Exclamation VOTOWANIE NA NAJLEPSZEGO GRACZA SUX

quote:
Napisane oryginalnie przez XvX
Może zróbćie ankietę na temat naj lepszych graczy?!

Eh.. lamerski pomysl logiczne ze wygra ten ktory bedzie mial najwiecej qmplow

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 03-01-2002 19:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: VOTOWANIE NA NAJLEPSZEGO GRACZA SUX

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- ScorPion

Eh.. lamerski pomysl logiczne ze wygra ten ktory bedzie mial najwiecej qmplow

no wlasnie...aaaaa BTW. Scorp jak tam KT PL?
skuter jakos nie widze abys sie ruszyl, zeby cokolwiek zmienic...

Old Post 03-01-2002 20:06
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Talking KT PL

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

no wlasnie...aaaaa BTW. Scorp jak tam KT PL?
skuter jakos nie widze abys sie ruszyl, zeby cokolwiek zmienic...

KT PL byl dlatego wymyslony bo powli klanowicze olewali klan tera jest KT PL i sie naucza pregrywac i umiejestnosci wzrosna
A sam se zobacz ajk mi idzie (link masz pod sygnatura )

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 03-01-2002 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nights.kt
Combat (Death Knight)

Ja nie zamierzam przegrac!!! Rozwale tego ..... i dojde do ciebe i neme i tego jak mu tam zamo i was rozwale, a jake nie to przyjade negocjowac wyniki

Old Post 03-01-2002 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nights.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nights.kt Znajdź więcej post'ów przez  nights.kt Dodaj nights.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nights.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nights.kt
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez RYNIO

NemeZis lame ty mastah pokaz mi chociaz 1 slowo na tym topicu gdzie mowie ze jestem master ... ty za to mastah of pokemon w KT wywalacie z KT dobrych ludzi by przyjmowac jakies pokemony 12 lat BUAHAHAHAHAHA ! a co to za sytuacja sparing sklepany w ciagu 5 minut nie wiesz o co chodzi to wes sie ***** dowiedz ...

A co do SUBa to ktos mu musi przytrzec nosa i postaram sie tym kims byc ja .....

Rynio juz ci powiedzieli zebys myslal jak cos piszesz lolq. Tych ludzi wywalamy nie dlatego bo tak sie nam podoba, tylko dlatego bo nie spelniaja naszych oczekiwan. Niektorzy na samym wstepie mieli postawione ultimatum, mieli czas na spelnienie i coz, nie to do widzenia, inni nie umieli sie zachowac, albo na nas lali.
A Neme jest jedyna osoba, ktorej zawdzieczamy dalsze istneinie klanu, bo czasem byly takie chwile ze wszystkim nam sie nie chcialo, tylko on nas tutaj trzymal, wiec zawrzyj ryja. Kuniec kropka.

Old Post 03-01-2002 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nights.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nights.kt Znajdź więcej post'ów przez  nights.kt Dodaj nights.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nights.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking

hehehe Trapper z jednej strony cie podziwiam bo zaczynanie takich tematow to narazenie sie na wlasnie takie dyskusje i pojazdy po ocenach ... ale z jednej strony to bylo glupie robic taki topic pamietam jak ktos chcial zrobic glosowanie na squad w cs'a POLSKi i zrobil liste rany to byly klutnie (chyba tez ktos ze slizgu) wiesz szkoda gadac na takie tematy.... pozatym ja juz zalozylem topic o tym jak powinno sie zdefiniowac dobrego gracza i sam kazdy powinien sobie odpowiedziec dzieki niemu na pytanie czy jest dobry... np na swoim przykladzie ja nieuwazam sie za dobrego z jednej chyba najwazniejszej przyczyny "emocje" czasami jestem zbyt rozluzniony wtedy zaczynam zabardzo chojraczyc i gine ..... a czasem zabardzo spiety wtedy zaczynam sie szamotac i tez gine ale jak juz sie skupie to chlopaki bujcie sie mnie ....

PS.
darujcie trapperowi ... Dark shame on you za takie akcje z mozgami

PS.2
Dark moze bysmy sie umowili w ten weekend pojechali bysmy sobie do ICK

PS.3
Cali wyslij m na mail swoj Phone plz !

PS.4
Czaszek jak smiales trzeba bylo powiedziec ze twojego przelozonego powinni na liste wrzucic (mnie) a nie jakies fear'y (joke)

Old Post 03-01-2002 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Wybaczcie z tym mozgiem ale mialem prace na biologie i jak tylko to zdjecie zobaczylem to mi sie z skojarzylo z tym topic'iem Ale obiecuje juz ne bede

Majk: ja jestem dzis na nocce (dzis piatek)

Old Post 04-01-2002 08:15
!ZaiX!
Nv member

quote:
Napisane oryginalnie przez -desko-
Jezus Maria n.c tej listy TRAPPER JESTES WIELKA LAMAAAAAAA JAK MOJA QPA PO OBIEDZIE A WIEZ MI ZE JEST DUUUUUUUZA

Ps. Sub swiete slowa

Wogole to mnie niema na tej liscie ani TombStone'a !!!!
Ale mi niespieshno do tej listy....

Wogole CALY TEN SLIZG JADE Z KOSY !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eh n.c !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

desko palo juz wam mowilem to jest opinia TYLKO TRAPPERA
a jak masz cos do slizgu to napisz cwaniaku
aha ...
i z kosy to mozesz stara pojechac jak ci obiadu nie da

GG 1667903

Old Post 04-01-2002 09:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

quote:
Jezus Maria n.c tej listy TRAPPER JESTES WIELKA LAMAAAAAAA JAK MOJA QPA PO OBIEDZIE A WIEZ MI ZE JEST DUUUUUUUZA

Ps. Sub swiete slowa

To chodz i zagramy jeden na jeden a potem sprawdzimy klany co teraz zatkalo ?

Old Post 04-01-2002 09:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]JACKKILLER
Master of disaster

quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER

To chodz i zagramy jeden na jeden a potem sprawdzimy klany co
teraz zatkalo ?

L A M E ! ! !

Old Post 04-01-2002 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]JACKKILLER Znajdź więcej post'ów przez  [STER]JACKKILLER Dodaj [STER]JACKKILLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]JACKKILLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

Re: Re: Re: Re: Najlepsi gracze w polsce

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Sub-Zero.

BUAHAHAHAHA... czyli TaZ pierwszy ? BUAHAHAHAHAHA... "..." BUAHAHAHAHA "..." LOL

Sub a kto pierwszy może ty

Email: [email protected]

Old Post 04-01-2002 12:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil The! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do The! Znajdź więcej post'ów przez  The! Dodaj The! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać The! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

quote:

Ps. Sub swiete slowa

desko może zagramy 1vs1

Email: [email protected]

Old Post 04-01-2002 12:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil The! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do The! Znajdź więcej post'ów przez  The! Dodaj The! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać The! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez The!

desko może zagramy 1vs1

Po co chcesz grac 1vs1? To nie quake daj se liuz nic nie udowodnisz grajac duele w cs!

Old Post 04-01-2002 12:17
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Nights nadal chcesz OGC?

Old Post 04-01-2002 12:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
STORA
Training (Enforcer)

Wogole nie czje tej listy co ci traper do lba strzelilo zeby takie bzdury pisac???
Nie da sie wymienic najlepszych graczy cs'a w polsce poniewaz ludzie grajacy w cs'a prezentuja mniejwiecej ten sam poziom gry liczy sie tylko to ze graja w lepszych lub gorszych klanach (salbo lub dobrze zgranych). The co ci da jak wygrasz z kims 1vs1???
i tak nie bedziesz uznawany za najlepszego jezeli twoj klan bedzie dostawal ciagle po du...!!! Nie da sie wylonic najlepszego gracza i tyle. Jedynie mozesz sobie typowac klan ale tego tez tak latwo nie ud ci sie przewidziec bo zdazaja sie spore niespodzianki w cs'e.

Old Post 04-01-2002 18:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil STORA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do STORA Znajdź więcej post'ów przez  STORA Dodaj STORA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać STORA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:30.    Strony (7): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions