quote: Napisane oryginalnie przez Drakoforma
Ty slepy jestes czy niedorozwiniety ????
Nie bardzo kumam tok tej dysputy, ale tak sie nie pisze drako... Zawsze mozesz swoje odczucia ujac bardziej "subtelnie". To moj koments jako Moderatora (zgloszono mi ten post).
xxxxxxxxxxxxxxx
Teraz juz ja jako ja hehe.
MG42: Swietna bron, umiejetne poslugiwanie sie MG42, potrafi ukrasc wiele cennego czasu w meczach, przy okazji zyc, choc jak wiekszosc wie czas jest najwazniejszy w meczach. Dziwi mnie, ze oceniacie MG42 na podstawie 1mapy.. Beacha gdzie MG42 latwo rozwalic. Jednak wszyscy skupiaja sie na 1szej fazie rozgrywki i tych najbardziej odkrytych stanowiskach. Poprostu MG42 na Beach uzywac trzeba inteligentnie, nie za dlugo Np Zablokowac respa w FWD ostrzeliwujac jego wyjscie, daja czas, zeby reszta wlasnych ludzi spokojnie do nich strzelala i odbila FWD.
Odbij sam FWD poczekaj na respa wroga, podpoosc ich i zetnij 2-3 seria z MG na luzie, zawsze leca i jakos nie pamietaja o tym....
Przy murze tez mozna niezle ciac przy odrobinie szczescia.
Nie wspomne o innych mapach gdzie MG42, sam lubie wziasc w lapy mozna wybic pol teamu wroga. MG42 to super bron , jesli wiesz gdzie i kiedy jej uzyc. A goscia z MG powinien ktos oslaniac najlepiej i jest bajka.
Co do PFa, to jesli rozpatrzymy samego S z PF to jest to maszyna do zabijania. PF nie laduje sie wcale tak dlugo, masz granaty i pistolet, jesli masz medyka obok to juz wogole rzez. Co cie ktos rozwali to bonus dla ciebie M cie podnosi i znow Bziiiiiiiiummm BOOM. Dobry S z PF to killer. Dobry czyli swietnie poslugujacy sie pistole i granatami, umiejacy odczekac spokojnie te pare sek na reload i tyle.
|