Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > ut nocka w waffce
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (11): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

merlin pogadaj z ludzmi zebysmy sie wszyscy razem jakos spotkali !!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-04-2002 14:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

a co ja moge =]

po pierwsze roberfowi i veneothowi cos wypadlo i jest duze prawdopodobienstwo ze nie przyjada wiec sa 2 miejsca na liscie rezerwowej
po drugie do piatku wszyscy musza sie ze mna skontaktowac i umowimy jakies miejsce gdzie sie spotkamy przed zanim pojziemy do pubu =] moze tez wynajmiemy jakis caly
po trzecie chaosa nie ma na gg i nie wiem jak sie z nim umowic wiec moze jest takze 3 miejsce na liscie rezerwowej
to juz chyba wszystko =]
aha wkleje na tej stronie jeszcze raz liste :
1. bR|M3R1!N - aformitif
2. |=bia=|Aim - aformitif
3. bR|demon- afformitif
4. Lucyper - afformitif
5. maff - aformitif
6. bR|QuietC - aformitif
7. smietana + kamera - aformitif
8. bR|PAPUGa - aformitif
9. *Av*Mi$iek - aformitif
10. [JP]Christoff - aformitif
11. [JP]Loriwin - aformitif
12. *Av*BOrG - aformitif
13. *Av*F4+4L - aformitif
14. Chaos - rezerwa
15. *Av*MaRcel - aformitif
16. <CyK>CoVboY - aformitif

wstepnie miejsce spotkania zostalo wyznaczone na metro centrum o godz 18 ale wyjdziemy po ludzi na dworce tylko dajcie mi info gdzie co i jak

Edytowane przez Merlin dnia 10-04-2002 o godz. 16:03

Old Post 10-04-2002 15:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Exclamation AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MELRIN !!!!!!!!!!!!SORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sora ze ci mieszam !!!! ale jednak bede ( jak jeszcze jest taka mozliwosc !!!!! )

lepiej zeby byla !!!

Old Post 10-04-2002 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL

Exclamation pnoawiam

Merlin , przeczytaj wyzej , jak jest jeszcze jakas mozliwosc to ja jednak bede ....

Old Post 11-04-2002 08:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Re: pnoawiam

quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
Merlin , przeczytaj wyzej , jak jest jeszcze jakas mozliwosc to ja jednak bede ....

pewnie jest w budzie albo jeszce spi
nie martw sie, z tego co widze to jestes na liscie

\/

Old Post 11-04-2002 08:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

jasne ze jest..wpadaj , misiek dla ciebie zawsze bedzie miejsce

Old Post 11-04-2002 08:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
jasne ze jest..wpadaj , misiek dla ciebie zawsze bedzie miejsce

hyhy zespol sie jeden komp i jest tylko 15 ...
ale masz misiek szczescie bo chaos jest nieosiagalny

Old Post 11-04-2002 15:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL

Talking uffff

Dziekowa !!

Znaczy juz na 10 jestem , tak ??? sory ze tak mieszam ale imrpezka miala byc , ale neistety nie bedzie wiec skocze na nocke

ej , merlin , powiedz mi gdzie to jest dokladnie

Old Post 11-04-2002 15:32
kmb007
kmb007™ POWER

Ja napisalem w temacie o fotkach UT maniakow ale jakos nikt tego chyba nie czyta, wiec napisze tutaj!!!!! Mam nadzieje ze zamiescicie tutaj fotki ktore tam zrobicie i chyba cos o jakims filmie slyszalem, wiec jak sie wam uda to chcialbym zobaczyc kilku mastahow ze sceny UT!!! Pozdroofka

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 11-04-2002 16:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007
Ja napisalem w temacie o fotkach UT maniakow ale jakos nikt tego chyba nie czyta, wiec napisze tutaj!!!!! Mam nadzieje ze zamiescicie tutaj fotki ktore tam zrobicie i chyba cos o jakims filmie slyszalem, wiec jak sie wam uda to chcialbym zobaczyc kilku mastahow ze sceny UT!!! Pozdroofka

kmb chcesz zobaczyc tylko mnie DD
spox bedzie i film i fotki a ja z fatalem bedziemy mieli koszulki ze zjazdu PP

aha ludzie kontaktujcie sie ze mna w sprawie wyjscia na dworzec i w ogole spotkania sie bo sie nie znajdziemy

narazie wstepnie jestesmy umoieni o 18 metro centrum przed samym wejsciem do podziemi

Old Post 11-04-2002 16:54
Merlin
r3esurrected

Re: uffff

quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
Dziekowa !!

Znaczy juz na 10 jestem , tak ??? sory ze tak mieszam ale imrpezka miala byc , ale neistety nie bedzie wiec skocze na nocke

ej , merlin , powiedz mi gdzie to jest dokladnie

1) tak jestes na 100%
2) czytaj wyzej

Old Post 11-04-2002 16:56
Merlin
r3esurrected

info

dla wszystkich ktorzy jeszcze nie wiedza co sie dzieje to informuje ze spotykamy sie jutro (sobota 13) o godz 18 przed metrem centrum (AV sie nie alienuje :> ) jak ktos chce zeby po niego wyjsc na dworzec ma czas dzis do 24 zeby sie ze mna skontaktowac lubi kims innym z waffki
mail: [email protected]
gg: 1543754
gsm: nie mam swojego jak cos walic do christoffa - 603450712
mozna do mnie na domowy dzis do 24 :> 22-prefix-6783214 prosic artura (jako prefix proponuje 1044[tpsa sux])
to ja czekam bo jutro mam kursy i prosto z nich lecem do was

Old Post 12-04-2002 16:16
*Av*MystikaL

Question ...

Siemasz
Mam pare pytań .

1.Weźmie ktos aparat ? Ja moge wizasc ale to raczej nie jest dobry pomysl ...
2. Do ktorej zamierzacie walić ?? ( chodzi mi walenie w ut of koz )
3.GDZIE TO DOKLADNIE JEST ???
4.bedzie ktos z ochoty ?? ( mniej wiecej te klimaty )

Teraz mały apel

jak kto moze to niech nagra na jakas plytke quaka i pacze do ut . Ja nagram swoja wersje , ale mi jakos takos casa nie działa , nie wiem czemu

dobra , to w takim razie do jutra

Old Post 13-04-2002 00:12
kmb007
kmb007™ POWER

Dobra chlopaki, zaluje ze nie moge byc, ale zycze wam fajnej nocki!!!! Napewno bedzie fajna w takim squadzie, czekam tylko na film w divixie i na kilka fotek!!!!!
Pozdorowienia!!!

Old Post 13-04-2002 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

chyba ktos wezmie kamere....
do ok. 9 rano
spotykamy sie kolo metra
ochoty chyba nie , ale beda gracze mieli duzo woli

mam nagrana plytke z wszystkimi dodatkami .......

Old Post 13-04-2002 13:20
Merlin
r3esurrected

=]]

ale nocka jest zajebista
bR rozwalilo av na abbey i polegla 2 punktami na uptown demka bedea w krotce
film bedie za ok 2-3 tygodnie
browarek saczymy litrami i cala lodoweczka jeszcze czeka =]
wszyscy ktorzy nie przybyli moga tylko zalowac dokladna relacja z nocki pojawi sie na ut.pl i orgu
zycze milego dnia

Old Post 14-04-2002 03:18
PAPUGa
Elite (Fiend)

demko z abbey ...

jest tutaj: http://kill.it.pl/noc-UT/
smacznego

Old Post 14-04-2002 07:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

nocka again

bedzie to obszerny post o nocce
zdjecia wszystkich zostana zamieszczone na boardzie, jak tylko covboy podlaczy aparacik do kompa, ogolnie atmosfera byla bardzo mila, obylo sie bez incydentow.
Wznieslismy wiele toastow miedzy innymi za AV i bR na noccke przybyli: Mi$iek, MaRcel, B0rG, F4+4l, Christoff, Smietana, Aim, Maff, Loriwin, CoVBoY, Lucypherek, Demon, QuietC, PAPUGa i Merlin, dziekuje za przybycie. Film bedzie za ok 3-4 tyg z ktorego bedziecie mogli zobaczyc najladniejsze akcje z UT i na zywo
Obsługa Cyberlandu takze byla przemila ( pozwolila podlaczyc papudze swojego kompa ) mielismy male problemy ze skonfigurowaniem sieci gdyz przez pierwsze 1,5h nie moglismy postawic na lanie serwera lag free i wszyscy wbilismy sie na snajpera kill.it.pl czy qlneta lecz pozniej udalo sie postawic sprawny serwer na lanie AV rozegralo z bR sparing ktory po zazartym meczyku AV wygralo 1 punktem (abbey 8 : 9 dla bR, uptown 6 : 8 dla AV).
Klimatyzacja dzialala naprawde kiepsko temperatura ok 27 stopni celcjusza ale i tak zabawa byla przednia .
Nocka odbyla sie w kafejce Cyberland na ul.Jaggielonskiej 15 w Rainbow Center. Kafejka jest naprawede na wysokim poziomie komputery athlony 1400 - 1600 XP wiec nie bylo problemowz fpsami. Jest to kafejka ktora z cala pewnoscia mozemy polecic innym organizatorom takich noocek
Wysnulismy taki wspolny wniosek zeby grywac klanowki na lanie gdyz wtedy szanse sa wyrownane obejrzyjcie sobie demka =]
ok to koncze ten wywod
pozdroofka dla wszystkich ktorzy przybyli i dla tych ktorych nie bylo =]

Old Post 14-04-2002 07:38
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: nocka again

quote:
Napisane oryginalnie przez Merlin
bedzie to obszerny post o nocce
zdjecia wszystkich zostana zamieszczone na boardzie, jak tylko covboy podlaczy aparacik do kompa, ogolnie atmosfera byla bardzo mila, obylo sie bez incydentow.
Wznieslismy wiele toastow miedzy innymi za AV i bR na noccke przybyli: Mi$iek, MaRcel, B0rG, F4+4l, Christoff, Smietana, Aim, Maff, Loriwin, CoVBoY, Lucypherek, Demon, QuietC, PAPUGa i Merlin, dziekuje za przybycie. Film bedzie za ok 3-4 tyg z ktorego bedziecie mogli zobaczyc najladniejsze akcje z UT i na zywo
Obsługa Cyberlandu takze byla przemila ( pozwolila podlaczyc papudze swojego kompa ) mielismy male problemy ze skonfigurowaniem sieci gdyz przez pierwsze 1,5h nie moglismy postawic na lanie serwera lag free i wszyscy wbilismy sie na snajpera kill.it.pl czy qlneta lecz pozniej udalo sie postawic sprawny serwer na lanie AV rozegralo z bR sparing ktory po zazartym meczyku AV wygralo 1 punktem (abbey 8 : 9 dla bR, uptown 6 : 8 dla AV).
Klimatyzacja dzialala naprawde kiepsko temperatura ok 27 stopni celcjusza ale i tak zabawa byla przednia .
Nocka odbyla sie w kafejce Cyberland na ul.Jaggielonskiej 15 w Rainbow Center. Kafejka jest naprawede na wysokim poziomie komputery athlony 1400 - 1600 XP wiec nie bylo problemowz fpsami. Jest to kafejka ktora z cala pewnoscia mozemy polecic innym organizatorom takich noocek
Wysnulismy taki wspolny wniosek zeby grywac klanowki na lanie gdyz wtedy szanse sa wyrownane obejrzyjcie sobie demka =]
ok to koncze ten wywod
pozdroofka dla wszystkich ktorzy przybyli i dla tych ktorych nie bylo =]

A aj merlin aż jush mi ślinka zaczeła cieknąć...

GrEaTEyE

Old Post 14-04-2002 08:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

taa..nocka byla niezla , a teraz trzeba pospac troche

Old Post 14-04-2002 09:19
PAPUGa
Elite (Fiend)

SPAC?!?!?! :)

quote:
...a teraz trzeba pospac troche

Zaraz jak wrocilem do domku, pierwsza wiadomosc jaka odebralem na GG, po podlaczeniu kompa do LANu z powrotem, byla od Merlina: 'moze zagramy?' i co Wy na to?!
hehe, ja tez ide spac, dzis mam ymynyny w rodzinie i musze byc w stanie przyjmowac .... rozne takie plynne sybstancje odzywcze

Old Post 14-04-2002 09:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Szkoda ze mnie nie bylo, moze bysmy z quiteciem sie pogodzili i ze sniezkeim bym sie poznal i z Av i z bR itd!!!! Organizujemy cos moze w wakacje?

Old Post 14-04-2002 12:23
Sniezek
Elite (Fiend)

heh oka wstalem juz uaaaa to byla noc....
moja relacja z tej nocki
Spotkalismy sie przy metrze centrum ok godz 18...Quietc przyszedl ostatni i nie byl juz trzezwy, no ale nic .chcielismy sie z nim zintegrowac a ze do 21 bylo troche czasu poszlismy sie napic ... W tym czasie Covboy i z ekipa pojechali po picie, bo jak wiemy trzeba caly czas dbac o to zeby organizm nie byl odwodniony :O .Kiedy skonczylismy pierwsza czesc integracji postanowilismy pojechac do kafejki, ...heh nie wiedzialem ze tyle klopotu moze sprawic wejscie do metra :o...ech.ci zamiastowi Dotarlismy na miejsce ok 20...bylo sporo ludzi ale jakos udalo sie wszystko poinstalowac.... W tym czasie kiedy inni pracowali instalujac Q3....Borg dorwal sie do jakiegos czata...oblookal na jakim czacie sa dziewczyny siedzace przy kompie obok i zaczal je bajerowac na nika Boski Enrique...:O ach ten Borg jajcarz
O 21 wszyscy nieproszeni goscie opuscili kafeje a w zamian za nich przyszli Marcel i Papuga ze swoimi atrybutami Marcel przyniosl wodke a papuga kompa :O..Quietc dorwal sie do szybko piw ( heh on to by sie caly czas integrowal) co zobaczymy na zalaczonych niedlugo zdjeciach robinych przez naszego czlowieka z Wiednia , a chodzi oczywiscie o Covboya Zaczelismy pogrywac , wszyscy grali dobrze bo byli sami pakerzy ale oczywiscie najlepiej radzil sobie Aim Wszyscy byli zadowoleni bo stoliki mialy przepisowa wysokosc i prawie nie bylo lagow..Demon mial chyba ping 4 ale twardo gral ze snajperka i jak na taki spory ping nawet niezle mu szlo ..Papuga byl tylko w uprzywilejowanej sytuacji co zaowocowala doskonala gra , bo dorwal najwygodniejsze siedzenie w kafejce , swoja droga skad on wytrzasnal to krzeslo :O

Old Post 14-04-2002 13:56
Sniezek
Elite (Fiend)

Nastepnie doszlo do pojedynku miedzy obecnymi przedstawicielami klanow AV i bR...Panowie z Av na poczatku radzili sobie duzo lepiej , a to dzieki wodce Marcela...swoja droga nie wiem czy to nie bylo oszustwo bo po wypiciu tego eliksiru mieli plynniejsze strafe jumpy a takze dosc czesto trafiali heady, bo jak wiemy latwiej trafic w kilka glow niz w jedna Nie wiem w koncu ktore pojedynki zaliczyli do oficjalnego sparingu bo grali ich kilka :O, ale widzialem ze juz mozna sciagnac demko z abbey , gdzie juz panowie z bR zrownowazyli wodke Av kilkoma piwami i gra stala sie wyrownana....Heh oczywiscie Quietc zintegrowal sie z nami kompletnie i poszedl spac reszta nie wiem co robila bo juz nie pamietam... Okolo 4 rano trzeba bylo zrobic rozgrzewke...no coz progamerzy musza byc w formie 24 godziny na dobe co zaowocowalo kilkoma pojedynkami 1v1 z ktorych oczywiscie nie ma demek o godzinie 5 wszyscy poszli w moj i fatala slad i dolaczyli do gry chyba najpozniej dolaczyl sie Mi$iek z mocnym postanowieniem skopania na tylkow , ale ze wszyscy siedzielismy bylo to trudne Czy mu sie to udalo ? tego nie wiem...bo o 6 wyszedlem z kafeji i udalem sie w strone wschodzacego slonca slonca jednak nie bylo wiec udalem sie do domu ....i tak powstal Chocapic :O ... Jesli cos jest niezrozumiale , albo cos przekrecilem to ....chyba oczywiste bo w sumie niewiele juz pamietam , ale nocka i ludzie ktorych tam poznalem byli zarabisci....brawa dla merlina organizatora dzieki wszystkim ze wpadli i mam nadzieje ze jeszcze zorganizujemy cos takiego

Old Post 14-04-2002 14:11
Merlin
r3esurrected

quote:
[i]( ... ) Jesli cos jest niezrozumiale , albo cos przekrecilem to ....chyba oczywiste bo w sumie niewiele juz pamietam , ale nocka i ludzie ktorych tam poznalem byli zarabisci....brawa dla merlina organizatora dzieki wszystkim ze wpadli i mam nadzieje ze jeszcze zorganizujemy cos takiego [/B]

tylko to ze ja bylem najlepszy
ok a tak na serio to mysle ze wszyscy podzielaja opinie Aima ze nacka byla naprawde udana, z noccki zostalo mi jeszcze z 10-15 browarow bo siedzialy one w lodowce i wszyscy mysleli ze to nie nasze tylko kafejkowe i nie brali wiec mamy juz kawalek zakupow na nastepna taka impreze =]
Mam nadzieje ze uda nam sie zorganizowac taka impreze w wakacje ale ilosc osob wzrosnie powiedzmy do 20-25 i uzadzimy sobie jakis maly turniej

ok ide chyba jeszcze pospac bo jestem troche zmeczony cYa

Old Post 14-04-2002 14:27
Sniezek
Elite (Fiend)

eee merlin..wpadaj w poniedzialek to rozpijemy .. a jak cos to sie nie pojdzie jeszcze we wtorek do szkoly

Old Post 14-04-2002 14:32
*Av*MystikaL

Talking uffff

... to byla nocka . Bym cos napisal ale juz wszystko bylo powiedziane . Ogolnie spoko , naprawde fajnie , zmienilem podejscie do ludzi grajacych w ut , myslalem ze same lamuchy graja ( hi borg ) a tu taka mila niespodzianka . Wpadlismy tam o 20 . Odrazu polecialem z quietC i Borgiem na dol po zarcie i pivo . O 9 zaczelismy grac . Zaraz wpadl alkocholik Marcel i wujek ( papuga ) Mecz z bR byl zenujacy . Av myslalo ze Fatal wszystkich roz***** a my jedynie bedziemy kibicowac ( borga marcel i ja nie bylismy w stanie grac = 0.5 bols + 4browary) Okazalo sie ze Fatal byl jeszcze bardziej nachlany od nas Jak mu tlumaczylem taktyke na uptown to zabardzo nie wiedzial o co mi chodzi po czym odpowiedzial mi . BY FATAL " ... asdhias w idfh afoaifh adfidfg gqywg shdf dh e eur asud gfsih ... " stwierdzilem ze jest zle ze fatal ma wade wymowy albo cus ( moze ta gorzala Marcela ?? ) hehehehe

Najlepsza akcja byla ok godziny 24 . Do kafe jakis 3 dresow sie wjebalo ( typowe skurywsyny , przyjechali okularem ) i podrywali panienki na czacie ( ale mialem ***** ubaw z borgiem , bo siedzieli kolo nas hahahahahah . Ogolnie bylo spoko , tylko za malo ludzi i kafe w zlym miejscu usytuowana ( Praga ) Czekam na powtorke takiej imprezy . AAAAAAAAAAAA jezcze , jakos trzeba zareklamowac kafe ( na ut.pl czy gdzies ) Obsluga naprawdwe zajebista . Jak powiedzialem ze mi karta nie dziala to koles latał jak zwariowany zeby mi ja naprawic ( i naprawil ) naprawcde spoko , tylk ta temperatura ( ok 40 stopni , dobrze ze Av mialo nad soba Klimatyzacje

Old Post 14-04-2002 14:38
*Av*MystikaL

Angry jeszcze jedno !!!

ej ***** , mam problem
Pierwsze ptyanie , czy dziala wam dzisiaj GG ??
jesli nie to znaczy ze jest oki. A jesli tak to jest cos u mnie zle .

wczoraj jak bylismy to zalogowalem sie ( w kafe ) na moj numer GG . Wychodzac zapomnialem sie wylogowac . Czy jest to mozliwe ze tamto ( w kaffe ) gg jest teraz ciagle wlaczone , i to moje (w domu ) nie moze sie polaczyc z serwerem ?? Dwa gg sa zalogowane na ten sam numer !!
pomocy

Old Post 14-04-2002 14:41
Sniezek
Elite (Fiend)

nie dziala dzis gg a mozna sie zalogowac dwa razy na ten sam numer ..heh Mi$iek dobrze pamietam fatal powiedzial wtedy " saddsad ddijfikjhso iiofijogi orjejo" heh ale to chyba dlatego ze go zawiala klimatyzacja a nie dlatego ze za duzo wypil ...a na serio to byl pijany w 3 dupy ciekawe czy trafil rano do domu

Old Post 14-04-2002 14:47
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
nie dziala dzis gg a mozna sie zalogowac dwa razy na ten sam numer ..heh Mi$iek dobrze pamietam fatal powiedzial wtedy " saddsad ddijfikjhso iiofijogi orjejo" heh ale to chyba dlatego ze go zawiala klimatyzacja a nie dlatego ze za duzo wypil ...a na serio to byl pijany w 3 dupy ciekawe czy trafil rano do domu

O koofa, ale jestesmy nieodpowiedzialne cippy, nie odprowadzilismy chlopaka ;\
Pozdrawiam F4+4L

Old Post 14-04-2002 15:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:15.    Strony (11): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions