lubie krytyke, byle obiektywna... ale sweep przesadziles synku...
najezdzasz na mnie i zima, mowiac ze jestesmy niecywilizowani jak skini z iq2 ktorzy szukaja zaczepki...
widac dziecko ze cierpisz na jakies fobie spoleczne, a tak naprawde nie znasz zadnego skina... to sa ok ludzie, inteligentni i w wiekszosci sympatyczni... a to co ty opisales to jakas pomylka, w zyciu nawet nie slyszalem, zeby sie skin do kogos przyj3bal bez powodu... to nie w ich stylu...
piszesz ze wszystko co powiemy musi byc wykonane i zaakceptowane... a kto tak powiedzial do cholery!? ja sobie tylko spokojnie klikam na tym bordzie, nigdzie czegos takiego nie pisalem... cos ci sie pomylilo... widac g..no wiesz o ludziach z borda...
piszesz szumnie o jakichs prawach mniejszosci, o akceptacji i ignorowaniu innosci: to po grzyba sie mnie czepiasz, skoro od tygodnia tu nic nie pisalem i nie wbijalem Ci sie na topik? zaprzeczasz sam sobie i swoim wspanialym pogladom... btw nigdy na Ciebie nie najezdzalem, wiec chyba czepiles sie mnei tutaj z rozpedu...
tak ogolnie podsumuje: moze i Sweep mial troche racji, ale jak to bywa, przerysowal to wszystko, dodal tragizmu a na dodatek przyczepil sie do cywili - w domysle mnie... z malej sprawy zrobil wielki szum...
gg i wyluzuj...