Ja jeszcze dorzucę coś od siebie :P
Uważam, że mam do tego prawo, ponieważ staram się patrzeć na sprawę z dystansem, z perspektywy trzeciej osoby (tpp ). I śledziłem całą dyskusję od początq.
"shut your fucking face" (majkiel)
Prosiłem żeby było bez bluzgów - jednak wasze hormony robią swoje - jesteście jak jakieś dzikusy, które wyszły z dżungli i chcą pokazać kto tu jest "debeściak"! Dotyczy większości nie tylko majkiel'a.
"Widzac zachowanie Majkiela dochodze do wniosku ze jest to rozpieszczony bachorek, na dodatek napewno jedynak, ktoremu calymi dniami pakuje sie w pupke" (fartman)
FartmaN, znam cię trochę i dobrze wiem, że ten post nie był ci wcale potrzebny... Wiem, że razem z Zamkiem znacie się już trochę... I nawet pomyślałem, czy nie napisałeś tego bo on ci o nim wspomniał... Wstyd. Zresztą co Ty wiesz o jedynakach (sam nim jestem).
"pathetic" (no)
To jest naj-inteligętniejsza odpowiedź ze wszystkich tu napisanych - krótko zwięźle i na temat...
"prymitywnego zamka on naprawde upadl nisko" (majkiel)
I po co to w ogóle piszesz do cholery??? Przecież on ci odpisze to samo - tyle, że innymi słowami... Nie musisz nikogo poniżać, lepiej byś nie bluzgał... Nie mam nic do ciebie - po prostu przestań się już z nim kłócić - mądrzejszy ustąpi - na razie nie ustępuje ani Zamek ani Ty...
"****, to nie Majkiel zniszczył klimat" (jelonek)
Ale to od niego poszły pierwsze poważniejsze bluzgi... 
"Ja się do jego poziomu nie zbliżam" (jelonek)
Już to zrobiłeś...
I na koniec... Epilog!!!
"to byl kiedys fajny, spokojny board, ale inwazja glupcow zniszczyla ta kraine" (frugo)
I w końcu wybuchło - gniew trzymany w sobie to najgorsza siła (jest niekontrolowana), w końcu musiał znaleźć drogę na zewnątrz... Ja sam ostatnio ciągle pakuje się w jakieś kłótnie - bo mam niekiedy dość tego co piszą inni. I myślę, że ten thread tylko nam pomógł, teraz sprawa jest czysta, każdy powiedział to co chciał powiedzieć - i nie musi tego trzymać w sobie. Ja czuję się dużo lepiej Jakoś udało mi się ujść bez "szfanku" na zdrowiu psychicznym (co nie znaczy, że jestem ogółem zdrowy psychicznie ). Swoją drogą... EOT - ktoś powinien to zablokować (chyba, że ktoś jeszcze coś dorzuci).
Do Zamka mam jedną prośbę:
Odpuść sobie trochę. Wiem, że nie dasz urazić swojej dumy, i ambicji. Tyle, że sam się trochę zapomniałeś . Ostatnio zdaje mi się, że ciągle coś cię denerwuje - jak jakaś beczka prochu no .