Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Czarna Lista a nieporozumienia mnie cholera birze
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
szefow3®
szczery do bolu

pathetic

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-07-2001 17:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szefow3® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szefow3® Znajdź więcej post'ów przez  szefow3® Dodaj szefow3® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szefow3® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]FartmaN
Widzac zachowanie Majkiela dochodze do wniosku ze jest to rozpieszczony bachorek, na dodatek napewno jedynak, ktoremu calymi dniami pakuje sie w pupke .
Twoje podejscie jest podone do stylu:
Na zlosc mamie odmroze sobie uszy.
Myslisz ze kogos obchodzi ze przez Zamka nie lubisz juz Paktofoniki, lub to ze STER przez niego stracil w twoich oczach. Prawde mowiac watpie aby STER przejal sie chociazby w najmniejszym stopniu opiniami malego bachora.
Jeszcze raz napisze slowa Zamka:
bez rewelacji.

Fartamn jak nie zapoznales sie z calym tematem to sie nie wypowiadaj lol ja gram moze bez rewelacji ale niezle moze nawet lepiej niz ty i prawde mowiac nigdy prawie nie gralem z toba na servie to dlaczego juz mnie osadzasz lol lol lol koncze juz odpowiadanie i bronienie sie na zazuty prymitywnego zamka on naprawde upadl nisko nizes niz ja chociaz zmusil mie do tego upadku ok daruje sobie ten bord bo widze ze nie da sie z nikim dogadac sami ignoranci i imbecyle lol lol lol i nie chce mi sie z wami gadac nara nie musicie odszczekiwac bo nie zajze juz do tego tematu nara

Old Post 22-07-2001 19:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrugO
====<#~~

to byl kiedys fajny, spokojny board, ale inwazja glupcow zniszczyla ta kraine

Old Post 22-07-2001 19:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

quote:
Napisane oryginalnie przez FrugO

na boardzie cs.pl jest lepiej

Old Post 22-07-2001 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

mAJKiEL po czym wnioskujesz ze Fartman nie zapoznal sie z tematem?

Old Post 22-07-2001 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

Angry Koniec imprezy

Ludzie nawet nie zauwazaja to co pisalem wczesniej i dalej sie kloca heh....

quote:

I taki bedzie. Nie dopuszcze do tego, zeby ktos niszczyl ten calkiem fajny klimacik, naprawde teraz mnie nie obchodzi czy ktos jest z [SUN], [STER] tu mnie co niektorzy zaskoczyli z tych klanow. Wkrotce sprawa zakonczy sie banem, bo zamykanie topicow albo usuwanie postow nie ma sensu jak tak to samo przejdzie na na nastepny temat. Ani ja ani zorro ani Raptor czy ktokolwiek nie zdejmie wam tego po znajomosci. Jak juz mowilem, roznice zdan da sie zalatwic innej formie.

Pozdrawiam

Old Post 22-07-2001 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Angry

****, to nie Majkiel zniszczył klimat, zobaczcie na początek kto zaczoł kłutnie i zobaczycie co: Zamek - ten sam który mówił o kulturze, to on zaczoł wyzywać, i idzie mu to coraz lepiej. Ja się do jego poziomu nie zbliżam, mam go głęboko w dupie i to jest mój ostatni post na forum cs .

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 22-07-2001 22:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Exclamation WYJASNIENIA NA KONIEC

A jednak musialem jeszcze raz wejsc i zobaczyc jak sie sytuacja rozwinie i stwierdzilem nastepujaco:
-Ludzie dajcie juz spokuj przestancie sie klocic zamek daruj mi i zostaw w swietym spokoju ja naprawde nic do ciebie nie mialem a ty mnie raptem najechales (zreszta przesledzcie rozwoj dyskusji najpierw milo i do rzeczy a puzniej slowa zamka i totalna rzez)
-JA naprawde dalem ten temat z dobrej woli nie zamierzalem sie klucic itp ale awanturnicy ktorzy lubia wprowadzac chaos zawsze sie znajda i zepsuja klimacik
-Nie wiem dlczego wszyscy raptem obrucili sie przeciwko mnie to nie ja zaczalem i sie tylko bronilem z tad wywnioskowalem np ze Fartman nie czytal wszystkich postow .....
-Pozatym Ludzie dajcie wy mi swiety spokuj wszyscy raptem mnie obrazaja nie wiem za co ja mam ustawiony tylko tryb defense nie zaczynam klutni a wy mnie od prostakow idiotow wyzywacie...
Pozatym moje dialogi oprucz ostatniego byly kulturalne

PROPONUJE ZATEM ZAKOPAC TOPOR WOJENNY PRZEPROSIC SIE A JAK NIE TO CHOCIAZBY DAROWAC SOBIE UWAGI I NIE ZAGLADAC TU CHCE DOKONCZYC TEMAT PO LUDZKU JELONEK MIAL PEWIEN SPOSOB I RACZEJ Z ZAINTERESOWANYMI I NIM MAM ZAMIAR WYMIENIAC TU UWAGI KTO CHCE NADAL SIE WYKLUCAC I PSUC NASZA DYSKUSJE NIECH ODEJDZIE PO DOBROCI

to by bylo na tyle, koniec przedstawienia rozejsc sie, tu nie ma nic do ogladania !!!!!!

Old Post 22-07-2001 23:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Re: WYJASNIENIA NA KONIEC

no(DUNE): tego slowa wlasnie szukalem

Old Post 23-07-2001 00:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

Cool Ja jeszcze dorzucę coś od siebie :P

Uważam, że mam do tego prawo, ponieważ staram się patrzeć na sprawę z dystansem, z perspektywy trzeciej osoby (tpp ). I śledziłem całą dyskusję od początq.

"shut your fucking face" (majkiel)
Prosiłem żeby było bez bluzgów - jednak wasze hormony robią swoje - jesteście jak jakieś dzikusy, które wyszły z dżungli i chcą pokazać kto tu jest "debeściak"! Dotyczy większości nie tylko majkiel'a.

"Widzac zachowanie Majkiela dochodze do wniosku ze jest to rozpieszczony bachorek, na dodatek napewno jedynak, ktoremu calymi dniami pakuje sie w pupke" (fartman)
FartmaN, znam cię trochę i dobrze wiem, że ten post nie był ci wcale potrzebny... Wiem, że razem z Zamkiem znacie się już trochę... I nawet pomyślałem, czy nie napisałeś tego bo on ci o nim wspomniał... Wstyd. Zresztą co Ty wiesz o jedynakach (sam nim jestem).

"pathetic" (no)
To jest naj-inteligętniejsza odpowiedź ze wszystkich tu napisanych - krótko zwięźle i na temat...

"prymitywnego zamka on naprawde upadl nisko" (majkiel)
I po co to w ogóle piszesz do cholery??? Przecież on ci odpisze to samo - tyle, że innymi słowami... Nie musisz nikogo poniżać, lepiej byś nie bluzgał... Nie mam nic do ciebie - po prostu przestań się już z nim kłócić - mądrzejszy ustąpi - na razie nie ustępuje ani Zamek ani Ty...

"****, to nie Majkiel zniszczył klimat" (jelonek)
Ale to od niego poszły pierwsze poważniejsze bluzgi...

"Ja się do jego poziomu nie zbliżam" (jelonek)
Już to zrobiłeś...

I na koniec... Epilog!!!

"to byl kiedys fajny, spokojny board, ale inwazja glupcow zniszczyla ta kraine" (frugo)
I w końcu wybuchło - gniew trzymany w sobie to najgorsza siła (jest niekontrolowana), w końcu musiał znaleźć drogę na zewnątrz... Ja sam ostatnio ciągle pakuje się w jakieś kłótnie - bo mam niekiedy dość tego co piszą inni. I myślę, że ten thread tylko nam pomógł, teraz sprawa jest czysta, każdy powiedział to co chciał powiedzieć - i nie musi tego trzymać w sobie. Ja czuję się dużo lepiej Jakoś udało mi się ujść bez "szfanku" na zdrowiu psychicznym (co nie znaczy, że jestem ogółem zdrowy psychicznie ). Swoją drogą... EOT - ktoś powinien to zablokować (chyba, że ktoś jeszcze coś dorzuci).

Do Zamka mam jedną prośbę:
Odpuść sobie trochę. Wiem, że nie dasz urazić swojej dumy, i ambicji. Tyle, że sam się trochę zapomniałeś . Ostatnio zdaje mi się, że ciągle coś cię denerwuje - jak jakaś beczka prochu no .

Old Post 23-07-2001 01:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Re: Ja jeszcze dorzucę coś od siebie :P

No widze ze chociaz ktos tu cos madrego w koncu napisal:
Clim masz + u mnie

Old Post 23-07-2001 01:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

Jakoś na ocenie user'a tego nie widzię
Taki moderator to ma dobrze
Nie ma z tym problemoof

Old Post 23-07-2001 02:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Red face ..............................................................

...............................................nudzi........................mnie...
........juz.............to....................wszystko.......................p

oprostu.................................prosze..................................
.jesli.............nie..............macie.....nic.........................do...
powiedzienia............na...........temat
(czarna.lista)......nie.......piszcie..............!.......................

na temat wypowiedzi clima to w wyjasnieniach wszystko juz wyjasnielem i niewracam osobiscie do tej sprawy .... dlamnie jest zamknieta powiedzialem co mialem powiedziec a obrazliwe odpowiedzi z waszych stron poprostu zaczalem olewac

Edytowane przez [FPP]zorro dnia 23-07-2001 o godz. 13:41

Old Post 23-07-2001 12:06
Dark_old
...!...

Clim nie widzisz? ja ci dalem "dobrze gada" ale inni jakos cie nie lubia

Old Post 23-07-2001 17:33
[STER]climhazzard
in the flesh

nie, dark ...
Ja tylko żartowałem - mało mnie obchodzi moja ocena - ale cieszę, się, że mam teraz 3 gwiazdki zamiast dwóch

Muszę to powiedzieć wszystkim, którzy oddali na mnie pozytywne głosy: Dziękuję, cały swój sukces wyborczy zawdzięczam tylko wam

Old Post 23-07-2001 19:33
Ex00
Pan Prezes :S

Exclamation

zamkne ten temat, bo sa z niego tylko same zle wspomnienia, a druga sprawa, ze juz nikt nie gada o tym, czym swiadczy topic tematu.

Old Post 23-07-2001 19:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:36.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions