Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > DOOM III > Doom3 vs Unreal2
Czekasz z wieksza niecierpliwoscia na Doom3 czy Unreal2?
You do not have permission to vote on this poll.
Jednego i drugiego nie moge sie doczekac... 21 19.09%
Doom3 61 55.45%
Unreal2 22 20.00%
Na nic! Wole inne tytuly... 6 5.45%
W sumie: 110 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « 1 2 [3] 4 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

mimo ze u1 byl bardzo przyjemna gra, to nie dorastala jaednak ona doomowi do piet... tak wiec, bez gadania o tym gdzie bedzie lepsza grafka, muzyka - czy to ma znaczenie ?????... - czekam na d3...

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-02-2002 18:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Talking

Fajnie jest gadać o czymś, czego jeszcze nie ma (a moze jest, nie znam się).

Wywróżę z fusów: DOOM III wygrywa

Old Post 16-03-2002 15:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Turek
Combat (Death Knight)

ALE POWIECCIE JAK WYJZIE DOOM3 OKI?????????????????????

Old Post 23-04-2002 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Turek Znajdź więcej post'ów przez  Turek Dodaj Turek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Andrzej
Dżedaj Master

hehe moj kolega mowi ze ma juz TR6 to D3 tez pewnie ma

Old Post 23-04-2002 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Andrzej Znajdź więcej post'ów przez  Andrzej Dodaj Andrzej do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kazik
Mystic

Re: Re: Re: Re: Re: Grafa i klimat...

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

powiedzial do 15-stu

Ups... sorx, to faktycznie nie dla mnie !

Old Post 26-04-2002 16:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kazik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kazik Znajdź więcej post'ów przez  Kazik Dodaj Kazik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kazik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kazik
Mystic

Cool D3 vs U2 !

Ale tak sobie teraz wszystko podsumowałem... I wyszło mi że chyba jednak D3 wygra. Chociaż wszystko jest możliwe, jeszcze się przekonamy...

Old Post 26-04-2002 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kazik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kazik Znajdź więcej post'ów przez  Kazik Dodaj Kazik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kazik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Re: D3 vs U2 !

quote:
Napisane oryginalnie przez Kazik
Ale tak sobie teraz wszystko podsumowałem... I wyszło mi że chyba jednak D3 wygra. Chociaż wszystko jest możliwe, jeszcze się przekonamy...

Kazda gra Id Software zostala hitem na dlugo zanim wyszla na rynek - to juz standard - wyjdzie doom3 i cala elita swiatowego q3a przezuci sie na to ze wzgeldu na liczne turnieje i nagrody jakie beda do wygrania. Tak samo bylo z qw, q2 a pozniej z q3.

Old Post 29-04-2002 05:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
samon
Muminek

Re: Re: D3 vs U2 !

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera

Kazda gra Id Software zostala hitem na dlugo zanim wyszla na rynek - to juz standard - wyjdzie doom3 i cala elita swiatowego q3a przezuci sie na to ze wzgeldu na liczne turnieje i nagrody jakie beda do wygrania. Tak samo bylo z qw, q2 a pozniej z q3.

i tak najlepsi ludzie zostali przy qw

Old Post 29-04-2002 10:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil samon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do samon Znajdź więcej post'ów przez  samon Dodaj samon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać samon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: Re: Re: D3 vs U2 !

quote:
Napisane oryginalnie przez samon

i tak najlepsi ludzie zostali przy qw

Eee... no wlasnie - kazda nowa gierka - powoduje rozproszenie graczy....

Old Post 29-04-2002 11:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: D3 vs U2 !

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lucas

Eee... no wlasnie - kazda nowa gierka - powoduje rozproszenie graczy....

Ale zawsze jak wyjdzie cos nowego to ludzie nowi zaczynaja w to grac i zostaja. Ja zaczalem grac w qw jak bylo juz q2 na rynku. Wyszlo ut, q3a i nadal gralem w qw. Po wyjsciu dooma 3 watpie zebym zaczal w to grac.

Old Post 29-04-2002 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: D3 vs U2 !

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera

Ale zawsze jak wyjdzie cos nowego to ludzie nowi zaczynaja w to grac i zostaja. Ja zaczalem grac w qw jak bylo juz q2 na rynku. Wyszlo ut, q3a i nadal gralem w qw. Po wyjsciu dooma 3 watpie zebym zaczal w to grac.

brawo za podejscie!!
qw rzadzi!

Old Post 29-04-2002 16:00
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: D3 vs U2 !

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton

brawo za podejscie!!
qw rzadzi!

Po prostu podoba mi sie fizyka w qw i to wszystko - zadna inna gra nie pozwala na takie akcje jak qw (nie licze cpm - poniewaz to mod wzorujacy sie na qw i chlopcy mogli zrobic nawet mozliwosc latania jakby chcieli).

Old Post 29-04-2002 16:06
spanzik
fear the newbie

a kiedy wogole bedzie ta gra?

Old Post 30-04-2002 19:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [TC]sp@nz
a kiedy wogole bedzie ta gra?

Pytanie za tysiac zlotych - nikt nie wie; mozna jedynie przypuszczac , ze wyjdzie zaraz po ut2 (zobacza gre i porownaja do swojej - na szybko poprawia i wypuszcza).

Old Post 01-05-2002 05:12
DoomMaster
Guest

Thumbs up Doom-Single, Unreal-Multi

Wg. mnie Doom2 miał najlepszy tryb Single Player, a unreal Tournament najlepszy tryb Multiplayer. Ale ogólnie Single Player jest lepszy, więc obstawiam na Doom'a 3!

Old Post 11-05-2002 11:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Andrzej
Dżedaj Master

No nie wiem w u2 test galem niezly nawet, grafa super i nie zabkuje* (a np. GTA3 zabkuje u mnie)
Zaczekam na d3 test

*Duron700, 192RAM,GF2 GTS 64mb

Old Post 27-05-2002 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Andrzej Znajdź więcej post'ów przez  Andrzej Dodaj Andrzej do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zdechlak
Guest

wymagania

Ja bardzie wyczekuje na U2 z dwuch powodów po pierwsze piersza cześć byłaś świetna więć kontynuacją też pewnie taka będzie , druga sprawa to wymagania z tego co mi wiadaomo na moim PIII 1 Gh 256MB G2 Titanium nie będe mugł sobie pograć w DIII a bardzo bym chciał porównać te dwie gierki.

Old Post 14-06-2002 18:13
Klarkash-ton
Guest

Re: wymagania

quote:
Napisane oryginalnie przez Zdechlak
Ja bardzie wyczekuje na U2 z dwuch powodów po pierwsze piersza cześć byłaś świetna więć kontynuacją też pewnie taka będzie , druga sprawa to wymagania z tego co mi wiadaomo na moim PIII 1 Gh 256MB G2 Titanium nie będe mugł sobie pograć w DIII a bardzo bym chciał porównać te dwie gierki.

a doomy nie byly swietne? to byly dopiero gry !

zanim wyjdzie d3 to zdarzysz nazbierac na nowa karte graficzna i troche ramu, aby gierka fajnie chodzila.

Old Post 15-06-2002 10:16
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

Ja nie wiem w ogole jak mozna taki niewypal jak UT porowanc do cooltowej serii Doom'a

Old Post 22-07-2002 03:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Ja nie wiem w ogole jak mozna taki niewypal jak UT porowanc do cooltowej serii Doom'a

UT nie jest złe.
Da się pograć.
;D
Ale dopiero Doom z jDoom'em ownz!

Old Post 22-07-2002 03:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Major Kiper DN
[COW]maYor

quote:
Napisane oryginalnie przez blo
W sumie jakby nie patrzec na to iz znamy fabule, sposob rozgrywki, coponiektore bronie[przynajmniej z wygladu], wiemy jak faktycznie beda wygladac bohaterowie gry, obadalismy juz pare screenow pokazujaca prawdziwe sytuacje w grze to.... tak, racja, o Unreal 2 tez nic nie wiemy

A co do D3 - jak narazie byl tylko jeden krotki filmik na targach MacWorld ktory w sumie nie wiadomo CO pokazywal....

Ale bym ROTFLowal jakby Carmac wyjawiłby na Quakecon iz aktualnie nie pracuja nad D3

tylko nad trojwymiarowa adaptacja Commander Keen

blo, czasami tak gadasz, ROTFL........

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Old Post 08-11-2002 11:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kiper DN Znajdź więcej post'ów przez  Major Kiper DN Dodaj Major Kiper DN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major Kiper DN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Major Kiper DN
[COW]maYor

quote:

Ja nie wiem w ogole jak mozna taki niewypal ja Doom porowanc do cooltowej serii U

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Old Post 08-11-2002 11:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kiper DN Znajdź więcej post'ów przez  Major Kiper DN Dodaj Major Kiper DN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major Kiper DN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Major Kiper DN
Ja nie wiem w ogole jak mozna taki niewypal ja Doom porowanc do cooltowej serii U

O lol. Czlowieku UT sux na maxa! DooM to religia

Old Post 10-11-2002 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
O lol. Czlowieku UT sux na maxa! DooM to religia

Sho - zluzuj - koles juz wie ze jeszcze jedne wybryk i posty leca..

Old Post 10-11-2002 14:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Ja mam straha przed jedną rzeczą, jak uda mi się szczęśliwie sprzęt złorzyć na DooM 3 aby ładnie mi chodził, to czy Quake 4 na tym ruszy? Pewnie to na czym DooM 3 śmiga 100fp to dla Quake 4 będzie jakieś 30-40 fps ;> Mam lęki po nocach przez to.

Old Post 10-11-2002 14:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Deadpool
Ja mam straha przed jedną rzeczą, jak uda mi się szczęśliwie sprzęt złorzyć na DooM 3 aby ładnie mi chodził, to czy Quake 4 na tym ruszy? Pewnie to na czym DooM 3 śmiga 100fp to dla Quake 4 będzie jakieś 30-40 fps ;> Mam lęki po nocach przez to.

Ja potrzebuje nowej grafiki i 256 DDR'ow zeby w ogole Doom jakos chodzil najpierw sie tym zajme tylko nie wiem czy to sie oplaca...

Old Post 10-11-2002 15:28
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Deadpool

Ja zakladam ze D3 bedzie najszybciej w sierpniu...

Kase na kompa juz zbieram - chyba zdaze sie wyrobic.

Jak zas bedzie w marcu - to w zyciu

Old Post 10-11-2002 15:43
nea*1337
Ciota komputerowa

Hyhy, ja też zbieram na kompa specjalnie na doom'a3 (no chyba że wygram za filmik ). Chyba nie trudno zgadnąć na co zagłosowałem.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 29-11-2002 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[e!]MWK
l ll l l lll ll l lll ll

Dzien Dobry.
Widze ze nie tylko ja zamierzam zmienic kompa "tylko" z powodu giery jaka jest doomIII :> ale ja to mam gdzies i jestem gotow dla NIEJ zrobic wsystko tak jak dla dooma 1 i 2 kupiel tego zloma :> .Pozdraiwam wszsytkich PRAWDZIWCYH fanow dooma i kochajacych i doceniajacych ten klimat !
Pozdro pozdro
JOU!

Old Post 02-12-2002 10:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [e!]MWK Znajdź więcej post'ów przez  [e!]MWK Dodaj [e!]MWK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [e!]MWK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [e!]MWK
Dzien Dobry.
Widze ze nie tylko ja zamierzam zmienic kompa "tylko" z powodu giery jaka jest doomIII :> ale ja to mam gdzies i jestem gotow dla NIEJ zrobic wsystko tak jak dla dooma 1 i 2 kupiel tego zloma :> .Pozdraiwam wszsytkich PRAWDZIWCYH fanow dooma i kochajacych i doceniajacych ten klimat !
Pozdro pozdro
JOU!

beeeee
nie zeby mi przeszkadzalo ze lubisz taq gre ale co ty mozesz wiedziec o grze ktora wyjdzie za 1/2roku po krotkim filmiku i paru skreenach jestes pewien ze kolejny doom bedzie wielki
o doomie przeczytalem kilka recenzji i wiekszosc z nich mowila tylko o wspanialej grafice czesc o realnej fizyce wiem ze takigo tytulu nieda sie z chrzanic ale imo to bedzie solidna produkcja z grafika ktora(nie oszukujmy sie ) bedzie glowna sila tego dooma nie mam zamiaru wydawac 3 tysiecy tylko dlatego ze noowy doom ma 16 potokow swiatla 150 pikseli radjacyjnobiocentrycznozmechanizowane i pare dupereli ktorymi bede mogl nacieszyc oko
WIEEELIKIMfanom dooma pozostaje zyczyc by chodz troche starego klimatu zostalo przeniesione do tej komercyjnochalowatejprodukcji2003rprobujacejwyciagnacznaskase

Old Post 02-12-2002 13:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:51.    Strony (5): « 1 2 [3] 4 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions